madzior_ka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 tez mam nadzieje z etak będzie, a z czego będziesz zdawała maturę? i juz wiesz co dalej chcesz robić?
Natalia_W Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 z polaka, historii, gegry i niemca... a wlasnie zobaczylam plan na ten rok szkolny :wink: i jest super w pn, wt i czw koncze o 13.30 w sr o 14.35 i w pt. o 12.35 8) 8) 8) bomba :wink: :drinking: :evilbat:
madzior_ka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 oj no to zeczywiście super masz plan.... ja narazie nie znam swojego, ale mam nadzieje, że też nie będę kończyła o jakichś kosmicznych porach i znajdę jeszcze czas na szkolenie Deniska:) no to w takim razie jutro czxekamy na zdjecia moze ja tez sie zmobilizuje i pozmniejszam i wstawie z Denisowego hasania i u babci i porobie mu jakies po ostrzyzeniu przeze mnie główki, uszek i przedpiersia:) a teraz dobranoc wszystkim:)
orsini Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Elitesse napisał(a):no tak ale zapomnialam ze tam na ten koniec swiata zawsze wszystko predzej dochodzi niz do mnie do cywilizowanego swiata :P 0X 0X 0X 0X 0X :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: Natalia GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no to juz masz pol interchampionatu!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
orsini Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 niestety:(((buuuuuuuuuuuuuuuuu a u uuuuuuuuuuuu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Madziara Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 N pocieszenie - ja już zapomniałam jak urlop wygląda :(
florance Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Robinnnnnnnnn!!! :angel: w końcu się pokazałeś 8) Julcia :drinking:
florance Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 a co do urlopu to nie mędrkujcie mi tu, bo ja w ogóle jeszcze w tym roku nie byłam :evil:
orsini Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 auuuuu ja nie jestem stworzona do pracy:(((((((((buuuuuuuuuuuu auuuuuuuuuuuuuu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
florance Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 a tak wracając do tematyki sznaucerów, to mój borys nic nie je :( tzn nie chce już jeść suchej karmy (próbowałam kilku...) Jak już się zlękłam, że mi padnie z głodu, to dostał karmę z pedi z gazety (to w saszetce) wymieszane z suchym i zjadł, aż mu się uszy trzęsły!! nie wiem, czy mam go przetrzymywać...? jak nic innego nie dostanie, to wieczorem łaskawie wciągnie miskę suchego, ale to trochę mało :( a ja nie mam czasu, żeby mu gotować!
orsini Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 ja mam niejadka w domu, wiec jej do suchego cos dodaje a to pokroje w kosteczke parowke-pachnie wiec je, a to wlasnie saszetke pedigree dziele na pol a te pol rozgniatam widelcem na miazge dodaje suche i mieszam i psina wciaaaaaaaga:))))))))
florance Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 orsini napisał(a):ja mam niejadka w domu, wiec jej do suchego cos dodaje a to pokroje w kosteczke parowke-pachnie wiec je, a to wlasnie saszetke pedigree dziele na pol a te pol rozgniatam widelcem na miazge dodaje suche i mieszam i psina wciaaaaaaaga:)))))))) no z tym pedi też tak robiłam, ale ma po tym małe rozwolnionko - co spacer to kupka, albo i dwie... :roll:
florance Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 a w ogóle to z mojego bubla się straszna przytulanka zrobiła (co mnie osobiście bardzo cieszy) :D non stop włazi na kolana, chce, żeby go głaskać... szok, bo do niedawna to się prawie dotknąć nie dał...taki mały słodziaczek :)
orsini Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 eeee nie, bo mu za duzo dalas saszetki pewnie-kazda raptowna zmiana karmy powoduje rozwolnienie, podziel saszetke na minimum 2 czesci, a moze i na 3 dasz rade-tak tylko dla smaku i zapachu i juz:))))))) a po parowce nie powinien miec sraczki:)))))
florance Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 dzieliłam! nawet na 4! potem mu ugotowałam kurczaka z ryżem i marchewką i przez 3 dni jadł, ale też kupkował jak głupi... poza tym z gotowaniem za dużo ceregieli niestety (zaraz się hieny na mnie rzucą, że jak nie mam czasu, to nie powinnam mieć psa :evilbat: ). Niby jak nic innego nie dostaje, to zrobi łaskę i pod wieczór zje suche, ale czy to humanitarne tak go głodzić? :x
florance Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 a co do parówki, jak mu pokroiłam w kosteczkę kawałek szyneczki to ją wygrzebał, a karmę zostawił :evilbat: więc z parówką pewnie będzie to samo 8)
orsini Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 florance napisał(a):a co do parówki, jak mu pokroiłam w kosteczkę kawałek szyneczki to ją wygrzebał, a karmę zostawił :evilbat: więc z parówką pewnie będzie to samo 8) hahahhahaa no to nie moja wtedy zjada juz wszystko:))))))))
florance Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 no widzisz... on nawet z rozbełtanego pedi pozostawia kulki, które nie są zupełnie wymieszane z galaretką... martwi mnie tylko to, że w oczach chudnie... :-?
Madziara Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Ja przez pierwsze dwa lata życia psa gotowałam mu codziennie, bo odgrzewanego nie chciał jeść, a pies się rozwija więc potrzebuje itd... skrajne przypadki wyglądały tak że siedziałam z psem nad miską podkarmiałam, pokazywałam, że dobre, mlaskałam itd... Po czym miałam dość - dostał wór suchego, dwa tygodnie nic nie żarł, a później się nauczył... Jadał tylko wieczorami i troszeczkę ale jadł :) W wieku 9 lat mu odbiło i chciałby jeść 24/dobę... Ten typ tak ma :) Oceń sama co jest lepsze - czy odrobinka luźnego kału (jak pies całe życie na suchym to nie dziwota), czy takie cyrki jak ja odstawiałam... (mój nawet gotowanym gardził)...
Natalia_W Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 zapraszam do galerii - fotki z wystawek :wink:
malawaszka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 a ja moim gotuję codziennie ryżyk z kurczaczkiem :roll: bo Boluś nie toleruje samychg sucharów - jelita nie wytrzymują, więc Luna się nawet nauczyła jeść ryż :o a kiedyś jak próbowałam jej dawać to pluła jak goopia, a teraz czyści michę jak trza :wink: a wieczorkiem dostaje Luna acane a boluś drugą porcję ryżu z kurą :fadein: no i właśnie pisząc Wam o tym poczułam zapach spalonego ryżu :wallbash:
Natalia_W Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 heh ma trzecia lapke!!!!!!!!!!!! :D :D :D rinking: :drinking: :drinking: ale super :D 8)
Recommended Posts