Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NO oczywiście sie wybieramy :) I dziekujemy za zaproszenie :)
Ja bardzo lubie wystawke w Kielcach :)
Planuje tam Polski debiut Eve :)

Ciekawe czy bedzie konkurs par ... :)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Iza dowiem się. Czyli pójdzie Eve z Dangim ?
Jak będzie czas , to wejdę do organizacji wystawy, żeby poprostu im pomóc , bo kupa roboty , a ochotników mało.
A ja ostatnio troszkę siedzę w sekcji ,więc może pomysł padnie na podatny grunt .............. :D

Posted

Witam :D

Orsini, Mek dobrze przewidzieliscie :lol:

Jak już niektórzy zauważyli ;-) padło nam FZ biedne :( wiec przyszłam troszkę do Was. Mam nadzieje ze mogę ;-) w końcu my Wam użyczalismy FZ jak Wasza dgm padała :lol:

Posted

Agatka napisał(a):
Witaj Witaj!!
i uwazaj na moja gupawke dzis :d hahaha bo plote trzy po trzy ;)

czyli dzien jak codzien :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Orsini nie wiem czemu akurat
:evil: :evilbat:

z braku innej alternatywy wybrałam niebieskie forum ale mnie w oczy kole... ale mam bujną wyobraźnię wiec sobie wyobrażam ze jest tu zielono :lol:

Orsini a gdzie Ty sie wybierasz na wystawki w tym roku 8) Bo pasowało by się zapoznac w realu... chociaż w koszalinie miałam tego namiastkę ... stałas ode mnie (albo ja od Ciebie :lol: ) oddalona o METR :lol: ale ja chyba muszę stopniowo do Ciebie podchodzic... następnym razem spojrzę Ci w oczy :lol: a potem... aż strach myslec :lol: :lol: :lol:

Witam :wink:

Posted

MARTA hahahahahahhahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
no z tymi oczami to uwazaj, bo ja jak bazyliszek jak juz spojrzysz mi w oczy to koniec z Toba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a ja teraz gdzie jade?nie wiem moze Legionowo...jak sie zglosic jakzwykle nie zapomne:)))))))))

Posted

:lol: :lol:
własnie ten bazyliszek mi przemknął przez myśl ale nie chciałam tak tu o tym pisac na forum publicznym :lol: :lol: Ale na to jest sposób- lusterko 8)
No to w tym roku zapewne sie nie spotkamy... no chyba ze odwiedzisz rybnik albo Nową Rudę bo do Zabrza to chyba nie zdąrzysz :lol: chociaz kto wie do czego jestes zdolna :lol:
Hej Ola :)

Posted

MartaReksKiwi napisał(a):
:lol: :lol:
własnie ten bazyliszek mi przemknął przez myśl ale nie chciałam tak tu o tym pisac na forum publicznym :lol: :lol: Ale na to jest sposób- lusterko 8)
No to w tym roku zapewne sie nie spotkamy... no chyba ze odwiedzisz rybnik albo Nową Rudę bo do Zabrza to chyba nie zdąrzysz :lol: chociaz kto wie do czego jestes zdolna :lol:
Hej Ola :)

DO WSZYSTKIEGO KOCHANA!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i tym sie wlasnie roznimy , ze u nas mozna wszystko napisac :lol: :lol: :lol: :lol: cenzury brak!precz z komuna!!!!!!a u Was czasem za darmo sie bana dostaje, my z Elitesse cos o tym wiemy, jak to szlo???przez pomylke palec sie omsknal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Orsini tu raczej nie chodziło o jakies zakazy tylko o zwykłą przyzwoitosc :lol:
nie chciałam tak na wstępie mówic o tobie Bazyliszek :lol:

nie wiem jak było u Was z tymi banami :wink: a mozę chodziło o tą słynna rewolucję 0X ... no sama nie wiem :evil_lol:

Posted

orsini :o :o problem w tym ze ja też...

buuu kiedy mój fz naprawią :( :(

hahahahaha no no, czego to sie czlowiek nie dowie na necie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nie naprawia, nie po to psulam, zeby naprawiali, tak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

no net to skarbnica wiedzy... każdy z nas cos ukrywa :lol:
Wygląda na to Orini ze mamy wiele wspólnego :lol: kto by pomyslał :evilbat:

nie naprawia, nie po to psulam, zeby naprawiali, tak?

NIE!!

A własnie Orsini a skąd wiedzialas ze FZ nie działa?? czyżbys nas czytała?? :lol: no no ... :lol:

Posted

czytac to Was sie nie da-bo nudne to to jak flaki z olejem, ale fotki to ogladam regularnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini i kolejne podobieństwa :D My robimy dokłądnie to samo :lol: :lol:

w przeciwienstwie do nowej kolezanki KaVanga-ta czyta wszedzie i wszystko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tylko sie ukrywa

Posted

Orsini zapewniem Cię że nie... ale to długa historia... Monika ma ważnieszje sprawy...
Nie chcę znów się kłócic ;-) ale nie wiem dlaczego wciąz do niej pijesz...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...