Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

AGATA NAPISAŁA

Agatka napisał(a):
Słuchajcie laseczki!!

Ja Was wszystkie bardzo lubie , ale nie mozna byc egoista...
Każdy z nas ma prawo rozmawiac z tym z kim chce.
Wiec bardzo Was prosze nie róbcie takich idiotycznych dyskuzji, bo to jest na poziomie przedszkola ;)

No i nie kłóccie sie o to kto wygrał i dlaczego bo to tez bez sensu1 raz jeden wygrywa raz drugi.
Mi sedzia na Słowacji powiedział, ze Dnegi nie dostanie rasy bo ma krzywy grzbiet, rase dostał pies z grzbietem "cudnym" sprawdzął Dengiemu uszy bo uwazał ze je podcinałam, no i co kurcze każdy sedzia ma jakies popaprane gusta ;) i stwierdzenia, wiec olac to !

A Milka ma wygrac w Warszawie bede jej kibicowac!!!
Zreszta od poczatku jej kibicowałam :)
Co nie zmienia faktu, że równie bardzo mnie cieszy Championat Wiktora !!!

Dziękuje AGATKO za kibicowani ,kto wygra to się dopiero okarze!!!
Mika jest nieprzewidywala i Bóg raczy wiedzieć jaki numer wywinie.
Ja postaram sie zrobić wszystko żeby wyglądała jak najlepiej bo jest to nasza ostatnia wystawa w tym roku.
pozdrawiam.

Posted

Agatka napisał(a):
    gucia a czemu statnia?? przeciez jeszcze jest tyle jesiennych wystaw??? i to w waszej okolicy ...

Halooooooooo Agatka - BABCIA to do Ciebie bylo :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

Agatka napisał(a):
    gucia a czemu statnia?? przeciez jeszcze jest tyle jesiennych wystaw??? i to w waszej okolicy ...

ja chyba wiem... :lol: :lol: :lol:
    ale nie powiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

GUCIA napisał(a):
    Pokibicuje wam w Legionowie.A mioty będą 2 na raz.

pieprzaczka cieczke teraz dostala?????
    hahaha to bedziesz miala wesolo!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: chyba urlop z pracy wezmiesz :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

a pieprzaczka jak sie nazywa , bo zapomnialam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
    wiem, ze od szorki...ale wiecej nie pamietam :oops: :oops: :oops:
    jak to mowia: starosc nie radosc :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Co zo różnica czy zbiore dwie czy więcej kupek bałagan roz w roku i spokój. urlop by się przydał ale mam tak blisko z pracy że będę wpadać.

Pozdrawiam.

Posted

GUCIA napisał(a):
    Co zo różnica czy zbiore dwie czy więcej kupek bałagan roz w roku i spokój. urlop by się przydał ale mam tak blisko z pracy że będę wpadać.

Pozdrawiam.

o to super ! beda nowe forumowe maluszki !! :angel: :angel: :angel:
    kiedy sunie zostana szczesliwymi matkami ?

Posted

no co racja to racja:)))raz zdemoluja mieszkanie:)))))
    hahahah juz sobie wyobrazam stadko np. tak 12 sztuk biegajacych :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i gryzacych wszystko co w zabki wpadnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
    no co racja to racja:)))raz zdemoluja mieszkanie:)))))
    hahahah juz sobie wyobrazam stadko np. tak 12 sztuk biegajacych :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i gryzacych wszystko co w zabki wpadnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mini sobie wyobrazam...ale sredniaki !! to by dopiero bylo !! zwlaszcza przy moich temperamentnych suczkach ktore jak maja dzieci to chca sie pozabijac ! tak z 20 szczeniakow na raz...

Posted

GUCIA napisał(a):
    PIEPRZACZKA to Aspiryna Tostom ale w domu mowimy na nią lala.

Milke pokryłam ALWAYS AN OPTIMIST a LALE pokryje CATAPULTEM.

aaaa Aspirynka Twoja!!!
    racja!!!!
    ze tesz mam taka skleroze!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Posted

No własnie tak sie domyslałam :)

Ale czekaj przecież Milka nie ma jeszcze 18 miesiecy... skoro dalej startuje w młodzieży to jak Ty to zrobiłas??
    Daja zgode na takie krycia w naszym ZK??? :O

Posted

Napisałam prożbe o pozwolenie na wcześniejsze krycie przedstawiłam oceny do hodowlanki a że suka jest dobrze rozwinięta i dostała cieczke o dwa miesiące za wczesnie dostałam zgode na wcześniejsze krycie.

Guest
    This topic is now closed to further replies.

• Create New...