Madziara Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Można też gotowca wybełtać z wodą chyba i na patelnię,. ale nie są takie mniam mniam :P:P
Pasavera Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Justa :o Bidulo :calus: Niech noseczek zdrowieje szybciuchno :P Elitesse przykro mi :( 3maj się cieplutko kochana :calus: Ja zapraszam na nową wersję strony Fiśki :lol: Jeszcze prawie nic nie ma niestety :roll: Ale galeria jest gotowa to najważniejsze :D
maga18 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 W dzisiejszym wrocławskim dodatku do gazety wyborczej w dziale "Zwierzaki" jest takie ogloszenie: "Z powodu wyjazdu za granice pilnie oddam suczke sznaucera. Jest madra i bardzo towarzyska. Wychowywala sie z dziecmi i uwielbia je. Ma ksiazeczke zdrowia. Tel: 507-468-270" :(
madzior_ka Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Pas - nowa wersja stronki extra!! w ogóle twoje stronki które sobie dzisiaj przegladałam sa super.. nie wiem jak ty to eobisz i takei super pomysły masz... ech...mnie sie juz Denisowa opatrzyła i tez mnie korci zeby ja zmienic ale jak sobie pomysle ile z tym roboty i jeszce nie mam pomysłu ani wizji to narazie to odkładam na potem... a powiedz mi czy stronki piszesz w html-u czy robisz w front page? a jak tak to sama sie uczylas korzystajac z porad innych czy moze znalazłas jakas strone w internecie gdzie byłoby opidane podstawy robienia strony tznb ramki bo z tym mam problem zeby zrobic ogólny zarys strony korzystajac z ramek bo grafika to jeszcze....
madzior_ka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 hej no co z wami!!! ranek juz dawno minął nawet ja zdazyłam wstac i zaczac sie głowic nad wzizja strony niestety bez efektów.... a wy jescze spicie nieładnie... pobudka!
Elitesse Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 madzior_ka napisał(a):hej no co z wami!!! ranek juz dawno minął nawet ja zdazyłam wstac i zaczac sie głowic nad wzizja strony niestety bez efektów.... a wy jescze spicie nieładnie... pobudka! kto tu spi ? ja juz bylam na zakupach, 2 x na spacerze z psami i przyszykowalam burki do jutrzejsej wystawy a zaraz biore sie za obiad :) Pas sliczna ta twoja stronka !
madzior_ka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 ouj to przepraszam bardzo ale w takim razie co z reszta:( juz pół dnia mineło a tutaj pustki.... a ja tez jestem w trakcie sprzatania bo po 15 jad i wracam dopiero jutro:)
orsini Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 KaVanga GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola: :smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola: :smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola: :smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola: Deklu a masz for me to co chcialam?:))))
orsini Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 KaVang co Ty na to???? prawie jak od Wind!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alexandra Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Ola gratulacje!! Chwal się :D ORsini wow!! super obróbka!! :D
orsini Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 no to Krysia pomogla ciutke :lol: :lol: :lol: :lol:
GUCIA Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 KaVanga gratulacje jeszcze raz. :multi: zasłużyłaś na zwycięstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Agatko psiun superancki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :D :lol: :lol: :D Dziękuje za kibicowanie przydało się skończyłyśmy Mch. teraz czekamy na szczeniaki . POZDRAWIAM.
szorka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Olu ,moje serdeczne gratulacje!!!! :D :D :D :D :D :D
orsini Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 GUCIA w takim razie i Tobie gratuluje!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: a napisz co rase wygralo itp! a ja wlasnie probowalam wyslac zgloszenie do Legionowa i w szal zaraz wpadne!skonczy sie jednak na faxie jutro:(((((
GUCIA Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Dziękuje Orsini!!!!!! Moge się pochwalić???????? To się chwale: Zw.Mł. , Najlepszy Junior i BOB. JESTEM CAŁA W SKOWRONKACH .!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :P :P :D :D i skończyłam Mł .CH. POZDRAWIAM.
Elitesse Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 skladac mi natychmiast szczegolowe zeznania !!!! no i oczywiscie prosze jutro o trzymanie kciukow za moje 3 paskudy :D
Elitesse Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 GUCIA napisał(a):Dziękuje Orsini!!!!!! Moge się pochwalić???????? To się chwale: Zw.Mł. , Najlepszy Junior i BOB. JESTEM CAŁA W SKOWRONKACH .!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :P :P :D :D i skończyłam Mł .CH. POZDRAWIAM. gratulacje !! :BIG: :drinking: :drinking: :drinking:
orsini Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 No to w takim razie GRATULACJE!!!!!i dla Ciebie takie same jak dla glaba:))) :smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola: :smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola: :smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola: :smilecol: :laola: :chainsaw: :lilangel: :smilecol: :laola:
GUCIA Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Zgłoszenie wyślij faksem i poczekaj do poniedziałku bo po dzisiejszej wystawie papieru może zabraknąć w niedziele. POZDRAWIAM.
Elitesse Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Olu GRATULACJE !!!! :BIG: :laola: :BIG: :laola:
szorka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Żadnych ,pytań o sznaucery miniatury pieprz i sól .Powiem tak od niechcenia -Wszysko przypadło Polopirynie Tostom .Agnieszka ,bardzo się cieszę , ale nie będziemy sobie nawzajem kadzić na dogomani.Pozdrawiam wszystkich . :Dog_run:
GUCIA Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 SZORKA wielkie dzięki za grzywke!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Musze się pochwalić za SZORKE bo ona jest bardzo skromna .!!!!!!!!! TERZ MA BOB. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P POZDRAWIAM.
Ka-Vanga Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 NAPRAWDE BARDZO WSZYSTKIM DZIEKUJE ZA GRATULACJE. Szorka, Gucia dla Was tez PRZEOGROMNE GRATULACJE!!!!!!!! Szorka, OGROMNIE dziekuje za rady, bardzo sie przydaly :calus: . Gucia BARDZO milo bylo Cie poznac :D . Nio to i my sie pochwalimy :D . Najpierw Bangitos wygral porownanie o Najlepszego Juniora w Rasie, a nastepnie wywalczyla BOBa. Na grupie takze dzielnie walczylysmy wygrywajac reserwe BOG!!!!!!! Wystawial sie takze moj synek, dostal super opis i CWC. Jestem z niego strasznie dumna, bo ludzie byli pierwszy raz na wystawie, a na dodatek wystawiala go 14 letnia dziewczynka!!!! Poszlo jej SUPER jak na pierwszy raz, troszke sie pogubila na porownaniu, ale to nic :wink: .
Recommended Posts