orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 no to opieprz ich bo Ci kaza za nia zaplacic!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):ale fakt tez i taki ze teraz to juz godzinami mozna ogladac te maluchy jak sie bawia i sa lepsze od telewizora:)))))a jak sa slepe i gluche no to tylko spia i pelzaja No tak, telewizor nie odgryza rąk i rękawów :evilbat: Ale skubane już się nauczyły całuski dawać, jak tylko siądę przy kojcu, stają na tylnych łapkach, skaczą i dają całuski :D hehe moje tez dawaly :) a przy okazji skubaly mnie w nocha !
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 hahahahhaa:)))))) no mowie moje byly super dopuki nie zaczely sie drzec jak opetane!wlasciwie to wyly jak wilki do ksiezyca, tylko 6 na raz i 10000razy glosniej od wilkow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 orsini napisał(a):no to opieprz ich bo Ci kaza za nia zaplacic!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: buu a jeszcze suczki byly same w klasach :( a tak chcialam championat im w tym roku zaczac bo w przyszlym jakos malo tych wystaw na wegrzech :( na pocieszenie ide jutro do fryzjera zafarbowac swoja siwizne :P
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 ale mi pocieszenie, ze znowu zostawisz kupe kasy u jakiegos fryzjera:))))))
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 orsini napisał(a):hahahahhaa:)))))) no mowie moje byly super dopuki nie zaczely sie drzec jak opetane!wlasciwie to wyly jak wilki do ksiezyca, tylko 6 na raz i 10000razy glosniej od wilkow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: skad ja to znam ! pierwszy miot wyl przeokropnie !! jak sie tylko zorientowaly ze juz nie spie to zaczynaly koncert - na drugim koncu miasteczka je bylo slychac hehe druie byly cichsze ale tez czasem potrafily pospiewac
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 i jaszcze skakaly na metalowa scianke kojca - wiec halas byl paskudny :evilbat: dobrze ze nik policji nie wezwal :P
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 orsini napisał(a):ale mi pocieszenie, ze znowu zostawisz kupe kasy u jakiegos fryzjera:)))))) hehe ale akurat moja fryzjerka ma calkiem znosne ceny :) ale i przez to trzeba sie umawiac z duuuzym wyprzedzeniem :) no i musze do wrocka zasowac a mnie sie nie chce
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 kurcze czyli one zawsze wyja???? :o :o :o :o
jostra Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Elitesse napisał(a):orsini napisał(a):hahahahhaa:)))))) no mowie moje byly super dopuki nie zaczely sie drzec jak opetane!wlasciwie to wyly jak wilki do ksiezyca, tylko 6 na raz i 10000razy glosniej od wilkow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: skad ja to znam ! pierwszy miot wyl przeokropnie !! jak sie tylko zorientowaly ze juz nie spie to zaczynaly koncert - na drugim koncu miasteczka je bylo slychac hehe druie byly cichsze ale tez czasem potrafily pospiewac Przynajmniej czekały az się obudzisz, moje obudziły mnie dziś o 5.30. Tak się jedna darła, że myslałam, że się jej coś stało. :o Ale one na razie tylko piszczą. Nie wyją.
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 uu to masz szczescie:))oby nie zalapaly, ze mozna wyc do ksiezyca i ze to fajne jest!moje to chyba sobie konkurs robily- ktory glosniej wyc bedzie!!!wiec sie probowaly przekrzyczec :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sh_maniak Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 a tobie co się w wyjcach nie podoba co :roll: 8)
jostra Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 A od jakiego wieku zaczęły wyć? Moje to raczej ciche były, nawet jak były głodne to się nie odzywały. Jak byśmy się nie zorientowali, że Fifka nie ma pokarmu, to by pewnie zdechły z głodu. :-?
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 orsini napisał(a):kurcze czyli one zawsze wyja???? :o :o :o :o wychodzi na to ze tak :-? moje chcialy tym wymusic zeby ktos sie nimi zajal a jeszcze lepiej to wypuscil z kojca coby po mieszkaniu mogly biegac i robic demolke totalna :)
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 jostra napisał(a):Przynajmniej czekały az się obudzisz, moje obudziły mnie dziś o 5.30. Tak się jedna darła, że myslałam, że się jej coś stało. :o Ale one na razie tylko piszczą. Nie wyją. no to bylo dobre - one sie budzily przewaznie ok 5 ale staraly sie o dziwo bawic po cichu a potem sie ukladaly jeden obok drugiego w lozeczku i tylko lypaly czy juz sie ruszam ! i jeszcze skubance dokladnie wiedzaly czy sie przekrecam we snie czy tylko udaje ze spie !
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Jostra nie pamietam, ale to bylo powiazane jakos z tym , ze zaczely slyszec :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i tak jak u Agi-wlasnie chcialy wymusic, zeby sie nimi zajac!ale ja jestem niedobra pancia i dostawaly w tylek, co im ni eprzeszkadzalo za jakis czas znowu sobie wycia organizowac:))) ShManiak-sedziof na Opole poprosimy jak juz tu jestes:)))wiem,ze obsada juz jest!!!wiec????
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 jostra napisał(a):A od jakiego wieku zaczęły wyć? Moje to raczej ciche były, nawet jak były głodne to się nie odzywały. Jak byśmy się nie zorientowali, że Fifka nie ma pokarmu, to by pewnie zdechły z głodu. :-? moje jak juz porzadnie nauczyly sie biegac i bawic czyli gdzies miedzy 4 i 5 tygodniem - tak mnie sie wydaje
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Elitesse napisał(a):jostra napisał(a):Przynajmniej czekały az się obudzisz, moje obudziły mnie dziś o 5.30. Tak się jedna darła, że myslałam, że się jej coś stało. :o Ale one na razie tylko piszczą. Nie wyją. no to bylo dobre - one sie budzily przewaznie ok 5 ale staraly sie o dziwo bawic po cichu a potem sie ukladaly jeden obok drugiego w lozeczku i tylko lypaly czy juz sie ruszam ! i jeszcze skubance dokladnie wiedzaly czy sie przekrecam we snie czy tylko udaje ze spie ! ooo moje tez!!!!!! wiedzialy kiedy spie a kiedy udaje!!!!
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 orsini napisał(a):i tak jak u Agi-wlasnie chcialy wymusic, zeby sie nimi zajac!ale ja jestem niedobra pancia i dostawaly w tylek, co im ni eprzeszkadzalo za jakis czas znowu sobie wycia organizowac:))) moim nie pomagalo straszenie krzyczenie i bicie gazetka jak tylko odeszlam pol kroku zaczynaly na nowo :) musialam im zabawki dawac albo cos do przekaszenia hihi orsini napisał(a): ShManiak-sedziof na Opole poprosimy jak juz tu jestes:)))wiem,ze obsada juz jest!!!wiec???? o wlasnie !! dawaj !!
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):jostra napisał(a):Przynajmniej czekały az się obudzisz, moje obudziły mnie dziś o 5.30. Tak się jedna darła, że myslałam, że się jej coś stało. :o Ale one na razie tylko piszczą. Nie wyją. no to bylo dobre - one sie budzily przewaznie ok 5 ale staraly sie o dziwo bawic po cichu a potem sie ukladaly jeden obok drugiego w lozeczku i tylko lypaly czy juz sie ruszam ! i jeszcze skubance dokladnie wiedzaly czy sie przekrecam we snie czy tylko udaje ze spie ! ooo moje tez!!!!!! wiedzialy kiedy spie a kiedy udaje!!!! a bo te sznaucery to inteligentna rasa :) czemu sobie takie wybralysmy ? i to jeszcze same przez przymusu hihi :evilbat:
jostra Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Moje 5 tygodni kończą pojutrze. To może one wyć nie będą już. :roll: Jak chcą, żeby się nimi zainteresować to piszczą, ale też nie wszystkie. I część skacze na ścianki kojca, ale jest drewniany, więc nie słychać. :evilbat:
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 jostra napisał(a):Moje 5 tygodni kończą pojutrze. To może one wyć nie będą już. :roll: Jak chcą, żeby się nimi zainteresować to piszczą, ale też nie wszystkie. I część skacze na ścianki kojca, ale jest drewniany, więc nie słychać. :evilbat: to ty masz jakies swinki morskie a nie sznaucery :P :wink: ale ciesz sie z tego bo przynajmniej masz cisze w domu :)
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Twoje sa za grube hahahahaha to nie dadza rady wyc:))))))przepona otluszczona i te sprawy hahahahhaahaha a tak serio no to moze masz szczescie i nie beda Ci wyc!!!zazdroszcze!!!ja sobie 2 sztuki zostawilam i teraz jak im cos odbija to raz na jakis czas znowu wyja...ale sie zamykaja jak skorke im spiore:)))))
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 szukam pomyslu na obiad hehe :niewiem: :niewiem: a jak nic lepszego nie wymysle to zrobie placki ZIEMNIACZANE z sosem :facelick:
Recommended Posts