orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 no wlasnie Madziara...hmmm nie wiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: o tymw ksiazce z oknami nie pisali chyba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 hahahahahahaha najgorzej sama teoria bez praktyki :( Później kalekie potworki wychodzą :(
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 ja sie ciesze ze od Was brutali mam Santinke:))))))))bo jest rewelacyjna!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Kurcze to moze do innej klasy zglosic czy jak, jak mowisz, ze bedzie nie ciekawie :roll: . No tak, możesz zgłosić do otwartej, ale w której będzie tamta to nie wiem. No może jej nie będzie, trzeba byłoby mieć wtyki w Kielcach i sprawdzić np. w dniu zakończenia zbierania zgłoszeń. Jakby jej nie było, to mogłybyśmy obydwie się zgłosić.
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 orsini napisał(a):ja sie ciesze ze od Was brutali mam Santinke:))))))))bo jest rewelacyjna!!! :lol: :lol: :lol: :lol: wiem :) grunt to twarda szkoła :P:P:P:P:P
jostra Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Moze by nam Oliwka sprawdzila :D . Oliwko będziesz mieć może wgląd w stawki??? Ładnie Cię prosimy :D :wink:
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 OGŁOSZENIE: Szukam pary rąk na wymianę :P
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Wlasnie Oliwka PROSIMY :D . poprosimy???? postawcie jej jakas flaszeczke albo czekoladki a nie-poprosimy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Madziara napisał(a):OGŁOSZENIE: Szukam pary rąk na wymianę :P heheheh ja tez mam pol Mafii do skubania i calego Skorka :cry: moze chcesz jak juz Ci tak dobrze idzie?
Romas Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Noooo, dziewczyny czuje sei pokonana Waszymi argumentami i odwazna oraz przyjazna ludziom Santinka :D :D :D Te inne psy ,ktorych juz nie udalo sie tak cudnie wychowac dzieki namietnie rozpropagowywanej metodzie kija i marchewki to pryszcz ,do uspienia ,bo na co komu oszolomy takie ..... I te ksiazki Orsini ,co takie glupie sa ...ja bym sie tam zastanowila zanimbym tak napisala,bo te "glupie" ksiazki z ktorych wyczytalam te niepasujace Ci teori to napisali ludzi latami siedzacymi w temacie behawioryzmu.I na pewno sroce z pod ogona nie wyskoczyli (jak niektorzy ) skoro caly cywilizowany swiat uznaje te teori a jakos o Twojej za oceanem cicho :D No ale rozumiem ,ze jesli u Ciebie na wsi o tym nie mowia znaczy nie istnieje. Ha,Ha ,Ha i hi hi hi ale jakos glupio chyba sie zrobilo skoro co poniektorym w mysl zasady "uderz w stol " ,odrazu sie uaktywnili przytaczajac wypadki ze swojego mlodego zycia jako poparcie orsinowych teori. Na nic dziewczyny Wasza ironia ,nadal Przemocy wobec nieletnich stanowcze NIE! Orsini ,ale Ty to sie nie kompromituj ,naprawde u Was w tym technikum weterynaryjnym czy gdzie Ty sie tam uczylas nie mowili o oknach socjalizacyjnych !!!!!O etapach dorastania u psowatych!!!Matko ,nic dziwnego ,ze u nas taki niski poziom wiedzy w spoleczenstwie jak nawet ci co powinni wiedziec nie wiedza i tylko jak ta kataraynka "u mnie i u kolezanki pieski sa O.K, u mnie i u kolezanki pieski sa O.K, u mnie i u kolezanki pieski sa O.K"
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 orsini napisał(a):Madziara napisał(a):OGŁOSZENIE: Szukam pary rąk na wymianę :P heheheh ja tez mam pol Mafii do skubania i calego Skorka :cry: moze chcesz jak juz Ci tak dobrze idzie? Izy mi brakuje!!! Na cztery ręce szybciej idzie :)
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Romas napisał(a):Noooo, dziewczyny czuje sei pokonana Waszymi argumentami i odwazna oraz przyjazna ludziom Santinka :D :D :D Te inne psy ,ktorych juz nie udalo sie tak cudnie wychowac dzieki namietnie rozpropagowywanej metodzie kija i marchewki to pryszcz ,do uspienia ,bo na co komu oszolomy takie ..... I te ksiazki Orsini ,co takie glupie sa ...ja bym sie tam zastanowila zanimbym tak napisala,bo te "glupie" ksiazki z ktorych wyczytalam te niepasujace Ci teori to napisali ludzi latami siedzacymi w temacie behawioryzmu.I na pewno sroce z pod ogona nie wyskoczyli (jak niektorzy ) skoro caly cywilizowany swiat uznaje te teori a jakos o Twojej za oceanem cicho :D No ale rozumiem ,ze jesli u Ciebie na wsi o tym nie mowia znaczy nie istnieje. Ha,Ha ,Ha i hi hi hi ale jakos glupio chyba sie zrobilo skoro co poniektorym w mysl zasady "uderz w stol " ,odrazu sie uaktywnili przytaczajac wypadki ze swojego mlodego zycia jako poparcie orsinowych teori. Na nic dziewczyny Wasza ironia ,nadal Przemocy wobec nieletnich stanowcze NIE! Orsini ,ale Ty to sie nie kompromituj ,naprawde u Was w tym technikum weterynaryjnym czy gdzie Ty sie tam uczylas nie mowili o oknach socjalizacyjnych !!!!!O etapach dorastania u psowatych!!!Matko ,nic dziwnego ,ze u nas taki niski poziom wiedzy w spoleczenstwie jak nawet ci co powinni wiedziec nie wiedza i tylko jak ta kataraynka "u mnie i u kolezanki pieski sa O.K, u mnie i u kolezanki pieski sa O.K, u mnie i u kolezanki pieski sa O.K" Dziewczyno - teorie to tylko teorie, nie można ich brać zbyt do siebie - żaden pies źle wychowany nie nadaje się do uśpienia, bo większość z tych procesów można odwrócić, a skoro Olsztyn nazywasz wsią, to szkoda mi Ciebie, bo Wa-wa jeszcze gorsza wieś, tyle, że mniej zielona :(
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Romas ja mam studia wyzsze wyobraz sobie,a nie technikum wet. Masz jakies komplexy na tym punkcie????czy jak, bo nie rozumiem! Ja mam wiecej psow niz 1 Santinka i zadnego nie ma najmniejszej potrzeby usypiac!!! Wlacznie z szetlandem tak samo wychowanym!!!tez dostawala w tylek jak zasluzyla a rasa ta z natury jest lekliwa i co???wyobraz sobie, ze Bjutka jest jednym z najodwazniejszych szeltie jakie spotkalam!!! hahaha wiec Twoja teoria, bo z praktyka nic wspolnego nie ma cos sie nie sprawdza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wiec nie wiem co tak zaciekle tego bronisz???? To Twoja sprawa jak wychodwasz swoje szczeniaki tak jak moja jak ja swoje!i moje maja psychike normalna i miec beda!bo im poswiecam duzo czasu, ale Ty wiesz lepiej-prosze bardzo!!!
Ka-Vanga Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Dziewczyny PRZESTANCIE SIE JUZ KLUCIC!!!!!!!!!!!!!!
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Dziewczyny PRZESTANCIE SIE JUZ KLUCIC!!!!!!!!!!!!!! ale my jesteśmy tyrany i błutale :P
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Madziara napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Dziewczyny PRZESTANCIE SIE JUZ KLUCIC!!!!!!!!!!!!!! ale my jesteśmy tyrany i błutale :P my sie nie klucimy!!! mamy swoje zdanie, a Romas ma inne i to ze jej suka ma problem z glowa to moja wina, bo moje mimo, ze jak zasluza to sa karcone to problemu nie maja, ale w ksiazece z USA napisali, ze.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 szkoda, ze Elitesse nie ma-kolejny brutal by sie wypowiedzial :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 orsini napisał(a):Madziara napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Dziewczyny PRZESTANCIE SIE JUZ KLUCIC!!!!!!!!!!!!!! ale my jesteśmy tyrany i błutale :P my sie nie klucimy!!! mamy swoje zdanie, a Romas ma inne i to ze jej suka ma problem z glowa to moja wina, bo moje mimo, ze jak zasluza to sa karcone to problemu nie maja, ale w ksiazece z USA napisali, ze.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Orsini - wiesz, że mam ciary jak słyszę "a w USA" - chcesz, żebym nerwicy dostała i wyładowała się na swoim psie?? :P:P:P
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Poza tym ja nie zaczęłam się nawet kłócić, jakbym to zrobiła, to pół stronicowym wywodem by się to skończyło - a tak puszczam sobie tylko małe komentarze w trakcie skuubania psa :)
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Madziara hahahahhahaha sorki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Madziara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 żeby mi to było ostatni raz !!! :evil: :evil: :evil:
Recommended Posts