Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

szorka napisał(a):
Orsini i Wanio bardzo się cieszę , że będziecie na mojej wystawie i może puchary nie pójdą na zmarnowanie .Odpisz czy razem przyjeżdzacie , to będę wiedziała co zrobić z ?????????????. Agnieszka nie wystawia Adpiryny ,daje rozwinąć skrzyda Twojemu Kociubkowi . :P :P :P .Krysiu podobno ,każdy brudas to pieszczoch . Treba się zdecydować ,albo prztjemności ,albo świeży zapach.Całuski :roll:

chyba razem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
on jak zwykle pytania nie zrozumial :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ile sie czeka na paszport???ale chyba z miesiac nie?:(((((bo mi kurcze gdzies wcielo:(((((juz przekopalam pokoj i nic:(((jeszcze bede kopac....ale mi sie przysnilo wlasnie, ze nie znalazlam, i wtedy zaczelam szukac, ale jak juz mi sie przysnilo to na bank go nie znajde-pare razy mialam sny prorocze :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

wanio napisał(a):
Orsini a dla Ciebie dodam ze jast to para trenujaca u pana Profesora . hihihihi . i wszystko jasne !!!

hahahhahaa
czyzby to Happy Loxley byla???czy tez ona gniada jest?

Posted

Jejku ale duzo !!!

Gratulacje dla Atosika !!!

Natali aj chcem skan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Szorka a co Ty planujesz ?? ;) Dengisław planuje w w grudniu w N.D.M skończyc jakis championacik ;)
A możeby tak rzeczywiście jakas imprezke strzelic ! ja to zawsze jestem chetna :)

Zawody konikowe sa super !! Tylko szkoda, ze ja to nie mam juz kiedy nawet poogladac... :(

Posted

glupi to jednak ma szczescie :lol: :lol: :lol: :lol:
dzwonilam do Ambasady Rumunii i potwierdzil mi pan, ze na nowy dowod moge tam pojechac!i tak sie bede starala o expresowe wyrobienie paszportu, bo to dziki kraj i nie mam tego na pismie, ze wjade, ale jak mi sie nie uda to trudno i tak pojade!!!
wczoraj caly wieczor przeryczalam z tego powodu!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...