Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jaka Monika???? :o :o :o :o
ja do naszej KOCHANEJ Waszeczki nie pije!!!z nia to moge conajwyzej WYPIC :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Eliesse!!!
qrfaaaaaa help!!!!!!!!!
strugaj te kolki osinowe szybciuchno, bo wiedzmas sa everywhere i to a lot of!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

hahahahaha ale moze to akurat dobra wiedziemka?
wiec nie no na razie ocaleje, ale kolki niechaj juz leza w piwnicy:))))tak na wszelki wypadek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Agatka napisał(a):
jaka wiedxma !;)

:)

ej no przeciez sie poprawilam, ze dobra wiedziemka tak?to co sie czepia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Eliesse!!!
qrfaaaaaa help!!!!!!!!!
strugaj te kolki osinowe szybciuchno, bo wiedzmas sa everywhere i to a lot of!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

to co ja mam w koncu robic ?? czytac czy te kolki strugac ? bo naraz to se ne da :)

Posted

orsini napisał(a):
hahahahaha ale moze to akurat dobra wiedziemka?
wiec nie no na razie ocaleje, ale kolki niechaj juz leza w piwnicy:))))tak na wszelki wypadek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ej orsini a moze to jest twoja sprawka to niedzialanie ? czyzbys miala juz pierwsza lekcje wiedzmowania ? :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Czesc Aga :)
Oj nie widziałam Twojego pytanie- ale pewnie na FZ napisałas nie?? ;)
Do Wrocławia niestety nie jadę a wszystko dlatego zę Kiwi braknie 5 dni do 6 miesiecy :((( gdyby nie to byłabym na 1000 procent :)
A jedziesz Agnieszka do Nowej rudy w grudniu?? :)

Posted

hahahaha
no wiesz:
ja jak chce sobie z kims inteligentnym pogadac to gadam wlasnie ze soba, wiec moze Ty tez tak masz stad ten monolog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
hahahaha
no wiesz:
ja jak chce sobie z kims inteligentnym pogadac to gadam wlasnie ze soba, wiec moze Ty tez tak masz stad ten monolog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a no moze - to calkiem prawdopodobne :)

Posted

MartaReksKiwi napisał(a):
Czesc Aga :)
Oj nie widziałam Twojego pytanie- ale pewnie na FZ napisałas nie?? ;)
Do Wrocławia niestety nie jadę a wszystko dlatego zę Kiwi braknie 5 dni do 6 miesiecy :((( gdyby nie to byłabym na 1000 procent :)
A jedziesz Agnieszka do Nowej rudy w grudniu?? :)

a to pech :( Waciowi na klubie 1 dnia braklo do derby a raczej byl urodzony 1 dzien za pozno :)

czy bede w Nowej Rodzie nie wiem - zalezy jak wypadna cieczki i krycie Tess, a pozatym w tym dniu jest tez wystawa w Austrii

Posted

no :( ale co zrobic ;-) w tym roku nie bedziemy na żadnej miedzynarodówce :(((( same krajowe :(

No to moze się jeszcze w Tym roku zobaczymy :) a będziesz w Zabrzu albo Rybniku???
o Czyli kolejne szcziorki bedziesz miała :D

Posted

no :( ale co zrobic ;-) w tym roku nie bedziemy na żadnej miedzynarodówce :(((( same krajowe :(

No to moze się jeszcze w Tym roku zobaczymy :) a będziesz w Zabrzu albo Rybniku???
o Czyli kolejne szcziorki bedziesz miała :D

niom jak wszytko wypadnie tak jak mysle to w polowie stycznia powinny sie urodzic - nie moge sie doczekac :P

do Zabrza ani do Rybnika nie zglaszalam bo pewno bede miec wtedy zajecia na uczelni :(

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
A my z Orsini jadziem na podoboj Kielcuffff nie ;)

dla mnie to na koncu swiata :) a jeszcze jak kiedys Przemo tam pojechal rower sprzedac to sie wydostac nie mogl bo pociagi do zadnych cywilizowanych miast nie jechaly :) i z 6 godzin wracal :o

Posted

to i tak Ci mało zostało do czekania ;-) a mi jeszcze pare lat :lol: :lol: ja to dopiero nie mogę sie doczekac... :lol: :lol: :lol:

e tam czas szybko leci ! jeszcze niedawno lanc byl szczeniaczkiem a teraz ??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...