Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Chyba ktos sobie robi jaja, Judi byla zgloszona do klasy posredniej w Legionowie mam tego maila chyba musze sie zaraz zabrac za odwracanie tego

Posted

no a jak w Oddziale znajda zgloszenie i tam bedzie klasa posrednia to Ci ja pewnie wywala do tej posredniej nie ma co sie denerwowac:)))))
a jak z Aradem????

Posted

Gonia w pelni sie z Toba zgadzam ,ze nazwa tego forum sznauceromaniacy jest trafiona :-))
Ja jak najbardziej trzymam kciuki za szczeniatka po Twoim piesku i mam nadzieje,ze sprawa sie ulozy ,szczegolnie ,ze doczytalam sie ,ze ta suczka juz zaczela lizac psiaki.No to gut :-))

Orsini ,Gratki :-) teraz bez obrazy mozna Cie od psycholi wyzywac :-))
Twoje zdrowko :drinking:

Posted

Słuchajcie a jak ona sobie ten tytuł wexmie do serca i naprawde sie zorbi psychopata , no normalnie ja juz na żadna wystawe z nia nie jade ;)

Posted

Agatka napisał(a):
Słuchajcie a jak ona sobie ten tytuł wexmie do serca i naprawde sie zorbi psychopata , no normalnie ja juz na żadna wystawe z nia nie jade ;)

zrobi ? ona juz jest !! hehe

Posted

hahahahahaha
oj Agatko :lol: :lol: :lol: :lol:
Kaska no wlasnie ja tez:))juz mi niedobrze!
a macie jakis tani i logiczny hotel?bo my nawet rozwazamy i hotel na Wegrzech

Posted

Elitesse napisał(a):
Agatka napisał(a):

zrobi ? ona juz jest !! hehe

hahahaha
ukatrupie wszystkich i to tepym nozem hahahahahahaha

Posted

Wiesz co my mamy na tyle dobrze ze nasz olbrzymka jest made by Romania:) i jestesmy w dobrych ukladach z jej hodowczynia ona nam zlatwila hotel za 23 e za dwojke ale nawet nie wiem jaki wiem ze w Arad

Posted

orsini napisał(a):
uuu no to macie super!
my chcemy sie we 3ke wcisnac do 2ki:)))ale boimy sie tej Rumunii, ze auto ukradna albo cos....

to na zmiane niech 2 spi w hotelu a 1 w samochodzie :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...