Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jak zwylke hurtowe gratulacje składam .

GUCIA , szorka poprosze o zdjecia Waszych sznaucerów bo tak na sucho to troche dziwno sie zachwycac.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

WSZYSTKIE JESTEŚMY BARDZO SZCZĘSLIWE I BARDZO BRUDNE,
PO GODZINIE PSÓW NIE TRZEBA BYŁO LAKIEROWAĆ, WSZYSTKIE WŁOSY STAŁY JAK TRZEBA.

Posted

Mek napisał(a):
Ja jak zwylke hurtowe gratulacje składam .

GUCIA , szorka poprosze o zdjecia Waszych sznaucerów bo tak na sucho to troche dziwno sie zachwycac.

Powoli jestem na etapie zmniejszania zdięć!!!!!! - zmniejszyłam i musze doczytać co dalej!!!!!!!!!! powolutku , cierpliwości!!!!!!!!!!!!

Posted

Elitesse napisał(a):
to w czym wy sie taplalyscie ??

Pewnie w jakimś błocie bo zastygła i GUCIA już nie moze sie ruszac bo zdjęc jakos nie widać ;)

Posted

Jutro od rana będe wklejać zdięcia ,dziś już nie mogebo mam takie oczy :roll: postaram sie rozszyfrować ten kosmos!!!!!!!!!! :o :o :o :o
ale czekam na wasze foty na pewno jakies są?????????

pozdrawiam.

Posted

Ka-Vanga, szorka, GUCIA - gratulacje :P
Justa Współczucie z powodu "wypadku", mam nadzieję, że wszystko szybko wróci do normy
Pas Stronka superowa!!! Znów wpadłam w kompleksy ;)
Za dziś wystawiających psiaki trzymam kciuki

Posted

Jeśli słyszeliście pisk na dzisiejszej wystawie w Zielonej Górze to na pewno był to mój pies :). Dlaczego on się cały trzęsie jak widzi jakiegoś psa?

Posted

FLORENCEmasz racje!!!!!! ja zrobie odwrotnie zamiast motać się ze zdięciami :evil: :evil: :evil: a motam się od wczoraj pujde umyć okna.

Posted

witajcie a ja wlasnie wróciłam z weekendu spędzonego w stadninie i było całkiem fajnie!! wczora jeździłam na PATROLU takim slicznym kasztanku, który jest prywatny ale pani pozwoliła mi na nim jeździć :o świetnie bylo:) taki mięciutki, taki chętny, sam do przodu idzie - bomba:) troche poskakaliśmy tz a dzisiaj robilismy zaciag do druzyny i cos kolo 8 osób jest zainteresowanych ale zobaczymy ile przyjdzie za tydzien na zbiórke fajnie jakby wszyscy przyszli:) acha i jescze w nocy miałam przyrzeczenie hacerskie o północy pojechalismy przez las (raz bym sie prawie w krzakach zgubiła...jadac na bojacej sie wszystkiego Umbrze) i potem na takiej skałce przy ognisku dostałam krzyrz harcerski i złozyłam przyrzeczenie - extra było

Znów wpadłam w kompleksy

to całkiem podobnie jak ja!!.... a mam zamiar zrobic srreone o koniacha le nie wiem co z tego wyjdzie....

i ja równiez skłądam gorace gratki dla wszystkich zwyciezców nie wymianiem imiennie bo poewnie by,m o kims zapomniała a bardzo teog nie chce wiec raz jeszcze dla weszystkich ogromne gratulacje i głaski dla dzielnych psiaczków:)

a teraz tak z innej beczki mam pytanie cxzy ktoś z Krakowiaków ma zamiar być 25 wrzesnia na błoniach? bo ma byc ta ogólnopolska akcja organizowana "Jak pies z Kotem" czy jakos tak i maja byc darmowe porady weterynaryjne, rozdawac jakies rzceyz z pedigree i w ogóle ciekawie sie zapowiada my bedziemy sie starały pojechac razem z Deniskiem oczywiscie i miłobyłoby kogos spotkac....- jak tam pisze sie ktos?

Posted

no cisza, cisza ale to moze nawet lepiej bo latwiej mi sie skupic na nauce niz wtedy kiedy co chwila korci mnie by sprawdzic DGM:)

a ja rowniez trzymam kciuki za dziewczyny i ich psiaczki:) a pewno super im poszło:)

i po trzecie to niedawno wrocilismy z Denisiem ze spacerku i mokrutki bo nas nieco zmoczyło spi sobie smacznie obok mnie:) a nawet nie chce wiedziec ile bedzie miał kołtunów bo zawsze ma na łapach jak wraca mokry ze spaceru bo mu te trawska strasznie sie wczepiaja w siersc...ale to pewnie wszystkim dlugowlosym psiakom tak....no cóż taki ich urok:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...