Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
http://www.kynkat.neostrada.pl/wystawa06.htm

dla zainteresowanych jest juz obsada na Katowice

ale oplata wysoka :o sedzia tez mi sie nie podoba i chyba w przyszlym roku Katowice zostana odpuszczone....

Posted

ja nie przepadam - ta wystawa to dla mnie przedewszytkim wielki tlok i problemy z dojazdem - w tym roku pociag spoznil sie o 2 godz a na powrotny ja sie spoznilam i marzlam tez 2 godz na dworcu i nawet nie bylo gdzie usiasc !! :evilbat: ...choc z drugiej strony Zadra CWC przywiozla ale ja grype....

Posted

jostra napisał(a):
U mnie jest Hans, ciekawe jak on sędziuje. :roll:
A opłata straszna :evil:

pewno coraz wiecej oddzialow bedzie tyle krzyczalo :( ale porownujac ceny swiatowki z Poznaniu 120 zl i Katowic to troszke to dziwne :o

Posted

orsini napisał(a):
reflex szachisty hahahahhaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja Ci dam szachisty :evilbat: :lol:

Elitesse napisał(a):
Pas kiedy bedzie dzialala u ciebie galeria przyjaciol ?? poluje na fotke peppermila :)

O ile się nie mylę, Peppermil jest w galerii "wasze psy" na pierwszej stronie, a ta galeria działa :D Wchodząc do trzeba przycisnąć na ten obrazek z kilkoma fotami :wink: :P

Posted

no zarlok maly hahahahahahhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kiedy to bylo jak one nic nie widzialy, nic nie slyszaly tylko spaly....
hahhahahaa a teraz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

A teraz szaleją, gryzą się, szczekają, piszczą, a przede wszystkim chcą wyskoczyć z kojca i Piotrek żaluje, że go zrobił tylko na 30cm. :evilbat:

Posted

hehehehe no z jezyczkiem tez bomba!!!
a moje male diably jak juz sie nauczyly slyszec to jak tylko uslyszaly, ze ktos w domu jest to wlaczaly syrene alarmowa i sie darly!
w domku OK rodzicuf tylko pobudzily, ale ja sobie nie wyobrazam w bloku jakby sie tak drzec zaczely :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

ale fakt tez i taki ze teraz to juz godzinami mozna ogladac te maluchy jak sie bawia i sa lepsze od telewizora:)))))a jak sa slepe i gluche no to tylko spia i pelzaja

Posted

Pasavera napisał(a):
orsini napisał(a):
reflex szachisty hahahahhaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja Ci dam szachisty :evilbat: :lol:

Elitesse napisał(a):
Pas kiedy bedzie dzialala u ciebie galeria przyjaciol ?? poluje na fotke peppermila :)

O ile się nie mylę, Peppermil jest w galerii "wasze psy" na pierwszej stronie, a ta galeria działa :D Wchodząc do trzeba przycisnąć na ten obrazek z kilkoma fotami :wink: :P

to albo ja jakas inna jestem albo mam inny komputer bo mi sie zadna fotka nie wystawietla tylko same imiona :( :cry: :cry:

Posted

orsini napisał(a):
ale fakt tez i taki ze teraz to juz godzinami mozna ogladac te maluchy jak sie bawia i sa lepsze od telewizora:)))))a jak sa slepe i gluche no to tylko spia i pelzaja

ale tez sie fajnie patrzy ! ja jak mam maluchy to zapominam o calym swiecie tylko sie im przyladam albo bawie z nimi - cale dnie tak moge siedziec a kilka razy to nawet zdarzylo mi sie zasnac w ich lozeczku a szczeniaki na mnie hihi :P

Posted

orsini napisał(a):

No tak, telewizor nie odgryza rąk i rękawów :evilbat:
Ale skubane już się nauczyły całuski dawać, jak tylko siądę przy kojcu, stają na tylnych łapkach, skaczą i dają całuski :D

Posted

jostra napisał(a):
[
No tak, telewizor nie odgryza rąk i rękawów :evilbat:
D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

a mnie wlasnie szla trafil bo otwieram skrzynke na listy i co tam znajduje posrod innych rzeczy ? potwierdzenie na WCZORAJSZA wystawe na Wegrzech wrrrr :evilbat: :evilbat: :evilbat: a chcialam pojechac ! i smutno mi bylo ze mnie nie przyjeli mimo ze wyslalam w terminie, na meile nie odpowiadali przez telefon nie umieli udzielic informacji a dzis sie okazuje ze jadnak bylam w katalou :cry: :cry: ale fakt troche pozno wyslali potwierdzenia bo dopiero 12.09 wiec mialo prawo nie dojsc na czas - zagranicznym pwoinni chyba wczesniej wysylac 0X

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...