Elitesse Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 GUCIA napisał(a):Pracowałam kiedyś po16g dziennie nie było niedzieli ani świąt wytrzemałam 3 lata to i tak dobrze bo ja 3 miesiace, potem zaczelam wygladac jak cien czlowieka i zrezygnowalam bo nie wiedzialam co sie naokolo mnie dzieje
GUCIA Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 po 3 latach nie chciałam już nic ani pieniędzy ani domu chciałam swięty spokój!!!!
orsini Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 nie dizwie sie!!! ja bym miesiaca nie wytrzymala!!! twarda jestes!!!!
orsini Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 aaa no..... kredyty nas pozjadaja kiedys:((((((
Madziara Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 GUCIA napisał(a):Madziara napisał(a):GUCIA napisał(a):Moje zdięcia z zeszłorocznej klubowej szlak trafił!! :evil: :evil: ooooo a co się stało? Wykasowałam tak biegle znam angielski że już ich nie ma!!!!!!! :evil: :evil: :evil: uuuuu delate to gorący przycisk!!
Tangram Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Moje zdięcia z zeszłorocznej klubowej szlak trafił!! Witam, nowych forumowiczow:) Przeczytanie wszystkich listow zajmuje duuuuzo czasu :) Przejzalam swoje zbiory fotek z wystaw, jednak nie znalazlam Aspiryny z klubowki w Lodzi. Mam ja jednak na innych wystawach (Katowice, Warszawa letnia tegoroczna i ubiegloroczna i moze jeszcze inne :) Tak sobie ogladalam swoje zdjecia i mam forumowe psiaki na roznych wystawach. Cyfrowka fajna rzecz, tylko czasami za malo czasu aby focic i jeszcze powystawiac ;)
GUCIA Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Mam stawke sznaucerów na Legiomowo czy ktoś chce coś wiedzieć?????
Mek Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 GUCIA napisał(a):Mam stawke sznaucerów na Legiomowo czy ktoś chce coś wiedzieć????? Ja chce wiedzieć czy Orsini załapała sie jako 1000 zgłoszenie. ;)
Natalia_W Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Gucia napisz koniecznie stawke! :D Tangram jesli masz jakas fotke mojego kenza to bardzo prosze o przeslanie mi na maila :D :D :D Gucia ta Sznaucerka z Twojego zdjecia to Diva Walentynka :D
Mek Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 GUCIA napisał(a):tego nie sprawdzałam!!!!!ale plama :( MOze powiedz Orsini , ze jest 1001 ;)
Natalia_W Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Mek cos ty jeszcze kobieta zawalu dostanie i co bedzie>?? :wink: :D
GUCIA Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 psy p/s kl.szczeniąt VERO VITALITY Aurifex WIELKANOCNA RODZYNEK Eturia Polonia kl. młodzieży KENZO Orkus LIKIEREK Tostom kl.pośrednia BYSTRY BORYS Eturia Polonia DEXTER Gamarus DUMNY WALENTY Piwowar HIGH LIFE Corigentia kl.otwarta DIAMANTE Nefer Tari kl.championów FAJNY FACET Corigentia
Mek Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Natalia_W napisał(a):Mek cos ty jeszcze kobieta zawalu dostanie i co bedzie>?? :wink: :D Najwyżej znacznie spadnie frekwencja na DGM.
Mek Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Własnie zauważyłem ze ma juz ponad 1000 postów :D
Natalia_W Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 to gratuluje :D za 1000 posta :wink: :drinking: Gucia dzieki!!!
GUCIA Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 suki p/s kl.szczaniąt Kamrat GWIEZDNY PYŁ WIELKANOCNA BABA Eturia Polonia kl.młodzieży CELEBRACJA Eturia PolonIA LOVELY NEFER Northumberland kl.pośrednia INSIGNIA od Hieny PERŁA Biało-czarni kl. otwarta CZA-CZA-CZA Tostom DZIELNA EturiPolonia GAPA Ranczo Baka INTI INKA Nefer Tari kl. honorowa DORIS DAY od Kawy KILIA Nefer Tari
GUCIA Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 MEK GRATULACJE!!!!!!!JA OCZYWIŚCIE nie moge za wami zdążyć!!! :( :(
GUCIA Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 mam stawki na wszystkie kolory :B-fly: NIE ŚPIJCIE BO JUTRO DUŻO PRACUJE!!!!!!!!
Mek Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Madziara napisał(a):Mek gratki :) I wzajemnie.;) GUCIA nadrobisz wszystko . jeszcze tylko ze dwie wystawy , raz wygrasz , raz przegrasz i w postach wszystko nadrobisz ;)
KN Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 To ja sie ladnie usmiecham :D o stawke suczek cz-sr :)
dorotak Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 orsini napisał(a):- DEBIUTY (agility + jumping) – dla psów po raz pierwszy startujących w zawodach również dla młodych psów powyżej 7 miesięcy. - A0 (agility + jumping) – dla psów początkujących oraz dla debiutujących, którzy ukończyli klasę debiutów (co najmniej 1 bieg). - A Open (agility + jumping) – dla zaawansowanych. Dorotak: mozesz mi pliz wyjasnic co taka klasa DEBIUTY zawiera???? ja chce same skoki i kladka moze byc:))))))) To pomysł Doroty - nie wiem, co kombinuje ;) Na pewno nie będzie trudniej niż w "zerówce" czyli nie będzie koła, slalomu i huśtawki. Spodziewałabym się hopek i tuneli w jumpingu a dodatkowo kladki i palisady w agility. Więc śmiało możesz startować. Ale - Orsini - dobrze przeczytałaś tytuł? To są zawody o TABLICZKĘ CZEKOLADY - żadnych pucharków :cunao: :cunao: :cunao: A poważnie to zachęcam. Ja jeszcze nie wiem, czy będę miała siłę pojechać. Zdecyduję w weekend ;)
Gonia Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Wita was rudy sznaucer!jest Was tu dużo,więc może coś poradzicie?Wczoraj urodziło się 8 szczeniąt po moim piesku.Matka miała powikłane cięcie cesarskie i nie karmi.Szukamy mamki.Wrzuciłam temat na dogo,ale bez odzewu.psiaczki mieszkają w Radzyminie k.Warszawy. :Help_2:
Recommended Posts