Elitesse Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 jostra napisał(a):Elitesse napisał(a): Lambo sie spisuje ! takie liczne mioty to w bialych nieczesto ! a jak tam twoje dziewczynki malutkie ? Dziewczynki już nie takie malutkie, w czwartek kończą 4 tygodnie Są zawaliste, lepsze od telewizora ;) Pięknie się ze sobą bawią i cudnie szczekają :P Miocik bardzo wyrównany, jedna dziewczynka była przez pewien czas wieksza od pozostałych, bo strasznie lubi jeść, ale teraz już inne ją doganiają. Mamuska wcale za nimi nie przepada :evilbat: wcale jej sie nie dziwie hihi :evilbat: ostre zabki i pazurki wciaz na nia czychaja :) moje suczki gdy tylko mialy okazje to zwiewaly od szczeniakow i przychodzily tylko w porze karmienia :)
Natalia_W Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Agatka z tego co wiem to BOB w Zielonej Gorze dostala Emmi Dyas...
Agatka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Dzieki Natalii :) tak myslałam jak obejrzałam stawke :) A niektóre sznaucerki to strasznie wyrodne matki ;) Niektórzy hodowcy na zachodzi pozbywaja sie takich suk, bo poprostu nie sa w stanie robic za nie wszystkiego. Dla mnie to normalnie nie pojete. Ja mam taka jedna wyrodna matke, ale ona przy tym robi to w tak uroczy sposób, że mozna by film nakręcic :) A dziecmi zajmuja sie starsze suczki ;) NO ale cóz to przywilej Księzniczek ;)
orsini Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Jostra no to GRATULACJE dla babci!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: GUCIA czy moglabys sprawdzic czy moje zgloszenie numer 1000 doszlo wczoraj?fax wyslalam z poczty i ja zawsze mam pewnie obiekcje bo ostatnio jak tez tak slalam, to nie doszedl albo cus... :cry: :cry: dzieki
Gonia Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 orsini,Gucia miała wczoraj wolne,ale ja widziałam Twoje 1000-ne zgłoszenie na własne oczy(trudno było nie zauważyć :lol:
orsini Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Gonia napisał(a):orsini,Gucia miała wczoraj wolne,ale ja widziałam Twoje 1000-ne zgłoszenie na własne oczy(trudno było nie zauważyć :lol: hahahhahahaha dzieki:))))))) no to sie ciesze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bo wystawa legionowska jest moja ulubiona wystawka!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Gonia Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Twoje zgłoszenie przyszło w samą porę(robiłyśmy na nocną zmianę).Po całym dniu na telefonach i faksach,po zbieraniu "komplementów"od baaaaaaaaaaardzo "kulturalnych"i "życzliwych" ludzi ,trafiło się Twoje zgłoszenie,które poprawiło nam humor :lol: Co za wyczucie :B-fly:
orsini Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 hahhahahaha to fajnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: poprostu doszly mnie sluchy, ze tysieczny pies ma ufundowany pucharek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Legionowo jest the best!!!blisko-prawie wystawka za plotem jak to sie mowi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gonia Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 owszem,tysięczne ma pucharek.zaraz jadę z szorką do roboty to będziemy liczyć :lol: jesteśmy tak wykończone(przed nami klubowa ON),że mamy niejakie problemy z liczeniem i czytaniem,ale chętnie wypijemy Twoje zdrowie :beerchug: grunt to poczucie humoru!!!pozdrawiam.aaaaaaa,tak przy okazji,gratulacje dla brodatych(ja wolę rude).
orsini Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 rude fajne:))))))tesh bylam ruda kiedys:))))) hahahah Gonia no ja Wasze tez wypije:))))))) :drinking: :drinking: :drinking: ale co tam liczyc?ja policzylam za Was i wyszlo jak nic, ze moje ma nr. 1000 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i specjalnie zaznaczylam, zeby sie zgloszenie nie przestawilo w inne miejsce itp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Gonia napisał(a):ok,zrozumiałam :lol: Gonia ale mi humor poprawilas!!!dzieki!!!usmialam sie juz od samego rana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Madziara Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Orsini, Orsini, teraz próbujesz wyciągnąć pucharek??? Buahahahaha
GUCIA Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Czy coś mnie znowu omineło???? Chybana jutro nastawje zegarek :lol: :lol: :lol:
Madziara Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 GUCIA napisał(a):Czy coś mnie znowu omineło???? Chybana jutro nastawje zegarek :lol: :lol: :lol: Nastaw, nastaw :P
Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Madziara napisał(a):Orsini, Orsini, teraz próbujesz wyciągnąć pucharek??? Buahahahaha widzisz nie dosc ze szpieg to jeszcze wymuszenia ostatnio trenuje :P :P
Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 no i wyjasnilo sie czemu jeszcze nie mam Championatu ze Slowacji - bylam im dluzna za Trencin pieniadze ale wplacilam je w Bratyslawie i oni mi teraz pisza ze dalej jestem dluzna !! wrrr :evilbat: mam nadzieje ze dobrze poszukaja w swoich papierkach bo mi wcielo gdzies dowod wplaty
Agatka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 ja dzisiaj zaspałam, spóxnilam sie do pracy i nic nie załatwiłam z tego co miałam rano zrobic... Pochlastac sie normalnie idzie :( Budziki juz nie dizałaja ;)
Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Agatka napisał(a):ja dzisiaj zaspałam, spóxnilam sie do pracy i nic nie załatwiłam z tego co miałam rano zrobic... Pochlastac sie normalnie idzie :( Budziki juz nie dizałaja ;) a ja jestem chcac niechcac przyszpilona do domu bo mam w planach zakupy a bankomat nieczynny wrrr :evilbat: :evilbat: wiec musze czekac az bank otworza o 10 i laskawe panie rusza swoje ... i wloza kasiorke czyli moze o 11 juz to bedzie gotowe
Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 a na dodatek dalej nie mam potwierdzenia z wegier i nie wiem czy mam hotel rezerwowac czy nie a jak wczoraj dzwonilam coby sie dowiedziec czy mnie przyjeli to uprzejmy pan powiedzial ze nie ma czasu i zeby zadzwonic jutro ehh chyba zrezygnuje z tego wyjazdu
Agatka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 napisz do nich maila, ale jeden warunke musi byc po niemiecku, dostaniesz odpowiedz bardzo szybko
orsini Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 GUCIA napisał(a):Czy coś mnie znowu omineło???? Chybana jutro nastawje zegarek :lol: :lol: :lol: nie nie , poprostu wczoraj nie bylas w Zwiazku hahahahha a ja tylko wyslalam swoje zgloszenie nic wiecej hahahahhaha, ale jak je zobaczysz to tez sie usmiechniesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i dlatego tez lubie Legionowo, ze sa tam ludzie z poczuciem humoru!hahahaha i wiedzialam, ze sie z tego tylko i wylacznie usmiejecie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Madziara Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Ło matko. Elitesse - nie miała baba problemu, wymyśliła wystawę :P:P
Recommended Posts