Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

wanio napisał(a):
Witajcie

Ale jestem szczesliwy- zostałem dziadkiem !!!!!!!!!!
A Wanio tatusiem !!!!!!!!!!!!
Na Litwie urodziło się siedem szczeniat -2 pieski i 5 suczek !!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

GRATULACJE!!!!! :P

Posted

Gucia,nie liczyłam!Mam już "padaczkę"przedwystawową :( Jak ktoś mnie jeszcze raz zapyta dlaczego chcę ksero rodowodu to go własnozębnie zagryzę!!!Większość ludzi pisze pismem klinowym,albo po chińsku!!!Ja tego rozszyfrować nie mogę,albo w rubryce hodowca,wpisują imię psa!!!Ale najlepsi są ci co chcą telefonicznie zgłaszać psa :evil: dowcipny mamy naród,tylko że ja tracę już chyba poczucie humoru :cry:

Posted

Nie trać humorku złociutka przed tobą fantastycza wystawka :D :D :D
a na nią weż słoneczne okulary bo będziesz wyglądać tak :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :agrue: :B-fly: :2gunfire: :bigcry:

Posted

GUCIA :chainsaw: potrafisz człowieka pocieszyć!Nastawiaj budzik na 6-tą,bo o 8-ej zabieramy SZORKĘ do roboty :lol: Jejku,chyba się rozerwę,o 7.30 muszę być w stolicy :x

Posted

Ja widze że już trzeba ci dać coś na uspokojenie bo tak jak napisałam będziesz wyglądać w sobote!!!!! a tAk w niedziele :snipersm: :snipersm: :krach: :madgo: :wallbash: :wallbash: :pissed:

Spokojnie dziecino :buzi:

Posted

Natalia_W napisał(a):
serio?? o to bardzo mi milo :D :D :D a ty bedziesz w poznaniu??

To zależy od lali ale chyba będzie ciekła :evil: :evil:

Posted

witajcie:) niestety nie mam czasu na czytanie wiecej nic 2 ostatnich stron:( ech ta szkoła gratuluję ci Wanio wnuków i dzieci Waniemu:) super:) na pewno beda sliczne po tatusiu..

a ja mam tyle nauki szczególnie z polskiego, a z reszta tez iejest lepiej ze musze teraz leciec szukac jakichs głupot na chemie wiec zegnam panstwa:)

ps. chciałam sie jeszce pochwalic ze z Deniskiem idzie nam coraz ;epiej szkolenie i juz mniej szczeka na inne psy jak jest na smyczy jest naprawde grzeczniejszy ale przed nami jeszce duzo pracy wiec zmykam moze w weekend cos wiecej pogadam z wami chociasz tez nie wiem bo mamy w klubie zawody skokowe wiec pewnie kolejmy weekend w stadninie spedze

Posted

Gonia i Gucia ,moje ostatnie ostrzeżenie !!!!!!!!! do roboty ,dosyć tego romansowania na topiku .Kategorycznie - teczki składać (bo jak nie ,to dostaną karty ocen w węzełkach) Gucia za marnowanie czasu,od jutra nałożona kara cięcia wstążeczek.(ha, ha ,spora ilość).Nic nie robią tylko imrezę organizuą, a oblewania jest co!!!!!!!!!!!!.Proponuję -Wanio tak jak dziewczyny zdecydowały trunki (najlepiej szmpan dla pań od lat 6.),wtedy po imprezie nie pogubią psów .KA vanga duże lody bo poszalała w stolicy ,Orsini wszystko na gorąco(nie myśl przypadkiem o herbacie)bo poszalała zagranicą. Ja i Gucia najmniej ugrałyśmy w tych okolicznościach dajemy lokal .Gosiu ciebie musimy z obowiązku zaprośc,bo to płazem nie przejdzie.Reszta znajomych kto zgłosił niech się czuje na szleństwo zaproszona . :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Mam nadzieję ,że po sucesach na ringu w Nowym Dworze impezka przeciągnie się do ............????.Tak ,że nie marudzić tylko szykować koćiuby i cacuszka na wystawę.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...