GUCIA Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Co wam ta ciężko dzisiai, ja przerabiam grype ale już mi lepiej . No i do Warszawy musze jechać. Mam pytanko ,czy ktoś się wybieta do Legionowa ???????? No musze lecieć i jedną główke na pudla przwrobić :lol: :lol: :lol: POZDRAWIAM.
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Mek napisał(a):To jest tajny , szpiegowski program i tak za friko to ja Ci go nie zdradze ;) Hahahaha taaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Mek'][quote name='Ka-Vanga']Mek no wlasnie slyszalam o tym programie, na jakiej on zasadzie dziala, wylapuje czy ktos gada przez gg czy jak????? To jest tajny , szpiegowski program i tak za friko to ja Ci go nie zdradze ;) ach ta dzisiejsza mlodziez!!!! nic za friko!!! euro w oczach tylko to ma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 orsini napisał(a): ach ta dzisiejsza mlodziez!!!! nic za friko!!! euro w oczach tylko to ma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Buahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: .
Mek Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 orsini napisał(a): ach ta dzisiejsza mlodziez!!!! nic za friko!!! euro w oczach tylko to ma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: OCH bardzo Ci jestem wdzieczny za taki komplement . Ja i młodzież HAHAHAHa :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Ka-Vanga napisał(a):orsini napisał(a): ach ta dzisiejsza mlodziez!!!! nic za friko!!! euro w oczach tylko to ma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Buahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: . A TY to z czego tak lejesz ?????????????
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Haha nie mart sie nie z Ciebie tylko z Orsini :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Madziara Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='orsini'][quote name='Mek'][quote name='Ka-Vanga']Mek no wlasnie slyszalam o tym programie, na jakiej on zasadzie dziala, wylapuje czy ktos gada przez gg czy jak????? To jest tajny , szpiegowski program i tak za friko to ja Ci go nie zdradze ;) ach ta dzisiejsza mlodziez!!!! nic za friko!!! euro w oczach tylko to ma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Uczą się od starej Orsini :P:P:P
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 fak ju, ja to mlodziuchna jestem!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 a ja juz pol mafii wyskubalam:)))moze mi sie uda skonczyc ja w tym tygodniu-najgorsze mam za soba, bo przod caly a tu te klaki najmocniej siedza-takze luzik:))))))
Madziara Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 orsini napisał(a):fak ju, ja to mlodziuchna jestem!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jaaaasneeeee!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Madziara Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 orsini napisał(a):a ja juz pol mafii wyskubalam:)))moze mi sie uda skonczyc ja w tym tygodniu-najgorsze mam za soba, bo przod caly a tu te klaki najmocniej siedza-takze luzik:)))))) no to gratki :) a jak idzie skubanie naszej wspólnej koleżance??? Kopnij ją ode mnie w zadek na popęd - bliżej masz
Madziara Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Apropo's skubania - mnie dzisiaj czeka przekonywanie właścicielki sierściucha, że skubanie to jedyne rozwiązanie, jeśli się nie chce drugi raz na wystawie zblamować :evil:
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 eeee szczurek wyskubany byl, a co znowu ja skubie???po co????na zime? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Madziara Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Hehehe Mówiła, że zaczęła, ale wiesz jak to z nią.... A na wystawę się jakąś kopsnęła? czy w domu siedzi ? :o
Madziara Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Ha no tak, nic nowego - jeszcze nie załatwiła~!
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 jeszcze nie zalatwila a potem sie czeka ze 3 miechy na rodowod....
Romas Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 No Hej !!!! Widze ,ze akurat o trymowaniu mowa :-) ,wlasnie chcialam zapytac kiedy ja powinnam zaczac trymowac na powaznie Bianke ??? Juz kilka razy ja troche trymerkiem przelecialam.Ale tak troche zeby jej nie zniechcecic. Tak jak u Zuzi najlepiej sprawdza sie trymer Mars ( Dzieki Dorotaczku :D ) tak okazalo sie ,ze Biance najlepiej wychodzi siersc jak skubie trymerem trixi z czerwona raczka. A siersc ma tak sztywna jak szczotka. Prosze napiszcie mi jak postepowac zeby nie zniszczyc tego .Oczywiscie skonsultuje sie jeszcze z hodowca ale chwilowo nie mam do niej dostepu.
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 jak jej nie ogolisz maszynka to nie ma rady, zebys zepsula:)))) w sredniakach to Elitesse i dorotak wlasnie-nie mam pojecia jak sie je robi, bo one i tak sa szorstkie. A miekkie miniatury sie skubie do lysego najlepiej paluszkami:))))na 3 miesiace przed wystawa w zaleznosci od tego kiedy chcesz wystawiac i juz:))))ja swoje skubalam jak mialy 3 miesiace do lysego i nawet im zeby wszystkie wyrosly :lol: :lol: :lol: :lol: bo slyszalam gdzies jakas taka teorie, ze jak wyskubie sie przed wymiana zebow to im one nie wyrosna czy jakos tak :lol: :lol: :lol: ja 4 swoje skubalam przed wymiana zebow i 4 maja kompleciki wlacznie z M3, wiec to nijak jest skorelowane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale moze sredniaka nie trzeba do golej skorki rwac-pewnie nie :lol: :lol: :lol: bo i po co
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Agatko widze Cie od godziny a na skorce Cie brak!!!
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Hahahaha Orsini znowu bawi sie w sledczego :lol: .
Elitesse Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Madziara napisał(a):Apropo's skubania - mnie dzisiaj czeka przekonywanie właścicielki sierściucha, że skubanie to jedyne rozwiązanie, jeśli się nie chce drugi raz na wystawie zblamować :evil: czyli jednak na wystawce doczepili sie durnej babie do wlosa ? no i dobrze ma nauczke !
Elitesse Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Romas napisał(a):No Hej !!!! Widze ,ze akurat o trymowaniu mowa :-) ,wlasnie chcialam zapytac kiedy ja powinnam zaczac trymowac na powaznie Bianke ??? Juz kilka razy ja troche trymerkiem przelecialam.Ale tak troche zeby jej nie zniechcecic. Tak jak u Zuzi najlepiej sprawdza sie trymer Mars ( Dzieki Dorotaczku :D ) tak okazalo sie ,ze Biance najlepiej wychodzi siersc jak skubie trymerem trixi z czerwona raczka. A siersc ma tak sztywna jak szczotka. Prosze napiszcie mi jak postepowac zeby nie zniszczyc tego .Oczywiscie skonsultuje sie jeszcze z hodowca ale chwilowo nie mam do niej dostepu. czarne sredniaki sa o tyle fajne ze w wiekszaci maja wlasnie super twardy wlos ktory wystarczy od czasu do czasu przeczesac trymerem coby wyciagnac troche podszerstka
Elitesse Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hahahaha Orsini znowu bawi sie w sledczego :lol: . powinna sie do sejmu zglosic coby te orlenowskie i inne takie afery tropic :)
Recommended Posts