GUCIA Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 ALEXANDRA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! :smilecol: :multi: :klacz:
Agatka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Witajcie !! Ja pekam z dumy z powodu Bangiora !!! Gratulacje dla Szorki i Guci :) Gucia dzidzia ogonkowa ma juz domek :) Została w warszawie :) Natali i Aga super ! Gratulacje :) I jak o kims zapomniałam to tez gratulacje !!! Sedzia rumuński był bardzo surowy ale jestem dumna z Daniczkowej cóeczki która wygrała klase otwarta. Nie dostała CWC, ale dostała ocene doskonała :) A wczoraj Arwnekowa córcia Donka wybiegała kolejne BOB Puppy :) Była z nami na wystawie w chorzowie też Dengisiowa córeczka towarzysyzła nam bardzo odważnie i przygotowywała sie do swojego debiutu :) Ale moze w końcu sie odezwie właścicielka tych dwuch rozrabiarów ;)
Romas Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Nooo ,widze ,ze same dobre wiesci :D Gratuluje Wszystkim Wygranym :-)!!!!!!
orsini Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Elitesse napisał(a):Orsini czy ty juz mnie nie lubisz ? :( :cry: :cry: :cry: OSZALALAS?????? nie odpisalam Ci na smsy bo nie mam kasy:(((((buuuuuu :cry: :cry: :cry: :cry:
GUCIA Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Agatka!!!!! GRATULACJE!!!!! :smilecol: :multi: :multi: :multi: :multi: POZDRAWIAM.
orsini Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 GUCIA i widzisz ze wklejanie fot trudne nie jest:)))poprosimy o wiecej!moga byc archiwalne jakies!!!
Agatka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 GG mi sie psuje :((((( buuuuuuuuuuuu dzieki Gucia :)
orsini Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Agatko no nie da sie ukryc, ze Twoje dzieci a zwlaszcza Bungee szaleja normalnie!!!SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agatka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Bo moje dzieci dostaja odemnie DUZO serduszka !!!! i pozytywnych mysli za każdym razem jak sa wystawiane :) Co mam zrobic zeby GG mi dizałało :( A wogóle to jest nowa wersja 7 :)
orsini Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Agatka czy Ty widzisz chociaz 1 linijke z miliona ktore do Ciebie wyslalam?????na gg oczywiscie????
Agatka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Nic nie widze :( GG mi sie co chwile wyłancza ze jakis bład windowsów...:( Nie wiem co sie dzieje... Napisz mi na PW
orsini Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Agatko dalej Ci chyba gg ni e dziala ale masz pw pde mnie kolejna:)))
Agatka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 czy ktos wie który plik w gg odpowiada za archivum rozmów i adresów ? BO tak sobie mysle, ze jak wszytsko wykasuje z wyjatkiem tych plikó i zainstaluje od nowa to moze zacnzie dizałac??
orsini Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Alexandra a czemu Ty sie nie chwalisz ke???? SUPER!!!!!!!!!! GRATULUJE NOWEGO CHAMPIONA!~!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
alexandra Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Pochwaliłam się stronę wczesniej :lol: Dzieki za gratki :D !!
orsini Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 alexandra napisał(a):Pochwaliłam się stronę wczesniej :lol: Dzieki za gratki :D !! serio??? to ja jakas slepa jestem :lol: :lol: :lol: :lol: starosc nie radosc normalnie:)))
Elitesse Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 alexandra napisał(a):Gratulujemy ogromnie wszystkim weekendowych sukcesow!!! My tez wrocilysmy szczesliwe z Chorzowa, bo Beska dorzucila na swoje skromne konto Championat Polski. :D :D :D Co prawda nie miała konkurencji tak jak ostatnio (w Bratysławie 4konkurentki), żaluje też ze nie konczyla go w Nowym Saczu gdzie dostala Res. BIS, (no ale wtedy jeszcze nie nie mineło jej te wymagane 6mc,1 dzień) byłoby bardziej spektakularnie :D no ale tak czy tak nie zmienia to faktu że mam teraz w domku Ml.Ch.Pl i Ch.Pl :smilecol: Gratulacje dla Beski !! czyli byla to Championatowa niedziela dla dogomaniakow :) :angel:
Elitesse Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Agatka napisał(a):Co mam zrobic zeby GG mi dizałało :( A wogóle to jest nowa wersja 7 :) ta nowa wersja mi sie nie podoba - moj brat sobie zainstalowal a ja pozostane przy starej :)
Agatka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 A ja juz mam nowa i mi sie pododba :) Aga jak poszło miniaturkom w Zielonej, kto wygrał w czarnych i cz-sr??
jostra Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Gratki dla niedzielnych zwycięzców :D A w szczególności Oli i Besi oraz Elitesse i jej psiurków :P Ja muszę się pochwalić :roll: W sobotę urodziły się kolejne dzieciaki Lamborghiniego - tym razem 8 - postarał się chłopak ;) Teraz obrodziło w chłopaki
Elitesse Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Agatka napisał(a):A ja juz mam nowa i mi sie pododba :) Aga jak poszło miniaturkom w Zielonej, kto wygrał w czarnych i cz-sr?? na czarne szczerze mowiac nie patrzylam wiem tylko ze AL PACINO Interdog CWC w otwartej a CYRANO Cerber CWC w posredniej i on dostal NPwR w cz-sz Zwyc Ml NJwR Sasquehanna KONIAK Zwyc.Mł. SUPER SAMANTA od Felsztyna psów w dorosłych klasach nie było suki w championach CWC S-RUBI Vis a Vis i ona nie wygrala porownania NSwR wziela suczka bardzo ladna kopiowana ale z cala ciemna broda tylko nie wiem czy byla to Beza Dyas z otwartej czy Genuac Dyas z posredniej
Elitesse Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 jostra napisał(a):Gratki dla niedzielnych zwycięzców :D A w szczególności Oli i Besi oraz Elitesse i jej psiurków :P Ja muszę się pochwalić :roll: W sobotę urodziły się kolejne dzieciaki Lamborghiniego - tym razem 8 - postarał się chłopak ;) Teraz obrodziło w chłopaki dziekuje w imieniu piechow :) Lambo sie spisuje ! takie liczne mioty to w bialych nieczesto ! a jak tam twoje dziewczynki malutkie ?
Agatka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 dzieki za info Aga :) No to pieknie sie spisał Lambis :) Gratulacje :)
jostra Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Elitesse napisał(a): Lambo sie spisuje ! takie liczne mioty to w bialych nieczesto ! a jak tam twoje dziewczynki malutkie ? Dziewczynki już nie takie malutkie, w czwartek kończą 4 tygodnie Są zawaliste, lepsze od telewizora ;) Pięknie się ze sobą bawią i cudnie szczekają :P Miocik bardzo wyrównany, jedna dziewczynka była przez pewien czas wieksza od pozostałych, bo strasznie lubi jeść, ale teraz już inne ją doganiają. Mamuska wcale za nimi nie przepada :evilbat:
Recommended Posts