Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
no a co to za spanie!!!!
nie znasz tego:
kto rano w staje temu p.Bog daje????
wstawaj szkoda dnia!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a mi nie dal :( tzn dal ale odmowe rejestracji przydomka w FCi bo taki sam juz istnieje i byl zarejestrowany ...w 1960 roku !!!!

i co ja mam teraz zrobic ??? :cry: :cry: :cry:

Posted

Elitesse Polonia i po problemie :)

Z Tego co pamietam tak było z przydomkiem Hajan i Chyba Etruria tez , dziewczyny dodały Polonia i zarejestrowali

Posted

Agatka napisał(a):
A Mek takie tam smutki hodowcy, który sie cieszy a jakos nikt tego nie docenia...

Agatko wcześniej zostaniesz beatyfikowania niz Cię ktoś w tym światku doceni ................

Posted

Agatka napisał(a):
Wiecie co zmienie temat. Jak tak czytam o tych kryciach i szczeniaczkach to mi sie tęskni do maluszków w kojcu....

A wogóle to ostatnio mi tak było smutno... Ale chyba nie dam rady tego z siebie wyrzucic :( Moze kiedys to sie zmieni.... :(

ehh nie tobie jednej malcow brakuje.....

Posted

Agatka napisał(a):
Elitesse Polonia i po problemie :)

Z Tego co pamietam tak było z przydomkiem Hajan i Chyba Etruria tez , dziewczyny dodały Polonia i zarejestrowali

no wlasnie to Polonia mi sie wcale nie podoba :(( i nie chcialam miec przydomka z 2 slow :( bede myslec jeszcze intensywnie ale przed nowym miotem juz sie chyba nie wyrobie...

Posted

Mek to nie chodzi o to żeby ktos mnie docenił w "TYM SWIADKU", tylko zeby do ktosia dotarło, ze nikt mu na złosc nie robi i że zalezy mi na jego psie tak samo jak na każdym innym wyhodowanym przezemnie szczeniaku i ze słowa nie kosztuja :(

Posted

Elitesse Ty wiesz z czym mi sie zawsze kojarzył twój logim i przydomek ??

Z ciasteczkami ze Skawa Wadowice ........

Moze poszukaj po półkach sklepowych co teraz mają dobrego z delikatesów i sprawe masz juz rozwiązaną .. :D

Posted

Mek napisał(a):
Elitesse Ty wiesz z czym mi sie zawsze kojarzył twój logim i przydomek ??Z ciasteczkami ze Skawa Wadowice ........Moze poszukaj po półkach sklepowych co teraz mają dobrego z delikatesów i sprawe masz juz rozwiązaną .. :D

HAHAHAHA no nie moge ;) piekne porównanie , to by mi nie przyszło do głowy

Delicje Elitesse ;)

Posted

Agatka napisał(a):
Mek to nie chodzi o to żeby ktos mnie docenił w "TYM SWIADKU", tylko zeby do ktosia dotarło, ze nikt mu na złosc nie robi i że zalezy mi na jego psie tak samo jak na każdym innym wyhodowanym przezemnie szczeniaku i ze słowa nie kosztuja :(

AAAAAAAAA to ja juz kapuje ........

Posted

Mek napisał(a):

.. :D

Mek a myslisz ze ja skad to wytrzasnelam ? sa takie trojkatne wafelki elitesse ktore dostawalam jako dziecko na drudie sniadanie do szkoly :) a ze suczke mam Tessie to mi przypasowalo :)

Posted

Elitesse napisał(a):
Mek napisał(a):

.. :D

Mek a myslisz ze ja skad to wytrzasnelam ? sa takie trojkatne wafelki elitesse ktore dostawalam jako dziecko na drudie sniadanie do szkoly :) a ze suczke mam Tessie to mi przypasowalo :)

:P :P :P

Posted

Agatka napisał(a):
Szkoda, że tylko Ty ;)
Ale moze kiedys bedzie inaczej....

jak to mowia: nadzieje matka .... :lol: :lol: :lol: :lol:
nie licz na zbyt wiele!!!

Posted

Elitesse napisał(a):
wrrr a ja sie wlasnie dowiedzialam ze Przemo ma dzis wolne i bedzie w domu siedzial :(((

to zle???ugotuje obiadek, posprzata, wyjdzie z psami :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse no wiesz co!!!
a ja myslalam, ze to od tego, ze Twoje psy to takie elitarne!!!a tu prosze-od ciasteczek z czasow komuny!!! :o :o :o :o

hihi ale te wafelki w dalszym ciagu istnieja i nawet czasem mamusia mi kupuje :)

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse no wiesz co!!!
a ja myslalam, ze to od tego, ze Twoje psy to takie elitarne!!!a tu prosze-od ciasteczek z czasow komuny!!! :o :o :o :o

Orsini to były najlepsze ciacha jakie w zyciu jadłem i wysyłali je nawt do arabii saudyjskiej .

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse napisał(a):
wrrr a ja sie wlasnie dowiedzialam ze Przemo ma dzis wolne i bedzie w domu siedzial :(((

to zle???ugotuje obiadek, posprzata, wyjdzie z psami :lol: :lol: :lol: :lol:

jasne... na razie to ja powinnam sie w koncu ubrac, poscielic lozko i pozmywac bleeee a myslalam ze bede mogla sobie poleniuchowac :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...