Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GUCIA napisał(a):
Pracowałam kiedyś po16g dziennie nie było niedzieli ani świąt wytrzemałam 3 lata

to i tak dobrze bo ja 3 miesiace, potem zaczelam wygladac jak cien czlowieka i zrezygnowalam bo nie wiedzialam co sie naokolo mnie dzieje

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

GUCIA napisał(a):
Madziara napisał(a):
GUCIA napisał(a):
Moje zdięcia z zeszłorocznej klubowej szlak trafił!! :evil: :evil:

ooooo a co się stało?

Wykasowałam tak biegle znam angielski że już ich nie ma!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

uuuuu delate to gorący przycisk!!

Posted

Moje zdięcia z zeszłorocznej klubowej szlak trafił!!

Witam, nowych forumowiczow:) Przeczytanie wszystkich listow zajmuje duuuuzo czasu :)
Przejzalam swoje zbiory fotek z wystaw, jednak nie znalazlam Aspiryny z klubowki w Lodzi. Mam ja jednak na innych wystawach (Katowice, Warszawa letnia tegoroczna i ubiegloroczna i moze jeszcze inne :)
Tak sobie ogladalam swoje zdjecia i mam forumowe psiaki na roznych wystawach. Cyfrowka fajna rzecz, tylko czasami za malo czasu aby focic i jeszcze powystawiac ;)

Posted

GUCIA napisał(a):
Mam stawke sznaucerów na Legiomowo czy ktoś chce coś wiedzieć?????

Ja chce wiedzieć czy Orsini załapała sie jako 1000 zgłoszenie. ;)

Posted

Gucia napisz koniecznie stawke! :D
Tangram jesli masz jakas fotke mojego kenza to bardzo prosze o przeslanie mi na maila :D :D :D
Gucia ta Sznaucerka z Twojego zdjecia to Diva Walentynka :D

Posted

psy p/s
kl.szczeniąt

VERO VITALITY Aurifex
WIELKANOCNA RODZYNEK Eturia Polonia

kl. młodzieży

KENZO Orkus
LIKIEREK Tostom

kl.pośrednia

BYSTRY BORYS Eturia Polonia
DEXTER Gamarus
DUMNY WALENTY Piwowar
HIGH LIFE Corigentia

kl.otwarta

DIAMANTE Nefer Tari

kl.championów

FAJNY FACET Corigentia

Posted

Natalia_W napisał(a):
Mek cos ty jeszcze kobieta zawalu dostanie i co bedzie>?? :wink: :D

Najwyżej znacznie spadnie frekwencja na DGM.

Posted

suki p/s
kl.szczaniąt

Kamrat GWIEZDNY PYŁ
WIELKANOCNA BABA Eturia Polonia

kl.młodzieży

CELEBRACJA Eturia PolonIA
LOVELY NEFER Northumberland

kl.pośrednia

INSIGNIA od Hieny
PERŁA Biało-czarni

kl. otwarta

CZA-CZA-CZA Tostom
DZIELNA EturiPolonia
GAPA Ranczo Baka
INTI INKA Nefer Tari

kl. honorowa

DORIS DAY od Kawy
KILIA Nefer Tari

Posted

Madziara napisał(a):
Mek gratki :)

I wzajemnie.;)

GUCIA nadrobisz wszystko . jeszcze tylko ze dwie wystawy , raz wygrasz , raz przegrasz i w postach wszystko nadrobisz ;)

Posted

orsini napisał(a):
- DEBIUTY (agility + jumping) – dla psów po raz pierwszy startujących w zawodach również dla młodych psów powyżej 7 miesięcy.
- A0 (agility + jumping) – dla psów początkujących oraz dla debiutujących, którzy ukończyli klasę debiutów (co najmniej 1 bieg).
- A Open (agility + jumping) – dla zaawansowanych.

Dorotak: mozesz mi pliz wyjasnic co taka klasa DEBIUTY zawiera????
ja chce same skoki i kladka moze byc:)))))))

To pomysł Doroty - nie wiem, co kombinuje ;) Na pewno nie będzie trudniej niż w "zerówce" czyli nie będzie koła, slalomu i huśtawki. Spodziewałabym się hopek i tuneli w jumpingu a dodatkowo kladki i palisady w agility. Więc śmiało możesz startować.

Ale - Orsini - dobrze przeczytałaś tytuł? To są zawody o TABLICZKĘ CZEKOLADY - żadnych pucharków :cunao: :cunao: :cunao:

A poważnie to zachęcam. Ja jeszcze nie wiem, czy będę miała siłę pojechać. Zdecyduję w weekend ;)

Posted

Wita was rudy sznaucer!jest Was tu dużo,więc może coś poradzicie?Wczoraj urodziło się 8 szczeniąt po moim piesku.Matka miała powikłane cięcie cesarskie i nie karmi.Szukamy mamki.Wrzuciłam temat na dogo,ale bez odzewu.psiaczki mieszkają w Radzyminie k.Warszawy. :Help_2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...