Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

wkleje wam kawal :)

Dwom przyjaciolkom po dlugich namowach, udalo sie wreszcie przekonac mezow, zeby zostali w domu i same wychodza na kolacje do knajpy zeby przypomniec sobie "dawne czasy". Po zabawnie spedzonym wieczorze, dwoch butelkach bialego wina, szampanie i buteleczce wodki opuszczaja restauracje calkowicie pijane! W drodze powrotnej obie nachodzi "nagla potrzeba", moze dlatego ze duzo wypily. Nie wiedzac gdzie isc sie wysikac, jedna mówi do drugiej:
- Wejdzmy na ten cmentarz, tutaj napewno niko nie bedzie.
Na to druga:
- ok.
Wchodza na cmentarz, najpierw jedna sciaga majtki, sika, wyciera sie tymi majtkami i oczywiscie je wyrzuca... Widzac to, druga od razu sobie przypomina, ze ma na sobie droga markowa bielizne i szkoda by ja bylo tak wyrzucic. Sciaga wiec majtki, wklada je do kieszeni, sika i zrywa kokarde z pierwszego lepszego wienca, zeby sie "podetrzec".
Na drugi dzien maz pierwszej, dzwoni do meza drugiej:
- Jurek, nawet sobie nie wyobrazasz co sie stalo To koniec mojego malzenstwa!
- Dlaczego?
- Moja zona wrocila o 5 rano kompletnie pijana i na dodatek bez majtek Od razu wywalilem ja z domu.
Na to drugi:
- Marek, to jeszcze nic, wiesz co do chuja wykombinowala moja Nie tylko przyszla pijana i bez majtek, ale miala wlozona w tylek czerwona kokarde z napisem: NIGDY CIE NIE ZAPOMNIMY, LUKASZ, IGNAC, STASIEK I POZOSTALI PRZYJACIELE Z SILOWNI"!

Posted

SZORKA,czy to zaproszenie z obowiązku to dla mnie?!Przypominam,że gimnastykowałam się z brodaczami w ulewę na wystawie w Koszalinie i jak sięgam pamięcią wygrała suki wystawiana przeze mnie sucz!!!Nie wspomnę o tym ile musiałam trunku wydudnić,żeby inną nauczyć chodzić!!!Więc czuję się trochę spokrewniona :lol: Poza tym,myślę,że nieżle prezentuje się na tym forum rudy sznaucer :roflt:

Posted

Gonia ,służbowe zaproszenie zamieniam na oficjalne ,zapomniałam na śmierć o Twoim wkładzie w karjerę moich kociubów.Jeśli mogę naprawić swój bład to do Poznania zabiorę dla Ciebie termos herbaty z%%%%%% :Dog_run:

Posted

hahahhahaa no jak juz szorka daje lokal to kochani..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gucia z Gonia no to sie doigralyscie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie ma co:)))))))))))))))))))

Posted

Tak jesein juz tuż , tuż a na zdjeciach Aleksandry z wystawu w Corzowie już tak duzo lisci na ziemi , ze szok.
U nas jeszxcze zbytnio tak nie widac tej jesieni .....

Posted

Tak... czuć ją strasznie, jeszcze tydzień temu wieczorkiem aż przyjemnie było wyjść i to w t-shircie, a teraz?? zimno prznikliwe do szpiku kości przechodzi :(

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Hahaha Szoreczko kochana, a ja mam te lody jak wziac, hiehie z zamrazarka jakas czy jak :wink: :lol: :lol: :lol: .

sama wczoraj mi pisalas: co sklepow nie ma w Legionowie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
u nas tez jeszcze nie widac, ale juz czuc....inne jest powietrze takie...

ja od ponad tygodnia po kazdym spacerze zbieram sterty lisci z dywanu bo te cholery przynosza tego we wlochach :( i wiekszosc drzew juz zolta....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...