Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jostra napisał(a):
Elitesse napisał(a):

Lambo sie spisuje ! takie liczne mioty to w bialych nieczesto !

a jak tam twoje dziewczynki malutkie ?

Dziewczynki już nie takie malutkie, w czwartek kończą 4 tygodnie
Są zawaliste, lepsze od telewizora ;)
Pięknie się ze sobą bawią i cudnie szczekają :P
Miocik bardzo wyrównany, jedna dziewczynka była przez pewien czas wieksza od pozostałych, bo strasznie lubi jeść, ale teraz już inne ją doganiają. Mamuska wcale za nimi nie przepada :evilbat:

wcale jej sie nie dziwie hihi :evilbat: ostre zabki i pazurki wciaz na nia czychaja :) moje suczki gdy tylko mialy okazje to zwiewaly od szczeniakow i przychodzily tylko w porze karmienia :)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Dzieki Natalii :)

tak myslałam jak obejrzałam stawke :)

A niektóre sznaucerki to strasznie wyrodne matki ;)
Niektórzy hodowcy na zachodzi pozbywaja sie takich suk, bo poprostu nie sa w stanie robic za nie wszystkiego. Dla mnie to normalnie nie pojete.

Ja mam taka jedna wyrodna matke, ale ona przy tym robi to w tak uroczy sposób, że mozna by film nakręcic :) A dziecmi zajmuja sie starsze suczki ;) NO ale cóz to przywilej Księzniczek ;)

Posted

Jostra no to GRATULACJE dla babci!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GUCIA czy moglabys sprawdzic czy moje zgloszenie numer 1000 doszlo wczoraj?fax wyslalam z poczty i ja zawsze mam pewnie obiekcje bo ostatnio jak tez tak slalam, to nie doszedl albo cus... :cry: :cry: dzieki

Posted

Gonia napisał(a):
orsini,Gucia miała wczoraj wolne,ale ja widziałam Twoje 1000-ne zgłoszenie na własne oczy(trudno było nie zauważyć :lol:

hahahhahahaha
dzieki:)))))))
no to sie ciesze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bo wystawa legionowska jest moja ulubiona wystawka!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Twoje zgłoszenie przyszło w samą porę(robiłyśmy na nocną zmianę).Po całym dniu na telefonach i faksach,po zbieraniu "komplementów"od baaaaaaaaaaardzo "kulturalnych"i "życzliwych" ludzi ,trafiło się Twoje zgłoszenie,które poprawiło nam humor :lol: Co za wyczucie :B-fly:

Posted

hahhahahaha to fajnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
poprostu doszly mnie sluchy, ze tysieczny pies ma ufundowany pucharek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Legionowo jest the best!!!blisko-prawie wystawka za plotem jak to sie mowi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

owszem,tysięczne ma pucharek.zaraz jadę z szorką do roboty to będziemy liczyć :lol: jesteśmy tak wykończone(przed nami klubowa ON),że mamy niejakie problemy z liczeniem i czytaniem,ale chętnie wypijemy Twoje zdrowie :beerchug: grunt to poczucie humoru!!!pozdrawiam.aaaaaaa,tak przy okazji,gratulacje dla brodatych(ja wolę rude).

Posted

rude fajne:))))))tesh bylam ruda kiedys:)))))
hahahah Gonia no ja Wasze tez wypije:))))))) :drinking: :drinking: :drinking:
ale co tam liczyc?ja policzylam za Was i wyszlo jak nic, ze moje ma nr. 1000 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i specjalnie zaznaczylam, zeby sie zgloszenie nie przestawilo w inne miejsce itp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Gonia napisał(a):
ok,zrozumiałam :lol:

Gonia ale mi humor poprawilas!!!dzieki!!!usmialam sie juz od samego rana
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

no i wyjasnilo sie czemu jeszcze nie mam Championatu ze Slowacji - bylam im dluzna za Trencin pieniadze ale wplacilam je w Bratyslawie i oni mi teraz pisza ze dalej jestem dluzna !! wrrr :evilbat: mam nadzieje ze dobrze poszukaja w swoich papierkach bo mi wcielo gdzies dowod wplaty

Posted

ja dzisiaj zaspałam, spóxnilam sie do pracy i nic nie załatwiłam z tego co miałam rano zrobic...
Pochlastac sie normalnie idzie :(

Budziki juz nie dizałaja ;)

Posted

Agatka napisał(a):
ja dzisiaj zaspałam, spóxnilam sie do pracy i nic nie załatwiłam z tego co miałam rano zrobic...
Pochlastac sie normalnie idzie :(

Budziki juz nie dizałaja ;)

a ja jestem chcac niechcac przyszpilona do domu bo mam w planach zakupy a bankomat nieczynny wrrr :evilbat: :evilbat: wiec musze czekac az bank otworza o 10 i laskawe panie rusza swoje ... i wloza kasiorke czyli moze o 11 juz to bedzie gotowe

Posted

a na dodatek dalej nie mam potwierdzenia z wegier i nie wiem czy mam hotel rezerwowac czy nie a jak wczoraj dzwonilam coby sie dowiedziec czy mnie przyjeli to uprzejmy pan powiedzial ze nie ma czasu i zeby zadzwonic jutro ehh chyba zrezygnuje z tego wyjazdu

Posted

GUCIA napisał(a):
Czy coś mnie znowu omineło????
Chybana jutro nastawje zegarek :lol: :lol: :lol:

nie nie , poprostu wczoraj nie bylas w Zwiazku hahahahha a ja tylko wyslalam swoje zgloszenie nic wiecej hahahahhaha, ale jak je zobaczysz to tez sie usmiechniesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i dlatego tez lubie Legionowo, ze sa tam ludzie z poczuciem humoru!hahahaha i wiedzialam, ze sie z tego tylko i wylacznie usmiejecie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...