Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Romas napisał(a):Ja troszke nie zorientowana w temacie :-) ale kiedy jest wystawa w Legionowie ?? pierwszy weekend pazdziernika :)
Gonia Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 A sklep z :drinking: jest 100 m od stadionu.
GUCIA Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Gonia czy już przeliczyłś wszystkie zgłoszenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jostra Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 wanio napisał(a):Witajcie Ale jestem szczesliwy- zostałem dziadkiem !!!!!!!!!! A Wanio tatusiem !!!!!!!!!!!! Na Litwie urodziło się siedem szczeniat -2 pieski i 5 suczek !!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D GRATULACJE!!!!! :P
Gonia Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Gucia,nie liczyłam!Mam już "padaczkę"przedwystawową :( Jak ktoś mnie jeszcze raz zapyta dlaczego chcę ksero rodowodu to go własnozębnie zagryzę!!!Większość ludzi pisze pismem klinowym,albo po chińsku!!!Ja tego rozszyfrować nie mogę,albo w rubryce hodowca,wpisują imię psa!!!Ale najlepsi są ci co chcą telefonicznie zgłaszać psa :evil: dowcipny mamy naród,tylko że ja tracę już chyba poczucie humoru :cry:
GUCIA Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Nie trać humorku złociutka przed tobą fantastycza wystawka :D :D :D a na nią weż słoneczne okulary bo będziesz wyglądać tak :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :agrue: :B-fly: :2gunfire: :bigcry:
Gonia Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 GUCIA :chainsaw: potrafisz człowieka pocieszyć!Nastawiaj budzik na 6-tą,bo o 8-ej zabieramy SZORKĘ do roboty :lol: Jejku,chyba się rozerwę,o 7.30 muszę być w stolicy :x
Natalia_W Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 wow ale sie rozpisaliscie...no niezle... Marcin gratulacje dla braciszka od kenzia :wink: :drinking: :drinking: :drinking: a mnie w legonowie jednak nie bedzie... :wink:
GUCIA Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Ja widze że już trzeba ci dać coś na uspokojenie bo tak jak napisałam będziesz wyglądać w sobote!!!!! a tAk w niedziele :snipersm: :snipersm: :krach: :madgo: :wallbash: :wallbash: :pissed: Spokojnie dziecino :buzi:
Natalia_W Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 hehe ja bede bo mieszkam praktycznie w poznaniu :D
GUCIA Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 NATALIA czy ty jesteś tą drobną blondynka z PIWOWAREM?????????
Natalia_W Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 serio?? o to bardzo mi milo :D :D :D a ty bedziesz w poznaniu??
jostra Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Czy ostatnio gdzieś sznaucerków nie oceniała Małgorzata Jabłońska?? Ktoś coś wie, please, proszę o info
Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 jupi wyjasnila sie sprawa mojego a raczej Lancelotowego Championatu - pani obiecala ze jutro z rana go wysyla :D :D :D
Natalia_W Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 to gratuluje...ja nie wiem co z naszym Ml.Ch nadal nie dostalam dyplomu:/ :evil:
Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 mi sie teraz zacznie czekanie na Championat polski Zadruni...
GUCIA Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Natalia_W napisał(a):serio?? o to bardzo mi milo :D :D :D a ty bedziesz w poznaniu?? To zależy od lali ale chyba będzie ciekła :evil: :evil:
jostra Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Ja czekam na championaty Uniego i Lambisia :roll:
madzior_ka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 witajcie:) niestety nie mam czasu na czytanie wiecej nic 2 ostatnich stron:( ech ta szkoła gratuluję ci Wanio wnuków i dzieci Waniemu:) super:) na pewno beda sliczne po tatusiu.. a ja mam tyle nauki szczególnie z polskiego, a z reszta tez iejest lepiej ze musze teraz leciec szukac jakichs głupot na chemie wiec zegnam panstwa:) ps. chciałam sie jeszce pochwalic ze z Deniskiem idzie nam coraz ;epiej szkolenie i juz mniej szczeka na inne psy jak jest na smyczy jest naprawde grzeczniejszy ale przed nami jeszce duzo pracy wiec zmykam moze w weekend cos wiecej pogadam z wami chociasz tez nie wiem bo mamy w klubie zawody skokowe wiec pewnie kolejmy weekend w stadninie spedze
szorka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Gonia i Gucia ,moje ostatnie ostrzeżenie !!!!!!!!! do roboty ,dosyć tego romansowania na topiku .Kategorycznie - teczki składać (bo jak nie ,to dostaną karty ocen w węzełkach) Gucia za marnowanie czasu,od jutra nałożona kara cięcia wstążeczek.(ha, ha ,spora ilość).Nic nie robią tylko imrezę organizuą, a oblewania jest co!!!!!!!!!!!!.Proponuję -Wanio tak jak dziewczyny zdecydowały trunki (najlepiej szmpan dla pań od lat 6.),wtedy po imprezie nie pogubią psów .KA vanga duże lody bo poszalała w stolicy ,Orsini wszystko na gorąco(nie myśl przypadkiem o herbacie)bo poszalała zagranicą. Ja i Gucia najmniej ugrałyśmy w tych okolicznościach dajemy lokal .Gosiu ciebie musimy z obowiązku zaprośc,bo to płazem nie przejdzie.Reszta znajomych kto zgłosił niech się czuje na szleństwo zaproszona . :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Mam nadzieję ,że po sucesach na ringu w Nowym Dworze impezka przeciągnie się do ............????.Tak ,że nie marudzić tylko szykować koćiuby i cacuszka na wystawę.
Natalia_W Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 :cry: :cry: :cry: buu a mnie nie bedzie :cry: :cry: :cry: ja juz bym byla pelnoletnia :wink: :drinking: to moze zrobilmy maly Bis z imprezki w poznaniu :wink: ?
Recommended Posts