orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 ehhh no niestety nie taka sama frajda...ja kiedys bede miala konia...gleboko w to wierze.... :cry: :cry: :cry:
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 http://www.kynkat.neostrada.pl/wystawa06.htm dla zainteresowanych jest juz obsada na Katowice
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 orsini napisał(a):http://www.kynkat.neostrada.pl/wystawa06.htm dla zainteresowanych jest juz obsada na Katowice ale oplata wysoka :o sedzia tez mi sie nie podoba i chyba w przyszlym roku Katowice zostana odpuszczone....
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 no ja tez juz poraz kolejny!!!! :evil: :evil: :evil: bo katowice fajna wystawka, ale za Szweda dziekuje!
jostra Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 U mnie jest Hans, ciekawe jak on sędziuje. :roll: A opłata straszna :evil:
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 ja nie przepadam - ta wystawa to dla mnie przedewszytkim wielki tlok i problemy z dojazdem - w tym roku pociag spoznil sie o 2 godz a na powrotny ja sie spoznilam i marzlam tez 2 godz na dworcu i nawet nie bylo gdzie usiasc !! :evilbat: ...choc z drugiej strony Zadra CWC przywiozla ale ja grype....
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 jostra napisał(a):U mnie jest Hans, ciekawe jak on sędziuje. :roll: A opłata straszna :evil: pewno coraz wiecej oddzialow bedzie tyle krzyczalo :( ale porownujac ceny swiatowki z Poznaniu 120 zl i Katowic to troszke to dziwne :o
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 teraz jezdze na ok 15 wystaw rocznie a pewno niedlugo bedzie mnie na 5-6 stac :( chyba ze stanie sie cud i polskie zarobki podskocza...
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 taaa podskocza.....:(((((chyba zeskocza, bo inflacja itp:((((
Pasavera Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 orsini napisał(a):reflex szachisty hahahahhaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja Ci dam szachisty :evilbat: :lol: Elitesse napisał(a):Pas kiedy bedzie dzialala u ciebie galeria przyjaciol ?? poluje na fotke peppermila :) O ile się nie mylę, Peppermil jest w galerii "wasze psy" na pierwszej stronie, a ta galeria działa :D Wchodząc do trzeba przycisnąć na ten obrazek z kilkoma fotami :wink: :P
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 A wlasnie KaVang to wrocil od tych ruskof????? :o :o :o
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 dla mnei ta fota jest the best normalnie!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 aaa tu jest wiecej takich :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Z serii śpiących chomiczków moje ulubione jest to z języczkiem:
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 no zarlok maly hahahahahahhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kiedy to bylo jak one nic nie widzialy, nic nie slyszaly tylko spaly.... hahhahahaa a teraz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 A teraz szaleją, gryzą się, szczekają, piszczą, a przede wszystkim chcą wyskoczyć z kojca i Piotrek żaluje, że go zrobił tylko na 30cm. :evilbat:
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 hehehehe no z jezyczkiem tez bomba!!! a moje male diably jak juz sie nauczyly slyszec to jak tylko uslyszaly, ze ktos w domu jest to wlaczaly syrene alarmowa i sie darly! w domku OK rodzicuf tylko pobudzily, ale ja sobie nie wyobrazam w bloku jakby sie tak drzec zaczely :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 ale fakt tez i taki ze teraz to juz godzinami mozna ogladac te maluchy jak sie bawia i sa lepsze od telewizora:)))))a jak sa slepe i gluche no to tylko spia i pelzaja
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Pasavera napisał(a):orsini napisał(a):reflex szachisty hahahahhaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja Ci dam szachisty :evilbat: :lol: Elitesse napisał(a):Pas kiedy bedzie dzialala u ciebie galeria przyjaciol ?? poluje na fotke peppermila :) O ile się nie mylę, Peppermil jest w galerii "wasze psy" na pierwszej stronie, a ta galeria działa :D Wchodząc do trzeba przycisnąć na ten obrazek z kilkoma fotami :wink: :P to albo ja jakas inna jestem albo mam inny komputer bo mi sie zadna fotka nie wystawietla tylko same imiona :( :cry: :cry:
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 orsini napisał(a):ale fakt tez i taki ze teraz to juz godzinami mozna ogladac te maluchy jak sie bawia i sa lepsze od telewizora:)))))a jak sa slepe i gluche no to tylko spia i pelzaja ale tez sie fajnie patrzy ! ja jak mam maluchy to zapominam o calym swiecie tylko sie im przyladam albo bawie z nimi - cale dnie tak moge siedziec a kilka razy to nawet zdarzylo mi sie zasnac w ich lozeczku a szczeniaki na mnie hihi :P
jostra Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 orsini napisał(a):ale fakt tez i taki ze teraz to juz godzinami mozna ogladac te maluchy jak sie bawia i sa lepsze od telewizora:)))))a jak sa slepe i gluche no to tylko spia i pelzaja No tak, telewizor nie odgryza rąk i rękawów :evilbat: Ale skubane już się nauczyły całuski dawać, jak tylko siądę przy kojcu, stają na tylnych łapkach, skaczą i dają całuski :D
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 jostra napisał(a):[ No tak, telewizor nie odgryza rąk i rękawów :evilbat: D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 a mnie wlasnie szla trafil bo otwieram skrzynke na listy i co tam znajduje posrod innych rzeczy ? potwierdzenie na WCZORAJSZA wystawe na Wegrzech wrrrr :evilbat: :evilbat: :evilbat: a chcialam pojechac ! i smutno mi bylo ze mnie nie przyjeli mimo ze wyslalam w terminie, na meile nie odpowiadali przez telefon nie umieli udzielic informacji a dzis sie okazuje ze jadnak bylam w katalou :cry: :cry: ale fakt troche pozno wyslali potwierdzenia bo dopiero 12.09 wiec mialo prawo nie dojsc na czas - zagranicznym pwoinni chyba wczesniej wysylac 0X
Recommended Posts