Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny OGROMNE GRATKI za ten weekend i oczywiscie dla Lambiego tez :D .

Hahahaha Orsini a jak to bedzie maly pucharek, to znowu powiesz ze Ci sie nie podoba :evilbat: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

hahahah ale moze tam bedzie duzy pucharek?:))
no sama powiedz za BISa na miedzynarodowej wystawie pucharek mniejszy jak u nas w Lodzi za CACIbA???? :o :o :o
:lol: :lol: :lol:

Posted

Madziara napisał(a):
Ło matko.
Elitesse - nie miała baba problemu, wymyśliła wystawę :P:P

dookladnie !! ale aktualnie jestem w takim stanie ze nie chce mi sie nigdzie jezdzic :(

Posted

orsini napisał(a):
no sama powiedz za BISa na miedzynarodowej wystawie pucharek mniejszy jak u nas w Lodzi za CACIbA???? :o :o :o

lapszy maly niz zaden !! po co robic bis skoro pucharow nie ma ? przyklad tegoroczne zakopane i zielona gora....

Posted

orsini napisał(a):

Haha szkoda, ze nie widzialas jakie malutkie byly w Wawie za grupy :wink: :lol: . Ale co tam wazne, ze w ogole byly i sama wygrana nie :D . Hahaha bo np Elitesse w ogole nie dostala za BISy weteranow :evilbat: .

Posted

Orsini nie smniej się z mojego rottweilera bo nawet psy się go boją!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

JEST PIĘKNY :P :P :P Mma szyje gęsi wyścigowej a jak jest pięknie wybarwiony ha.ha.ha :D :D :D

Posted

GUCIA napisał(a):
Orsini nie smniej się z mojego rottweilera bo nawet psy się go boją!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

JEST PIĘKNY :P :P :P Mma szyje gęsi wyścigowej a jak jest pięknie wybarwiony ha.ha.ha :D :D :D

takie ptaszydla to nawet lepsze od psow sa ! wiem z obdukcji bo nawet kiedys mialam okazje zwiewac co sil w nogach :evilbat:

Posted

Elitesse napisał(a):
Mek napisał(a):
Elitesse napisał(a):
ooo mamy juz 1400 strone !! :drinking: :drinking: :drinking:

no

Mek ale sie rozpisales :D

no..............

Posted

GUCIA napisał(a):
Rottweiler linnia amerykancka rodem z kaliforni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A BLISKI SPOTKANIA 3 STOPNIA SĄ KRWAWE :D :D :D

:2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:

Posted

Czuje się odstrzelona :lol: :lol: :lol: ide do pracy ufarbować jakiś łeb :D :D :D :D
Puchary już są ,jutro napisze cz ogromiaste 8) 8) 8)

Posted

orsini napisał(a):
Ty jestes fryzjerka????? :o :o :o
to wez mi pliz wymysl jakas fryzure dla mojego pyzatego pyska :lol: :lol: :lol: :lol:

a ja musze w koncu do fryzjera isc bo juz strasze :) siwizna mi wylazi gdzie tylko wlezie ehh

Posted

orsini napisał(a):
starosc nie radosc:)))))
a ja bym zmienila fryz, ale ja mam twarz jak ksiezyc w pelni i nie wiem co by mi pasowalo :lol: :lol: :lol: :lol:

zrob sobie promyczki jak sloneczko :)

Posted

"Od 9 do 13 lat więzienia grozi amerykańskiemu małżeństwu, które umieściło ludzki palec w potrawie, by wyłudzić odszkodowanie od restauracji. Para przyznała się do włożenia palaca do miseczki z chilli.

Szacuje się, że rozgłos, jaki nabrała ta sprawa w amerykańskich mediach, kosztował restauracyjnego giganta sieć Wendy's ponad 2,5 miliona dolarów strat. Palec należał do robotnika budowlanego, który sprzedał go małżonkom za 100 dolarów. "

yhm.....ludzie to maja pomysly....

Posted

Elitesse napisał(a):
"Od 9 do 13 lat więzienia grozi amerykańskiemu małżeństwu, które umieściło ludzki palec w potrawie, by wyłudzić odszkodowanie od restauracji. Para przyznała się do włożenia palaca do miseczki z chilli.

Szacuje się, że rozgłos, jaki nabrała ta sprawa w amerykańskich mediach, kosztował restauracyjnego giganta sieć Wendy's ponad 2,5 miliona dolarów strat. Palec należał do robotnika budowlanego, który sprzedał go małżonkom za 100 dolarów. "

yhm.....ludzie to maja pomysly....

O fuuuuuuuuuuuuuuuu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...