Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

wanio napisał(a):
pamietaj ze do konkursow klasy N to jest tylko zabawa , prawdziwy sport zaczyna sie od 130.

:) ja bym chociaż do L i P chciała dojsć:):) a tak na marginesie to tak z ciekawości w jakim wieku zacząłes jezdzic? i od poczatku miałes swojego konia czy dopiero jak zaczales zawodowo startowac? ja niestety narazie chocbuym chciała to konia miec nie bede (koszty i rodzice... :roll: ) ale moze uda mi sie czesciej jezdzic chociaz nic nie wiadomo jak to teraz z nauka w licemu bedzie bo juz widze ze sie ciezko zapowiada:) faceta od hostorii nawety nie interesuje jaki podrecznik sobie kupimy podał dwa najlepsze wg niego ale mówi ze to obojetne bo jego nie obchodzi z czego sie uczymy wazne ze mamy umiec na lekcje i notowac co on gada... :roll: a mamy rozszerzoną biologie i chemie a z tego co widze facet od fizyki ma spore ambicje co do naszej klasy bo twierdzi (i pewnie ma racje) ze na wiele medyczno-bioloficznych kierunków jest fizyka potzrebna....

Posted

heh madziorka skad ja to znam... :wink: tak to juz jest w tym liceum... :wink: ale widze juz ze w klasie maturalnej jakos inaczej do nas podchodza...sa lepsi...teraz was troche postrasza a pozniej sie wszystko unormuje :wink: Poradzisz sobie :D !

Posted

raczej jestem optymistką wiec zle nie bedzie ale wlasnie podoba mi sie to ze najwiekszy nacisk jest na przedmioty rozszerzone i ta niesczzesna fizyke a np. historia i wiele innych przedmiotów w 3 kl odpada:)

Posted

Natalia_W napisał(a):
heh madziorka skad ja to znam... :wink: tak to juz jest w tym liceum... :wink: ale widze juz ze w klasie maturalnej jakos inaczej do nas podchodza...sa lepsi...teraz was troche postrasza a pozniej sie wszystko unormuje :wink: Poradzisz sobie :D !

e to tak jest zawsze ! na poczatku krzycza i wrzeszcza i strasza...a potem robi sie calkiem milo :) gdyby na poczatku dawali luz toby nikt sie nie przykladal do nauki :)

Posted

[quote name='Justa']

A na tym drugim zdjęciu, w oddali chyba sie dopatrzyłam hodowczyni mojego czarnucha :o

Ja Ci powiem, z której hodowli ta druga suczka jest he, he :P
To moja Bercia :D
Czy Ty masz suczke z Mandragory?

Posted

Heathclif napisał(a):
Dona ma prawię osiem m-cy jest maści pieprz i sól a Toska dopiero dwa miesiące , jest czarno-srebrna.Teraz przygotowujemy się z Doną do wystawy W Chorzowie , Tosiak musi podrosnąć :)

Witaj Heathclif, Twoja Donna jest rodzoną siostrą mojego Roniego - Dwalina King Of Dolina Rivendell.
Dawaj fotki szybciutko.

Posted

Orsini -bliżej kręcisz się kręgów katalogowych ????. Nie wiesz kiedy na stronie Warszawy p.Tomek wrzóci katalog . :roll: :roll: :roll: Całuski .

Posted

Jeszcze jak tutaj byłem na bieżąco czyli przed wakacjami, pisałem że powychodziły mu brązy na grzbiecie i na razie odłożyliśmy ewentualne wystawy na później - dowiedziałem sie nawet skąd to wszystko - geny po ojcu.
Teraz wygląda to już dużo lepiej, choć ma ciemniejszą pręge na grzbiecie i ciemniejszą główke.
Niestety trafiłem na niezbyt profesjonalnego fryzjerka- u mnie w Częstochowie - choć wszyscy go chwalili. Ja jednak mam porównanie jak wyglądał Roni spod ręki pani Szumlickiej z Zawiercia i już chyba zawsze będziemy tam jeździć.
Co do zachowania to czeka nas bardzo dużo pracy, bo Roni strasznie ciągnie i raczej sie nie słucha, więc trzeba będzie zdobyć ringówke i ćwiczyć. Przy okazji może byłby ktoś w stanie załatwić taką ringówke?
Więcej zdjęć będzie na dniach, bo teraz będę miał w końcu więcej czasu.

Posted

Co do koloru to z pieprzakami czasem własnie trzeba dłużej poczekać nim włos się odpowiednio wybarwi, ale na pewno będzie oki :wink:
Dobrze,że wracasz z Ronnim na zabiegi fryzjerskie do p. Szumlickiej :D
Ringówkę mogę Ci kupić na wystawie :wink: (zresztą będę wkrótce na wystawie razem z Agatką, więc na pewno wybierzemy dla Ronniego coś odpowiedniego)
To rób foteczki i wklejaj czym prędzej :D Donne widziałam już na żywo (śliczna sunia) ostatnio (w Bratysławie) widziałam Denethora i Duilwenę, naprawdę piękne psiaczki, wygląda na to że tak jak i były wszystkie bardzo wyrównane jako szczeniaczki tak i nadal obecnie wszystkie się super zapowiadają :wink: Zatem ćwicz z Ronim i się pokazujcie :D

Posted

witam :D
mam pytanie ile wy czekaliscie na potwierdzenie Ml.Ch.Pl swoich psiakow?? bo ja skladalam chyba na poczatku maja i do tej pory nie dostalam potwierdzenia...zaczynam sie martwic co sie dzieje... :(

Posted

Natalia_W napisał(a):
witam :D
mam pytanie ile wy czekaliscie na potwierdzenie Ml.Ch.Pl swoich psiakow?? bo ja skladalam chyba na poczatku maja i do tej pory nie dostalam potwierdzenia...zaczynam sie martwic co sie dzieje... :(

e to jeszcze nie jest zle, w sierpniu byl urlop w ZG ale mozesz zadzwonic do Warszawki i sie zapytac - to przewaznie przyspiesza dzialania, pamietaj ze oddzial ma chyba 30 czy 40 dni na wyslanie do ZG wynikow wystawy

Posted

"Sznaucerki miniaturowe wielkosci malego yorka.Szczenieta zaszczepione z ksiazeczka zdrowia, waża w tej chwili 40-50dkg w dorosłym zyciu wazyc beda okolo 2kg.Super okazja dla koneserów orginalnosci. Kolory srebrne i pieprz-sól " ...

yhm ....

Posted

[quote name='jostra'][quote name='Justa']

A na tym drugim zdjęciu, w oddali chyba sie dopatrzyłam hodowczyni mojego czarnucha :o

Ja Ci powiem, z której hodowli ta druga suczka jest he, he :P
To moja Bercia :D
Czy Ty masz suczke z Mandragory?

haha ;) no cudowna psinka. mój ideał czarnego sznaucera. następnego będe właśnie takiego szukać :D

tak, suczysko z Mandragory jest. Cholibka, czemu ja nie umiem dobrze patrzec i hodowczyni mojego potwora nie zobaczyłam ? :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
"Sznaucerki miniaturowe wielkosci malego yorka.Szczenieta zaszczepione z ksiazeczka zdrowia, waża w tej chwili 40-50dkg w dorosłym zyciu wazyc beda okolo 2kg.Super okazja dla koneserów orginalnosci. Kolory srebrne i pieprz-sól " ...

yhm ....

no ten ktos jest chyba koneserem oryginalnosci....takie cos wymyslic...brawa sie naleza :roll:

Posted

witajcie:) a ja dzisiaj całe dopołydnia "straciłam" chodząc po Chrzanowie po targach podręczników i przeciskając sie w tłumie tak ze mam juz szczerze dośc.... a kupiłam tylko biologie (ostatnia rozszerzona była ale sie udało) i matme, a polskiego i chemi nadal nie mam.... ale juz dzisiaj nie miałam siły szukac

a przy okazji kupiłam Deniskowi takie fajne ciasteczka na sztuki kupowane super jako nagrody i dłuzej sie nimi psiak cieszy bo mimo ze małe to sa dosc twarde i troche zajmuje Denisowi pogryzienie ich i nie połyka ich jak karme łapczywie:) kupiłam mu tez taką kiełbaske wędzoną pachnie na kilometr i Deniskowi tez smakuje:) a teraz niestety muisze sie zabierac do sprzatania pewnie jeszcze potem bede

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...