Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co wam ta ciężko dzisiai, ja przerabiam grype ale już mi lepiej .
No i do Warszawy musze jechać.

Mam pytanko ,czy ktoś się wybieta do Legionowa ????????

No musze lecieć i jedną główke na pudla przwrobić :lol: :lol: :lol:

POZDRAWIAM.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

[quote name='Mek'][quote name='Ka-Vanga']Mek no wlasnie slyszalam o tym programie, na jakiej on zasadzie dziala, wylapuje czy ktos gada przez gg czy jak?????

To jest tajny , szpiegowski program i tak za friko to ja Ci go nie zdradze ;)

ach ta dzisiejsza mlodziez!!!!
nic za friko!!!
euro w oczach tylko to ma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):

nic za friko!!!

Buahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: .

Posted

orsini napisał(a):

nic za friko!!!

OCH bardzo Ci jestem wdzieczny za taki komplement .

Ja i młodzież HAHAHAHa :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
orsini napisał(a):

nic za friko!!!

Buahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: .

A TY to z czego tak lejesz ?????????????

Posted

[quote name='orsini'][quote name='Mek'][quote name='Ka-Vanga']Mek no wlasnie slyszalam o tym programie, na jakiej on zasadzie dziala, wylapuje czy ktos gada przez gg czy jak?????

To jest tajny , szpiegowski program i tak za friko to ja Ci go nie zdradze ;)

nic za friko!!!

Uczą się od starej Orsini :P:P:P

Posted

a ja juz pol mafii wyskubalam:)))moze mi sie uda skonczyc ja w tym tygodniu-najgorsze mam za soba, bo przod caly a tu te klaki najmocniej siedza-takze luzik:))))))

Posted

orsini napisał(a):
a ja juz pol mafii wyskubalam:)))moze mi sie uda skonczyc ja w tym tygodniu-najgorsze mam za soba, bo przod caly a tu te klaki najmocniej siedza-takze luzik:))))))

no to gratki :)
a jak idzie skubanie naszej wspólnej koleżance???
Kopnij ją ode mnie w zadek na popęd - bliżej masz

Posted

Apropo's skubania - mnie dzisiaj czeka przekonywanie właścicielki sierściucha, że skubanie to jedyne rozwiązanie, jeśli się nie chce drugi raz na wystawie zblamować :evil:

Posted

No Hej !!!!
Widze ,ze akurat o trymowaniu mowa :-) ,wlasnie chcialam zapytac kiedy ja powinnam zaczac trymowac na powaznie Bianke ???
Juz kilka razy ja troche trymerkiem przelecialam.Ale tak troche zeby jej nie zniechcecic.
Tak jak u Zuzi najlepiej sprawdza sie trymer Mars ( Dzieki Dorotaczku :D ) tak okazalo sie ,ze Biance najlepiej wychodzi siersc jak skubie trymerem trixi z czerwona raczka.
A siersc ma tak sztywna jak szczotka.
Prosze napiszcie mi jak postepowac zeby nie zniszczyc tego .Oczywiscie skonsultuje sie jeszcze z hodowca ale chwilowo nie mam do niej dostepu.

Posted

jak jej nie ogolisz maszynka to nie ma rady, zebys zepsula:))))
w sredniakach to Elitesse i dorotak wlasnie-nie mam pojecia jak sie je robi, bo one i tak sa szorstkie. A miekkie miniatury sie skubie do lysego najlepiej paluszkami:))))na 3 miesiace przed wystawa w zaleznosci od tego kiedy chcesz wystawiac i juz:))))ja swoje skubalam jak mialy 3 miesiace do lysego i nawet im zeby wszystkie wyrosly :lol: :lol: :lol: :lol: bo slyszalam gdzies jakas taka teorie, ze jak wyskubie sie przed wymiana zebow to im one nie wyrosna czy jakos tak :lol: :lol: :lol: ja 4 swoje skubalam przed wymiana zebow i 4 maja kompleciki wlacznie z M3, wiec to nijak jest skorelowane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ale moze sredniaka nie trzeba do golej skorki rwac-pewnie nie :lol: :lol: :lol: bo i po co

Posted

Madziara napisał(a):
Apropo's skubania - mnie dzisiaj czeka przekonywanie właścicielki sierściucha, że skubanie to jedyne rozwiązanie, jeśli się nie chce drugi raz na wystawie zblamować :evil:

czyli jednak na wystawce doczepili sie durnej babie do wlosa ? no i dobrze ma nauczke !

Posted

Romas napisał(a):
No Hej !!!!
Widze ,ze akurat o trymowaniu mowa :-) ,wlasnie chcialam zapytac kiedy ja powinnam zaczac trymowac na powaznie Bianke ???
Juz kilka razy ja troche trymerkiem przelecialam.Ale tak troche zeby jej nie zniechcecic.
Tak jak u Zuzi najlepiej sprawdza sie trymer Mars ( Dzieki Dorotaczku :D ) tak okazalo sie ,ze Biance najlepiej wychodzi siersc jak skubie trymerem trixi z czerwona raczka.
A siersc ma tak sztywna jak szczotka.
Prosze napiszcie mi jak postepowac zeby nie zniszczyc tego .Oczywiscie skonsultuje sie jeszcze z hodowca ale chwilowo nie mam do niej dostepu.

czarne sredniaki sa o tyle fajne ze w wiekszaci maja wlasnie super twardy wlos ktory wystarczy od czasu do czasu przeczesac trymerem coby wyciagnac troche podszerstka

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...