Ka-Vanga Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 AGA OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: . Hehe Madziorko to juest urok miekkich lap u miniatur :wink: :lol: .
Elitesse Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 to ja sie podziele wrazeniami z wystawy :) wczoraj mialam okropnego lenia i zostawilam kąpanie psów na rano i to nie byl najlepszy pomysł bo wyruszylismy później niz to było w planach no ale dotarlismy w miare na czas pod sama Zieloną Wacio "oddał" swoje śniadanie na moją granatowa spódnice a zaraz po wyjsciu z auta wpakował się w błoto więc oboje wygladalismy zachęcajaco... :( balam sie o pogode bo po drodze mijalismy czarne chmury ale ta zaczela sie poprawiac tak jak nasze humory :) pierwszy na ring wyszedl Tz z Waciem - pierwszy raz wystawial psa hihi i poszlo mu całkiem całkiem :) sedzia zachwycił sie kurduplem dał mu sliczny opis i z rozpedu ocene doskonałą :P nastepny w kolejce Lancelot juz ze mna wybiegał złoto i tytuł Najlepszy Weteran :) no i na koniec Zadra dostaje CWC i tym samym kończy CHAMPIONAT POLSKI !! w porownaniu ulega Championce ktora byla lepsza tylko w tym ze miala dlugi wlos a Zadra dopero odrasta ale to nic :) ze wystawa blisko to postanowilismy zostac na BISach - pierwszy Wacio ale zmeczony upalem juz nie chcial chodzic wiec pozostal niezauwazony potem juniorki i weterany czyli Lancelot - wybiega na ring wraz z 11 innymi psiakami, rundka dookola ringu postawa i sedzia podchodzi do nas mowiac ze Lanc 3 miejsce !! :angel: :angel: :angel: szkoda tylko ze nie bylo pucharkow :( szczesliwi i brudni ( ten kisiel!) wracamy do domu na oparach benzyny bo po drodze zadnej stacji hihi psiaki padniete my tez ale za tydzien walczymy znowu ! :)
madzior_ka Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Hehe Madziorko to juest urok miekkich lap u miniatur . hehe no wlasnie:)
madzior_ka Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Elitesse więc wielkie gratulacje jeszcze dla Ciebie z osobna:) i twoich psiaków ocywiscie:)
Natalia_W Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Witam :D wlasnie wrocilam z wystawki ZG :D Napisze krotko bo troszke dzisiaj nie mam czasu :wink: dar Walentego Piwowar - lokata I, ocena dosk. CWC i w porownaniu zdobyl tytul Najlepszego Psa w Rasie :D :D :D jestem bardzo zadowolona z mojego misiaka-kenziaka :wink: :P aga ogromniaste gratki!!! :D Milo bylo Cie spotkac! I szczegolne buziaki dla Zadry - jest cudna :D oczywiscie GRATULUJE!!!!!!!! wszystkim wystawiajacym w sobote!!!!!!!!!! :drinking: :drinking: :drinking: Szorka mam pytanie czy mozna jeszcze zglaszac do legionowa??
Elitesse Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Natalio dziekuje i gratuluje twojemu synusiowi !!! :angel: :drinking: :angel: :drinking:
Natalia_W Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 jutro wstawie zdjecia ktore zrobilismy po powrocie do domu :wink: a w zasadzie na ogrodzie u rodziny :wink:
szorka Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Natalio -tak przedłużyliśmy do 12.09 .05 ,psy zgłoszone do pólnocy to jest godzina 24. ,będą w podstawowym składziee katalogu.Jeśli po tym terminie będą zgłoszenia(większa ilość to pójdzie dodatek). Serdecznie zapraszamy. :Dog_run:
Natalia_W Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 ok dzieki :D to musze pomyslec...i moze jutro faxem przesle zgloszenie :wink: tylko nie wiem do jakiej klasy...hmmm
Ka-Vanga Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Natalia OGROMNE GRATKI dla przeslicznego Kenzia :angel: :angel: :angel: :angel: .
Natalia_W Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Ola wielkie dzieki :wink: wysciskaj mala czarna slicznotke!! :angel: :angel: :angel:
malawaszka Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców :klacz: i jeszcze jedno info i prośba o zwrócenie uwagi zwłaszcza we WROCŁAWIU! Sznaucer średni czarny o imieniu KOKS 1,5 r zaginął (uciekł) we Wrocławiu z ul. Ślusarskiej 12 sierpnia, miał na sobie czarną skórz. obrożę z cekinami Kontakt: (71)3633041, 600768526 NAGRODA ZA WSKAZANIE MIEJSCA POBYTU PSA!!!
orsini Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 szorka czemu sie nie pochwalilas swoja coreczka!!!!! no to w takim razie szorka i Elitesse: :smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola: :smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola: :smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola: :smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola: GRATULACJE I DLA WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pasavera Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Wszystkim serdecznie gratuluję wygranych :angel: :angel: :angel: Kochani macie wspaniałe psiaki :calus: Tylko pogratulować :wink: :laola: :laola: Bidulek średniak :( Niestety nie mieszkam w tamtych okolicach, więc raczej nie mam jak pomóc. Ale porozglądam się na moim osiedlu. Qurcze już miesiąc jak go nie ma :( Miejmy nadzieję, że w końcu się znajdzie. Waszko jak będziesz miała jakieś info to pisz koniecznie :roll:
orsini Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 jostra napisał(a):[ Pas Stronka superowa!!! Znów wpadłam w kompleksy ;) Za dziś wystawiających psiaki trzymam kciuki GDZIE????? :o :o :o :o Pass nie pochwalilas sie niczym!!!:(((
Pasavera Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 madzior_ka napisał(a):Pas - nowa wersja stronki extra!! w ogóle twoje stronki które sobie dzisiaj przegladałam sa super.. nie wiem jak ty to eobisz i takei super pomysły masz... ech...mnie sie juz Denisowa opatrzyła i tez mnie korci zeby ja zmienic ale jak sobie pomysle ile z tym roboty i jeszce nie mam pomysłu ani wizji to narazie to odkładam na potem... a powiedz mi czy stronki piszesz w html-u czy robisz w front page? a jak tak to sama sie uczylas korzystajac z porad innych czy moze znalazłas jakas strone w internecie gdzie byłoby opidane podstawy robienia strony tznb ramki bo z tym mam problem zeby zrobic ogólny zarys strony korzystajac z ramek bo grafika to jeszcze.... Dzięki :calus: Strony robie we front page'u :wink: Na samym początku robienia stron korzystałam z pomocy :wink: Przeglądałam też strony internetowe w poszukiwaniu wiadomości i opisów jak zrobić różne rzeczy :P I to wszystko :lol: 8)
Pasavera Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):[ Pas Stronka superowa!!! Znów wpadłam w kompleksy ;) Za dziś wystawiających psiaki trzymam kciuki GDZIE????? :o :o :o :o Pass nie pochwalilas sie niczym!!!:((( jak to sie nie pochwaliłam :evilbat: Zapraszałam na nią kilka stron wcześniej :lol: :calus: Ciebie też zapraszam 8) www.figa.dog.pl
orsini Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 no juz na to wpadlam, ze to TA www:)))))))sliczna!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
GUCIA Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Elitesse,Natalia gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! :smilecol: :D :D :D :D :D :D :D :D widze że dzisiaj zaspałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM.
Elitesse Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 witajcie z rana (poznego hihi) !! dopiero udalo mi sie dopchac do kompa :)
Elitesse Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Orsini czy ty juz mnie nie lubisz ? :( :cry: :cry: :cry:
alexandra Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Gratulujemy ogromnie wszystkim weekendowych sukcesow!!! My tez wrocilysmy szczesliwe z Chorzowa, bo Beska dorzucila na swoje skromne konto Championat Polski. :D :D :D Co prawda nie miała konkurencji tak jak ostatnio (w Bratysławie 4konkurentki), żaluje też ze nie konczyla go w Nowym Saczu gdzie dostala Res. BIS, (no ale wtedy jeszcze nie nie mineło jej te wymagane 6mc,1 dzień) byłoby bardziej spektakularnie :D no ale tak czy tak nie zmienia to faktu że mam teraz w domku Ml.Ch.Pl i Ch.Pl :smilecol:
GUCIA Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 :D :D :D UDAŁO MI SIĘ WSTAWIĆ ZDJĘCIE DO GALERII :D :D :D
Recommended Posts