orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 KaVanga a Ty masz jakies rece spruchniale, ze w klawisze nie trafisz, zeby smska napisac??? ja dbam o Twoj budzet!!!sms taniejszy niz rozmowa
Ka-Vanga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 orsini napisał(a):szorka a teraz pochwala dla Ciebie! Pytam sie pani od Milki czy bedzie w Legionowie, a ona ze zdziwieniem , ze jak to-przeciez ona jest w tym oddziale i jest w komitecie organizacyjnym. Takze chyle czola, ze u Was takie zwyczaje, ze ludzie sie wrecz oburzaja na takie pytania. Nie napisze gdzie i kto :lol: :lol: :lol: i w ktorym oddziale biegal z nalepka ORGANIZATOR, przed samym wejsciem na ring laska zciagnela nalepke i nakleila numer, a po wystawieniu znowu nakleila , ze organizator. No comments :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i znowu oddzial Legionowo przyplusowal :lol: :lol: :lol: :lol: szkoda, ze jestescie tak daleko...ehhhh Hahahaha ale wazelina :evilbat: :evil_lol: :wink: :lol: .
Ka-Vanga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 orsini napisał(a):KaVanga a Ty masz jakies rece spruchniale, ze w klawisze nie trafisz, zeby smska napisac??? ja dbam o Twoj budzet!!!sms taniejszy niz rozmowa Hahaha zapominaczu, juz Ci kiedys mowilam, ze za smsy musze placic a minuty mam darmowe (haha no chyba , ze wygadam :wink: :lol: ).
orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 fak ju! jakbys widziala to co ja widzialam z ta nalepka organizator to tez bys byla pozniej na plus zaskoczona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 tak???? szkoda Ci 20groszy na sma dla mnie?????????? :o :o :o :o :evil: 0X :evilbat: 0X :evil: :evilbat:
alexandra Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Orsini gratki dla Wiktorka :wink: :D Idzie chłopak jak burza :D Ola witaj z powrotem :lol:
orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Kurcze Ola jesczze Ci nei wyslalam:((zapomnialam:((((( Iza wlacz gg:)))
alexandra Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 orsini napisał(a):Kurcze Ola jesczze Ci nei wyslalam:((zapomnialam:((((( Nie szkodzi, mówiłam Ci że aż tak mi się nie spieszy, bo to mi pbędzie potrzebne na drugie podejście :wink:
Agatka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 no wiec zaczne od poczatku, że ardzo sie za Wami steskniłam, bo nie mam w domu ani internetu, ani komputera, ani telewizora , tylko jeden wielki bałagan i pół pokoju wyłozone slicnzymi nowymi pachnacymi płytkami :) No i po tym wstepie to po primo ! Rozumiem , że to Zw.Mł i BOB to Berrylka tak ?? W takim razie ogromne gratulacje i zycze szybciutko kolejnego Zw.Mł. i skończonego championatu :) Gratulacje dla drugiego sznaucerka przypuszczam, że pewnie to pewnie lamborghini :) Wiktor nie mógł nie dostac Zw.Mł. więc to juz rutynowo gratulacje ;) Nie wiem co tam jeszcze popisaliście, więc jeśli ktos jeszcze cos wygrał to zbiorowe gratulacje !!! Robin wreszcie widze foty maluszka, no pieknie wyrósł :) A gdzie sie teraz strzyzecie??? No i kiedy debiut??
orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Wow!!! super Agatko!!! Gratulacje!!!! a jaki kolor plytek!!! super, zescie wywalili te wykladzine:))))bo przy psach to ona niepraktyczna:)))))
alexandra Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Ja widziałam płytki, bardzo ładne, i tak jak piszesz orsini teraz będzie dużo lepiej z płytkami niż z wykładziną mieli. Acha no i kolejny talent Mac Gaywera (Rafał sam układał płytki) :lol:
Agatka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Za to teraz mamy wojne domowa ;) , ale za 3-4 dni jak bedzie posprzatane ;) no i potem bierzemy sie definitywnie za góre, pójdizmey do lasu narabiemy drzewa i zrobimy sobie schody ;) :D
orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 hahahahaha on jest niesamowity!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: a ja wtope zaliczylam!!!Jostrze pogratulowalam, a nie pogratulowalam Izie, a to przeciez jej mala coreczka!!!!! SUPER!!!!! GRATULUJE Agatka!!!!!!!!
Agatka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Ano udały mi sie dziewcyznki ! Szkoda, ze nie ma nigdzie chłopczyka po TOP Gunie... :( Widac miało isc wszystko po linii damskiej ;)
alexandra Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Ja gratulowałam Jostrze na liście, ale i na DGM pogratuluje weekendowego sukcesu :klacz:
Ka-Vanga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 orsini napisał(a):fak ju! jakbys widziala to co ja widzialam z ta nalepka organizator to tez bys byla pozniej na plus zaskoczona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hahahaha, a pamietasz puchar ;))))))))).
Ka-Vanga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 orsini napisał(a):tak???? szkoda Ci 20groszy na sma dla mnie?????????? :o :o :o :o :evil: 0X :evilbat: 0X :evil: :evilbat: Losiu jeden dzwonilam do Ciebie kilka razy, to mnie rozlaczalas :evilbat: .
orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 ZBIERAM PEYTCJE: KTO JEST ZA SPUSZCZENIEM LOMOTU KAVANGOWI ZA JEJ NOWA KUMPELE? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Hahaha a co nie mozna sobie porozmawiac z innymi ludzimi co :evilbat: .
orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 z ludzmi mozesz, ale nie.... :evilbat: 0X :evilbat: :evil: :evil: :evil:
Elitesse Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 orsini napisał(a):ZBIERAM PEYTCJE: KTO JEST ZA SPUSZCZENIEM LOMOTU KAVANGOWI ZA JEJ NOWA KUMPELE? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja ja ja !!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 KaVang: stare indianskei przyslowie brzmi: przyjaciel mojego przyjaciela jest moim przyjacielem, i w druga strone tez to dziala, wiec pomysl prosze :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Elitesse napisał(a):orsini napisał(a):ZBIERAM PEYTCJE: KTO JEST ZA SPUSZCZENIEM LOMOTU KAVANGOWI ZA JEJ NOWA KUMPELE? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja ja ja !!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: hahaha dziekuje, na Ciebie zawsze moge liczyc widze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 aaa pochwalilam wczoraj wnuczke a nie pochwalilam synkow ! w Przemyslu BATMAN Źródlana Dolina - V1 kl.champ. CWC ARON Lądecka Dolina V1 kl.otw. CWC :D :D :D
Recommended Posts