orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Madziorka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Elitesse Tobie tez, choc Tobie juz smskami gratulowalam:))))) komu jeszcze?komu???? :lol: :lol: :lol:
Pasavera Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Doberek 8) To ja w takim razie wszystkim gratuluje hurtowo :angel: :angel: :angel: Gratulacje kochani :angel: 8)
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Pass no hahahaha ja na to nie wpadlam:)))i zapomnialam o Oli!!! GRATULUJE badania!!! jeszcze kogos opuscilam? :lol:
alexandra Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Ja teĆŒ wszystkim zwyciÄzcom tego weekendu gratulujÄ i to baaardzo!!! :D DziÄki za gratulacje odnoĆnie badania :D
GUCIA Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 orsini napisaĆ(a):GUCIA napisaĆ(a):Boicie siÄ odpisaÄ???? Ja jade zabieram aspiryne,nie mogĆa bym nie byÄ na takiej imprezie!!!!!!! :oops: :D :D :D eee Gucia...o czym piszesz, bo nie zalapalam:))))o przyszlorocznej swiatowce????czy teraz Rumunii??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie przeczytaĆaĆ wszystkiego!!!!!! oPOLSKIEJ ĆWIATOWEJ!!!! JEDZIESZ??????????? GRATULACJE DLA ZWYCIÄZCĂW!!! :D :D :D
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 GUCIA...ale to dopiero za rok...PONAD :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jak dozyje to pojade :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Olu - gratki!!!! No i dla wszystkich weekendowych zwyciÄzcĂłw tyĆŒ :P :D PoniewaĆŒ kilka osĂłb straszyĆo mnie i Berry :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: i nie tylko. WiÄc plan zostaĆ wypeĆniony w 100% - BerryĆka dostaĆa Zw. MĆodzieĆŒy i tym samym ukoĆczyĆa MĆodzieĆŒowy Championat Polski. W tym miejscu pragnÄ podziÄkowaÄ mojemu Piterkowi za jego cierpliwoĆÄ do maĆej czarnej bestii i pracÄ nad niÄ !!! :evilbat: (treningi oraz grooming ;) ) Bez niego by tego sukcesu nie byĆo :P Pieknie jÄ wystawiaĆeĆ - GRATULACJE!!!!
GUCIA Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 czy ty myĆlisz ĆŒe hotele bÄdÄ puste???zwalÄ siÄ ludzie z caĆej europy i nie tylko. Nie kcem spaÄ w samochodzie :(
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Jostra GRATULACJE!!! no i Piter w takim razie tez!!!!!
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 GUCIA napisaĆ(a):czy ty myĆlisz ĆŒe hotele bÄdÄ puste???zwalÄ siÄ ludzie z caĆej europy i nie tylko. Nie kcem spaÄ w samochodzie :( aaa ja sie nie martwie tym, bo mam ciotke w poznaniu:))))
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 hahaha no , ale to w ostatecznosci bo ciotka upierdliwa strasznie:)))))
Pasavera Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Orsini Psy-chopata :o :stupid: :o :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Pasavera napisaĆ(a):Orsini Psy-chopata :o :stupid: :o :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: reflex szachisty hahahahhaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 GUCIA ciezko mi w tej chwili decydowac, bo to za ponad rok...ale wezme co sie tylko da-tzn. co bedzie w takiej kondycji,ze nie bedzie wstyd wystawic.Na pewno chce reklame wykupic-bo droga jest 300zl ale podobno to nie jest na 1 dzien a na wszystkie 4ry wiec wychodzi nieduzo wtedy
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Pasavera napisaĆ(a):Doberek 8) To ja w takim razie wszystkim gratuluje hurtowo :angel: :angel: :angel: Gratulacje kochani :angel: 8) Pas kiedy bedzie dzialala u ciebie galeria przyjaciol ?? poluje na fotke peppermila :)
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Jostra GRATULACJE dla Berylki !! :laola: :BIG: :laola: no i dla hodowczyni Agatki :D :angel:
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Agatka pojechala w diably i bedzie odcieta od swiata tak ze 2 tygodnie , wiec i tak nie przeczyta:)))) jak mozna bez netu 2 tygodnie wytrzymac???? i to z wlasnej woli???? :o :o :o :o
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 a propos swiatowki!!! wqrza mnie, ze dla zagraniczniakow sa takie tanie te zgloszenia!!!! Amsterdam byl 2 razy drozszy!!! :evil: :evil: :evil: niechaj placa!!!!a juz dla Slowakow to bym potrojna oplate dala!bo oni dla nas tez ceny kosmiczne maja!!!nawet za glupie krajowki!!!!
Elitesse Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 orsini napisaĆ(a):Agatka pojechala w diably i bedzie odcieta od swiata tak ze 2 tygodnie , wiec i tak nie przeczyta:)))) jak mozna bez netu 2 tygodnie wytrzymac???? i to z wlasnej woli???? :o :o :o :o jak wroci to przeczyta i bedzie jej milo :) ja sama wiem co to znaczy jak psiak z wlasnym przydomkiem wgrywa i jaka to radocha ! az mnie wczoraj przestala glowa bolec jak sie o bobiku dla ABI dowiedzialam :)
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 a no tu masz racje!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Romas Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Aaaa, faktycznie za rok Swiatowa Wystawa w Poznaniu.o ja bede mogla juz Bianke wystawic ,Ha ! Pare lat temu jak byla poprzednia taka wielke impreza w Poznianiu to tez bylam ,jeszcze z Torem .Co ja sie tam naogladalam cudownych psow to moje.A juz sznaucery to mnie tak zauroczyly ,ze wprost nie moglam odejsc od ringu. Moze to racja ,ze juz trzeba o hotelu pomyslec albo pojechac i wrocic tego samego dnia.Nooo jest jeszcze czas na przemyslenie sprawy :-))) Kochani ,Gratuluje Tym co maja powody do odbierania Gartulacji :-) Madziorka ! Fajnie Ci ! Ciesze sie razem z Toba.Ja wczoraj bylam u nas w Warszawie na Mistrzostwach Polski w skokach.Niesamowite,jakie ogromne przeszkody a jakie konie wielgachne,tego jeszcze nie widzialam,a jakie forsiaste towarzystwo ...poszlam tam z Bianka w ramach socjalizacji i z moja corka w ramach hobby :-) Sloneczko swieci ,Milego dzionka !
orsini Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 oj forsiaste niestety...dlatego nie mam szkapy bo forsy niet:((((((
Romas Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Noo forsiaste , bardzo widac bylo :-)...ale zawszec to jakas odmiana :-).Nas tez na konika nie stac ,to sobie sznaucerka na pocieszenie kupilam ,radocha taka sama a pracy dwa razy tyle :-)
Recommended Posts