Agatka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Donka to córcia Arwenki :)To przyrodnia siostra Kenza :) Natalia to i Wasza rodzinka :)
Heathclif Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Dona to DONNAMIRA QUEEN OF Dolina Rivendell a Tosiak to TOSKA TOSKANIA Nadpilickie Bestyjki
Agatka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 pamietacie te małe dranie które były u mnie tydzien i których foty wklejałam , te córcie Dengisiow e?? Toska to jedna z nich :)
madzior_ka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 ojej jak miło widzieć kolejnego Rivendelka na forum:) a mnie sie ta Donka z czyms kojarzyła (donnamira) ale nie mogłam skojarzyc z czym:) super!
wanio Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 ooo a tu jak sie nocne marki zebrały raptownie :D :D :D jeszcze przed chwila prawie nikogo nie bylo. witam wszystkich a w szczegolnosci Heathclif. Natalko a ty planujesz w Poznaniu wystawiac Kenza u szalonego sedziego???? chyba wszyscy spotkaja sie jedynie towarzysko :D
Natalia_W Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 No to witam rodzinke :D :D :D ale super :D :D :D foty foty foty :D :D Agatka mam dla Ciebie niespodzianke ale wstawie ja jutro bo musze skaner wlaczyc... Zdjecie Dengiego z BIS Junior z Wegirskiej gazety kynologicznej - bardzo ladnie wyszliscie :wink: :D
madzior_ka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 ojej czyli ammy na forum córcie Arwenki i Córcie Dengiego?:) jak miło i rodzinnei sie robi:)
Natalia_W Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Marcin ja sie caly czas zastanawiam czy wogole zglaszac...moze jakis cud sie zdarzy i zmienia sedziego?? Ale Poznan to bardzo dobre miejsce na spotkanie towarzyskie 8) :lol: :D :evilbat: :wink: hehe
Agatka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 WOW no co ty Natalia !!! jestem w szoku :) Dengi jest sławny ;) Wanio to tez twoja rodzinka Hitkclif :)
Natalia_W Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 No i to bardzo slawny :D Bo dwa razy jest wymieniany :wink: Obiecuje , ze jutro wkleje zdjecie :D Rodzinka nam sie powieksza 8) :wink: :P hehe
madzior_ka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 a ja musze pochwalic na wstepie ze sliczna masz Done:) bo wlasnie ogladam kilka jej zdjec na stronie Doliny Rivendell:) ale oczywiscie czekamy na nowsze zdjecia;)
Heathclif Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Dziękuję bardzo , zdjęcia umieszczę niebawem :D
Agatka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Natalia to moze i bys zeskanowała cały atykuł !!! PLEASE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Natalia_W Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Agatka nie ma problemu :D jutro Ci przesle mailem tylko podaj mi adres :D
malawaszka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 wowww rodzinka Rivendellków się pojawiła :angel: ja też czekam na foty!!!!
madzior_ka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 a Donka była juz wystawiana? gdzie i jak wam poszło:>?
malawaszka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 a propos jedzenia - to do dzisiejszej rozmowy o niejadkowaniu :o to moja Luna chyba jakaś chora jest :o właśnie wylizała resztki ryżu ze śniadania któe jej zostały w misce a potem zjadła ze smakiem acane - bez dodatków - ona tak ma od jakiegoś czasu - jadłaby i jadła :o
Agatka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Natalia najlepiej na mini2000@poczta.fm A Donka była wystawiana , ale niech sie włascicielka chwali sama :)
wanio Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 a u mnie na ten przykład wszystkie psiaki jedzą jak szalone. teraz i tak już się uspokoiły , Wanio kiedyś potrafił zjeśc kolacje w 11 sekund !!!! z zegarkiem w ręku ! ale mieliśmy ubaw jak jadł. Uzi to nie dość że szybko je to tak samo szybko po jedzeniu się załatwia , taką ma charcica przemiane materii i trzeba było szybko po jedzonku z nią lecieć na spacer a i tak nie raz w polowie drogi z I pietra cosik jej z tyleczka leciało . i ciezko bylo ja nauczyc zeby potrzymala sekunde dluzej . teraz jest juz ok ,zje i czeka na wyjscie.:D :D :D
malawaszka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 :o o rany ale jazda z tą przemianąmaterii :o Boluś wcina bardzo łapczywie i szybko - zostało mu po schronisku :-? on to nawet tabletki bez niczego wcina z ręki, z miski - jakkolwiek :lol:
Natalia_W Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Kenzo kiedys tez wciagal wszystko w sekunde a teraz sie taki niejadek zrobil...nie wiem dlaczego... ja kenzo byl maly to jak dopadal do miski to cala rodzina padala ze smiechu...balismy siie ze sie zadlawi... a co do Uzi Marcina to sama widzialam jak ona "wciaga" jedzonko :wink: i mialam przyjemnosc wyjsc z nia na spacer zaraz po nim wiec potwierdzam :wink: to nie zarty :wink:
Natalia_W Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Dobranoc wszystkim...ide spac bo jutro trzeba wstac o 6.45...masakra... :x do jutra :wink:
malawaszka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 jesoo przypomniało mi się że jak Lunę przyniosłam do domu to pierwszy posiłek był tak pochłaniany, że głowa ją przeważyła i tyle łapki uniosły się do góry :o i tak wcinała byle szybciej :roll: Dostałam odpowiedź od tego gościa z allegro od olbrzyma do oddania - wygląda na to, że to prawda co pisze - pies bardzo ładny jest, bez papierów - był kupiony w Malborku. ehhh ma padaczkę :-( ale podobno nie jest uciążliwa - ataki rzadko... kto wie - może to jest pies, który będzie czekał na mnie :roll: zdjęcia na mojej stronie - jest jako 20
orsini Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Natalia_W']Dobranoc wszystkim...ide spac bo jutro trzeba wstac o 6.45...masakra... :x do jutra :wink: tak???? :o :o :o :o masakra??? :o :o :o a ja codziennie o 5tej wstaje, jak to nazwiesz?????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Recommended Posts