Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

heh wlasnie dostalam informacje ze jutro przychodza zamontowac mi stale lacze :D :drinking: :D
a Kenzo wlasnie dostal jedzonko i nie chce jesc wiec chyba dostosowal sie do tematu :wink:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

robisz z psów kanibali????

:D :D Nooooo ..... :D
A tak naprawde to skrot myslowy ,mieso dla psow ,powinnam napisac :D
A moja kochana Bianeczka zaczela dzis wlasnie reagowac na wolanie i brac na dworzu smakolyki :angel:
Oby zawsze juz nbiegla do mnie z takimi rozwianymi uszami i pelnym pedem.
Dwa tygodnie nic tylko jak nakrecona ciagle wolam "Bianka choc ,Bianka chc" i czulam sie dosc zalamana ,ze ona raz zareaguje a trzy razy nie.No i ,ze jak juz podejdzie to nie boerze nagrody.
A dzis pelen sukces i to nawet w obecnosci innych psow .Hura ,Hura !

Posted

super sznaucery tez sa fajne :
Witam!!! mam do sprzedania 6 rasowych szczeniaków sznaucer miniaturka czarno srebny l!! maja 7 tygodni, sa zastrzepione psy tej rasy sa bardzo łagodne dla dzieci i otoczenia. Szczeniaki nie posiadaja rodowodu. Rodzice tych szczeniaków posiadaja rodowody oraz wiele tytułów i sa czestymi gosciami wystaw. Do zdjęć piesków załączam 2 zdjęcia ich matki! Cena za 1szczeniaka wynosi 250zł i jest jeszcze do uzgodnienia!

a jeszcze pare dni temu bylo ogloszenie o niby rodowodowych miniaturach za jedyne 800 zl tylko ze pieski byly koloru...pszenicznego hmmm moze ktos rasy pomylil ?

Posted

no to juz mam totalny mix... bo mam dwie opinie na tak na polska i dwie na angielska :wink: :lol:

Sznaucer brazowy?? ludzie to maja pomysly przeciez to p&s a ten drugi cz-sr.... kon by sie usmial... :roll: :o
zenada...

Posted

Natalia_W napisał(a):
no to juz mam totalny mix... bo mam dwie opinie na tak na polska i dwie na angielska :wink: :lol:
...

zawsze mozesz wylosowac :D albo zrobic na kazdy dzien tygodnia inna !!

Posted

[quote name='Elitesse']dosc czesto zagladam sobie na allegro i czasem az mi szczena opada co to ludzie nie wymyslaja...

brazowy sznaucer tym razem ? a gdzie ten pan widzi braz ?
http://allegro.pl/show_item.php?item=61793025

hahaha tylko która jest czarna a która brązowa :o biedne te psiaki, że miały pecha trafić na takiego debila 0X

a widzieliście to? http://allegro.pl/show_item.php?item=62501637 ja bym chciała tego psa :( ciekawe tylko czy facet pisze prawdę - bo jakoś mi się te częste podróże kłócą z nieuleczalną chorobą - no chyba że to powiązane jest :-? napisałam do niego i ciekawe czy odpisze - zaproponowałam wstawienie info na mojąstronę - niestety nie zawsze ludzie odpisują :roll:

Posted

cześć Justa;) dawno nie pisałaś:) ale sie usmiałam czytając te ogłoszenia na allegro sznaucery brązowe, przeniczne, odrobaczywione;d;d ciekawe jakie jeszcze... a ten czarny olbrzym całkiem sympatyczny, ciekawe czy ci malawaszko odpiszą...

Posted

Hej! pozdrawiam wszystkich :D jestem tu pierwszy raz , mam w domu dwie sznaucerki miniaturowe Donę i Toskę . Dopiero zaczynam moją przygodę ze sznaucerami

Posted

Heathclif napisał(a):
Hej! pozdrawiam wszystkich :D jestem tu pierwszy raz , mam w domu dwie sznaucerki miniaturowe Donę i Toskę . Dopiero zaczynam moją przygodę ze sznaucerami

Witaj.
A loginu to nie mogłeś/aś wymyślić bardziej pogmatwanego??????

Napisz coś o swoich psiakach i dawaj fotosy.

Posted

Dona ma prawię osiem m-cy jest maści pieprz i sól a Toska dopiero dwa miesiące , jest czarno-srebrna.Teraz przygotowujemy się z Doną do wystawy W Chorzowie , Tosiak musi podrosnąć :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...