orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 hahahaha nie ja dostawalam:))za dwujki nie bo ja mialam bialo-czerwone swiadectwa, ale np. jak wlazlam na czeresnie i sie balam zejsc:)))))to na zasadzie wiekszego strachu czy wysokosc czy pasek :lol: :lol: :lol: :lol: wybralam zejscie na ziemie :lol: :lol: :lol: i jeszcze inne tego typu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i wiecej juz nie wlazlam na drzewo :lol: :lol: :lol: :lol:
Olivka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 No Jostrze zostaje albo pośrednia, albo otwarta. No chyba, że dojdzie mi championat.
Ka-Vanga Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Haha, no przecie po to specjalnie jechalam do Zk zebys miala go tak :D . Hahahaha Orsini ja tez lazilam po drzewach i roznych dachach itp, ale nikt mi nie grozil za to pasem :evilbat: .
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 KaVanga bo zlazilas na ziemie, a ja nie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mnie sparalizowalo ze strachu-mam lek wysokosci:)))))))) i wg. wszelkich amerykanskich ksiazek to co mama zrobila to najgorszy blad byl, bo mnie strachem przepedzila na ziemie, ale zadzialalo-wiecej nie wlazlam na zadne drzewo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Ja od ojca dostałam dwa razy w życiu - nie miałam powodu do płaczu, a wyłam jak 150 (bo np. filmu dla dorosłych nie mogłam obejrzeć - typowa histeria u dzieci) więc wlał mi, żebym miała powód :) serce mu się krajało a ja nie mogłam scierpieć mojego złamanego ojca, bo bardzij go bolały te pasy niż mnie, nigdy więcej takiej sceny nie zrobiłam, drugi raz nie wiem za co dostałam, nie pamiętam :) Za to matka lała mnie nie podając powodu i nigdy nie uzyskała nic poza buntem :)
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Orsini!! Nie gadaj, że żadnej dwóji nie miałaś!!! Nie uwierzę!!! Każdy jakąś miał!!! Mega kujony to przynajmniej z WF-u :P
Ka-Vanga Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Buahahaha Orsinie kujon, buahahaha taaaaaaaaaaaaaa jasne :lol: :lol: :lol: :lol: . :o :o :o moi rodzice, a w szczegolnosci mama to na mnie reki nie podnosza :D .
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Buahahaha Orsinie kujon, buahahaha taaaaaaaaaaaaaa jasne :lol: :lol: :lol: :lol: . :o :o :o moi rodzice, a w szczegolnosci mama to na mnie reki nie podnosza :D . A w szczególności mama? Czyli tacie pewnie z raz się zdarzyło !! Nic się przed nami nie ukryje :P Jesteśmy wszędzie buahahaha :P:P:P:P
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 hahahahahhahahahahahahahhaa nie no lufy byly, ale nie w podstawowce!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 A ja w podstawówce miałam lufę z bioli - bo jak się idzie na biol -chem to trzeba mieć opanowany większy materiał niż reszta!! Co? W 8 klasie podstawówki należało Villego studiować???
Ka-Vanga Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Pisze w szczegolnosci mama, bo moja mama to nawet muchy by nie skrzywdzila :grins: .
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Pisze w szczegolnosci mama, bo moja mama to nawet muchy by nie skrzywdzila :grins: . A mrówkę faraonkę?? albo zwykłą?? Nie mów, że żadnej ie zabiła - w to nie uwierzę!!!! :P:P:P:P:P:P:P:P:P
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 a tata nerwowy wiem widzialam w Bratyslawie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bez kija nie podchodz normalnie strach i jeszcze psem szczuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: duzym i czarnym :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Raaaaaaaaaaany ale Ty sie dzis czepiasz :o . Tak sie mowi :evilbat: .
Ka-Vanga Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 orsini napisał(a):a tata nerwowy wiem widzialam w Bratyslawie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bez kija nie podchodz normalnie strach i jeszcze psem szczuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: duzym i czarnym :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Buahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: .
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Raaaaaaaaaaany ale Ty sie dzis czepiasz :o . Tak sie mowi :evilbat: . hahahaha to do mnie było?? Nie bierz tego do siebie - potrzebuję pary rąk na wymianę, jak mi oddasz swoje, przestanę :P:P
Ka-Vanga Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Madziara napisał(a):hahahaha to do mnie było?? Nie bierz tego do siebie - potrzebuję pary rąk na wymianę, jak mi oddasz swoje, przestanę :P:P Haha, no a do kogo, bo chyba nie do mnie :evilbat: :wink: :lol: . Swoich rak nie daje, bo dzis mnie czeka trymowanie giganta i miniatury :wink: .
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Ka-Vanga napisał(a):orsini napisał(a):a tata nerwowy wiem widzialam w Bratyslawie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bez kija nie podchodz normalnie strach i jeszcze psem szczuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: duzym i czarnym :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Buahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: . jak nie jak tak? i jak to sprytnie robil!!! nie bierz ja, tylko: wez zajrzyj mu w zeby :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 dobrze ze Lord czul respekt do mnie bo inaczej by mnie zjadl:))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 orsini napisał(a): jak nie jak tak? i jak to sprytnie robil!!! nie bierz ja, tylko: wez zajrzyj mu w zeby :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Widzisz jakiego mam sprytnego tate, wie jak wyeliminowac konkurencje :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: . Buahahaha tak sie usmialam z tego posta, ze az Nafka przyszla zobaczyc co sie stalo :lol: :lol: :lol: :lol: .
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Madziara napisał(a):hahahaha to do mnie było?? Nie bierz tego do siebie - potrzebuję pary rąk na wymianę, jak mi oddasz swoje, przestanę :P:P Haha, no a do kogo, bo chyba nie do mnie :evilbat: :wink: :lol: . Swoich rak nie daje, bo dzis mnie czeka trymowanie giganta i miniatury :wink: . A może chcesz ćwierć miniatury przeskubać?:> :P:P
Ka-Vanga Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 orsini napisał(a):dobrze ze Lord czul respekt do mnie bo inaczej by mnie zjadl:))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Buahahahahaha hahahahaaaaaaaaaaaahahahaha haa, dobra przyjdz do nas w Legionowie, hahaha zobaczymy czy jeszcze czuje ten respekt :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Kavang a co nie mowil tak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i to czarne bydle nie wydawalo z siebie charkotu jakby chcialo mnie zjesc w calosci??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale czul respekt...tak to to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts