Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

"Elfi" napisał(a):
[quote name='orsini']MARTA hahahahahahhahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
no z tymi oczami to uwazaj, bo ja jak bazyliszek jak juz spojrzysz mi w oczy to koniec z Toba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
quote]
Ja spojrzałam i co???...i nic!!....na szczęście zyję i czuje sie dobrze.

nie mow HOP :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jam jak bomba z opuznionym zaplonem :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Wlasnie gupek, ale kto :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .

no to akurat jest jasne jak slonce, co sie gupio pytasz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Hiehie myslalam ze juz moze padlas po ostatnim spacerze :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Orsini to sobie w ustawieniach wlacz, ze jestes niewidoczna od razu po wlaczeniu :D .

Posted

orsini napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
Wlasnie gupek, ale kto :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .

no to akurat jest jasne jak slonce, co sie gupio pytasz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hahahaha nie no tak tylko pisze, bo o sobie moiwlas nie :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

[quote name='Ka-Vanga'][quote name='orsini'][quote name='Ka-Vanga']Wlasnie gupek, ale kto :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Hahahaha nie no tak tylko pisze, bo o sobie moiwlas nie :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
no skoro tak myslisz to tylko poteiwrdzasz moja teorie o Twojej inteligiencji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
ale wlasnie mi chodzi o te pierwsza chwile, wyskocze i tak u wszystkich, zem dostepna:((((a potem kit ze wyjechalam nie przejdzie przeciez

Sieroto przecie pisze, ze w ustawieniach sobie mozesz zmienic, od razu jak sobie gg wlaczysz to jestes niewidoczna i nikt Cie nie wyczai.

Posted

[quote name='orsini'][quote name='Ka-Vanga'][quote name='orsini'][quote name='Ka-Vanga']Wlasnie gupek, ale kto :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .
no skoro tak myslisz to tylko poteiwrdzasz moja teorie o Twojej inteligiencji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hahaha cos ktos o Kielcach mowil, ze chce ze mna jechac :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

a to to jest szantaz!!!!!

ale jak w ustawieniach jak mam teraz nieaktywne gg, wiec jak wlacze to i tak wszystkim wyskocze, ze jestem , a jak inaczej sie dobrac do ustawien???

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...