Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

hahahaha
nie ja dostawalam:))za dwujki nie bo ja mialam bialo-czerwone swiadectwa, ale np. jak wlazlam na czeresnie i sie balam zejsc:)))))to na zasadzie wiekszego strachu czy wysokosc czy pasek :lol: :lol: :lol: :lol: wybralam zejscie na ziemie :lol: :lol: :lol:
i jeszcze inne tego typu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i wiecej juz nie wlazlam na drzewo :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Haha, no przecie po to specjalnie jechalam do Zk zebys miala go tak :D .

Hahahaha Orsini ja tez lazilam po drzewach i roznych dachach itp, ale nikt mi nie grozil za to pasem :evilbat: .

Posted

KaVanga bo zlazilas na ziemie, a ja nie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mnie sparalizowalo ze strachu-mam lek wysokosci:))))))))
i wg. wszelkich amerykanskich ksiazek to co mama zrobila to najgorszy blad byl, bo mnie strachem przepedzila na ziemie, ale zadzialalo-wiecej nie wlazlam na zadne drzewo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ja od ojca dostałam dwa razy w życiu - nie miałam powodu do płaczu, a wyłam jak 150 (bo np. filmu dla dorosłych nie mogłam obejrzeć - typowa histeria u dzieci) więc wlał mi, żebym miała powód :) serce mu się krajało a ja nie mogłam scierpieć mojego złamanego ojca, bo bardzij go bolały te pasy niż mnie, nigdy więcej takiej sceny nie zrobiłam, drugi raz nie wiem za co dostałam, nie pamiętam :)
Za to matka lała mnie nie podając powodu i nigdy nie uzyskała nic poza buntem :)

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Buahahaha Orsinie kujon, buahahaha taaaaaaaaaaaaaa jasne :lol: :lol: :lol: :lol: .

:o :o :o moi rodzice, a w szczegolnosci mama to na mnie reki nie podnosza :D .

A w szczególności mama? Czyli tacie pewnie z raz się zdarzyło !!
Nic się przed nami nie ukryje :P
Jesteśmy wszędzie buahahaha :P:P:P:P

Posted

A ja w podstawówce miałam lufę z bioli - bo jak się idzie na biol -chem to trzeba mieć opanowany większy materiał niż reszta!!
Co? W 8 klasie podstawówki należało Villego studiować???

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Pisze w szczegolnosci mama, bo moja mama to nawet muchy by nie skrzywdzila :grins: .

A mrówkę faraonkę??
albo zwykłą??
Nie mów, że żadnej ie zabiła - w to nie uwierzę!!!! :P:P:P:P:P:P:P:P:P

Posted

a tata nerwowy wiem widzialam w Bratyslawie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bez kija nie podchodz normalnie strach i jeszcze psem szczuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: duzym i czarnym :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
a tata nerwowy wiem widzialam w Bratyslawie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bez kija nie podchodz normalnie strach i jeszcze psem szczuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: duzym i czarnym :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Buahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Raaaaaaaaaaany ale Ty sie dzis czepiasz :o . Tak sie mowi :evilbat: .

hahahaha to do mnie było??
Nie bierz tego do siebie - potrzebuję pary rąk na wymianę, jak mi oddasz swoje, przestanę :P:P

Posted

Madziara napisał(a):
Nie bierz tego do siebie - potrzebuję pary rąk na wymianę, jak mi oddasz swoje, przestanę :P:P

Haha, no a do kogo, bo chyba nie do mnie :evilbat: :wink: :lol: .
Swoich rak nie daje, bo dzis mnie czeka trymowanie giganta i miniatury :wink: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
orsini napisał(a):

Buahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: .

jak nie jak tak?
i jak to sprytnie robil!!!
nie bierz ja, tylko:
wez zajrzyj mu w zeby :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):

jak nie jak tak?
i jak to sprytnie robil!!!
nie bierz ja, tylko:
wez zajrzyj mu w zeby :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Widzisz jakiego mam sprytnego tate, wie jak wyeliminowac konkurencje :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: .

Buahahaha tak sie usmialam z tego posta, ze az Nafka przyszla zobaczyc co sie stalo :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Madziara napisał(a):

Haha, no a do kogo, bo chyba nie do mnie :evilbat: :wink: :lol: .
Swoich rak nie daje, bo dzis mnie czeka trymowanie giganta i miniatury :wink: .

A może chcesz ćwierć miniatury przeskubać?:> :P:P

Posted

orsini napisał(a):
dobrze ze Lord czul respekt do mnie bo inaczej by mnie zjadl:))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Buahahahahaha hahahahaaaaaaaaaaaahahahaha haa, dobra przyjdz do nas w Legionowie, hahaha zobaczymy czy jeszcze czuje ten respekt :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

Kavang a co nie mowil tak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i to czarne bydle nie wydawalo z siebie charkotu jakby chcialo mnie zjesc w calosci??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ale czul respekt...tak to to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...