orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haloooooooooo wstawac, haha Orsini jak to szlo, bo szkoda dnia!!!! ja nie spie tak???? :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 "Elfi" napisał(a):[quote name='orsini']MARTA hahahahahahhahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no z tymi oczami to uwazaj, bo ja jak bazyliszek jak juz spojrzysz mi w oczy to koniec z Toba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: quote] Ja spojrzałam i co???...i nic!!....na szczęście zyję i czuje sie dobrze. nie mow HOP :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jam jak bomba z opuznionym zaplonem :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 orsini napisał(a):ja nie spie tak???? :lol: :lol: :lol: :lol: To co tak pozno przychodzisz co :evilbat: .
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Hahaha bo u mnie w kompie sie zegar przestawil, hahaha i jest troche pozniej, hahahaha.
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: wszystko psujesz psujafko jedna :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Wysoki sadzie on to sam zrobil, ja nic nie zrobilam, JESTEM NIEWINNA!!!! :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 jasne!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 kurcze Kavang ale mi sie chce poskakac przez Ciebie!!!!! :evil: :evil: :evil:
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 O sorry ale ja swoich plecufffff nie uzyczam :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 hahahahahaha gupek no :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Wlasnie gupek, ale kto :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Madziara Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Orsini zgłoś się na gadu!! Chyba, że Ci padło :evilbat:
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Madziara, Ty zyjesz :o :lol: :lol: :lol: :lol: .
Madziara Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Żyję, żyję!! ale co to za życie - sam zapierdziel ostatnio :( I jeszcze na durne mecze w nogę muszę chodzić choć sił mi brak :(
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 madziara nie padlo, a jest niewlaczone, bo sie ukrywam a jak sie podlacze to mnie od razu namierza:((((
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Wlasnie gupek, ale kto :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: . no to akurat jest jasne jak slonce, co sie gupio pytasz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Hiehie myslalam ze juz moze padlas po ostatnim spacerze :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . Orsini to sobie w ustawieniach wlacz, ze jestes niewidoczna od razu po wlaczeniu :D .
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 orsini napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Wlasnie gupek, ale kto :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: . no to akurat jest jasne jak slonce, co sie gupio pytasz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hahahaha nie no tak tylko pisze, bo o sobie moiwlas nie :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 ale wlasnie mi chodzi o te pierwsza chwile, wyskocze i tak u wszystkich, zem dostepna:((((a potem kit ze wyjechalam nie przejdzie przeciez
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Ka-Vanga'][quote name='orsini'][quote name='Ka-Vanga']Wlasnie gupek, ale kto :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: . no to akurat jest jasne jak slonce, co sie gupio pytasz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hahahaha nie no tak tylko pisze, bo o sobie moiwlas nie :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . no skoro tak myslisz to tylko poteiwrdzasz moja teorie o Twojej inteligiencji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 orsini napisał(a):ale wlasnie mi chodzi o te pierwsza chwile, wyskocze i tak u wszystkich, zem dostepna:((((a potem kit ze wyjechalam nie przejdzie przeciez Sieroto przecie pisze, ze w ustawieniach sobie mozesz zmienic, od razu jak sobie gg wlaczysz to jestes niewidoczna i nikt Cie nie wyczai.
Ka-Vanga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='orsini'][quote name='Ka-Vanga'][quote name='orsini'][quote name='Ka-Vanga']Wlasnie gupek, ale kto :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: . no to akurat jest jasne jak slonce, co sie gupio pytasz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hahahaha nie no tak tylko pisze, bo o sobie moiwlas nie :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . no skoro tak myslisz to tylko poteiwrdzasz moja teorie o Twojej inteligiencji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hahaha cos ktos o Kielcach mowil, ze chce ze mna jechac :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 a to to jest szantaz!!!!! ale jak w ustawieniach jak mam teraz nieaktywne gg, wiec jak wlacze to i tak wszystkim wyskocze, ze jestem , a jak inaczej sie dobrac do ustawien???
Recommended Posts