Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

to ja sie podziele wrazeniami z wystawy :)
wczoraj mialam okropnego lenia i zostawilam kąpanie psów na rano i to nie byl najlepszy pomysł bo wyruszylismy później niz to było w planach no ale dotarlismy w miare na czas
pod sama Zieloną Wacio "oddał" swoje śniadanie na moją granatowa spódnice a zaraz po wyjsciu z auta wpakował się w błoto więc oboje wygladalismy zachęcajaco... :(
balam sie o pogode bo po drodze mijalismy czarne chmury ale ta zaczela sie poprawiac tak jak nasze humory :)
pierwszy na ring wyszedl Tz z Waciem - pierwszy raz wystawial psa hihi i poszlo mu całkiem całkiem :) sedzia zachwycił sie kurduplem dał mu sliczny opis i z rozpedu ocene doskonałą :P
nastepny w kolejce Lancelot juz ze mna wybiegał złoto i tytuł Najlepszy Weteran :)
no i na koniec Zadra dostaje CWC i tym samym kończy CHAMPIONAT POLSKI !! w porownaniu ulega Championce ktora byla lepsza tylko w tym ze miala dlugi wlos a Zadra dopero odrasta ale to nic :)
ze wystawa blisko to postanowilismy zostac na BISach - pierwszy Wacio ale zmeczony upalem juz nie chcial chodzic wiec pozostal niezauwazony
potem juniorki i weterany czyli Lancelot - wybiega na ring wraz z 11 innymi psiakami, rundka dookola ringu postawa i sedzia podchodzi do nas mowiac ze Lanc 3 miejsce !! :angel: :angel: :angel: szkoda tylko ze nie bylo pucharkow :(
szczesliwi i brudni ( ten kisiel!) wracamy do domu na oparach benzyny bo po drodze zadnej stacji hihi psiaki padniete my tez ale za tydzien walczymy znowu ! :)

Posted

Witam :D
wlasnie wrocilam z wystawki ZG :D
Napisze krotko bo troszke dzisiaj nie mam czasu :wink:
dar Walentego Piwowar - lokata I, ocena dosk. CWC i w porownaniu zdobyl tytul Najlepszego Psa w Rasie :D :D :D
jestem bardzo zadowolona z mojego misiaka-kenziaka :wink: :P

aga ogromniaste gratki!!! :D Milo bylo Cie spotkac! I szczegolne buziaki dla Zadry - jest cudna :D
oczywiscie GRATULUJE!!!!!!!! wszystkim wystawiajacym w sobote!!!!!!!!!!
:drinking: :drinking: :drinking:

Szorka mam pytanie czy mozna jeszcze zglaszac do legionowa??

Posted

Natalio -tak przedłużyliśmy do 12.09 .05 ,psy zgłoszone do pólnocy to jest godzina 24. ,będą w podstawowym składziee katalogu.Jeśli po tym terminie będą zgłoszenia(większa ilość to pójdzie dodatek). Serdecznie zapraszamy. :Dog_run:

Posted

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców :klacz:

i jeszcze jedno info i prośba o zwrócenie uwagi zwłaszcza we WROCŁAWIU!

Sznaucer średni czarny o imieniu KOKS 1,5 r zaginął (uciekł) we Wrocławiu z ul. Ślusarskiej 12 sierpnia, miał na sobie czarną skórz. obrożę z cekinami Kontakt: (71)3633041, 600768526 NAGRODA ZA WSKAZANIE MIEJSCA POBYTU PSA!!!

Posted

szorka czemu sie nie pochwalilas swoja coreczka!!!!!
no to w takim razie szorka i Elitesse:
:smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola: :smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola: :smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola: :smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola:
GRATULACJE I DLA WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Wszystkim serdecznie gratuluję wygranych :angel: :angel: :angel:
Kochani macie wspaniałe psiaki :calus: Tylko pogratulować :wink:

:laola: :laola:

Bidulek średniak :( Niestety nie mieszkam w tamtych okolicach, więc raczej nie mam jak pomóc. Ale porozglądam się na moim osiedlu. Qurcze już miesiąc jak go nie ma :( Miejmy nadzieję, że w końcu się znajdzie. Waszko jak będziesz miała jakieś info to pisz koniecznie :roll:

Posted

jostra napisał(a):
[
Pas Stronka superowa!!! Znów wpadłam w kompleksy ;)
Za dziś wystawiających psiaki trzymam kciuki

GDZIE????? :o :o :o :o
Pass nie pochwalilas sie niczym!!!:(((

Posted

madzior_ka napisał(a):
Pas - nowa wersja stronki extra!! w ogóle twoje stronki które sobie dzisiaj przegladałam sa super.. nie wiem jak ty to eobisz i takei super pomysły masz... ech...mnie sie juz Denisowa opatrzyła i tez mnie korci zeby ja zmienic ale jak sobie pomysle ile z tym roboty i jeszce nie mam pomysłu ani wizji to narazie to odkładam na potem... a powiedz mi czy stronki piszesz w html-u czy robisz w front page? a jak tak to sama sie uczylas korzystajac z porad innych czy moze znalazłas jakas strone w internecie gdzie byłoby opidane podstawy robienia strony tznb ramki bo z tym mam problem zeby zrobic ogólny zarys strony korzystajac z ramek bo grafika to jeszcze....

Dzięki :calus:
Strony robie we front page'u :wink:
Na samym początku robienia stron korzystałam z pomocy :wink: Przeglądałam też strony internetowe w poszukiwaniu wiadomości i opisów jak zrobić różne rzeczy :P I to wszystko :lol: 8)

Posted

orsini napisał(a):
jostra napisał(a):
[
Pas Stronka superowa!!! Znów wpadłam w kompleksy ;)
Za dziś wystawiających psiaki trzymam kciuki

GDZIE????? :o :o :o :o
Pass nie pochwalilas sie niczym!!!:(((

jak to sie nie pochwaliłam :evilbat: Zapraszałam na nią kilka stron wcześniej :lol:

:calus:

Ciebie też zapraszam 8) www.figa.dog.pl

Posted

Elitesse,Natalia gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! :smilecol:
:D :D :D :D :D :D :D :D

widze że dzisiaj zaspałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POZDRAWIAM.

Posted

Gratulujemy ogromnie wszystkim weekendowych sukcesow!!!
My tez wrocilysmy szczesliwe z Chorzowa, bo Beska dorzucila na swoje
skromne konto Championat Polski. :D :D :D Co prawda nie miała konkurencji tak jak ostatnio (w Bratysławie 4konkurentki), żaluje też ze nie konczyla go w Nowym Saczu gdzie dostala Res. BIS, (no ale
wtedy jeszcze nie nie mineło jej te wymagane 6mc,1 dzień) byłoby bardziej
spektakularnie :D no ale tak czy tak nie zmienia to faktu że mam teraz w domku Ml.Ch.Pl i Ch.Pl :smilecol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...