Ka-Vanga Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Ty babcia szybciutko do galerii dziecko ogladac :wink: :lol: :evilbat: . Haha ja na 99% jade do Kielcuffff :wink: . Hahahaha pomysli sie z tym obozem :wink: .
GUCIA Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 AGATA NAPISAŁA Agatka napisał(a):Słuchajcie laseczki!! Ja Was wszystkie bardzo lubie , ale nie mozna byc egoista... Każdy z nas ma prawo rozmawiac z tym z kim chce. Wiec bardzo Was prosze nie róbcie takich idiotycznych dyskuzji, bo to jest na poziomie przedszkola ;) No i nie kłóccie sie o to kto wygrał i dlaczego bo to tez bez sensu1 raz jeden wygrywa raz drugi. Mi sedzia na Słowacji powiedział, ze Dnegi nie dostanie rasy bo ma krzywy grzbiet, rase dostał pies z grzbietem "cudnym" sprawdzął Dengiemu uszy bo uwazał ze je podcinałam, no i co kurcze każdy sedzia ma jakies popaprane gusta ;) i stwierdzenia, wiec olac to ! A Milka ma wygrac w Warszawie bede jej kibicowac!!! Zreszta od poczatku jej kibicowałam :) Co nie zmienia faktu, że równie bardzo mnie cieszy Championat Wiktora !!! Dziękuje AGATKO za kibicowani ,kto wygra to się dopiero okarze!!! Mika jest nieprzewidywala i Bóg raczy wiedzieć jaki numer wywinie. Ja postaram sie zrobić wszystko żeby wyglądała jak najlepiej bo jest to nasza ostatnia wystawa w tym roku. pozdrawiam.
orsini Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Ja bede kibicowac z daleka! Zeby skonczyla ten championat!!!ma duza szanse, tylko nie wiem jak taki Rumun ocenia...? :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 gucia a czemu statnia?? przeciez jeszcze jest tyle jesiennych wystaw??? i to w waszej okolicy ...
Ka-Vanga Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Agatka napisał(a):gucia a czemu statnia?? przeciez jeszcze jest tyle jesiennych wystaw??? i to w waszej okolicy ... Halooooooooo Agatka - BABCIA to do Ciebie bylo :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ka-Vanga Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Hahaha chcialo sie miec dzieci, to teraz jest sie babcia :wink: :lol: .
orsini Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Agatka napisał(a):gucia a czemu statnia?? przeciez jeszcze jest tyle jesiennych wystaw??? i to w waszej okolicy ... ja chyba wiem... :lol: :lol: :lol: ale nie powiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
orsini Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hahaha chcialo sie miec dzieci, to teraz jest sie babcia :wink: :lol: . hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
GUCIA Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Pokibicuje wam w Legionowie.A mioty będą 2 na raz.
orsini Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 GUCIA napisał(a):Pokibicuje wam w Legionowie.A mioty będą 2 na raz. pieprzaczka cieczke teraz dostala????? hahaha to bedziesz miala wesolo!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: chyba urlop z pracy wezmiesz :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 GUCIA napisał(a):Pokibicuje wam w Legionowie.A mioty będą 2 na raz. czyli Milka zostanie mamusia ?
orsini Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 a pieprzaczka jak sie nazywa , bo zapomnialam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: wiem, ze od szorki...ale wiecej nie pamietam :oops: :oops: :oops: jak to mowia: starosc nie radosc :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 jakie 2 mioty ?? napisz cos wiecej !!! Ja myslałam, ze Ty masz tylko jedna suczke ...
GUCIA Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Co zo różnica czy zbiore dwie czy więcej kupek bałagan roz w roku i spokój. urlop by się przydał ale mam tak blisko z pracy że będę wpadać. Pozdrawiam.
Elitesse Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 GUCIA napisał(a):Co zo różnica czy zbiore dwie czy więcej kupek bałagan roz w roku i spokój. urlop by się przydał ale mam tak blisko z pracy że będę wpadać. Pozdrawiam. o to super ! beda nowe forumowe maluszki !! :angel: :angel: :angel: kiedy sunie zostana szczesliwymi matkami ?
orsini Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 no co racja to racja:)))raz zdemoluja mieszkanie:))))) hahahah juz sobie wyobrazam stadko np. tak 12 sztuk biegajacych :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i gryzacych wszystko co w zabki wpadnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GUCIA Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 PIEPRZACZKA to Aspiryna Tostom ale w domu mowimy na nią lala. Milke pokryłam ALWAYS AN OPTIMIST a LALE pokryje CATAPULTEM.
Elitesse Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 orsini napisał(a):no co racja to racja:)))raz zdemoluja mieszkanie:))))) hahahah juz sobie wyobrazam stadko np. tak 12 sztuk biegajacych :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i gryzacych wszystko co w zabki wpadnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mini sobie wyobrazam...ale sredniaki !! to by dopiero bylo !! zwlaszcza przy moich temperamentnych suczkach ktore jak maja dzieci to chca sie pozabijac ! tak z 20 szczeniakow na raz...
orsini Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 GUCIA napisał(a):PIEPRZACZKA to Aspiryna Tostom ale w domu mowimy na nią lala. Milke pokryłam ALWAYS AN OPTIMIST a LALE pokryje CATAPULTEM. aaaa Aspirynka Twoja!!! racja!!!! ze tesz mam taka skleroze!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Agatka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 No własnie tak sie domyslałam :) Ale czekaj przecież Milka nie ma jeszcze 18 miesiecy... skoro dalej startuje w młodzieży to jak Ty to zrobiłas?? Daja zgode na takie krycia w naszym ZK??? :O
Ka-Vanga Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Hahahaha a 12 olbrzymow biegajacych po domu, to dopiero cos ;))))))))). Gucia to czekamy na Twoje sliczniaste maluszki :D .
GUCIA Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Napisałam prożbe o pozwolenie na wcześniejsze krycie przedstawiłam oceny do hodowlanki a że suka jest dobrze rozwinięta i dostała cieczke o dwa miesiące za wczesnie dostałam zgode na wcześniejsze krycie.
Agatka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 zdziwiłam sie troszke, bo w nasyzm oddziale wszystkie takie prosby odrzucaja z urzedu. Ale u nas wszystko odrzucaja , jest przerabane!
Recommended Posts