Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='orsini'][quote name='Ka-Vanga'][quote name='orsini'][quote name='Ka-Vanga']Wlasnie gupek, ale kto :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .
no to akurat jest jasne jak slonce, co sie gupio pytasz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hahahaha nie no tak tylko pisze, bo o sobie moiwlas nie :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
no skoro tak myslisz to tylko poteiwrdzasz moja teorie o Twojej inteligiencji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

uderz w stol a nozyce sie odezwa :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Hahaha jaki szantaz, tak tylko sobie napisalam :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Haha to musisz zaryzykowac i wlaczyc, moze nikt nie zauwazy, albo odinstaluj i zainstaluj od nowa, wtedy bedziesz mogla sobie ustawic wszystko jak chcesz :D .

Posted

Madziara napisał(a):
Mam lepszy pomysł - wyłącz na chwilkę neta - te monitorki co latają (jeśli je masz), zmień ustawienia i włącz ponownie :P

CO???????????? :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
ja mysle, ze to wcale nie jest dobry pomysl!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Haha Orsini, Madziorce chodzi o to zebys sie odlaczyla od netu na chwilke zmienilam ustawinia i wlaczyla spowrotem :D .

KE???? :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Posted

Możne też kabelek sieciowy wyciągnąć na chwilkę, ale to już super zaawansowanie :P
Bo jak go później włożyć ?? :evil:

Ale Orsini już sobie poradziła brawoooo

Posted

orsini napisał(a):
jaki kabelek sieciowy???? :o :o :o :o :o :o :o
ja nie mam modemu nie mam jak rozlaczyc netu-mam stale lacze, tak? :evil: :evil: :evil:

Orsini nigdy nie mow nigdy - nawet jak sie ma stale lacze to sie da rozlaczyc z netem :) wiem z obdukcji :)

Posted

orsini napisał(a):
jaki kabelek sieciowy???? :o :o :o :o :o :o :o
ja nie mam modemu nie mam jak rozlaczyc netu-mam stale lacze, tak? :evil: :evil: :evil:

Orsini!!!!
Stałe łącze nie oznacza, że komputer jest przylutowany do ściany czy czeoś tam!!!
Też masz kabelek :P

Posted

Elitesse wlasnie co sie stalo???i ten opis na gg???

aaaaa, widzieliscie na zwierzach nie moga wklejac fotek w normalnym formacie jak u nas hahahahhahahahahhaha :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: mowielam, ze my jestesmy THE BEST? :lol: :lol: :lol: :lol: hahahhaa, najpierw ich scigal mod jak mial zly humor, ze na sznaucerkach pisza tak jak my o wszystkim i o niczym, a teraz im zabronili fotek wklejac, tylko w postaci takich malych wypierdkow hahahahahhaha ale jazz!dobrze ze my mamy normalnych adminow i moderatorow , ktorym takie pomysly nie przysnia sie w nocy po jakiejs zakraplanej imprezie, bo jak to inaczej wytlumaczyc? :o :o :o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse wlasnie co sie stalo???i ten opis na gg???

:

ehh ostatnio nic mi nie wychodzi, wszytko robie zle, normalnie mozna sie zalamac a jeszcze wczoraj zostawilam na dworcu we wroclawiu teczke z dokumentami w tym rodowody paru sznaucerow od nas z sekcji : ((((((((((( ludzie mnie pozabijaja

Posted

orsini napisał(a):
mam nadzieje, ze uczciwy znalazca ja odda....bo serio Cie zabija!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ja juz licze kasiorke jaka przyjdzie mi wydac na duplikaty...

dzis tz jedzie do wrocka i ma sie zapytac czy ktos nie oddal - a ja chyba nigdy wiecej nie tkne winogron bo mi sie zachcialo i jak kupowalam to zostawilam ta teczke :(

Posted

Ha Orsini to ,ze sobie zrobisz GG niewidoczne to i tak nic nie oznacza bo ja mam taki program , który pokazuje czy jesteś na GG czy Cię nie ma bez względu na to jaki masz status.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Aga na pewno sie znajda, po co komu cudze rodowody, no chyba ze akurat jakis handlarz je znajdzie :roll: .

na dworcu rozne mety sie paletaja.... dobrze ze choc to bylo przy jednym z kioskow bo jakbym zostawila na peronie to juz wogole moglabym zapomniec

Posted

Mek napisał(a):
Ha Orsini to ,ze sobie zrobisz GG niewidoczne to i tak nic nie oznacza bo ja mam taki program , który pokazuje czy jesteś na GG czy Cię nie ma bez względu na to jaki masz status.

o ty paskudo !

Posted

Mek napisał(a):

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Mek no wlasnie slyszalam o tym programie, na jakiej on zasadzie dziala, wylapuje czy ktos gada przez gg czy jak?????

To jest tajny , szpiegowski program i tak za friko to ja Ci go nie zdradze ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...