orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 jaka Monika???? :o :o :o :o ja do naszej KOCHANEJ Waszeczki nie pije!!!z nia to moge conajwyzej WYPIC :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Ka-Vanga Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Haha zdazylam pojsc do sklepu, przychodze, a Wy ciagle o jednym :wink: :evilbat: . Zmienie temt 8) , kto zna jakas dobra ksiazke do nauki flasha :))))))))).
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Eliesse!!! qrfaaaaaa help!!!!!!!!! strugaj te kolki osinowe szybciuchno, bo wiedzmas sa everywhere i to a lot of!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 hahahahaha ale moze to akurat dobra wiedziemka? wiec nie no na razie ocaleje, ale kolki niechaj juz leza w piwnicy:))))tak na wszelki wypadek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Ja tu sie grzecznie o flasha pytam, haloooooooo :evilbat: .
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 spadaj :lol: :lol: :lol: :lol: skad mam wiedziec co to flesz???? :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 jaka wiedxma !;) a o flasku to z Podolskim pogadaj :)
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Agatka napisał(a):jaka wiedxma !;) :) ej no przeciez sie poprawilam, ze dobra wiedziemka tak?to co sie czepia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Buahahahaha, ze Ty nie wiesz to ja wiem, ale moze ktos inny wie :lol: . O dzieki Iza to musze zgadac sie z Rafciem :grins: .
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 orsini napisał(a):Eliesse!!! qrfaaaaaa help!!!!!!!!! strugaj te kolki osinowe szybciuchno, bo wiedzmas sa everywhere i to a lot of!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to co ja mam w koncu robic ?? czytac czy te kolki strugac ? bo naraz to se ne da :)
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 a tak wogle to witaj Marus :) milo ze sie tu pojawilas :) nie wiem czy mi odpisalas czy zglosilac kiwi do Wroclawia ??
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 orsini napisał(a):hahahahaha ale moze to akurat dobra wiedziemka? wiec nie no na razie ocaleje, ale kolki niechaj juz leza w piwnicy:))))tak na wszelki wypadek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ej orsini a moze to jest twoja sprawka to niedzialanie ? czyzbys miala juz pierwsza lekcje wiedzmowania ? :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 kurde co ja tu od monologow jestem czy co ?? e tam ide zmywac naczynia :)
Irviers Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Czesc Aga :) Oj nie widziałam Twojego pytanie- ale pewnie na FZ napisałas nie?? ;) Do Wrocławia niestety nie jadę a wszystko dlatego zę Kiwi braknie 5 dni do 6 miesiecy :((( gdyby nie to byłabym na 1000 procent :) A jedziesz Agnieszka do Nowej rudy w grudniu?? :)
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 hahahaha no wiesz: ja jak chce sobie z kims inteligentnym pogadac to gadam wlasnie ze soba, wiec moze Ty tez tak masz stad ten monolog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 orsini napisał(a):hahahaha no wiesz: ja jak chce sobie z kims inteligentnym pogadac to gadam wlasnie ze soba, wiec moze Ty tez tak masz stad ten monolog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a no moze - to calkiem prawdopodobne :)
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 MartaReksKiwi napisał(a):Czesc Aga :) Oj nie widziałam Twojego pytanie- ale pewnie na FZ napisałas nie?? ;) Do Wrocławia niestety nie jadę a wszystko dlatego zę Kiwi braknie 5 dni do 6 miesiecy :((( gdyby nie to byłabym na 1000 procent :) A jedziesz Agnieszka do Nowej rudy w grudniu?? :) a to pech :( Waciowi na klubie 1 dnia braklo do derby a raczej byl urodzony 1 dzien za pozno :) czy bede w Nowej Rodzie nie wiem - zalezy jak wypadna cieczki i krycie Tess, a pozatym w tym dniu jest tez wystawa w Austrii
Irviers Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 no :( ale co zrobic ;-) w tym roku nie bedziemy na żadnej miedzynarodówce :(((( same krajowe :( No to moze się jeszcze w Tym roku zobaczymy :) a będziesz w Zabrzu albo Rybniku??? o Czyli kolejne szcziorki bedziesz miała :D
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 MartaReksKiwi napisał(a):no :( ale co zrobic ;-) w tym roku nie bedziemy na żadnej miedzynarodówce :(((( same krajowe :( No to moze się jeszcze w Tym roku zobaczymy :) a będziesz w Zabrzu albo Rybniku??? o Czyli kolejne szcziorki bedziesz miała :D niom jak wszytko wypadnie tak jak mysle to w polowie stycznia powinny sie urodzic - nie moge sie doczekac :P do Zabrza ani do Rybnika nie zglaszalam bo pewno bede miec wtedy zajecia na uczelni :(
Irviers Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 to i tak Ci mało zostało do czekania ;-) a mi jeszcze pare lat :lol: :lol: ja to dopiero nie mogę sie doczekac... :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 A my z Orsini jadziem na podoboj Kielcuffff nie ;)
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Ka-Vanga napisał(a):A my z Orsini jadziem na podoboj Kielcuffff nie ;) dla mnie to na koncu swiata :) a jeszcze jak kiedys Przemo tam pojechal rower sprzedac to sie wydostac nie mogl bo pociagi do zadnych cywilizowanych miast nie jechaly :) i z 6 godzin wracal :o
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 MartaReksKiwi napisał(a):to i tak Ci mało zostało do czekania ;-) a mi jeszcze pare lat :lol: :lol: ja to dopiero nie mogę sie doczekac... :lol: :lol: :lol: e tam czas szybko leci ! jeszcze niedawno lanc byl szczeniaczkiem a teraz ??
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Ka-Vanga napisał(a):A my z Orsini jadziem na podoboj Kielcuffff nie ;) no jak ja w koncu wyskubie:)))))
Recommended Posts