Natalia_W Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 swietnie wlasnie mi powiedzieli ze championat mojego psa byl wyslany na stary adrec w ...uwaga ... czerwcu :evil: i ciekawe co ja mam teraz zrobic.... :evil: a robilam zmiane adresu w kwietniu... :evil: :evil: :evil:
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 No wlasnie widze, ze piesek ciekawy! i new blood:)))))a to potrzeba zawsze... wiecie co, te czarne teraz to naprawde sie poprawily w stosunku do tego co biegalo jeszcze kilka lat temu po ringach!
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Madziara w Olsztynie jest wiecej niz jedna hodowla mini czarnych :D . hahahahaha i zaraz wywolam kolejna burze: BO OLSZTYN TO ZAGLEBIE SZNAUCEROW:)))) zwlaszcza czarnych ci u nas dostatek, ale i inne kolorki by sie znalazly jakby sie dobrze poszukalo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: poprostu: WE ARE THE BEST!!! I love Mazury itp.... :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Ka-Vanga Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Madziara a co Cie tak naszlo na czarne mini?????????
Natalia_W Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 oj to sie moda na mini czarne robi :wink: :D :D :D
Romas Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Ja w przelocie :-) , nie moge doczytac waszych argumentow za biciem :-) ,bo juz sie spiesze ,niestety.Z gory oswiadczam ,ze sie nie zgadzam z Wami :D Tam tylko widzialam ,ze Orsini wziela sobie do serca link co podeslalam :-) To chcialam dopisac ,ze nie mialam na mysli slac ten link ,ze odczytasz to jako kpine z Twojej hodowli.Poprostu sledzilam sobie tamto tajemnicze forum i taki zabawny tekst mi wpadl w oczy. Moge sie z Toba klocic na temat wychowania psa ale daleka jestem od rzucania kalumni na tytuly i rodowody Twoich psow ,gwoli wyjasnienia. To Pa ,do nastepnej milej dyskusji :D
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 No to pa! ja dalej bede pisala o wyjatkowym i czystoamerykanskim rodowodzie, bo taki on jest jak na Polske oczywiscie , bo na Twoje USA :lol: :lol: :lol: to zadna rewelacja :lol: :lol: :lol: :lol: a Madziara gada gupoty z tym czarnym!ja by matka wystawila z kolejnym sznauciem z domu, a juz 1ego ma zamowionego i chyba o tym zapomniala??? :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Natalia a czy Wy moze tez jechaliscie do Oradeii na dowody???tzn. rodzice, bo Ty to nie:))))bo niby mozna a ja nie mam paszportu...w ogole jaja beda cos czuje!!!! :lol: :lol: :lol: bez paszportu, bez badan dla psow...ehhh i jeszcze nie wiadomo czy hotel zarezerwowany:)))) :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Nooooooo Madziara prosze tu sie szybko tlumaczyc :evilbat: .
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 nie mowilam Wam ze gupi to jednak ma szczescie:))))) bo ja na ten arad to za bardzo kasy nie mam-na styk normalnie!!!i bym sie musiala u matki zapozyczac, a juz sie rzucala ze ile ja na to kasy wydaje!!!wiec... a tu wczoraj pisemko z banku przyszlo, ze mi podwyzszyli kwote na karcie kredytowej :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: i mam cash:)))))bez proszenia :))))))))bo bilet na pociag tez karta kupic moge:)))))))
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Madziara a co Cie tak naszlo na czarne mini????????? Nie naszło a nachodzi - chcę mieć dwa samce w jednym wieku - czarno -srebrnego i czarnego, ale kiedy to zrealizuję, to już inszy temat :(
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Romas napisał(a):Ja w przelocie :-) , nie moge doczytac waszych argumentow za biciem :-) ,bo juz sie spiesze ,niestety.Z gory oswiadczam ,ze sie nie zgadzam z Wami :D Tam tylko widzialam ,ze Orsini wziela sobie do serca link co podeslalam :-) To chcialam dopisac ,ze nie mialam na mysli slac ten link ,ze odczytasz to jako kpine z Twojej hodowli.Poprostu sledzilam sobie tamto tajemnicze forum i taki zabawny tekst mi wpadl w oczy. Moge sie z Toba klocic na temat wychowania psa ale daleka jestem od rzucania kalumni na tytuly i rodowody Twoich psow ,gwoli wyjasnienia. To Pa ,do nastepnej milej dyskusji :D Choćbyście nie wiem jakie mądrosci napisały to ja i tak się nie zgadzam - nie czytając, bo jestem nonkonformista rasowy!!!
jostra Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Madziara napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Madziara a co Cie tak naszlo na czarne mini????????? Nie naszło a nachodzi - chcę mieć dwa samce w jednym wieku - czarno -srebrnego i czarnego, ale kiedy to zrealizuję, to już inszy temat :( Jestes tego pewna??? :o Ja tak mam i każdy siedzi w innym pokoju :evilbat: Bo inaczej walki psów mam w chałupie
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Orsini cieszę sie razem z Tobą :) A teraz wybaczcie - spadam do moich konisi :)
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 no wlasnie po co Ci 2 chlopaki i to jeszcze w tym samym wieku???? nie wiem...
Natalia_W Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Krysiu my jechalismy normalnie na paszporty.... ale tez jaja byly bo musialismy kupowac zielona karte (bo nie wzielismy) i jakies dodatkowe ubezpieczenie na rumunie i nas obdarli prawie ze 100 Euro... :wink: dlatego ja mam bardzo niemile wspoamnienia z wystawy w rumuni.... Tam to wogole dziwnie jest....a ta wystawa w Oradei..ekhmm..nie komentuje... :wink: No ale pewnie w tym arad bedzie lepiej jak to taka duza wystawa...miejmy nadzieje :wink:
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 no wlasnie a ja na dowod jade, ze niby jest umowa itp...ale pewnie celnicy o niej nie wiedza znajac zycie!!!!ale sie strasznie boje!!!
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 A i jeszcze jedno!! Jakbym nie wiedziała, że Olsztyn to zagłebie sznaucerowe :P Chodziło mi że jakaś jest super hodowla, ale nie wiem jak się nazywa, a Orsini częściej bywasz w Olsztyńskim związku niż ja (ostatnio ze 3 lata temu byłam) więc myślałam, że coś mi przybliżysz!! Co do trzymania dwóch samców w jednym wieku, to jestem pewna, bo moje sadystyczne metody wychowania skutkują tym, że mój najstarszy wszystkie psy toleruje, jeżeli nie chcą go zjeść - ta sama metoda musi zaskutkować u szczeniaków w dodatku wychowujących się od początku razem - właszcza, że działa na dorosłe psy, już bądź co bądź spaczone!!!! uffff koniec!!!
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 orsini napisał(a):no wlasnie po co Ci 2 chlopaki i to jeszcze w tym samym wieku???? nie wiem... Bo drugi pies pół ceny lub trochę taniej na wystawie - to chyba lepiej dwa hurtem puszczać, niż po kolei - za przejazd też bez różnicy - znaczy się ekonomia moja droga :)
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 hahahahahaha Madziara u nas same super!!!THE BEST!!!! I love Mazury!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gadasz gupoty i wqrzasz ludziki:))))))bys miala wtedy 3 samce a to ciut za duzo nawet na sadystyczne metody :lol: :lol: :lol: :lol: a za chwile Ci cz-sr odpadnie Kotus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 jakie pol ceny???GDZIE??? :o :o :o :o raptem 10-20 zlotych!!!tez mi majatek!!!!
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Dziadek się nie liczy bo ma 11 lat i jest półsamcem, w dodatku moich dalekosiężnych planów może nie dożyć ja zresztą też - poza tym głównie dojazd robi koszta :(
jostra Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Wcale nie musi zadzialać, moje też się razem wychowywały, bawiły się ze sobą i tolerowały. Ale z czasem tolerowały się coraz mniej, niestety :cry: Ostatnio jak teściowej zwiały i zaczęły się żreć, to nic nie pomogło, biedaczka nawet złamała na nich miotłę :o :roll: O mało zawału nie dostała. Na chłopaków działa tylko rozdzielenie :-?
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Nigdy nie miałam takich problemów, choć miałam dwa trzy samce w kupie, to było dawno temu... może dzisiasza młodzież insza?:>
Recommended Posts