Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Justa :o Bidulo :calus: Niech noseczek zdrowieje szybciuchno :P

Elitesse przykro mi :( 3maj się cieplutko kochana :calus:

Ja zapraszam na nową wersję strony Fiśki :lol: Jeszcze prawie nic nie ma niestety :roll: Ale galeria jest gotowa to najważniejsze :D

Posted

W dzisiejszym wrocławskim dodatku do gazety wyborczej w dziale "Zwierzaki" jest takie ogloszenie:

"Z powodu wyjazdu za granice pilnie oddam suczke sznaucera. Jest madra i bardzo towarzyska. Wychowywala sie z dziecmi i uwielbia je. Ma ksiazeczke zdrowia. Tel: 507-468-270"

:(

Posted

Pas - nowa wersja stronki extra!! w ogóle twoje stronki które sobie dzisiaj przegladałam sa super.. nie wiem jak ty to eobisz i takei super pomysły masz... ech...mnie sie juz Denisowa opatrzyła i tez mnie korci zeby ja zmienic ale jak sobie pomysle ile z tym roboty i jeszce nie mam pomysłu ani wizji to narazie to odkładam na potem... a powiedz mi czy stronki piszesz w html-u czy robisz w front page? a jak tak to sama sie uczylas korzystajac z porad innych czy moze znalazłas jakas strone w internecie gdzie byłoby opidane podstawy robienia strony tznb ramki bo z tym mam problem zeby zrobic ogólny zarys strony korzystajac z ramek bo grafika to jeszcze....

Posted

madzior_ka napisał(a):
hej no co z wami!!! ranek juz dawno minął nawet ja zdazyłam wstac i zaczac sie głowic nad wzizja strony niestety bez efektów.... a wy jescze spicie nieładnie... pobudka!

kto tu spi ? ja juz bylam na zakupach, 2 x na spacerze z psami i przyszykowalam burki do jutrzejsej wystawy a zaraz biore sie za obiad :)

Pas sliczna ta twoja stronka !

Posted

KaVanga GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola: :smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola: :smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola: :smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola:
Deklu a masz for me to co chcialam?:))))

Posted

KaVanga gratulacje jeszcze raz. :multi: zasłużyłaś na zwycięstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Agatko psiun superancki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :D :lol: :lol: :D
Dziękuje za kibicowanie przydało się skończyłyśmy Mch.
teraz czekamy na szczeniaki .

POZDRAWIAM.

Posted

GUCIA w takim razie i Tobie gratuluje!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
a napisz co rase wygralo itp!
a ja wlasnie probowalam wyslac zgloszenie do Legionowa i w szal zaraz wpadne!skonczy sie jednak na faxie jutro:(((((

Posted

Dziękuje Orsini!!!!!!
Moge się pochwalić????????
To się chwale:
Zw.Mł. , Najlepszy Junior i BOB.

JESTEM CAŁA W SKOWRONKACH .!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :P :P :D :D

i skończyłam Mł .CH.

POZDRAWIAM.

Posted

GUCIA napisał(a):
Dziękuje Orsini!!!!!!
Moge się pochwalić????????
To się chwale:
Zw.Mł. , Najlepszy Junior i BOB.

JESTEM CAŁA W SKOWRONKACH .!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :P :P :D :D

i skończyłam Mł .CH.

POZDRAWIAM.

gratulacje !! :BIG: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

No to w takim razie GRATULACJE!!!!!i dla Ciebie takie same jak dla glaba:)))
:smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola: :smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola: :smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola: :smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola:

Posted

Żadnych ,pytań o sznaucery miniatury pieprz i sól .Powiem tak od niechcenia -Wszysko przypadło Polopirynie Tostom .Agnieszka ,bardzo się cieszę , ale nie będziemy sobie nawzajem kadzić na dogomani.Pozdrawiam wszystkich . :Dog_run:

Posted

SZORKA wielkie dzięki za grzywke!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Musze się pochwalić za SZORKE bo ona jest bardzo skromna .!!!!!!!!!

TERZ MA BOB. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P

POZDRAWIAM.

Posted

NAPRAWDE BARDZO WSZYSTKIM DZIEKUJE ZA GRATULACJE.

Szorka, Gucia dla Was tez PRZEOGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!

Szorka, OGROMNIE dziekuje za rady, bardzo sie przydaly :calus: .

Gucia BARDZO milo bylo Cie poznac :D .

Nio to i my sie pochwalimy :D . Najpierw Bangitos wygral porownanie o Najlepszego Juniora w Rasie, a nastepnie wywalczyla BOBa.
Na grupie takze dzielnie walczylysmy wygrywajac reserwe BOG!!!!!!!

Wystawial sie takze moj synek, dostal super opis i CWC. Jestem z niego strasznie dumna, bo ludzie byli pierwszy raz na wystawie, a na dodatek wystawiala go 14 letnia dziewczynka!!!! Poszlo jej SUPER jak na pierwszy raz, troszke sie pogubila na porownaniu, ale to nic :wink: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...