orsini Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 o Agatka, przed wakacjami jeszcze?ale Ci dobrze...
Mek Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Elitesse napisał(a):Mek ty wracaj tu do nas a nie po wystawach sie szlajasz !!!! :evilbat: Elitesse , przeczytaj sobie całość tej dyskusji , no mówie Ci rewelka. To bardzo jest w sumie pocieszające z drugiej strony bo czytając to uswiadam sobie , ze sa ludzie na tym świecie, którzy mają bardziej nasrane w głowie niz ja ;)
orsini Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Elitesse no ten jest super chirurgiem!przynajmniej byl, ale akurat juz internista okazal sie do bani!ma specjalizacje z chirurgii niech w tym siedzi, a nie bierze sia za inne rzeczy, a jak juz sie bierze za ta inne rzeczy to niech poczyta kilka ksiazek w koncu!!!
Elitesse Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Mek napisał(a):Elitesse napisał(a):Mek ty wracaj tu do nas a nie po wystawach sie szlajasz !!!! :evilbat: Elitesse , przeczytaj sobie całość tej dyskusji , no mówie Ci rewelka. To bardzo jest w sumie pocieszające z drugiej strony bo czytając to uswiadam sobie , ze sa ludzie na tym świecie, którzy mają bardziej nasrane w głowie niz ja ;) hehe sledze ten topic od wczoraj ! lepsze to niz niejedna ksiazka hihi ale tak sobie mysle ze niektorzy ludzie to sa co najmniej nienormalni... a kiedys sie wyklocalam z moim TZtem ze cala ta rywalizacja hodowlanowystawowa jest zupelnie zdrowa
Gonia Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 ORSINI,co do wzrostu jamników to zapytaj SZORKI. :lol: odbierała 1-wszy poród mojej Dumeczki.Hi,hi!do dzisiaj opowiada jak ciągnęła,ciągnęła i wyciągnąć nie mogła!!!Ale wagowo pewnie są zbliżone.
GUCIA Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 CZARNE PSY kl.młodzież CARMEL NIGIER LUX DARK DARIO Misurata NON STOP Grasant kl.otwarta ALL PACINO Inter Dog UZI Gordius SOKI KL.młodzież BELLADONNA TUK BARONES OF Dolina Rivendell
orsini Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Gucia to jest calosc???? znowu Bungi rase wygra???toz to juz nudne jest!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 GUCIA i Gonia a Wy to juz wstazeczki pocielyscie na kawalki, ze tak bezstresowo sobie na DGM siedzicie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Elitesse napisał(a): rywalizacja hodowlanowystawowa jest zupelnie zdrowa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 orsini napisał(a):Gucia to jest calosc???? znowu Bungi rase wygra???toz to juz nudne jest!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: a co zazdroscisz ? :evilbat: teraz sie nawygrywa to na starosc bedzie zawsze ostatnia heheh
Agatka Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Agatka i jej stadko swirów(8) +38 kg głupoty ;) :D wyjezdzaja na wakacje w niedziele wczesnym rankiem, więc bedziecie musieli sie obejsc bez nas jakies 2 tygodnie ;) Dziekuje za stawke :) Nie mogło by byc jakiejs silniejszej konkurencji .. ;) :D Oj szkoda, ze mnie tam nie bedzie .... szkoda...:) Ale licze na ładne zdjecia i równie ładne wyniki :)
orsini Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Mek napisał(a):Elitesse napisał(a): rywalizacja hodowlanowystawowa jest zupelnie zdrowa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie no rywalizacja jest zdrowa, ale tacy popaprancy juz moze niekoniecznie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Agatka napisał(a):Agatka i jej stadko swirów(8) +38 kg głupoty ;) :D wyjezdzaja na wakacje w niedziele wczesnym rankiem, więc bedziecie musieli sie obejsc bez nas jakies 2 tygodnie ;) :) Agatko to pogody ci zycze !!!! bo patrzac dzis za okno dola lapie :( wrr nie lubie deszczu :(
orsini Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Agatka napisał(a):Ale licze na ładne zdjecia i równie ładne wyniki :) jak znowu o to Orcusa poprosiusz to si enie doczekasz, bo niby byla, niby robila, a efektow nie widac!!!
Elitesse Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 orsini napisał(a):Agatka napisał(a):Ale licze na ładne zdjecia i równie ładne wyniki :) jak znowu o to Orcusa poprosiusz to si enie doczekasz, bo niby byla, niby robila, a efektow nie widac!!! wogule Orcus nie widac ! czyzby sie ukrywala ??
Elitesse Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 ehh pojdzie ktos za mnie do sklepu po chlebek ? bo nie mam co na sniadanie zjesc :(
Mek Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Agatka napisał(a):Agatka i jej stadko swirów(8) +38 kg głupoty ;) :D wyjezdzaja na wakacje w niedziele wczesnym rankiem, więc bedziecie musieli sie obejsc bez nas jakies 2 tygodnie ;) To udanych wakacji życze .
Agatka Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Orsini mi tam sie te osiagniecia jeszcze nie znudziły ;) pogoda od poniedziałku ma byc ładna w gorcach wiec sie nie martwie :) a pozatym najwazniejsze, ze bedziemy cały czas wszyscy razem, bez pracy bez internetu, bez ludzi , tylko my psice góry i wiatr . A pozatym trzeba naładowac akumulatory na nastepny rok !!!! Bo zycie jest krótkie :) ja to ostatnio mam chyba za dobry humorek :))) i wszystko widze na rózowo :) Chyba mnie jakas wydra swoja piosenka zauroczyła ;)
Elitesse Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 GUCIA napisał(a):czrne wszystkie!!!!! to ich obrodzilo :) zwlaszcza suczek ! pewno wszyscy sie Bundy przestraszyli hehe
Elitesse Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Agatka napisał(a):Orsini mi tam sie te osiagniecia jeszcze nie znudziły ;) pogoda od poniedziałku ma byc ładna w gorcach wiec sie nie martwie :) a pozatym najwazniejsze, ze bedziemy cały czas wszyscy razem, bez pracy bez internetu, bez ludzi , tylko my psice góry i wiatr . A pozatym trzeba naładowac akumulatory na nastepny rok !!!! Bo zycie jest krótkie :) ja to ostatnio mam chyba za dobry humorek :))) i wszystko widze na rózowo :) Chyba mnie jakas wydra swoja piosenka zauroczyła ;) jak ci za duzo tego dobego humoru to mozesz sie podzielic - nie bede nazekac :) ehh ja tez chcem na wakacje wyjechac !!
orsini Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 to nie jedz:)))) Agatko bedziemy tesknili i wypocznij pozadnie!!! ja tesh chce w gory...:(((
GUCIA Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 orsini napisał(a):GUCIA i Gonia a Wy to juz wstazeczki pocielyscie na kawalki, ze tak bezstresowo sobie na DGM siedzicie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pocięte ,pocięte widziałaś jaka jset pogoda a my mamy wystawe owczarków 2dni :D :D :D
Elitesse Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 GUCIA napisał(a):orsini napisał(a):GUCIA i Gonia a Wy to juz wstazeczki pocielyscie na kawalki, ze tak bezstresowo sobie na DGM siedzicie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pocięte ,pocięte widziałaś jaka jset pogoda a my mamy wystawe owczarków 2dni :D :D :D to odwolajcie ! co bedziecie tak moknac :D
orsini Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Agatko Ty to masz reflex:))))) My z Waniem to od dawna jak jedziemy na wystawki to tylko wydra i wydra tzn. ja:))))zaczelo sie od Litwy, a potem Bratyslawa...:)))))))) przypominasz mi mojego kumpla co kiedys mowi do nas tak: sluchajcie jest super piosenka nowa rosyjska, ale rewelka... a chodzilo mu o nas nie dogoniat, ale tez tak ze 2 miesiace po tym jak juz leciala wszedzie nonstop :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts