Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Orsini i Wanio bardzo się cieszę , że będziecie na mojej wystawie i może puchary nie pójdą na zmarnowanie .Odpisz czy razem przyjeżdzacie , to będę wiedziała co zrobić z ?????????????. Agnieszka nie wystawia Adpiryny ,daje rozwinąć skrzyda Twojemu Kociubkowi . :P :P :P .Krysiu podobno ,każdy brudas to pieszczoch . Treba się zdecydować ,albo prztjemności ,albo świeży zapach.Całuski :roll:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Witam

szorka -
Przyjezdzamy razem.ale co zrobic z czym ??????? nie kumam , moze dlatego ze padam ze zmeczenia po pracy !!!!!!!!!!
a pucharki ... hmmmmm fajnie by bylo jakis zdobyć hmmmmmm :fadein: :fadein: :fadein:

Posted

Czesc Natalia.
Jak tam pierwszy dzień szkoły ????
buuuu wspólczuje Ci !!!!!
Ja gdybym miał isc teraz do szkoly to bym chyba skonczyl tak - :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

Witaj Marcin.
A jakos znioslam ten smieszny dzien... :wink: nie jest zle... pewnie zagonia nas do roboty w przyszlym tygodniu ale narazie ciesze sie jeszcze ostatnimi chwilami "wolnosci"...
Moze od niedzieli zamieszkam na jakis czas z Martyna w Poznaniu wiec bedzie fajnie :wink:

Posted

wanio napisał(a):
mowa o wystawie w Legionowie i w Nowym Dworze Mazowieckim.
Jade z Waniem i whippetka albo juz z dwiema whippetkami.

No ja mam nadzieje, ze juz z dwiema :D

Posted

hmmmm no to napewno bedziesz sie uczyc !!!! ciekawe !!! i pewnie jeszcze powiesz ze Martyna bedzie Ci robic kanapki do szkoły !! tak tak !!!!!
zamiast nauki bedzie - :B-fly: :B-fly: :B-fly: :BIG: :BIG: :BIG: :multi: :multi: :multi:

a swoja droga pozdrow Martynkę od Marcinka .

Posted

Wanio po Twojej odpowiedzi wszysko już wiem co mam zrobić . Zgłosiłeś psy do Warszwy ,jeśli tak to Ci wytłumaczę to ????????. :roll: :roll:

Posted

heh nie no jak bede musiala to sie poucze...ale faktycznie w planach mamy w niedziele impreze w blue note :lol: juz sie doczekac nie moge - trzeba porzadnie rozpoczac nowy rok szkolny :wink: 8) :evilbat:
i Martynke jutro pozdrowie bo mnie do domu wozi ze szkoly :wink: ja to mam z nia dobrze :D :lol: :wink:

Posted

no wlasnie nie zglosilem mam jeszcze kilka wystaw za granicą w tym roku wiec kase odkladam bo zbankrutuje przez te show !!!!
Moja mama mowi ze jestem juz chory psychicznie jak chcem jezdzic z psiakami po Rumuniach i Chorwacjach. :D :D :D

Posted

Każdy ma swojego kotka w głowie .Jeden na rybki ,grzybki ,ruletka .,pokerek .i jeszcze wiele !!!!!!!!!!!.Tak ,że niech nie wymyśla mama ,bo mogłeś wdepnąć dużo gorzej. A o karjerę ,żony , meża i psa trzeba dbać . :o :o :o

Posted

A ja dzisiaj jeszcze mam akcje z choroba z zolwia.... ma spuchniete oczy, nie rusza sie i ledwo je...jutro do weta musze jechac...masakra...

Szorka - zgadzam sie z Toba - kazdy musi znalezc cos dla siebie :D :D :D

Marcin OGROMNIASTE gratulacje dla Pana Trenera :D :drinking: :drinking: :drinking: :D A czy ja mialam okazje poznac ta podopieczna?? A tak wogole to swietne zdjecia :angel: :angel: :angel:

Posted

tak byla na zawodach w Galinach i chyba nawet siedziala z nami Natalka też .byla byla juz sobie przypominam ,siedziala z nami .
ile to ja mam stresu jak one te konkursy jada, jak sam jezdzilem to sie nie stresowalem mimo ze czasem przeszkody siegaly mi do brody ale jak moja druzyna startuje to normalnie zawalu prawie dostaje .hihihi

Posted

no niestety nie. jakby to byla nagroda to sam bym stare kosci wtarabanil na konia i jechal hihihi.
czlowiek ktory zorganizowal zawody a zarowno wlascieciel obiektu , jezdziec amator jest dealerem VW i AUDI stad takie gadzety na placu konkursowym

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...