Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
GUCIA i Gonia a Wy to juz wstazeczki pocielyscie na kawalki, ze tak bezstresowo sobie na DGM siedzicie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wszystko gotowe na ON!Szorka by nam głowy urwała gdyby było inaczej :lol: Rudy sznaucer zaczął karmić i lizać dzieciaczki :multi:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Gonia napisał(a):
orsini napisał(a):
GUCIA i Gonia a Wy to juz wstazeczki pocielyscie na kawalki, ze tak bezstresowo sobie na DGM siedzicie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wszystko gotowe na ON!Szorka by nam głowy urwała gdyby było inaczej :lol: Rudy sznaucer zaczął karmić i lizać dzieciaczki :multi:

no to super!!!!!!

Posted

Orsini to nie o to chodzi ze ja aj dopiero teraz zauwazyłam, ale chodzi o to ze to bedzie moja mysl przewodnia nastepnych miesiecy takie motto, akurat mi przypasowało do moich planów i marzeń :)
Tak ogólnie przypasowało do sytuacji :)

A Bungi to niech sie boja, ja nie mam nic przeciwko :) hihihi :)

A co do wstazeczek to prosze porzadny oddział ! wszystko przygotowane przed czasem i teraz maja luzy :)

Posted

Jejku,bardzo Wam dziękuję!!!Mogłam z Wami pogadać,a człowiek bezradny jak nie ma do kogo gęby otworzyć robi się jeszcze bardziej ogłupiały.Wielkie dzięki :D

Posted

Agatka napisał(a):

A co do wstazeczek to prosze porzadny oddział ! wszystko przygotowane przed czasem i teraz maja luzy :)

wstazeczki maja ale pewno teczki nie poskladane ! :evilbat:

Posted

Gonia napisał(a):
Jejku,bardzo Wam dziękuję!!!Mogłam z Wami pogadać,a człowiek bezradny jak nie ma do kogo gęby otworzyć robi się jeszcze bardziej ogłupiały.Wielkie dzięki :D

Gonia spoko, po 20 jewro dla kazdej po znajomosci i mozemy zawsze z Toba porozmawiac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
w zyciu nie ma nic za darmo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
Agatka napisał(a):

hahahaha
wlasnie teczki:))))
ponad 1000 teczek na wystawke :)))))i ta TYSIECZNA dla mnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse napisał(a):
Agatka napisał(a):

hahahaha
wlasnie teczki:))))
ponad 1000 teczek na wystawke :)))))i ta TYSIECZNA dla mnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ty dostaniesz specjalna !! np ROZOWA !!!!

Posted

orsini napisał(a):
Gonia napisał(a):

Gonia spoko, po 20 jewro dla kazdej po znajomosci i mozemy zawsze z Toba porozmawiac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
w zyciu nie ma nic za darmo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oki,idę zbierać kasę,chyba że wolisz pucharek za 1000? :cunao:

Posted

Gonia napisał(a):
orsini napisał(a):
Gonia napisał(a):

oki,idę zbierać kasę,chyba że wolisz pucharek za 1000? :cunao:

oj Kochana ja o zadnej kasie nic nie mowilam...przywidzialo Ci sie oczywiscie.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jakie jewro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ja to pieskow nie mialam okazji odchowywac ,na szczescie .Ale za to kotki pomagalam mojej perskiej koteczce karmic.
Pierwsze krycie i moja persica urodzila 8 kociat.I bylo wiadomo ,ze sobie nie poradzi ,bo u persow to rzadko takie duze mioty.
A bylo to z 15lat temu to na rynku mleka zastepczego nie bylo albo b.drogie.
Butelke to mialam od lalek moich dzieci ,nawet smoka miala.No i mieszanke sama robilam wedlug b.dziwnych przepisow uzyskanych od starcyh hodowczyn,czego tam nie bylo w tej mieszance.
Masowac nie musialam ,bo wpadlam na patent i smarowalam kociakom pupke i brzuch maslem ,to kotka lizala az milo.
Co dwie godziny ich dokarmialam i pzekladalam przy sutkach .Horror.
Wychowaly sie wszystkie choc mialty jakas dziwna chorobe w 4 tyg .
i kolejno kulaly na lapki .Najpierw myslalam ,ze to jakis uraz ale jak zaczely kulec prawie wszystkie to zabralam miot i do wet. I wyciagnal ich z tego choc byl zmartwiony i nie dawal duzych szans.Dzis juz nie pamietam co to bylo....
Ale potym odechcialo mi sie kolejnych miotow kociatek i wogole malentasow w domu :-)

Posted

ROMAS,wasze forum ma tytuł"sznauceromaniacy"i jest trafiony w 10-kę!!!Ja jestem jamnikomaniaczką,szczególnie długowłosych standardów!!!Wiele osób starało się mnie zniechęcić do rozmnażania tej ginącej w Polsce rasy.Nic z tego!!!!!!!!!!!!Mam doskonałe psy i mimo tego że nie ma dużego zainteresowania szczeniętami będę to robić.Nie jest sztuką hodować dodrze sprzedające się rasy,dlatego podziwiam hodowców ras polskich!A ryzyko utrty szczeniąt jest wkalkulowane,choć dla mnie szczególnie bolesne!!!Mam jednak nadzieję,że wszystko dobrze się skończy!Kolejne mioty przyjdą na świat jeszcze w tym roku!!!!

Posted

Gonia no tym wieksze gratulacje dla Ciebie, ze tak z uporem maniaka.... :lol: :lol: :lol: :lol:
jamniki sa fajowe, ale mi sie marzy szczotka krolicza:))))))

Posted

orsini napisał(a):

jamniki sa fajowe, ale mi sie marzy szczotka krolicza:))))))

ja nawet kiedys taka mialam :) i kiedys jeszcze pewno sobie sprawie :)

a do dlugowlochatych mam niechec bo przez kilka lat sasiadowalam z takim na pietrze - piecho jak tylko zjawial sie na korytarzu patrzyl kogo by tu uzrec :) i dziamotal wiecej niz sznaucer :o

Posted

orsini napisał(a):
mialas szczotke krolicza?????
z jakiej hodowlii???
sa jakies fajne w Polsce????

łojoj a kiedy to bylo ! we wczesnych latach 80 hehe wiec juz skleroza zrobila swoje i nie pamietam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...