Ka-Vanga Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Hehe znajomi opowiadali ze jak byli jakies 3 lata temu to musieli uciekac przed jakas banda w Rumunii :evilbat: .
orsini Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Elitesse no strach jest rzecza ludzka...coprawda to nie moje auto, ale nie chcialabym utknac posrodku niczego z pieskiem i bez kasy:))))))bo mam na styk
Elitesse Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):Agatka napisał(a):Słuchajcie a jak ona sobie ten tytuł wexmie do serca i naprawde sie zorbi psychopata , no normalnie ja juz na żadna wystawe z nia nie jade ;) zrobi ? ona juz jest !! hehe hahahaha ukatrupie wszystkich i to tepym nozem hahahahahahaha aaa :Help_2: :modla: :scared: :chainsaw: :chainsaw:
orsini Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Elitesse u Ciebie na razie nie spalam, a jak sama wiesz pora na ukatrupienie kogos to noc:))))))))) wiec wiesz....ostatnio to Ty chcialas spac u mnie, wiec zastanow sie 5 razy... Kavang a jak formalnosci?zalatwilas wsio?
Elitesse Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 orsini napisał(a):Elitesse no strach jest rzecza ludzka...coprawda to nie moje auto, ale nie chcialabym utknac posrodku niczego z pieskiem i bez kasy:))))))bo mam na styk nawyzej wrocisz na stoopa :) alebo sprzedasz psa i bedzie jak znalazl na bilet :) no jest jeszcze jedno wyjscie ale chyba mnie walniesz za to wiec ie powiem :D mozesz sie dogadac z tymi milymi paniami ktore wraz z bulgarkami jezdza do nas na wycieczki na grzyby do lasu i potem je sprzedaja na przydroznych parkingach hehe
orsini Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Elitesse napisał(a):[]mozesz sie dogadac z tymi milymi paniami ktore wraz z bulgarkami jezdza do nas na wycieczki na grzyby do lasu i potem je sprzedaja na przydroznych parkingach hehe tak masz racje! ukatrupie:)) juz specjalnie nozyk ztepilam :)))))na te okazje :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):[]mozesz sie dogadac z tymi milymi paniami ktore wraz z bulgarkami jezdza do nas na wycieczki na grzyby do lasu i potem je sprzedaja na przydroznych parkingach hehe tak masz racje! ukatrupie:)) juz specjalnie nozyk ztepilam :)))))na te okazje :lol: :lol: :lol: :lol: za co ? ja ci tu planuje mile wycieczki agroturystyczne i koedukacyjne a ty na mnie z tepym nozykiem ? :lol:
Elitesse Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Orsinku a co powiesz na to : Ja mam informacje o wystawie 26-27.11. oplaty do 1.10 20 euro, do 1.11 30 euro, sedziowie Szwec(Rosja), Iwanow(Rosja), Żuk(Bialorus). Jest to wystawa jednodniowa, tylko organizatorzy nie zdecydowali jeszcze w jaki bedzie dzien. W ten sam dzien bedzie dodatkowo wystawa goldenow i labradorow
orsini Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 widzialam widzialam...nic nie powiem szukaj dalej.
Ka-Vanga Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Aaaaaaaaa Orsini PSYCHOPATKA!!!!, az starch sie bac :evil_lol: .
KN Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Ja milo wspominam ostatni wyjazd do Rumuni, teraz jest maly odcinek do pokonania miedzy Wegrami Arad wiec jakos wogole mnie to nie przeraza
orsini Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Kaska hmmmm....no....zobaczymy w takim razie....a reszta warszawskiej ekipy tez jedzie czy Wy tylko we 2ke i sznaucerki?
orsini Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 wow!!!no to serio macie wyprawke!!!! my skromnie na 1 autko... :lol: :lol: :lol:
KN Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 hmmm 3 samochody 9 doroslych osob, jeden niemowlak,6 olbrzymow, 7 miniatur, jeden spaniel:P
Agatka Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 No to widze, ze jednak podjełam własciwa decyzje zeby nie jechac ;) Spokojnie sie wywakacjuje za ta kase :D Zycze powodzenia!!!
orsini Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 kaska napisał(a):hmmm 3 samochody 9 doroslych osob, jeden niemowlak,6 olbrzymow, 7 miniatur, jeden spaniel:P ladnie! a ta 7ma miniatura to kto?bo mi sie w rachunku nie zgadza:)))))mam naliczone 6 z Waszej ekipy, a ta 7ma?:)))))
orsini Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 aaaa widzisz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no to juz wszystko jasne! ale bedziecie mieli wesoly autobus!!!prawie!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 o rany to jakis nalot sznaucerow z polski bedzie !!!! stawka niczym na swiatowce hehe
GUCIA Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 ŚWIATÓWKA -czy ktoś się wybiera??????????????????????? Im więcej nas pojedzie tym większe prawdopodobieństwo że wygra POLSKI SZNAUCER!!!!!!!! Nie ważne czyj ważne że z POLSKI!!! :D :D :D :terazpol: :thumbs:
GUCIA Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Boicie się odpisać???? Ja jade zabieram aspiryne,nie mogła bym nie być na takiej imprezie!!!!!!! :oops: :D :D :D
Madziara Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 orsini napisał(a):Elitesse a najlepsze jest ze ciagle powtarzal, ze dla dobra szczeniat to, dla dobra szczeniat tamto...to mu potem wyslalam kilka smsow zeby poszedl sie doszkolic, bo ma braki w edukacji!!! a teraz oczywiscie opowiada niestworzone historie!!!na ten temat! :evil: :evil: :evil: :evil: Który??
Recommended Posts