Ka-Vanga Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Hahaha no wlacha, tak myslalam, ze u Was, no to i ja czekam na potwierdzenie :D .
GUCIA Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Ja też nie dostałam :( :( ale jeszcze 3 dni :lol: :lol:
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 GUCIA napisał(a):Ja zapłaciłam już za głupote i niewiedze :( :( :( wiecie chyba co to jest P.K.P.R. :o :o :o SUKA miała super rodowód i mimo wpisanej maści p/s była cz/sr. :o :o :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam. oj Kochaniutka..... a w pewnym miescie nie napisze jakim hahahahaha po 2 cz-sr sie urodzil p&s!!!i tak ma w papierach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahahaha, ciekawe jak to jest mozliwe :lol: :lol: :lol: jakas nowa genetyka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 szorka napisał(a):--. Wtym roku przyjdzie do hodowli nowa sunia i mam nadzieję że jesień 2006 będzie należała do niej.(bez protekcji.,i popychania kariery.)W2002 była klubówa ijakoś nie daliśmy odczuć wystawcom kumoterstwa w wygranej-tak też miłe panie oświadczm ;;na klubowce wystawiamy;;co się tyczy wystaw krajowych nikomu z organizatorów nie wolno!!!!!,takie zarząd podjął decyzje ,co do pokazywania swoich psów. . nie no tak jak juz napisalam wczesniej bylam pod wrazeniem takiej decyzji!choc mi osobiscie to nie przeszkadza jak ktos pomaga w organizowaniu wystawy-wiadomo,ze jest kupa roboty przy tym, ale poniewaz wystawia psy to nie idzie na kolacje sedziowska i sie nie afiszuje z plakietka. A co to za nowa sunia???jaki kolor?bo cos mi sie wydaje,ze sie szykuje ostra walka w pieprzakach w przyszlym roku.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no i dobrze!i tak pieprzaki sa juz w tej chwili najbardziej wyrownane wiec tylko im na dobre wyjdzie jak ich poziom jeszcze w gore pojdzie :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 POBUDKA LENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ka-Vanga Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Jajkie lenie, jakie lenie :evilbat: . Tak krzyczysz, ze wszystkich zaraz pobudzisz :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 no a co to za spanie!!!! nie znasz tego: kto rano w staje temu p.Bog daje???? wstawaj szkoda dnia!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Hahaha ale za to idzie spac z kurami ;)))))))))).
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hahaha ale za to idzie spac z kurami ;)))))))))). albo z qr...ami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 orsini napisał(a):czy dziala Wam fz?????? :o :o :o :o A co to jest ???
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Mek napisał(a):orsini napisał(a):czy dziala Wam fz?????? :o :o :o :o A co to jest ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 WOW no widze, ze ostra konkurencja bedzie... A sunia z własnej hodowli bedzie zostawiona czy jakas nowa linia?? Ja to bym wolała, żeby ktos nowego psa przywiózł z jakas nowa ciekawa linia w papierach ;) bo w sumie to zaczyna sie robic problem z kryciem...
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 hahahaha w koncu ich pokaralo i sie zepsuli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 orsini napisał(a):hahahaha w koncu ich pokaralo i sie zepsuli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pewnie urzyłaś swej mocy czarownicy z bagien mazurskich ;)
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Mek napisał(a):orsini napisał(a):hahahaha w koncu ich pokaralo i sie zepsuli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pewnie urzyłaś swej mocy czarownicy z bagien mazurskich ;) hahahahaha niewazne jak, wazny efekt tak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Wiesz w sumie to nieładnie jest cieszyć sie z cudzego nieszczecia :D :D :D :lol: :lol:
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Mek napisał(a):Wiesz w sumie to nieładnie jest cieszyć sie z cudzego nieszczecia :D :D :D :lol: :lol: jasne, ze nie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Ale z drugiej strony bedziemy miec dzis wiecej czytających . MOze akurat ktoś sie wqrzy i zacznie tu pisac tak jak GUCIO np.
orsini Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 no w sumie...ale mam nadzieje, ze to nie bedzie nowa kumpela KaVangi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Wiecie co zmienie temat. Jak tak czytam o tych kryciach i szczeniaczkach to mi sie tęskni do maluszków w kojcu.... A wogóle to ostatnio mi tak było smutno... Ale chyba nie dam rady tego z siebie wyrzucic :( Moze kiedys to sie zmieni.... :(
Mek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Agatka napisała Ty mnie nie draznij apropo pieska, bo wiesz, ze ja do różnych rzeczy jestem zdolna ;) A co masz w planie przeprowadzić na Bandzi operacje transseksualną
Madziara Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Orsini tak się drzesz, że mnie głowa rozbolała!!!!!! Opanuj się!!!
Mek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Agatka napisał(a):Wiecie co zmienie temat. Jak tak czytam o tych kryciach i szczeniaczkach to mi sie tęskni do maluszków w kojcu.... A wogóle to ostatnio mi tak było smutno... Ale chyba nie dam rady tego z siebie wyrzucic :( Moze kiedys to sie zmieni.... :( Ale czemu???????????? co sie stało?????????????
Recommended Posts