GUCIA Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Piszemy się na BIS bo do Poznania jedziemy z psami albo bez nich!!!!!!!!
Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 wkleje wam kawal :) Dwom przyjaciolkom po dlugich namowach, udalo sie wreszcie przekonac mezow, zeby zostali w domu i same wychodza na kolacje do knajpy zeby przypomniec sobie "dawne czasy". Po zabawnie spedzonym wieczorze, dwoch butelkach bialego wina, szampanie i buteleczce wodki opuszczaja restauracje calkowicie pijane! W drodze powrotnej obie nachodzi "nagla potrzeba", moze dlatego ze duzo wypily. Nie wiedzac gdzie isc sie wysikac, jedna mówi do drugiej: - Wejdzmy na ten cmentarz, tutaj napewno niko nie bedzie. Na to druga: - ok. Wchodza na cmentarz, najpierw jedna sciaga majtki, sika, wyciera sie tymi majtkami i oczywiscie je wyrzuca... Widzac to, druga od razu sobie przypomina, ze ma na sobie droga markowa bielizne i szkoda by ja bylo tak wyrzucic. Sciaga wiec majtki, wklada je do kieszeni, sika i zrywa kokarde z pierwszego lepszego wienca, zeby sie "podetrzec". Na drugi dzien maz pierwszej, dzwoni do meza drugiej: - Jurek, nawet sobie nie wyobrazasz co sie stalo To koniec mojego malzenstwa! - Dlaczego? - Moja zona wrocila o 5 rano kompletnie pijana i na dodatek bez majtek Od razu wywalilem ja z domu. Na to drugi: - Marek, to jeszcze nic, wiesz co do chuja wykombinowala moja Nie tylko przyszla pijana i bez majtek, ale miala wlozona w tylek czerwona kokarde z napisem: NIGDY CIE NIE ZAPOMNIMY, LUKASZ, IGNAC, STASIEK I POZOSTALI PRZYJACIELE Z SILOWNI"!
Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 GUCIA napisał(a):Piszemy się na BIS bo do Poznania jedziemy z psami albo bez nich!!!!!!!! buu a ja w szkole wtedy bede :( :cry:
Natalia_W Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 To super!!! Czekam na Was w Poznaniu!!! :D :drinking: :drinking: :drinking:
GUCIA Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Szoreczko jutro za kare moge wycinać wszysto !!!!mam wprawe :D :D :D
Natalia_W Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 zapraszam do galerii - wstawilam fotki zrobione po wystawce w zielonego gorze... :wink:
Gonia Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 SZORKA,czy to zaproszenie z obowiązku to dla mnie?!Przypominam,że gimnastykowałam się z brodaczami w ulewę na wystawie w Koszalinie i jak sięgam pamięcią wygrała suki wystawiana przeze mnie sucz!!!Nie wspomnę o tym ile musiałam trunku wydudnić,żeby inną nauczyć chodzić!!!Więc czuję się trochę spokrewniona :lol: Poza tym,myślę,że nieżle prezentuje się na tym forum rudy sznaucer :roflt:
Natalia_W Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 hehe Gonia no calkiem ladny ten Twoj "rudy sznaucer" :wink: 8) :evilbat:
GUCIA Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Natalia fotki super !!!!a ja chyba nie potrafie :evil:
Natalia_W Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 heh dzieki :D ale sie nie poddawaj - poradzisz sobie!!! :D
szorka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Gonia ,służbowe zaproszenie zamieniam na oficjalne ,zapomniałam na śmierć o Twoim wkładzie w karjerę moich kociubów.Jeśli mogę naprawić swój bład to do Poznania zabiorę dla Ciebie termos herbaty z%%%%%% :Dog_run:
orsini Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 hahahhahaa no jak juz szorka daje lokal to kochani..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gucia z Gonia no to sie doigralyscie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie ma co:)))))))))))))))))))
Elitesse Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 czy u was tez tak cholernie zimno jest ? ja juz musze w kurteczce zasowac na spacerki :(
orsini Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 no o tej porze zimno, zle jak slonko wstanie na dobre to bedzie goraco pewnie...chociaz juz czuc niestety jesien....
Mek Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Tak jesein juz tuż , tuż a na zdjeciach Aleksandry z wystawu w Corzowie już tak duzo lisci na ziemi , ze szok. U nas jeszxcze zbytnio tak nie widac tej jesieni .....
orsini Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 u nas tez jeszcze nie widac, ale juz czuc....inne jest powietrze takie...
Madziara Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Tak... czuć ją strasznie, jeszcze tydzień temu wieczorkiem aż przyjemnie było wyjść i to w t-shircie, a teraz?? zimno prznikliwe do szpiku kości przechodzi :(
Ka-Vanga Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Hahaha Szoreczko kochana, a ja mam te lody jak wziac, hiehie z zamrazarka jakas czy jak :wink: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hahaha Szoreczko kochana, a ja mam te lody jak wziac, hiehie z zamrazarka jakas czy jak :wink: :lol: :lol: :lol: . sama wczoraj mi pisalas: co sklepow nie ma w Legionowie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Hiehie nie o to chodzi, bo ja mam blisko do Legionowa, tylko na wystawie jak mam je trzymac cioooooooooo :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 kupisz PO wystawie tak jak ja szampanskoje :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 orsini napisał(a):u nas tez jeszcze nie widac, ale juz czuc....inne jest powietrze takie... ja od ponad tygodnia po kazdym spacerze zbieram sterty lisci z dywanu bo te cholery przynosza tego we wlochach :( i wiekszosc drzew juz zolta....
orsini Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 eee to u mnie zielono jeszcze:)) ale juz zakwitly mi w ogrodzie te filoetowe zimowe krokusy czy jak je zwal
Madziara Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 u nas jeszcze zielono, brak złotej, polskiej... ale temperatura!!! :( brrr
orsini Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 KaVanga a my z Elitesse mamy linka do tej Twojej ruskiej wystawki:))ale Ci nie damy, bo nam podpadlas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts