Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

swietnie wlasnie mi powiedzieli ze championat mojego psa byl wyslany na stary adrec w ...uwaga ... czerwcu :evil: i ciekawe co ja mam teraz zrobic.... :evil: a robilam zmiane adresu w kwietniu... :evil: :evil: :evil:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

No wlasnie widze, ze piesek ciekawy!
i new blood:)))))a to potrzeba zawsze...
wiecie co, te czarne teraz to naprawde sie poprawily w stosunku do tego co biegalo jeszcze kilka lat temu po ringach!

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Madziara w Olsztynie jest wiecej niz jedna hodowla mini czarnych :D .

hahahahaha
i zaraz wywolam kolejna burze:
BO OLSZTYN TO ZAGLEBIE SZNAUCEROW:))))
zwlaszcza czarnych ci u nas dostatek, ale i inne kolorki by sie znalazly jakby sie dobrze poszukalo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
poprostu:
WE ARE THE BEST!!!
I love Mazury itp.... :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

Ja w przelocie :-) , nie moge doczytac waszych argumentow za biciem :-) ,bo juz sie spiesze ,niestety.Z gory oswiadczam ,ze sie nie zgadzam z Wami :D
Tam tylko widzialam ,ze Orsini wziela sobie do serca link co podeslalam :-) To chcialam dopisac ,ze nie mialam na mysli slac ten link ,ze odczytasz to jako kpine z Twojej hodowli.Poprostu sledzilam sobie tamto tajemnicze forum i taki zabawny tekst mi wpadl w oczy.
Moge sie z Toba klocic na temat wychowania psa ale daleka jestem od rzucania kalumni na tytuly i rodowody Twoich psow ,gwoli wyjasnienia.
To Pa ,do nastepnej milej dyskusji :D

Posted

No to pa!
ja dalej bede pisala o wyjatkowym i czystoamerykanskim rodowodzie, bo taki on jest jak na Polske oczywiscie , bo na Twoje USA :lol: :lol: :lol: to zadna rewelacja :lol: :lol: :lol: :lol:

a Madziara gada gupoty z tym czarnym!ja by matka wystawila z kolejnym sznauciem z domu, a juz 1ego ma zamowionego i chyba o tym zapomniala??? :o :o :o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Natalia a czy Wy moze tez jechaliscie do Oradeii na dowody???tzn. rodzice, bo Ty to nie:))))bo niby mozna a ja nie mam paszportu...w ogole jaja beda cos czuje!!!! :lol: :lol: :lol: bez paszportu, bez badan dla psow...ehhh i jeszcze nie wiadomo czy hotel zarezerwowany:)))) :lol: :lol: :lol:

Posted

nie mowilam Wam ze gupi to jednak ma szczescie:)))))
bo ja na ten arad to za bardzo kasy nie mam-na styk normalnie!!!i bym sie musiala u matki zapozyczac, a juz sie rzucala ze ile ja na to kasy wydaje!!!wiec...
a tu wczoraj pisemko z banku przyszlo, ze mi podwyzszyli kwote na karcie kredytowej :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: i mam cash:)))))bez proszenia :))))))))bo bilet na pociag tez karta kupic moge:)))))))

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Madziara a co Cie tak naszlo na czarne mini?????????

Nie naszło a nachodzi - chcę mieć dwa samce w jednym wieku - czarno -srebrnego i czarnego, ale kiedy to zrealizuję, to już inszy temat :(

Posted

Romas napisał(a):
Ja w przelocie :-) , nie moge doczytac waszych argumentow za biciem :-) ,bo juz sie spiesze ,niestety.Z gory oswiadczam ,ze sie nie zgadzam z Wami :D
Tam tylko widzialam ,ze Orsini wziela sobie do serca link co podeslalam :-) To chcialam dopisac ,ze nie mialam na mysli slac ten link ,ze odczytasz to jako kpine z Twojej hodowli.Poprostu sledzilam sobie tamto tajemnicze forum i taki zabawny tekst mi wpadl w oczy.
Moge sie z Toba klocic na temat wychowania psa ale daleka jestem od rzucania kalumni na tytuly i rodowody Twoich psow ,gwoli wyjasnienia.
To Pa ,do nastepnej milej dyskusji :D

Choćbyście nie wiem jakie mądrosci napisały to ja i tak się nie zgadzam - nie czytając, bo jestem nonkonformista rasowy!!!

Posted

Madziara napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
Madziara a co Cie tak naszlo na czarne mini?????????

Nie naszło a nachodzi - chcę mieć dwa samce w jednym wieku - czarno -srebrnego i czarnego, ale kiedy to zrealizuję, to już inszy temat :(

Jestes tego pewna??? :o
Ja tak mam i każdy siedzi w innym pokoju :evilbat:
Bo inaczej walki psów mam w chałupie

Posted

Krysiu my jechalismy normalnie na paszporty.... ale tez jaja byly bo musialismy kupowac zielona karte (bo nie wzielismy) i jakies dodatkowe ubezpieczenie na rumunie i nas obdarli prawie ze 100 Euro... :wink: dlatego ja mam bardzo niemile wspoamnienia z wystawy w rumuni....
Tam to wogole dziwnie jest....a ta wystawa w Oradei..ekhmm..nie komentuje... :wink:
No ale pewnie w tym arad bedzie lepiej jak to taka duza wystawa...miejmy nadzieje :wink:

Posted

A i jeszcze jedno!!
Jakbym nie wiedziała, że Olsztyn to zagłebie sznaucerowe :P
Chodziło mi że jakaś jest super hodowla, ale nie wiem jak się nazywa, a Orsini częściej bywasz w Olsztyńskim związku niż ja (ostatnio ze 3 lata temu byłam) więc myślałam, że coś mi przybliżysz!!

Co do trzymania dwóch samców w jednym wieku, to jestem pewna, bo moje sadystyczne metody wychowania skutkują tym, że mój najstarszy wszystkie psy toleruje, jeżeli nie chcą go zjeść - ta sama metoda musi zaskutkować u szczeniaków w dodatku wychowujących się od początku razem - właszcza, że działa na dorosłe psy, już bądź co bądź spaczone!!!!
uffff
koniec!!!

Posted

orsini napisał(a):
no wlasnie po co Ci 2 chlopaki i to jeszcze w tym samym wieku????
nie wiem...

Bo drugi pies pół ceny lub trochę taniej na wystawie - to chyba lepiej dwa hurtem puszczać, niż po kolei - za przejazd też bez różnicy - znaczy się ekonomia moja droga :)

Posted

hahahahahaha
Madziara u nas same super!!!THE BEST!!!!
I love Mazury!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gadasz gupoty i wqrzasz ludziki:))))))bys miala wtedy 3 samce a to ciut za duzo nawet na sadystyczne metody :lol: :lol: :lol: :lol: a za chwile Ci cz-sr odpadnie Kotus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Dziadek się nie liczy bo ma 11 lat i jest półsamcem, w dodatku moich dalekosiężnych planów może nie dożyć ja zresztą też - poza tym głównie dojazd robi koszta :(

Posted

Wcale nie musi zadzialać, moje też się razem wychowywały, bawiły się ze sobą i tolerowały. Ale z czasem tolerowały się coraz mniej, niestety :cry: Ostatnio jak teściowej zwiały i zaczęły się żreć, to nic nie pomogło, biedaczka nawet złamała na nich miotłę :o :roll:
O mało zawału nie dostała.
Na chłopaków działa tylko rozdzielenie :-?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...