Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

GUCIA napisał(a):
Ja zapłaciłam już za głupote i niewiedze :( :( :(
wiecie chyba co to jest P.K.P.R. :o :o :o

SUKA miała super rodowód i mimo wpisanej maści p/s była cz/sr. :o :o :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam.

oj Kochaniutka.....
a w pewnym miescie nie napisze jakim hahahahaha po 2 cz-sr sie urodzil p&s!!!i tak ma w papierach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahahaha, ciekawe jak to jest mozliwe :lol: :lol: :lol: jakas nowa genetyka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

szorka napisał(a):
--. Wtym roku przyjdzie do hodowli nowa sunia i mam nadzieję że jesień 2006 będzie należała do niej.(bez protekcji.,i popychania kariery.)W2002 była klubówa ijakoś nie daliśmy odczuć wystawcom kumoterstwa w wygranej-tak też miłe panie oświadczm ;;na klubowce wystawiamy;;co się tyczy wystaw krajowych nikomu z organizatorów nie wolno!!!!!,takie zarząd podjął decyzje ,co do pokazywania swoich psów. .

nie no tak jak juz napisalam wczesniej bylam pod wrazeniem takiej decyzji!choc mi osobiscie to nie przeszkadza jak ktos pomaga w organizowaniu wystawy-wiadomo,ze jest kupa roboty przy tym, ale poniewaz wystawia psy to nie idzie na kolacje sedziowska i sie nie afiszuje z plakietka.
A co to za nowa sunia???jaki kolor?bo cos mi sie wydaje,ze sie szykuje ostra walka w pieprzakach w przyszlym roku.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no i dobrze!i tak pieprzaki sa juz w tej chwili najbardziej wyrownane wiec tylko im na dobre wyjdzie jak ich poziom jeszcze w gore pojdzie :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Mek napisał(a):
orsini napisał(a):
czy dziala Wam fz?????? :o :o :o :o

A co to jest ???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

WOW no widze, ze ostra konkurencja bedzie...
A sunia z własnej hodowli bedzie zostawiona czy jakas nowa linia??

Ja to bym wolała, żeby ktos nowego psa przywiózł z jakas nowa ciekawa linia w papierach ;) bo w sumie to zaczyna sie robic problem z kryciem...

Posted

orsini napisał(a):
hahahaha w koncu ich pokaralo i sie zepsuli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pewnie urzyłaś swej mocy czarownicy z bagien mazurskich ;)

Posted

Mek napisał(a):
orsini napisał(a):
hahahaha w koncu ich pokaralo i sie zepsuli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pewnie urzyłaś swej mocy czarownicy z bagien mazurskich ;)

hahahahaha
niewazne jak, wazny efekt tak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Mek napisał(a):
Wiesz w sumie to nieładnie jest cieszyć sie z cudzego nieszczecia :D :D :D :lol: :lol:

jasne, ze nie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ale z drugiej strony bedziemy miec dzis wiecej czytających .
MOze akurat ktoś sie wqrzy i zacznie tu pisac tak jak GUCIO np.

Posted

Wiecie co zmienie temat. Jak tak czytam o tych kryciach i szczeniaczkach to mi sie tęskni do maluszków w kojcu....

A wogóle to ostatnio mi tak było smutno... Ale chyba nie dam rady tego z siebie wyrzucic :( Moze kiedys to sie zmieni.... :(

Posted

Agatka napisała
Ty mnie nie draznij apropo pieska, bo wiesz, ze ja do różnych rzeczy jestem zdolna ;)

A co masz w planie przeprowadzić na Bandzi operacje transseksualną

Posted

Agatka napisał(a):
Wiecie co zmienie temat. Jak tak czytam o tych kryciach i szczeniaczkach to mi sie tęskni do maluszków w kojcu....

A wogóle to ostatnio mi tak było smutno... Ale chyba nie dam rady tego z siebie wyrzucic :( Moze kiedys to sie zmieni.... :(

Ale czemu???????????? co sie stało?????????????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...