Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisaƂ(a):
GUCIA napisaƂ(a):
Boicie się odpisać????
Ja jade zabieram aspiryne,nie mogƂa bym nie być na takiej imprezie!!!!!!! :oops: :D :D :D

eee Gucia...o czym piszesz, bo nie zalapalam:))))o przyszlorocznej swiatowce????czy teraz Rumunii??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nie przeczytaƂaƛ wszystkiego!!!!!!
oPOLSKIEJ ÚWIATOWEJ!!!!
JEDZIESZ???????????

GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW!!! :D :D :D

Posted

Olu - gratki!!!!
No i dla wszystkich weekendowych zwycięzcĂłw tyĆŒ :P :D
PoniewaĆŒ kilka osĂłb straszyƂo mnie i Berry :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: i nie tylko.
Więc plan zostaƂ wypeƂniony w 100% - Berryƛka dostaƂa Zw. MƂodzieĆŒy i tym samym ukoƄczyƂa MƂodzieĆŒowy Championat Polski.
W tym miejscu pragnę podziękować mojemu Piterkowi za jego cierpliwoƛć do maƂej czarnej bestii i pracę nad nią!!! :evilbat: (treningi oraz grooming ;) )
Bez niego by tego sukcesu nie byƂo :P
Pieknie ją wystawiaƂeƛ - GRATULACJE!!!!

Posted

czy ty myƛlisz ĆŒe hotele będą puste???zwalą się ludzie z caƂej europy i nie tylko. Nie kcem spać w samochodzie :(

Posted

GUCIA napisaƂ(a):
czy ty myƛlisz ĆŒe hotele będą puste???zwalą się ludzie z caƂej europy i nie tylko. Nie kcem spać w samochodzie :(

aaa ja sie nie martwie tym, bo mam ciotke w poznaniu:))))

Posted

GUCIA ciezko mi w tej chwili decydowac, bo to za ponad rok...ale wezme co sie tylko da-tzn. co bedzie w takiej kondycji,ze nie bedzie wstyd wystawic.Na pewno chce reklame wykupic-bo droga jest 300zl ale podobno to nie jest na 1 dzien a na wszystkie 4ry wiec wychodzi nieduzo wtedy

Posted

Pasavera napisaƂ(a):
Doberek 8)

To ja w takim razie wszystkim gratuluje hurtowo :angel: :angel: :angel:
Gratulacje kochani :angel:

8)

Pas kiedy bedzie dzialala u ciebie galeria przyjaciol ?? poluje na fotke peppermila :)

Posted

Agatka pojechala w diably i bedzie odcieta od swiata tak ze 2 tygodnie , wiec i tak nie przeczyta:))))
jak mozna bez netu 2 tygodnie wytrzymac????
i to z wlasnej woli???? :o :o :o :o

Posted

a propos swiatowki!!!
wqrza mnie, ze dla zagraniczniakow sa takie tanie te zgloszenia!!!!
Amsterdam byl 2 razy drozszy!!! :evil: :evil: :evil: niechaj placa!!!!a juz dla Slowakow to bym potrojna oplate dala!bo oni dla nas tez ceny kosmiczne maja!!!nawet za glupie krajowki!!!!

Posted

orsini napisaƂ(a):
Agatka pojechala w diably i bedzie odcieta od swiata tak ze 2 tygodnie , wiec i tak nie przeczyta:))))
jak mozna bez netu 2 tygodnie wytrzymac????
i to z wlasnej woli???? :o :o :o :o

jak wroci to przeczyta i bedzie jej milo :) ja sama wiem co to znaczy jak psiak z wlasnym przydomkiem wgrywa i jaka to radocha ! az mnie wczoraj przestala glowa bolec jak sie o bobiku dla ABI dowiedzialam :)

Posted

Aaaa, faktycznie za rok Swiatowa Wystawa w Poznaniu.o ja bede mogla juz Bianke wystawic ,Ha !
Pare lat temu jak byla poprzednia taka wielke impreza w Poznianiu to tez bylam ,jeszcze z Torem .Co ja sie tam naogladalam cudownych psow to moje.A juz sznaucery to mnie tak zauroczyly ,ze wprost nie moglam odejsc od ringu.
Moze to racja ,ze juz trzeba o hotelu pomyslec albo pojechac i wrocic tego samego dnia.Nooo jest jeszcze czas na przemyslenie sprawy :-)))

Kochani ,Gratuluje Tym co maja powody do odbierania Gartulacji :-)
Madziorka ! Fajnie Ci ! Ciesze sie razem z Toba.Ja wczoraj bylam u nas w Warszawie na Mistrzostwach Polski w skokach.Niesamowite,jakie ogromne przeszkody a jakie konie wielgachne,tego jeszcze nie widzialam,a jakie forsiaste towarzystwo ...poszlam tam z Bianka w ramach socjalizacji i z moja corka w ramach hobby :-)
Sloneczko swieci ,Milego dzionka !

Posted

Noo forsiaste , bardzo widac bylo :-)...ale zawszec to jakas odmiana :-).Nas tez na konika nie stac ,to sobie sznaucerka na pocieszenie kupilam ,radocha taka sama a pracy dwa razy tyle :-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...