AngelOfDeath Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='orsini'][quote name='Ka-Vanga'][quote name='orsini'][quote name='Ka-Vanga']Wlasnie gupek, ale kto :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: . no to akurat jest jasne jak slonce, co sie gupio pytasz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hahahaha nie no tak tylko pisze, bo o sobie moiwlas nie :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . no skoro tak myslisz to tylko poteiwrdzasz moja teorie o Twojej inteligiencji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: uderz w stol a nozyce sie odezwa :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Hahaha jaki szantaz, tak tylko sobie napisalam :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . Haha to musisz zaryzykowac i wlaczyc, moze nikt nie zauwazy, albo odinstaluj i zainstaluj od nowa, wtedy bedziesz mogla sobie ustawic wszystko jak chcesz :D .
Madziara Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Mam lepszy pomysł - wyłącz na chwilkę neta - te monitorki co latają (jeśli je masz), zmień ustawienia i włącz ponownie :P
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Madziara napisał(a):Mam lepszy pomysł - wyłącz na chwilkę neta - te monitorki co latają (jeśli je masz), zmień ustawienia i włącz ponownie :P CO???????????? :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o ja mysle, ze to wcale nie jest dobry pomysl!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Haha Orsini, Madziorce chodzi o to zebys sie odlaczyla od netu na chwilke zmienilam ustawinia i wlaczyla spowrotem :D .
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haha Orsini, Madziorce chodzi o to zebys sie odlaczyla od netu na chwilke zmienilam ustawinia i wlaczyla spowrotem :D . KE???? :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Madziara Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Możne też kabelek sieciowy wyciągnąć na chwilkę, ale to już super zaawansowanie :P Bo jak go później włożyć ?? :evil: Ale Orsini już sobie poradziła brawoooo
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 jaki kabelek sieciowy???? :o :o :o :o :o :o :o ja nie mam modemu nie mam jak rozlaczyc netu-mam stale lacze, tak? :evil: :evil: :evil:
Elitesse Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 joł kobietki ! widze ze wam humorek dopisuje w przeciwienstwie do mnie :(
Elitesse Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 orsini napisał(a):jaki kabelek sieciowy???? :o :o :o :o :o :o :o ja nie mam modemu nie mam jak rozlaczyc netu-mam stale lacze, tak? :evil: :evil: :evil: Orsini nigdy nie mow nigdy - nawet jak sie ma stale lacze to sie da rozlaczyc z netem :) wiem z obdukcji :)
Madziara Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 orsini napisał(a):jaki kabelek sieciowy???? :o :o :o :o :o :o :o ja nie mam modemu nie mam jak rozlaczyc netu-mam stale lacze, tak? :evil: :evil: :evil: Orsini!!!! Stałe łącze nie oznacza, że komputer jest przylutowany do ściany czy czeoś tam!!! Też masz kabelek :P
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Elitesse wlasnie co sie stalo???i ten opis na gg??? aaaaa, widzieliscie na zwierzach nie moga wklejac fotek w normalnym formacie jak u nas hahahahhahahahahhaha :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: mowielam, ze my jestesmy THE BEST? :lol: :lol: :lol: :lol: hahahhaa, najpierw ich scigal mod jak mial zly humor, ze na sznaucerkach pisza tak jak my o wszystkim i o niczym, a teraz im zabronili fotek wklejac, tylko w postaci takich malych wypierdkow hahahahahhaha ale jazz!dobrze ze my mamy normalnych adminow i moderatorow , ktorym takie pomysly nie przysnia sie w nocy po jakiejs zakraplanej imprezie, bo jak to inaczej wytlumaczyc? :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 juz wczoraj widzialam ze ich ograniczaja :) tylko ciekawe dlaczego ? moze foty na forum byly konkurencja dla albumu ?
Elitesse Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 orsini napisał(a):Elitesse wlasnie co sie stalo???i ten opis na gg??? : ehh ostatnio nic mi nie wychodzi, wszytko robie zle, normalnie mozna sie zalamac a jeszcze wczoraj zostawilam na dworcu we wroclawiu teczke z dokumentami w tym rodowody paru sznaucerow od nas z sekcji : ((((((((((( ludzie mnie pozabijaja
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 mam nadzieje, ze uczciwy znalazca ja odda....bo serio Cie zabija!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Aga na pewno sie znajda, po co komu cudze rodowody, no chyba ze akurat jakis handlarz je znajdzie :roll: .
Elitesse Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 orsini napisał(a):mam nadzieje, ze uczciwy znalazca ja odda....bo serio Cie zabija!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ja juz licze kasiorke jaka przyjdzie mi wydac na duplikaty... dzis tz jedzie do wrocka i ma sie zapytac czy ktos nie oddal - a ja chyba nigdy wiecej nie tkne winogron bo mi sie zachcialo i jak kupowalam to zostawilam ta teczke :(
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Zreszta zawsze mozna wyrobic duplikaty, bedzie dobrze zobaczysz :D .
Mek Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Ha Orsini to ,ze sobie zrobisz GG niewidoczne to i tak nic nie oznacza bo ja mam taki program , który pokazuje czy jesteś na GG czy Cię nie ma bez względu na to jaki masz status.
Elitesse Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Aga na pewno sie znajda, po co komu cudze rodowody, no chyba ze akurat jakis handlarz je znajdzie :roll: . na dworcu rozne mety sie paletaja.... dobrze ze choc to bylo przy jednym z kioskow bo jakbym zostawila na peronie to juz wogole moglabym zapomniec
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Mek no wlasnie slyszalam o tym programie, na jakiej on zasadzie dziala, wylapuje czy ktos gada przez gg czy jak?????
Elitesse Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Mek napisał(a):Ha Orsini to ,ze sobie zrobisz GG niewidoczne to i tak nic nie oznacza bo ja mam taki program , który pokazuje czy jesteś na GG czy Cię nie ma bez względu na to jaki masz status. o ty paskudo !
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Mek napisał(a):Ha Orsini to ,ze sobie zrobisz GG niewidoczne to i tak nic nie oznacza bo ja mam taki program , który pokazuje czy jesteś na GG czy Cię nie ma bez względu na to jaki masz status. :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Mek Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Mek no wlasnie slyszalam o tym programie, na jakiej on zasadzie dziala, wylapuje czy ktos gada przez gg czy jak????? To jest tajny , szpiegowski program i tak za friko to ja Ci go nie zdradze ;)
Recommended Posts