Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny sprawdzę Wam oczywiscie stawki. Będę w sekcji w pierwszy piątek miesiąca.
Nie zapominajcie tylko,że ja zgłaszam 2 suki jedną do młodzieży, a drugą do otwartej.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Olivka napisał(a):
Dziewczyny sprawdzę Wam oczywiscie stawki. Będę w sekcji w pierwszy piątek miesiąca.
Nie zapominajcie tylko,że ja zgłaszam 2 suki jedną do młodzieży, a drugą do otwartej.

Do otwartej czy do championow w koncu cio.

Posted

Ja jestem za równowagą w przyrodzie i takimż samym traktowaniem zwierząt - bez skrajności w żadną stronę i .... jakoś efekty są :)
A z tymi skrajnościami mam same złe doświadczenia :(

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Ja mysle ze kazdy po trochu racji :evilbat: .

ale to Romas na nas napadla, ze brutale i ze przez nas sa psychiczne psy, wiec chcialabym zobaczyc ktory z moich szczeniat, czy z moich psow jest psychiczny przez to ze mu wlalam jak darly sie w nieboglosy niewiadomo po co i na co :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahah gdzie ta Elitesse...no nastepny brutal no:)))gazetka lala swoje, za serenady do ksiezyca:))hahahaha

Posted

Olivka napisał(a):

A nie do championów??? :o

Posted

Ma swoje zdanie i nie kloce sie ,nie moja wina,ze Orsini zaraz z grubej rury wywala zmuszajac dyskutantow do przyjecia podobnej postawy.Ona napisala otwarcie ,ze rozdaje klapsy placzacym szczeniakom,ja,ze byc moze przez to moja suka jest taka a nie inna,choc nie Orsini ja bila.I co kolezanka Orsini odrazu napisala,ze to na pewno ja tak tluklam swoja suke ,bo smieszne zarzucac wine hodowczyni.
Faktycznie smieszne ,baba jakas niedouczona co kasiorke chciala na psach robic i chwalila sie ,ze zbiera na samochod .
A jesli Orsini pisze ,ze te wszystkie teorie ,o ktorych zapewne co nie co slyszala na studiach sa glupie to w jakim swietle sie stawia....

Ale fajnie bylo sobie pogadac ,bo im wiecej takich rozmow tym wiecej ludziom na niektore sprawy sie oczy otwieraja.Jeszcze pare lat temu powszechnie sie psom mordy tytlalo w narobionej nie tam gdzie trzeba kupie ,twierdzc ,ze piesek rozumie co mu sie tlumaczy tak niemilo.I dzieki ,miedzy innymi takim rozmowom ,nie tylko w necie ale i na zywo ,ta idiotyczna metoda zostala wysmiana.Jako i ze wszystkimi idiotycznymi metodami bedzie ,tylko nie trzeba sie bac trzeba odwaznie mowic
Przemocy wobec nieletnich Nie ! Brutalom Nie!

Patrzcie co znalazlam na jednym forum ,zreszta adres mam dzieki gadulstwu Orsini :-)
http://www.naszepsy.com.pl/anegdoty.asp?Id=1989

Posted

no dokladnie! :lol: :lol: :lol: :lol:
i psy ktore nam na glowe nie wchodza jak mojemy tacie!!!
czemu wiedza co ze mna moga a co z ojcem?jemu na glowe wskocza, bo moga...a ze mna grzeczne i dobrze ulozone :lol: :lol: :lol:

Posted

Romas to co znalazlas to sa zarty nabijanie sie z "hodowcow" wlasnie, tego tez nie rozumiesz???
W rodowodzie wybitne amerykańskie linie
ja tez tak pisze, a to nie oznacza, ze mam w 5tym pokoleniu 1 championa USA!bo mam ich wielu wiecej, u Santiny np. ojciec a wiec w 1wszej kratce jest ten ch.USA :lol: :lol: :lol: i dziadek matki-2ga kratka, tata babki-ch.usa itd.....w ostatniej kratce rodowodu sa same ch.usa
taka mala dygresja odnosnie tego textu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Romas, to że się jakiejś "metody" nie stosuje, to nie znaczy, że się o niej nie słyszłao, te teorie od lat są znane, przez niektórych stosowane... i później takie psy właśnie do mnie trafiają, bo właściciele sobie nie radzą :(
Stąd moje odpowiedzi - właśnie mam psa na kolankach, który histeryk był straszny, złamał paznokieć to wył w nibogłosy, bez pańci darł się jakby go ze skóry obdzierano - teraz nie ten sam pies, i choć z sierści go obdzieram, nie ze skóry leży spokojnie i ani zapiszczy ani zawyje :)

Posted

Romas bo mowienie, ze Twoja suka jest taka bo byla karcona tez jest absurdem!!!
jest taka bo hodowca w ogole sie nimi nie zajmowal, tego nie rozumiesz????nie bawil sie, nie pokazywal swiata otaczajacego itp.
Tak, tak...teraz na topie tez jest bezstresowe wychowanie dzieci i co wiecej nie mozna ich bic-takie jest prawo!
a mysle, ze my wszyscy doswiadczylismy sami co to jest pas itp. i czy to nam wyszlo na zle????
NIE, wrecz przeciwnie-szybciej pojelismy co wolno a czego nie wolno.

Posted

Sam pas nie daje takich efektów, ale zrozumienie za co się dostało, tak samo jest z psami - jak wytłuymaczysz, pokażesz - zrozumie na lata i to bardzo szybko - więc wcale nie trzeba "katować " psa żeby go wychować :)

Posted

No i znowu sie zaczyna, po prostu kazdy ma inne podejscie. To ze Wam sie nie podoba metoda Romasa to nie znaczy, ze jest zla, z drugiej jednak strony wedlug mnie nie nadaje sie ona dla wszystkich psow i tyle. Dlatego uwazam, ze kazda z Was ma troche racji.

Oliwka i co z tymi Kielcami, gdzie w koncu zglaszasz???????

Posted

Madziara napisał(a):
Sam pas nie daje takich efektów, ale zrozumienie za co się dostało, tak samo jest z psami - jak wytłuymaczysz, pokażesz - zrozumie na lata i to bardzo szybko - więc wcale nie trzeba "katować " psa żeby go wychować :)

o dokladnie!!!
bardzo ladnie to podsumowalas!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):

Tak, tak...teraz na topie tez jest bezstresowe wychowanie dzieci i co wiecej nie mozna ich bic-takie jest prawo!
a mysle, ze my wszyscy doswiadczylismy sami co to jest pas itp. i czy to nam wyszlo na zle????

Ekskjuzmi, mnie nikt nie bil i uwazam, ze wcale zle nie jestem wychowana :evilbat: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
orsini napisał(a):

Ekskjuzmi, mnie nikt nie bil i uwazam, ze wcale zle nie jestem wychowana :evilbat: .

nigdy nie dostalas w tylek??????za dwojke w szkole tez nie??? :o :o :o :o

Posted

Orsini - ja za dwóję w szkole też nigdy nie dostałam w dupsko - ojciec mi mówił tylko - dziecko, zawiodłem się na Tobie - jak ja wtedy chciałam dostać klapa - te słowa były najgorszą torturą !!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...