orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 No to super!!! tak trzymac Aga!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Elitesse Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 orsini napisał(a):No to super!!! tak trzymac Aga!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: niom udaly sie Lancowi dzieciaczki :) malutko ich biega po ringach - naliczylam niecale 10 ale wszytkie sie ladnie spisuja !
Elitesse Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 sh_maniak napisał(a):Ola ale podpadłas :lol: :lol: oj tak !!! :evilbat:
orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Elitesse napisał(a):sh_maniak napisał(a):Ola ale podpadłas :lol: :lol: oj tak !!! :evilbat: no!!!! i to ilu osobom!!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X 0X 0X 0X :evil: :evilbat:
orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 pewnie KaVang zostal zauroczony :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: albo cus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Eh ale Wy jestescie :-? . MY?????????????? :o :o :o :o :o :o
Elitesse Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Eh ale Wy jestescie :-? . najpier nas zdradzasz z premedytacja a potem jeszcze oskarzasz ? nieladnie oj nieladnie !! a myslisz ze dlaczego ci sie bandzioszek popsul ?? klatwy dzialaja !!
orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Elitesse hahahahhahahaa to juz wiem czemu mi paszport wcielo!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X
alexandra Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 orsini napisał(a):Elitesse hahahahhahahaa to juz wiem czemu mi paszport wcielo!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X Krysia nie ma rady, pakuj się w czerwony ciuszki, psiakom czerwone obrózki a i czosnek też by się nadał :lol:
orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 chyba czas znowu szalwie zapalic...alez to smierdzi a fuuujjjjj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 alexandra napisał(a):orsini napisał(a):Elitesse hahahahhahahaa to juz wiem czemu mi paszport wcielo!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X Krysia nie ma rady, pakuj się w czerwony ciuszki, psiakom czerwone obrózki a i czosnek też by się nadał :lol: no i kolkow trzeba nastrugac ! "osinowych" koniecznie hihi
Ka-Vanga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Ja tam nikogo nie zdradzam i przykro mi, ze tak zostalam odebrana :cry: .
orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 no kolki by sie przydaly:)))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='Ka-Vanga']Ja tam nikogo nie zdradzam i przykro mi, ze tak zostalam odebrana :cry: . to sie popraw i jusz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 NIE ODDAMY NASZEGO KAVANGA NIKOMU!!!!! 0X :evil: :evilbat: 0X 0X 0X :evil: :evilbat:
orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 na czarownice to my dopiero polowanie urzadzimy :lol: :lol: :lol: :lol: i koleczkiem w serce sruuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Nie wszystkie czarownice sa złe! :) Wiec moze najpierw jakis tescik ;)
orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 ale my nie bedziemy polowac na wszystkie:)))bo np. KaVang tesh wiedzma bagienna a dobra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Oj, a troche tych dobrych czarownic to jest na swiecie i trzeba uwazac żeby sie nie pomylić :)
orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 spoko spoko:))damy rade :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cos tam na celowniku juz jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts