Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Haha dawac mi szybko tego linka, plisssssss. A czemu podpadlam??????? :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

za malo sie starasz :) musisz nas przekupic !

Posted

O dokladnie tak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szkoda Elitesse ze jestes kobieta, hahahaha wiesz jaka zgranna para bysmy byly???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
szkoda Elitesse ze jestes kobieta, hahahaha wiesz jaka zgranna para bysmy byly???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hahaha :D :D :D

ale ty lepiej nie pisz tutaj takich rzeczy bo jeszcze KTOS przeczyta i bedzie PLOTY rozsiewal !! :evilbat: :evilbat:

Posted

Elitesse napisał(a):
orsini napisał(a):

hahaha :D :D :D

ale ty lepiej nie pisz tutaj takich rzeczy bo jeszcze KTOS przeczyta i bedzie PLOTY rozsiewal !! :evilbat: :evilbat:

no racja zapomnialam ze takich tu nie brakuje!!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X :evil: 0X 0X

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse moze byc????ja bym wolala dobre winko slodkie jakies.....

Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, wytrawne to rozumiem, ale slodkie fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj :wink: .

Posted

nie ni ena jakiejs wspolnej wystawce Kochaniutka!!!
oki ja musze zaraz spadac na troche do miasta, Elitesse rob z nia co chcesz:)))))))z KaVangiem oczywiscie:))))ja Ciebie popieram zawsze i wszedzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale jakbys chcialanajpierw jej kocówę spuscic to pliz poczekaj na mnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
nie ni ena jakiejs wspolnej wystawce Kochaniutka!!!
oki ja musze zaraz spadac na troche do miasta, Elitesse rob z nia co chcesz:)))))))z KaVangiem oczywiscie:))))ja Ciebie popieram zawsze i wszedzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale jakbys chcialanajpierw jej kocówę spuscic to pliz poczekaj na mnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ehh bede tesknic ! :(

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
orsini napisał(a):
co fu co fuuuu???a kto powiedzial , ze dostaniesz lyka chociaz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

wlasnie to chyba nasza lapowa ma byc :) ale zawsze mozesz sobie upic tez i popijac dla towarzystwa hihi

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Ja juz nie kcem tego linka :evilbat: .

wlasnie sie czegos dowiedzialam i teraz to juz chyba i skrzynka wina dla kazdej nie pomoze!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Posted

orsini napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
Ja juz nie kcem tego linka :evilbat: .

wlasnie sie czegos dowiedzialam i teraz to juz chyba i skrzynka wina dla kazdej nie pomoze!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

??????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...