Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Zeby ja Was przypadkiem nie wysubala :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: yyyyyyyy np z kasy, bo przeciez wiadomo, ze ja kradziejem kart jestem :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

prawie Ci sie udalo, bo ja widze plamy po pieczatce to raz,a 2 klania sie kadrowanie:))
kryjaw@wp.pl
wez na ten adres wyslij w najwiekszej rozdzielczosci ORGINAL jak bede u Krysi to Ci pokaze o co mi chodzi do konca :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

No plamy sa bo robilam na szybkiego, a dopiero pozniej sie wprawilam haha a ze leniwa jestem to juz mi sie nie chcialo od poczatku robic :wink: :evilbat: :lol: .
Zara wysle oryginal :D .

Posted

orsini napisał(a):
MASAKRA bo meble jusz mam w domu:((((wywala mnie zaniedlugo buuuuu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

czyli parapetowa sie szykuje !!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Sznaucerka mini czarno-srebrna młoda - znaleziona w Gliwicach i przywieziona do schroniska z obrożą, która wydzielała jakiś gaz podczas szczekania suczki :evil: Wnioskuję z tego, że sunia była szczekliwa (jak wiele miniatur) - w schronisku jest bardzo bardzo wystraszona i nawet dźwięku z siebie nie wydaje, więc jej możliwości zobaczy dopiero ktoś kto ją adoptuje :roll:

wiecie co? jak takie widzę sytuacje, kiedy ludzie znęcają się nad sunią - kupują te sznaucerki i potem przeszkadza im szczekanie :-( to chyba lepiej byłoby dla takiej małej, żeby jej podcięto struny głosowe i żeby została w domu a nie teraz nie wiadomo co się z nią stanie bo jak pójdzie do adopcji do kogoś z kim nie będę miała kontaktu to za jakiś czas może się okazać, że sunia kolejnemu za dużo szczeka w domu i znowu będzie się tułała :cry: :cry: :cry: serce mi pęka jak na nia patrzę :cry:

Posted

Witam...ale mnie dlugo nie bylo...a tyle sie dzialo... eh.. zawsze jak tyle piszecie to mnie nie ma :wink: chwilowo mieszkam w poznaniu u mojej kuzynki Martyny bo mam blizej do szkoly..a z nia nie mozna sie nudzic i przez to nawet nie mam kiedy tutaj czegos napisac...w niedziele wybieramy sie na wystawke do zielonej gory :wink: kurcze ale mi ten czas leci...masakra...
Ola Bungi (Bangi - czy jak to sie pisze :wink: ) jest cudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taka mala czarna to jeszcze kiedys bym mogla miec...jest boska!! :angel: :angel: :angel:

Malawaszka ja Ci sie wcale nie dziwie... bo jak ja ogladam te zdjecia to mi sie lzy do oczu cisna...nasze sznaucerki maja tak dobrze tylko dlaczego inne nie moga tak miec?? :cry: :cry: :cry: a to wszystko wina ludzi... 0X 0X 0X szkoda slow...bo i tak wszyscy wiedza ze w tym miejscu powinny poleciec same niecenzuralne slowa okreslajace takich ludzi...
Ja tez staram sie pomogac... i co miesiac wozimy karme do schroniska..zima koce...i najrozniejsze rzeczy..i kazda moja wizyta w schronisku konczy sie tym samym...rykiem :cry: :(

koncze ten "esej" bo niedlugo jade na rodzinna imprezke - urodziny babci :wink: :drinking:
Pozdrowienia dla wszystkich!!! :D :D 8)

Posted

[quote name='"orsini"']MARTA hahahahahahhahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
no z tymi oczami to uwazaj, bo ja jak bazyliszek jak juz spojrzysz mi w oczy to koniec z Toba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
quote]
Ja spojrzałam i co???...i nic!!....na szczęście zyję i czuje sie dobrze.

Posted

witajcie to i ja soie odmeldowuje:) ale widac ze sie rok szkolny zaczał bo Juste i Pasaverke tez wywiało ....:/ a ja juz mam nauke ale cóż sama se taki profil wybrałam to narzekac nie moge ale tak na poprawienie humoru na pierwszej lekcji biologi mamy mase dat:) a ja nienawidze histori eh:) kto kiedy co wynalasł i odkrył w dziedzinie biologi - bosko... ale juz cos niecos umie wiec moze nie bedzie tak zle.

z Deniskiem sobie chodzimy na spacerki dzisiaj tez na długasnym bylismy i coraz lepiej nam idzie ze szkoleniem juz nie reaguje na psy które sa w odleglosci kilkynadtu metrów na blizsze odległosci ejszce przyjdzie czas ale wszysko idzie ku dobremu wiec jesem dobrej mysli. to by było na tyle bo nie mam zbyt wiele czasu wiec lece juz:)

Posted

malawaszka napisał(a):
wiecie co? jak takie widzę sytuacje, kiedy ludzie znęcają się nad sunią - kupują te sznaucerki i potem przeszkadza im szczekanie :-( to chyba lepiej byłoby dla takiej małej, żeby jej podcięto struny głosowe i żeby została w domu a nie teraz nie wiadomo co się z nią stanie bo jak pójdzie do adopcji do kogoś z kim nie będę miała kontaktu to za jakiś czas może się okazać, że sunia kolejnemu za dużo szczeka w domu i znowu będzie się tułała :cry: :cry: :cry: serce mi pęka jak na nia patrzę :cry:

ehh biedne suczysko :( :( :(
ja zawsze ludziom mowie ktorzy pytaja o szczeniaki ze sznaucer to pies ktory duzo szczeka .. no ale w wiekszosci ksiazek jest napisane ze jest to rasa idealna a pseudohodowc tez raczej o szczekaniu nie wspomna bo to mogloby odstraszyc klientow... :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...