Natalia_W Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 heh wlasnie dostalam informacje ze jutro przychodza zamontowac mi stale lacze :D :drinking: :D a Kenzo wlasnie dostal jedzonko i nie chce jesc wiec chyba dostosowal sie do tematu :wink:
malawaszka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='Romas']do tego wkladam dwa rodzaje mies :psie z koscia i indycze :o robisz z psów kanibali???? :o
Natalia_W Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 ale pustki tu dzisiaj... wszyscy spia?? :wink:
Elitesse Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Natalia_W napisał(a):ale pustki tu dzisiaj... wszyscy spia?? :wink: to jakis syndrom wakacyjny jest chyba...
Natalia_W Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 heh no chyba :wink: a ja wlasnie zrobilam angielska wersje strony.... pewnie z bledami ale co tam... :wink:
Natalia_W Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 a wlasnie prosze o opinie ktora wersja sie bardziej podoba (chodzi glownie o przyciski na stronie :wink: czy 1) www.republika.pl/sznaucerkenzo/glowna_ang.html czy 2)www.republika.pl/sznaucerkenzo/glowna.html ?????????? Pomozcie :D
Romas Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 robisz z psów kanibali???? :D :D Nooooo ..... :D A tak naprawde to skrot myslowy ,mieso dla psow ,powinnam napisac :D A moja kochana Bianeczka zaczela dzis wlasnie reagowac na wolanie i brac na dworzu smakolyki :angel: Oby zawsze juz nbiegla do mnie z takimi rozwianymi uszami i pelnym pedem. Dwa tygodnie nic tylko jak nakrecona ciagle wolam "Bianka choc ,Bianka chc" i czulam sie dosc zalamana ,ze ona raz zareaguje a trzy razy nie.No i ,ze jak juz podejdzie to nie boerze nagrody. A dzis pelen sukces i to nawet w obecnosci innych psow .Hura ,Hura !
Elitesse Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 dosc czesto zagladam sobie na allegro i czasem az mi szczena opada co to ludzie nie wymyslaja... brazowy sznaucer tym razem ? a gdzie ten pan widzi braz ? http://allegro.pl/show_item.php?item=61793025
Elitesse Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 super sznaucery tez sa fajne : Witam!!! mam do sprzedania 6 rasowych szczeniaków sznaucer miniaturka czarno srebny l!! maja 7 tygodni, sa zastrzepione psy tej rasy sa bardzo łagodne dla dzieci i otoczenia. Szczeniaki nie posiadaja rodowodu. Rodzice tych szczeniaków posiadaja rodowody oraz wiele tytułów i sa czestymi gosciami wystaw. Do zdjęć piesków załączam 2 zdjęcia ich matki! Cena za 1szczeniaka wynosi 250zł i jest jeszcze do uzgodnienia! a jeszcze pare dni temu bylo ogloszenie o niby rodowodowych miniaturach za jedyne 800 zl tylko ze pieski byly koloru...pszenicznego hmmm moze ktos rasy pomylil ?
Elitesse Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='Natalia_W']a wlasnie prosze o opinie ktora wersja sie bardziej podoba (chodzi glownie o przyciski na stronie :wink: czy 1) www.republika.pl/sznaucerkenzo/glowna_ang.html czy 2)www.republika.pl/sznaucerkenzo/glowna.html ?????????? Pomozcie :D mi ta polska :)
Natalia_W Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 no to juz mam totalny mix... bo mam dwie opinie na tak na polska i dwie na angielska :wink: :lol: Sznaucer brazowy?? ludzie to maja pomysly przeciez to p&s a ten drugi cz-sr.... kon by sie usmial... :roll: :o zenada...
Elitesse Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Natalia_W napisał(a):no to juz mam totalny mix... bo mam dwie opinie na tak na polska i dwie na angielska :wink: :lol: ... zawsze mozesz wylosowac :D albo zrobic na kazdy dzien tygodnia inna !!
Natalia_W Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 To jest dobre --->"W tej chwili mają miesiąc, są odrobaczywione, na szczepienia jeszcze za wcześnie"
Natalia_W Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 zawsze mozesz wylosowac :D albo zrobic na kazdy dzien tygodnia inna !! heh no jest to zawsze jakis pomysl... :D
Romas Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Mi zdecydowanie podobal sie bardziej ta pierwsza wersja z ta zabawna ksiega i samopiszacym piorem.Cos z klimatu Harego Potera.
malawaszka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='Elitesse']dosc czesto zagladam sobie na allegro i czasem az mi szczena opada co to ludzie nie wymyslaja... brazowy sznaucer tym razem ? a gdzie ten pan widzi braz ? http://allegro.pl/show_item.php?item=61793025 hahaha tylko która jest czarna a która brązowa :o biedne te psiaki, że miały pecha trafić na takiego debila 0X a widzieliście to? http://allegro.pl/show_item.php?item=62501637 ja bym chciała tego psa :( ciekawe tylko czy facet pisze prawdę - bo jakoś mi się te częste podróże kłócą z nieuleczalną chorobą - no chyba że to powiązane jest :-? napisałam do niego i ciekawe czy odpisze - zaproponowałam wstawienie info na mojąstronę - niestety nie zawsze ludzie odpisują :roll:
madzior_ka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 cześć Justa;) dawno nie pisałaś:) ale sie usmiałam czytając te ogłoszenia na allegro sznaucery brązowe, przeniczne, odrobaczywione;d;d ciekawe jakie jeszcze... a ten czarny olbrzym całkiem sympatyczny, ciekawe czy ci malawaszko odpiszą...
Heathclif Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Hej! pozdrawiam wszystkich :D jestem tu pierwszy raz , mam w domu dwie sznaucerki miniaturowe Donę i Toskę . Dopiero zaczynam moją przygodę ze sznaucerami
Mek Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Heathclif napisał(a):Hej! pozdrawiam wszystkich :D jestem tu pierwszy raz , mam w domu dwie sznaucerki miniaturowe Donę i Toskę . Dopiero zaczynam moją przygodę ze sznaucerami Witaj. A loginu to nie mogłeś/aś wymyślić bardziej pogmatwanego?????? Napisz coś o swoich psiakach i dawaj fotosy.
Natalia_W Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Heathclif napisz cos wiecej o sobie i o swoich psiakach :D No i oczywiscie serdecznie WITAMY :D :D :D wnaszych skromnych progach :wink: 8)
Agatka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 No witamy rodzinke na forum :) Ja tylko zdradze, żenasze psiaki to barzo sa spokrewnione ;)
madzior_ka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 ja równiez przylaczam se do powitania nowego sznauceromaniaka i prosb o konieczne napisanie czegos wiecej o swoich szaucerkach i wstawienia zdjec do galeri:)
Heathclif Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Dona ma prawię osiem m-cy jest maści pieprz i sól a Toska dopiero dwa miesiące , jest czarno-srebrna.Teraz przygotowujemy się z Doną do wystawy W Chorzowie , Tosiak musi podrosnąć :)
madzior_ka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 acha no to super:) zazdroszczę ci dwóch piesków:) pewnie sie fajnie razem chowają, a masz moze jakies zdjecia? acha i zdradź nam z jakich hodowli są sunie:)
Heathclif Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 zdjęcia postaram się niebawem dołączyć , dziękuję za miłe powitanie
Recommended Posts