Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ciągle bardzo się boję jak Luna go przyjmie :roll: więc trzymajcie kciuki cały czas od środy :wink:

Właśnie dostałam maila i wiem, że Mars bardzo dobrze znosi rekonwalescencję po kastracji i nie interesuje się ranką :angel:

Posted

Ja też byłam dziś w Rzeszowie, to była najgorsza wystawa na jakiej byłam dotychczas :evil: Huricana też przywiozła złoty medal i zw.mł. i tak jak Beska rozpoczęła mł.ch.pl :lol: Alexandro dostałaś puzzle? Ja musiałam sie upominać :wink:

Olivko sędzina pisząc, że Oliwka jest w lekkiej nadkondycji miała na myśli to, że jest grubiutka 8)

Posted

Ja nie do tematu,ale to dlatego że musze zdac relacje :lol:

Otóż Weroncia z Fakerem przyjechała dzisiaj!!!!!!!!!!! Po dłuugim błądzeniu,wyjechalismy po nich i spotkaliśmy sie :D

Fakero jest sliczny i zdolny (daje łape,siada, daje głos,leży..... 8) )

Tylko czy go odda??? :( (ostateczna decyzja w tym tygodniu......

Posted

No to serdeczne gratulacje Zabka!!! Szkoda że się nie rozpoznałyśmy, na następnej wystawie musimy to naprawić :D Tak dostałam puzzle, asystentka sobie przypomniała (całe szczęście bo ja jak zwykle nie doczytałam że są przewidziane jakieś upominki dla Młodzieżowców :D )

A pogoda no po prostu komedia :lol:

Marta-m, trzymam kciuki za pozytywne zakończenie :wink:

Posted

Żabko !

Alexandro!

Wielkie gratulacje dla Was i Waszych suczek.

Jednak warto było się poświęcić .

Malawaszko, Agusia i Busiu serdeczne dzięki!

Posted

Aleksandro , Żabko i Olivko - gratulacje dla was i dla psiaków oczywiscie.

Marto - trzymam kciuki.

Malawaszka z tego co piszesz to Mars jest bardzo spokojym psem samo zachowanie po operacji stawia go w dobrym świetle, spokojny , nie nadpobudliwy - inaczej rozdarłby ranę na strzepy, ogólnie twierdzę że będzie dobrze!

Posted

Gratulujemy serdecznie wszystkim psiakom i Besi i Olivce i Hurricance !!! :)

My przez zupełny przypadek trafilismy na wystawe w Toruniu , tym razem jako widzowie :)

Mielismy okazje kibicowac wszystkim sznaucerkom,

No i tym razem mozemy pochwalic sie nie naszym sukcesem, a sukcesem Taty moich Blixniaków Sasquehanna CAMPARI który obronił tytuł Zw. rasy z przed roku :)

Jak ktos chce zobacyzc w jakiej kponkurencji to zapraszma na www.sznaucery.com

Posted
Malawaszka z tego co piszesz to Mars jest bardzo spokojym psem samo zachowanie po operacji stawia go w dobrym świetle, spokojny , nie nadpobudliwy - inaczej rozdarłby ranę na strzepy, ogólnie twierdzę że będzie dobrze!

Tak, tak - Mars to pies o staickim spokoju i nie ma w nim za grosz agresji podobno - nie bronił się nawet jak go kiedyś psy w boksie napadły :( Tylko Luna jest jego przeciwieństwem, ale z tym będę walczyć zgodnie ze wspaniałymi radami Tayshy :D

Posted
boshe, a ja w to jeszcze nie mogę uwierzyć :oops: i nie mogę się zdecydować gdzie dać legowisko MArsowi :roll: :wink:

Jak go już do domu przyprowadzisz to uwierzysz :D :wink: :lol:

Posted
boshe, a ja w to jeszcze nie mogę uwierzyć :oops: i nie mogę się zdecydować gdzie dać legowisko MArsowi :roll: :wink:

Zobaczysz, jeszcze będzie z Luncia na jednym posłanku spał ;)

Posted

Tez tak mysle :D ......Oczywiście na początku pewnie Lunka nie bedzie nawet rozpatrywała takowej opcji :lol: Ale potem jak juz sie polubią, to Lunka bedzie spacznie sypiała na brzuchu olbrzymka :wink:

Posted
Tez tak mysle :D ......Oczywiście na początku pewnie Lunka nie bedzie nawet rozpatrywała takowej opcji :lol: Ale potem jak juz sie polubią, to Lunka bedzie spacznie sypiała na brzuchu olbrzymka :wink:

:cunao: taaakich cudów nie ma :wink: :lol:

Posted

No prosze czytam, czytam i nacieszyc sie nie moge!!!!

Fajnie że Mars ma domek i to JAKI !!!!!

Sama sie nie moge doczekac jak bedziesz opisywac pierwsze wrazenia z jego pocytu w Waszym domku :)

Posted

Spoko, spoko - wieści będą - koleżanka Sheltomaniak napisze tu króciutką relację, którą dostanie ode mnie smskiem :D a ja proszę MArtę, Pasaverę albo Justę, żebyście na offie też conieco skrobnęły jak juą będzie tutaj :wink: :P

Posted

No Agatko - bo ja jutro dopiero jadę po Marsa do Chojnic - to jest 500 km ode mnie, więc postanowiłam zrobić sobie mini wakacje i spędzimy tam 5 dni - a moim TZ Lunką i z Marsem, coby się pieski poznały na obcym terenie :P

BTW Już zarezerwowałam domek nad rzeką Brdą :angel: 8)

Posted

Czyli juz wszystko jasne :)

A potem ja pójde na urlop i nie bedzie mnie az do 9 wrzesnia. Czyli i tak wszystkiego dowiem sie za 2 tygodnie :( buuuuuuu

Posted

Jestem tego pewna :)

Wczoraj widziałam na USG maluszki Daniczki , a włąsnie za 2,5 tyg powinny juz kwiczec w kojcu. Wiec mam nadzieje, ze bedzie wiele radosnych dobrych wieści :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...