Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

pamietacie te małe dranie które były u mnie tydzien i których foty wklejałam , te córcie Dengisiow e??
Toska to jedna z nich :)

Posted

ooo a tu jak sie nocne marki zebrały raptownie :D :D :D
jeszcze przed chwila prawie nikogo nie bylo.

witam wszystkich a w szczegolnosci Heathclif.

Natalko a ty planujesz w Poznaniu wystawiac Kenza u szalonego sedziego????
chyba wszyscy spotkaja sie jedynie towarzysko :D

Posted

No to witam rodzinke :D :D :D ale super :D :D :D foty foty foty :D :D
Agatka mam dla Ciebie niespodzianke ale wstawie ja jutro bo musze skaner wlaczyc... Zdjecie Dengiego z BIS Junior z Wegirskiej gazety kynologicznej - bardzo ladnie wyszliscie :wink: :D

Posted

Marcin ja sie caly czas zastanawiam czy wogole zglaszac...moze jakis cud sie zdarzy i zmienia sedziego??
Ale Poznan to bardzo dobre miejsce na spotkanie towarzyskie 8) :lol: :D :evilbat: :wink: hehe

Posted

a propos jedzenia - to do dzisiejszej rozmowy o niejadkowaniu :o to moja Luna chyba jakaś chora jest :o właśnie wylizała resztki ryżu ze śniadania któe jej zostały w misce a potem zjadła ze smakiem acane - bez dodatków - ona tak ma od jakiegoś czasu - jadłaby i jadła :o

Posted

a u mnie na ten przykład wszystkie psiaki jedzą jak szalone.
teraz i tak już się uspokoiły , Wanio kiedyś potrafił zjeśc kolacje w 11 sekund !!!! z zegarkiem w ręku ! ale mieliśmy ubaw jak jadł. Uzi to nie dość że szybko je to tak samo szybko po jedzeniu się załatwia , taką ma charcica przemiane materii i trzeba było szybko po jedzonku z nią lecieć na spacer a i tak nie raz w polowie drogi z I pietra cosik jej z tyleczka leciało . i ciezko bylo ja nauczyc zeby potrzymala sekunde dluzej . teraz jest juz ok ,zje i czeka na wyjscie.:D :D :D

Posted

:o o rany ale jazda z tą przemianąmaterii :o

Boluś wcina bardzo łapczywie i szybko - zostało mu po schronisku :-? on to nawet tabletki bez niczego wcina z ręki, z miski - jakkolwiek :lol:

Posted

Kenzo kiedys tez wciagal wszystko w sekunde a teraz sie taki niejadek zrobil...nie wiem dlaczego... ja kenzo byl maly to jak dopadal do miski to cala rodzina padala ze smiechu...balismy siie ze sie zadlawi... a co do Uzi Marcina to sama widzialam jak ona "wciaga" jedzonko :wink: i mialam przyjemnosc wyjsc z nia na spacer zaraz po nim wiec potwierdzam :wink: to nie zarty :wink:

Posted

jesoo przypomniało mi się że jak Lunę przyniosłam do domu to pierwszy posiłek był tak pochłaniany, że głowa ją przeważyła i tyle łapki uniosły się do góry :o i tak wcinała byle szybciej :roll:

Dostałam odpowiedź od tego gościa z allegro od olbrzyma do oddania - wygląda na to, że to prawda co pisze - pies bardzo ładny jest, bez papierów - był kupiony w Malborku. ehhh ma padaczkę :-( ale podobno nie jest uciążliwa - ataki rzadko... kto wie - może to jest pies, który będzie czekał na mnie :roll: zdjęcia na mojej stronie - jest jako 20

Posted

[quote name='Natalia_W']Dobranoc wszystkim...ide spac bo jutro trzeba wstac o 6.45...masakra... :x do jutra :wink:
tak???? :o :o :o :o
masakra??? :o :o :o
a ja codziennie o 5tej wstaje, jak to nazwiesz?????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...