orsini Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 ale ja teraz jestem zakochana w Jarre'rze!!!qrka wodna jaki on cudny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: slawny i bogaty, czego chciec wiecej? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aaaa i zna perfekt francuski w koncu stamtad pochodzi nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 orsini ty to teraz niezla partia sie zrobilas :P (tylko nie mow ze cie wkurzam hihi)
orsini Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Elitesse']orsini ty to teraz niezla partia sie zrobilas :P (tylko nie mow ze cie wkurzam hihi) Ty mnie nie wqrzasz... Ty mnie wqrwiasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X
Agatka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 marzenia orsini to piekna rzecz :) Sny tez ;) szczególnie te przyjemne ;)
orsini Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 sny...Ty mi nie pisz o snach, bo ja wlasnie na siedzaco zasypiam!!!! ale juz zaraz weekend, tylko , ze mnie czela Wloclawek, czy ktos jedzie tam moze????
Elitesse Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='orsini'][quote name='Elitesse']orsini ty to teraz niezla partia sie zrobilas :P (tylko nie mow ze cie wkurzam hihi) Ty mnie nie wqrzasz... Ty mnie wqrwiasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X oj widze ze z toba lepiej dzis nie zadzierwac :P a wiec znikam sobie poczytac co nieco :)
orsini Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 ej no NIE znikaj!!!czytac tez mozesz DGM tak????? bo bedzie KARA!!!! :evilbat: :evil: :evilbat: 0X 0X
sh_maniak Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 orsini napisał(a):ale ja teraz jestem zakochana w Jarre'rze!!!qrka wodna jaki on cudny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: slawny i bogaty, czego chciec wiecej? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aaaa i zna perfekt francuski w koncu stamtad pochodzi nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: o laserowca ci chodzi ? bo laserowiec nie jest cudny :roll:
sh_maniak Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Elitesse']orsini ty to teraz niezla partia sie zrobilas :P (tylko nie mow ze cie wkurzam hihi) qrde czegos nie wiem chyba :wink: Krysia jakis spadek dostała :roll: :angel:
orsini Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 jeszcze nie dostala JAk to laserowiec nie jest sliczny????? :o :o :o :o osleplas????cudny jest jak sie usmiechnie!!!!
sh_maniak Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 a duzy ten spadek bo nie wiem czy sie podlizywać czy nie :roflt: :sweetCyb: mi sie nie podoba, taki szopen :lol:
orsini Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 eee nie znasz sie na tym co ladne w takim razie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie duzy, nie duzy:((( starzy chca mnie poprostu wykopac do mieszkania zapomnialas?:(((buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua uuuuuuuuuu
Elitesse Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 sh_maniak napisał(a):orsini napisał(a):ale ja teraz jestem zakochana w Jarre'rze!!!qrka wodna jaki on cudny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: slawny i bogaty, czego chciec wiecej? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aaaa i zna perfekt francuski w koncu stamtad pochodzi nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: o laserowca ci chodzi ? bo laserowiec nie jest cudny :roll: jaki laserwoeic znowu ? czy ja czegos nie wiem ?
orsini Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 o rany rozwalasz mnie normalnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sh_maniak Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 orsini napisał(a):eee nie znasz sie na tym co ladne w takim razie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie duzy, nie duzy:((( starzy chca mnie poprostu wykopac do mieszkania zapomnialas?:(((buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua uuuuuuuuuu MI SIE NIE PODOBA, TAKI CIOTOWATY :lol: :lol: oj to oni juz długo starają się ciebie wykopac, ale jak widąc im nie wychodzi :wink: 8) :lol:
orsini Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 ale juz sa coraz blizej!!!k.mac!!!! nawet meble juz kupione :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
orsini Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 ciotowaty??? a widzialas cialko?????ehhhhh cudo!!!!
sh_maniak Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Nie dosc ze Ci mieszkanie urzadzaja a ty jeszcze narzekasz Kobito :lol: :sweetCyb:
orsini Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 SUPER JUZ SIE CIESZE!!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X 0X a za te sama cene juz by znalazl domek na wsi jakis!!!albo i postawil od nowa malutki!!!!!
sh_maniak Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 orsini napisał(a):ciotowaty??? a widzialas cialko?????ehhhhh cudo!!!! chudzina :roll:
sh_maniak Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 orsini napisał(a):SUPER JUZ SIE CIESZE!!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X 0X a za te sama cene juz by znalazl domek na wsi jakis!!!albo i postawil od nowa malutki!!!!! ja sobie swoje mieszkanie ( które dostaje) muszę wykupi za swoje :evilbat: i nie narzekam ( auto sprzedaje :( ), ale ex mi juz takie tymczasowe kupił :D a ty all inclusive dostajesz i miałczysz :lol: zobacz ile kochanków bedziesz mogła sprowadzac i nikt nic nie powie, ze hałasujecie :cool1: zawsze je mozesz amienic na domek :wink:
orsini Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 jasne!!juz sie ciesze!!!! :evil: :cry: :cry: 0X :evilbat: :cry:
orsini Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 maruda???? a Ty bys sie cieszyla??? 30lat mieszkalas w domku 100 metrow od lasu, 200metrow od 2 jezior i nagle czekalby Cie blok kilka razy mniejszy????bez lasu, bez jezior, bez ogrodka ale za to z kupa sasiadow, i przynajmniej polowa z nich to beda pojeby nielubiace psow!!!! TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Agatka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Jakby mi tak dawali to zaraz bym brała :) i spełniała reszte swoich marzeń :) Olac sasiadów, moi musieli sie przyzwyczaic nie mieli wyjscia ;)
Recommended Posts