Agatka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 A Mek takie tam smutki hodowcy, który sie cieszy a jakos nikt tego nie docenia...
Mek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Agatka napisał(a):nie taka popieprzona to nie jestem ;) :D :D :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 orsini napisał(a):no a co to za spanie!!!! nie znasz tego: kto rano w staje temu p.Bog daje???? wstawaj szkoda dnia!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a mi nie dal :( tzn dal ale odmowe rejestracji przydomka w FCi bo taki sam juz istnieje i byl zarejestrowany ...w 1960 roku !!!! i co ja mam teraz zrobic ??? :cry: :cry: :cry:
Agatka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Elitesse Polonia i po problemie :) Z Tego co pamietam tak było z przydomkiem Hajan i Chyba Etruria tez , dziewczyny dodały Polonia i zarejestrowali
Mek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Agatka napisał(a):A Mek takie tam smutki hodowcy, który sie cieszy a jakos nikt tego nie docenia... Agatko wcześniej zostaniesz beatyfikowania niz Cię ktoś w tym światku doceni ................
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Agatka napisał(a):Wiecie co zmienie temat. Jak tak czytam o tych kryciach i szczeniaczkach to mi sie tęskni do maluszków w kojcu.... A wogóle to ostatnio mi tak było smutno... Ale chyba nie dam rady tego z siebie wyrzucic :( Moze kiedys to sie zmieni.... :( ehh nie tobie jednej malcow brakuje.....
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Agatka napisał(a):Elitesse Polonia i po problemie :) Z Tego co pamietam tak było z przydomkiem Hajan i Chyba Etruria tez , dziewczyny dodały Polonia i zarejestrowali no wlasnie to Polonia mi sie wcale nie podoba :(( i nie chcialam miec przydomka z 2 slow :( bede myslec jeszcze intensywnie ale przed nowym miotem juz sie chyba nie wyrobie...
Agatka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Mek to nie chodzi o to żeby ktos mnie docenił w "TYM SWIADKU", tylko zeby do ktosia dotarło, ze nikt mu na złosc nie robi i że zalezy mi na jego psie tak samo jak na każdym innym wyhodowanym przezemnie szczeniaku i ze słowa nie kosztuja :(
Agatka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 NO to musisz Aga cos dodac np - kreseczka tak jak gosia zrobiła TOP Tangram np króciutko i po sprawie :)
Mek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Elitesse Ty wiesz z czym mi sie zawsze kojarzył twój logim i przydomek ?? Z ciasteczkami ze Skawa Wadowice ........ Moze poszukaj po półkach sklepowych co teraz mają dobrego z delikatesów i sprawe masz juz rozwiązaną .. :D
Agatka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Mek napisał(a):Elitesse Ty wiesz z czym mi sie zawsze kojarzył twój logim i przydomek ??Z ciasteczkami ze Skawa Wadowice ........Moze poszukaj po półkach sklepowych co teraz mają dobrego z delikatesów i sprawe masz juz rozwiązaną .. :D HAHAHAHA no nie moge ;) piekne porównanie , to by mi nie przyszło do głowy Delicje Elitesse ;)
Mek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Agatka napisał(a):Mek to nie chodzi o to żeby ktos mnie docenił w "TYM SWIADKU", tylko zeby do ktosia dotarło, ze nikt mu na złosc nie robi i że zalezy mi na jego psie tak samo jak na każdym innym wyhodowanym przezemnie szczeniaku i ze słowa nie kosztuja :( AAAAAAAAA to ja juz kapuje ........
Agatka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Szkoda, że tylko Ty ;) Ale moze kiedys bedzie inaczej....
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Mek napisał(a):Elitesse Ty wiesz z czym mi sie zawsze kojarzył twój logim i przydomek ?? .. :D Mek a myslisz ze ja skad to wytrzasnelam ? sa takie trojkatne wafelki elitesse ktore dostawalam jako dziecko na drudie sniadanie do szkoly :) a ze suczke mam Tessie to mi przypasowalo :)
Mek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Elitesse napisał(a):Mek napisał(a):Elitesse Ty wiesz z czym mi sie zawsze kojarzył twój logim i przydomek ?? .. :D Mek a myslisz ze ja skad to wytrzasnelam ? sa takie trojkatne wafelki elitesse ktore dostawalam jako dziecko na drudie sniadanie do szkoly :) a ze suczke mam Tessie to mi przypasowalo :) :P :P :P
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Agatka napisał(a):Szkoda, że tylko Ty ;) Ale moze kiedys bedzie inaczej.... jak to mowia: nadzieje matka .... :lol: :lol: :lol: :lol: nie licz na zbyt wiele!!!
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Elitesse no wiesz co!!! a ja myslalam, ze to od tego, ze Twoje psy to takie elitarne!!!a tu prosze-od ciasteczek z czasow komuny!!! :o :o :o :o
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 wrrr a ja sie wlasnie dowiedzialam ze Przemo ma dzis wolne i bedzie w domu siedzial :(((
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Elitesse napisał(a):wrrr a ja sie wlasnie dowiedzialam ze Przemo ma dzis wolne i bedzie w domu siedzial :((( to zle???ugotuje obiadek, posprzata, wyjdzie z psami :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 orsini napisał(a):Elitesse no wiesz co!!! a ja myslalam, ze to od tego, ze Twoje psy to takie elitarne!!!a tu prosze-od ciasteczek z czasow komuny!!! :o :o :o :o hihi ale te wafelki w dalszym ciagu istnieja i nawet czasem mamusia mi kupuje :)
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 ta, bo pewnie fabryke jakies Cadburry wykupila albo inny ktus:)))
Mek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 orsini napisał(a):Elitesse no wiesz co!!! a ja myslalam, ze to od tego, ze Twoje psy to takie elitarne!!!a tu prosze-od ciasteczek z czasow komuny!!! :o :o :o :o Orsini to były najlepsze ciacha jakie w zyciu jadłem i wysyłali je nawt do arabii saudyjskiej .
Elitesse Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):wrrr a ja sie wlasnie dowiedzialam ze Przemo ma dzis wolne i bedzie w domu siedzial :((( to zle???ugotuje obiadek, posprzata, wyjdzie z psami :lol: :lol: :lol: :lol: jasne... na razie to ja powinnam sie w koncu ubrac, poscielic lozko i pozmywac bleeee a myslalam ze bede mogla sobie poleniuchowac :(
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 no skoro Przemek zostaje w domu to moze sie jednak NIE ubieraj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts