Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

SengaSengana napisał(a):
Krysia i co z tym koniem kupujesz małopolaka? dowiedziałaś sie o dotacje?

kiedys tak:))jak bede lepiej zarabiac:))))))bo za tysiac zlotych to sorki ale nawet sama siebie nie utrzymam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Nie dostałam jeszcze i jestem bardzo zła !! ;)
ale wiesz moze oni alfabetycznie robili i wtedy Orsini bedzie pierwsza po nazwisku w alfabecie potem Ty a na koncu ja ;)

Posted

ja tam w uroki nie wierze, tylko w moja poczte któa mnie ostatnio wku...ia. szkoda, ze nie mozna zmienic oddziału poczty na własne zyczenie....

Posted

No moze dzis pryzjdzie,

A Orsini ja to ostatnio byłam tak zaskocozna przez zycie, że wiesz, czasem trzeba byc ostroznym w wydawaniu osadów, bo mozna kogos niesprawiedliwie oceniac

Posted

orsini napisał(a):
Elietesse szykuj wiecej tych koleczkow, bo sie szykuje ostry boj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ok ! wieczorem pojde do lasu po drweno i cala noc bede strugac !!

Posted

orsini napisał(a):
hahaha moze tesz masz 40 lat tak jak ja
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ano moze :D to nigdy nic nie wiadomo hihi
w kosciach mnie lupie, kregoslup boli, sa dni ze ledwo laze...normalnie rozpadam sie juz :)

Posted

orsini napisał(a):
Ty kulawcu wlasnie a jak Twoja nozka????

no wlasnie niedobrze, caly czas boli, nie moge nia na boki ruszac, a jeszcze wczoraj TZ mi na niej usiadl przypadkiem (albo i nie przypadkiem ? ) wrrr jak po omacku wlazil do lozka
a moj lekarz dalej na urlopie - szaleje gdzies tam na desce wiec nawet sie nie mam z kim skonsultowac

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Dobra spokoj ma byc juz :evilbat: .

Niechkazdy zyje po swojemu i bedzie dobrze :D .

o nie!!
spokoju nie bedzie jak nas zdradzac bedziesz!!! :evilbat: 0X :evilbat: 0X 0X
juz Ci napisalam: przyjaciel mojego przyjaciela jest moim przyjacielem, widze nie zalapalas odwrotnosci to Ci napisze:
wrog mojego wroga jest moim wrogiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...