Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Elitesse napisał(a):
Mek ty wracaj tu do nas a nie po wystawach sie szlajasz !!!! :evilbat:

Elitesse , przeczytaj sobie całość tej dyskusji , no mówie Ci rewelka.
To bardzo jest w sumie pocieszające z drugiej strony bo czytając to uswiadam sobie , ze sa ludzie na tym świecie, którzy mają bardziej nasrane w głowie niz ja ;)

Posted

Elitesse no ten jest super chirurgiem!przynajmniej byl, ale akurat juz internista okazal sie do bani!ma specjalizacje z chirurgii niech w tym siedzi, a nie bierze sia za inne rzeczy, a jak juz sie bierze za ta inne rzeczy to niech poczyta kilka ksiazek w koncu!!!

Posted

Mek napisał(a):
Elitesse napisał(a):
Mek ty wracaj tu do nas a nie po wystawach sie szlajasz !!!! :evilbat:

Elitesse , przeczytaj sobie całość tej dyskusji , no mówie Ci rewelka.
To bardzo jest w sumie pocieszające z drugiej strony bo czytając to uswiadam sobie , ze sa ludzie na tym świecie, którzy mają bardziej nasrane w głowie niz ja ;)

hehe sledze ten topic od wczoraj ! lepsze to niz niejedna ksiazka hihi
ale tak sobie mysle ze niektorzy ludzie to sa co najmniej nienormalni...
a kiedys sie wyklocalam z moim TZtem ze cala ta rywalizacja hodowlanowystawowa jest zupelnie zdrowa

Posted

ORSINI,co do wzrostu jamników to zapytaj SZORKI. :lol: odbierała 1-wszy poród mojej Dumeczki.Hi,hi!do dzisiaj opowiada jak ciągnęła,ciągnęła i wyciągnąć nie mogła!!!Ale wagowo pewnie są zbliżone.

Posted

CZARNE

PSY
kl.młodzież

CARMEL NIGIER LUX
DARK DARIO Misurata
NON STOP Grasant

kl.otwarta

ALL PACINO Inter Dog
UZI Gordius

SOKI

KL.młodzież
BELLADONNA TUK BARONES OF Dolina Rivendell

Posted

Elitesse napisał(a):
rywalizacja hodowlanowystawowa jest zupelnie zdrowa

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Gucia to jest calosc????
znowu Bungi rase wygra???toz to juz nudne jest!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

a co zazdroscisz ? :evilbat: teraz sie nawygrywa to na starosc bedzie zawsze ostatnia heheh

Posted

Agatka i jej stadko swirów(8) +38 kg głupoty ;) :D wyjezdzaja na wakacje w niedziele wczesnym rankiem, więc bedziecie musieli sie obejsc bez nas jakies 2 tygodnie ;)

Dziekuje za stawke :)
Nie mogło by byc jakiejs silniejszej konkurencji .. ;) :D
Oj szkoda, ze mnie tam nie bedzie .... szkoda...:)
Ale licze na ładne zdjecia i równie ładne wyniki :)

Posted

Mek napisał(a):
Elitesse napisał(a):
rywalizacja hodowlanowystawowa jest zupelnie zdrowa

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nie no rywalizacja jest zdrowa, ale tacy popaprancy juz moze niekoniecznie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Agatka napisał(a):
Agatka i jej stadko swirów(8) +38 kg głupoty ;) :D wyjezdzaja na wakacje w niedziele wczesnym rankiem, więc bedziecie musieli sie obejsc bez nas jakies 2 tygodnie ;)

:)

Agatko to pogody ci zycze !!!! bo patrzac dzis za okno dola lapie :( wrr nie lubie deszczu :(

Posted

Agatka napisał(a):

jak znowu o to Orcusa poprosiusz to si enie doczekasz, bo niby byla, niby robila, a efektow nie widac!!!

Posted

orsini napisał(a):
Agatka napisał(a):

jak znowu o to Orcusa poprosiusz to si enie doczekasz, bo niby byla, niby robila, a efektow nie widac!!!

wogule Orcus nie widac ! czyzby sie ukrywala ??

Posted

Agatka napisał(a):

To udanych wakacji życze .

Posted

Orsini mi tam sie te osiagniecia jeszcze nie znudziły ;)

pogoda od poniedziałku ma byc ładna w gorcach wiec sie nie martwie :)
a pozatym najwazniejsze, ze bedziemy cały czas wszyscy razem, bez pracy bez internetu, bez ludzi , tylko my psice góry i wiatr . A pozatym trzeba naładowac akumulatory na nastepny rok !!!! Bo zycie jest krótkie :)
ja to ostatnio mam chyba za dobry humorek :))) i wszystko widze na rózowo :)

Chyba mnie jakas wydra swoja piosenka zauroczyła ;)

Posted

Agatka napisał(a):
Orsini mi tam sie te osiagniecia jeszcze nie znudziły ;)

pogoda od poniedziałku ma byc ładna w gorcach wiec sie nie martwie :)
a pozatym najwazniejsze, ze bedziemy cały czas wszyscy razem, bez pracy bez internetu, bez ludzi , tylko my psice góry i wiatr . A pozatym trzeba naładowac akumulatory na nastepny rok !!!! Bo zycie jest krótkie :)
ja to ostatnio mam chyba za dobry humorek :))) i wszystko widze na rózowo :)

Chyba mnie jakas wydra swoja piosenka zauroczyła ;)

jak ci za duzo tego dobego humoru to mozesz sie podzielic - nie bede nazekac :)

ehh ja tez chcem na wakacje wyjechac !!

Posted

orsini napisał(a):
GUCIA i Gonia a Wy to juz wstazeczki pocielyscie na kawalki, ze tak bezstresowo sobie na DGM siedzicie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pocięte ,pocięte widziałaś jaka jset pogoda a my mamy wystawe owczarków 2dni :D :D :D

Posted

GUCIA napisał(a):
orsini napisał(a):
GUCIA i Gonia a Wy to juz wstazeczki pocielyscie na kawalki, ze tak bezstresowo sobie na DGM siedzicie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pocięte ,pocięte widziałaś jaka jset pogoda a my mamy wystawe owczarków 2dni :D :D :D

to odwolajcie ! co bedziecie tak moknac :D

Posted

Agatko Ty to masz reflex:)))))
My z Waniem to od dawna jak jedziemy na wystawki to tylko wydra i wydra tzn. ja:))))zaczelo sie od Litwy, a potem Bratyslawa...:))))))))
przypominasz mi mojego kumpla co kiedys mowi do nas tak:
sluchajcie jest super piosenka nowa rosyjska, ale rewelka...
a chodzilo mu o nas nie dogoniat, ale tez tak ze 2 miesiace po tym jak juz leciala wszedzie nonstop :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...