Ka-Vanga Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Dziewczyny OGROMNE GRATKI za ten weekend i oczywiscie dla Lambiego tez :D . Hahahaha Orsini a jak to bedzie maly pucharek, to znowu powiesz ze Ci sie nie podoba :evilbat: .
Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Agatka napisał(a):napisz do nich maila, ale jeden warunke musi byc po niemiecku, dostaniesz odpowiedz bardzo szybko wlasnie napisalam i zero odzewu
orsini Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 hahahah ale moze tam bedzie duzy pucharek?:)) no sama powiedz za BISa na miedzynarodowej wystawie pucharek mniejszy jak u nas w Lodzi za CACIbA???? :o :o :o :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Madziara napisał(a):Ło matko. Elitesse - nie miała baba problemu, wymyśliła wystawę :P:P dookladnie !! ale aktualnie jestem w takim stanie ze nie chce mi sie nigdzie jezdzic :(
Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 orsini napisał(a):hahahah ale moze tam bedzie duzy pucharek?:)) no sama powiedz za BISa na miedzynarodowej wystawie pucharek mniejszy jak u nas w Lodzi za CACIbA???? :o :o :o :lol: :lol: :lol: lapszy maly niz zaden !! po co robic bis skoro pucharow nie ma ? przyklad tegoroczne zakopane i zielona gora....
Madziara Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Elitesse bądź twarda!!! Trzymamy kciuki za Ciebie :P No i oczywiście za psiuki!!!!
Ka-Vanga Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 orsini napisał(a):hahahah ale moze tam bedzie duzy pucharek?:)) no sama powiedz za BISa na miedzynarodowej wystawie pucharek mniejszy jak u nas w Lodzi za CACIbA???? :o :o :o :lol: :lol: :lol: Haha szkoda, ze nie widzialas jakie malutkie byly w Wawie za grupy :wink: :lol: . Ale co tam wazne, ze w ogole byly i sama wygrana nie :D . Hahaha bo np Elitesse w ogole nie dostala za BISy weteranow :evilbat: .
GUCIA Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Orsini nie smniej się z mojego rottweilera bo nawet psy się go boją!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: JEST PIĘKNY :P :P :P Mma szyje gęsi wyścigowej a jak jest pięknie wybarwiony ha.ha.ha :D :D :D
Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 GUCIA napisał(a):Orsini nie smniej się z mojego rottweilera bo nawet psy się go boją!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: JEST PIĘKNY :P :P :P Mma szyje gęsi wyścigowej a jak jest pięknie wybarwiony ha.ha.ha :D :D :D takie ptaszydla to nawet lepsze od psow sa ! wiem z obdukcji bo nawet kiedys mialam okazje zwiewac co sil w nogach :evilbat:
Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 ooo mamy juz 1400 strone !! :drinking: :drinking: :drinking:
Mek Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Elitesse napisał(a):ooo mamy juz 1400 strone !! :drinking: :drinking: :drinking: no
orsini Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 no w sumie racja.....tez wolalabym wygrac cos bez pucharka niz nie wygrac:))
Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Mek napisał(a):Elitesse napisał(a):ooo mamy juz 1400 strone !! :drinking: :drinking: :drinking: no Mek ale sie rozpisales :D
GUCIA Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Rottweiler linnia amerykancka rodem z kaliforni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A BLISKI SPOTKANIA 3 STOPNIA SĄ KRWAWE :D :D :D
Mek Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Elitesse napisał(a):Mek napisał(a):Elitesse napisał(a):ooo mamy juz 1400 strone !! :drinking: :drinking: :drinking: no Mek ale sie rozpisales :D no..............
Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 GUCIA napisał(a):Rottweiler linnia amerykancka rodem z kaliforni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A BLISKI SPOTKANIA 3 STOPNIA SĄ KRWAWE :D :D :D :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:
GUCIA Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Czuje się odstrzelona :lol: :lol: :lol: ide do pracy ufarbować jakiś łeb :D :D :D :D Puchary już są ,jutro napisze cz ogromiaste 8) 8) 8)
orsini Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Ty jestes fryzjerka????? :o :o :o to wez mi pliz wymysl jakas fryzure dla mojego pyzatego pyska :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 orsini napisał(a):Ty jestes fryzjerka????? :o :o :o to wez mi pliz wymysl jakas fryzure dla mojego pyzatego pyska :lol: :lol: :lol: :lol: a ja musze w koncu do fryzjera isc bo juz strasze :) siwizna mi wylazi gdzie tylko wlezie ehh
orsini Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 starosc nie radosc:))))) a ja bym zmienila fryz, ale ja mam twarz jak ksiezyc w pelni i nie wiem co by mi pasowalo :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 orsini napisał(a):starosc nie radosc:))))) a ja bym zmienila fryz, ale ja mam twarz jak ksiezyc w pelni i nie wiem co by mi pasowalo :lol: :lol: :lol: :lol: zrob sobie promyczki jak sloneczko :)
Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 "Od 9 do 13 lat więzienia grozi amerykańskiemu małżeństwu, które umieściło ludzki palec w potrawie, by wyłudzić odszkodowanie od restauracji. Para przyznała się do włożenia palaca do miseczki z chilli. Szacuje się, że rozgłos, jaki nabrała ta sprawa w amerykańskich mediach, kosztował restauracyjnego giganta sieć Wendy's ponad 2,5 miliona dolarów strat. Palec należał do robotnika budowlanego, który sprzedał go małżonkom za 100 dolarów. " yhm.....ludzie to maja pomysly....
Ka-Vanga Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Patrzcie co znalazlam na czeskiej stronce, dwa typy olbrzyma: europejski: i amerykanski: .
orsini Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 no dokladnie tak jest:))amerycki przypomina teriera bo jest oceniany w grupie terierow:)))
Ka-Vanga Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Elitesse napisał(a):"Od 9 do 13 lat więzienia grozi amerykańskiemu małżeństwu, które umieściło ludzki palec w potrawie, by wyłudzić odszkodowanie od restauracji. Para przyznała się do włożenia palaca do miseczki z chilli. Szacuje się, że rozgłos, jaki nabrała ta sprawa w amerykańskich mediach, kosztował restauracyjnego giganta sieć Wendy's ponad 2,5 miliona dolarów strat. Palec należał do robotnika budowlanego, który sprzedał go małżonkom za 100 dolarów. " yhm.....ludzie to maja pomysly.... O fuuuuuuuuuuuuuuuu
Recommended Posts