Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse napisał(a):
Agatka napisał(a):
Słuchajcie a jak ona sobie ten tytuł wexmie do serca i naprawde sie zorbi psychopata , no normalnie ja juz na żadna wystawe z nia nie jade ;)

zrobi ? ona juz jest !! hehe

hahahaha
ukatrupie wszystkich i to tepym nozem hahahahahahaha

aaa :Help_2: :modla: :scared: :chainsaw: :chainsaw:

Posted

Elitesse u Ciebie na razie nie spalam, a jak sama wiesz pora na ukatrupienie kogos to noc:)))))))))
wiec wiesz....ostatnio to Ty chcialas spac u mnie, wiec zastanow sie 5 razy...
Kavang a jak formalnosci?zalatwilas wsio?

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse no strach jest rzecza ludzka...coprawda to nie moje auto, ale nie chcialabym utknac posrodku niczego z pieskiem i bez kasy:))))))bo mam na styk

nawyzej wrocisz na stoopa :) alebo sprzedasz psa i bedzie jak znalazl na bilet :) no jest jeszcze jedno wyjscie ale chyba mnie walniesz za to wiec ie powiem :D mozesz sie dogadac z tymi milymi paniami ktore wraz z bulgarkami jezdza do nas na wycieczki na grzyby do lasu i potem je sprzedaja na przydroznych parkingach hehe

Posted

Elitesse napisał(a):
[]mozesz sie dogadac z tymi milymi paniami ktore wraz z bulgarkami jezdza do nas na wycieczki na grzyby do lasu i potem je sprzedaja na przydroznych parkingach hehe

tak masz racje!
ukatrupie:))
juz specjalnie nozyk ztepilam :)))))na te okazje :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse napisał(a):
[]mozesz sie dogadac z tymi milymi paniami ktore wraz z bulgarkami jezdza do nas na wycieczki na grzyby do lasu i potem je sprzedaja na przydroznych parkingach hehe

tak masz racje!
ukatrupie:))
juz specjalnie nozyk ztepilam :)))))na te okazje :lol: :lol: :lol: :lol:

za co ? ja ci tu planuje mile wycieczki agroturystyczne i koedukacyjne a ty na mnie z tepym nozykiem ? :lol:

Posted

Orsinku a co powiesz na to :

Ja mam informacje o wystawie 26-27.11. oplaty do 1.10 20 euro, do 1.11 30 euro, sedziowie Szwec(Rosja), Iwanow(Rosja), Żuk(Bialorus). Jest to wystawa jednodniowa, tylko organizatorzy nie zdecydowali jeszcze w jaki bedzie dzien. W ten sam dzien bedzie dodatkowo wystawa goldenow i labradorow

Posted

Ja milo wspominam ostatni wyjazd do Rumuni, teraz jest maly odcinek do pokonania miedzy Wegrami Arad wiec jakos wogole mnie to nie przeraza

Posted

kaska napisał(a):
hmmm 3 samochody 9 doroslych osob, jeden niemowlak,6 olbrzymow, 7 miniatur, jeden spaniel:P

ladnie!
a ta 7ma miniatura to kto?bo mi sie w rachunku nie zgadza:)))))mam naliczone 6 z Waszej ekipy, a ta 7ma?:)))))

Posted

ŚWIATÓWKA -czy ktoś się wybiera???????????????????????
Im więcej nas pojedzie tym większe prawdopodobieństwo że wygra POLSKI SZNAUCER!!!!!!!!
Nie ważne czyj ważne że z POLSKI!!! :D :D :D :terazpol: :thumbs:

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse a najlepsze jest ze ciagle powtarzal, ze dla dobra szczeniat to, dla dobra szczeniat tamto...to mu potem wyslalam kilka smsow zeby poszedl sie doszkolic, bo ma braki w edukacji!!!
a teraz oczywiscie opowiada niestworzone historie!!!na ten temat! :evil: :evil: :evil: :evil:

Który??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...