orsini Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 spadaj Martus!!!! moj ci on :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sh_maniak Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 a czy ja go chcę :wink: o scan tylko poprosiłam :lol: 8) Krysiu niech on sie z zona dla ciebie roziwdzie 8) , ty wyjdziesz na ta bleh :lol: , a potem ja go spokojnie sobie zabiorę :sweetCyb: :roflt:
Agatka Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Co za popieprozny dizne, wszytsko do góry nogami, pojawiam sie i znikam, zaraz znowu mnie nie bedzie :( No i wszyscy beda po wakacjach a ja dopiero je bede miała :) przynajmniej na to licze, ze wogóle je bedemiała. I bedziemy chodzic z ogoniastymi na grzyby :)
szorka Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 ORSINI ,dostajesz dużą naganę . Chcemy spełnić twoje mażena co do faceta ,kynologia naraża się na koszta ( bezgraniczne) ,a ty tylko zadajesz pytania :roll: :roll: :roll: .Czy będziesz w Warszwie z tym swoim cacuszkiem zdobywcą (szczere gratulacje ),TO MOŻE CI PRAWDĘ POWIEM.Dużo buziaków :P :P
madzior_ka Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Witajcie ja dzisiaj o 7:00 wrócviłam z obozu i odpowiem wam jal było:) było oczywiscie super non stop było co robic:) nigdy sie nie nudziłam mimo ze pogoda była rózna. opisze po klrótce kilka spraw:) fajne były chatki:) budowalismy sobie w lesie szałasy i spalismy tam dwie noce:) było genialnie, prycze i półeczki wyszły nam całkim ładne:) bylismy na wedrówkach w Trójmiescie i jechalismy przez Olsztyn gdzie mielismy zwiad i troche sobie Olsztyn obejrzałam potem spalismy trzy noce w Sop[ocie szlismy plazą do Gdyni i zwiedzalismy Gdansk było super:) na obozie było jeziorko gdzie pływalismy w cepluskiej wodzie:) strasznie sie za deniskiem steskniłam i strasznie on sie cieszył jak wróciłam:) teraz wlasnie znalażłam chwilke by napisac bo graam jescze na gitarze której mi brakowało przez ten miesiąc ale nie mam wiecej czsu bo lece z deniskiem na spacerek:) acha i jeszce do Romas: julcia mi powidziała co jej powiedziałas na toz e Denis ciagnie i wyrywa sie do innych psów oczywiscie spróbuje to z niego usunac ale nie wiem czy sie uda i chciałam ci sie zapytac jak to robic metoda klikrową? jak JA zobacze psa (denis jescze nie) to wtedy zacząc klikac i klikac vcały czas jak pies bedzi przechodził czy w ogóle nie klikac tylko zaczac karmic go smakołykami i kamic cały czas jak pis obcy bedzie na widoku a na konu kliknąć? czy w ogóle nie uczyc tego klikerem tylko karmiąc smakołykami jak widzi psa i dązyc do tego by na widok obcego psa przybiegał do mnie w oczekiwaniu na smakołyk.... bo to chyba mozliwe prawda? tak sobie to wydedukowałam... powiedz co o tym sadzisz (karmieniu go jak tylko pies jest na wifoku)... a co zrobic gdy zaczne go karmic a jak on zobaczy psa to nie zechce juz jest tylko zacznie swoje wyprawiac?
orsini Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 szorka napisał(a):ORSINI ,dostajesz dużą naganę . Chcemy spełnić twoje mażena co do faceta ,kynologia naraża się na koszta ( bezgraniczne) ,a ty tylko zadajesz pytania :roll: :roll: :roll: .Czy będziesz w Warszwie z tym swoim cacuszkiem zdobywcą (szczere gratulacje ),TO MOŻE CI PRAWDĘ POWIEM.Dużo buziaków :P :P w Warszawie nie bedziemy niestety....ale za to w Legionowie i owszem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Oooooooooo nie, tym razem to ja rozpracowalam Szorke, wiec Orsini nie przypisuj sobie tego coooooo :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . Czekaj a jakie foty chcesz z Bratyslawy, tej cz-s suczki????????? No i czekam na moje i Bangity fotki z Bratyslawy z ringu i pudla :D .
orsini Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 to sprawdz swoja poczte glabie tak?:))))) aaa nie prawda bo ja PIERWSZA rozpracowalam szorke!!!!!!!!!!!!!!!!juz kilka dni temu!!!!!
orsini Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Kavanga gdzie moje foty??????? :o :o :o :o :evil: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Ka-Vanga Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Nie ty tylko JA, spytalam ja o klub i jak odpisala to napisalam, ze juz wiadomo kto to Szorka 8) . No kurcze nie mam jeszcze tych fot, a Tobie ktore wyslac?????????
orsini Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 KaVanga co Ty epopeje piszesz czy jak???ja kcem fotki:)))))
Ka-Vanga Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 orsini napisał(a):Kavanga gdzie moje foty??????? :o :o :o :o :evil: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Ale tej cz-s suki???????????
orsini Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Nie ty tylko JA, spytalam ja o klub i jak odpisala to napisalam, ze juz wiadomo kto to Szorka 8) . No kurcze nie mam jeszcze tych fot, a Tobie ktore wyslac????????? masz masz, tylko nie z mojego mejla a od krysi!!!!!!!!!!!!!!!! te 2 cz-sr fotki tesh na mejla do Krysi wyslij
Ka-Vanga Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Haha fotki sie sciagaja z aparatu :D . Kurcze nic nie doszlo :-? .
orsini Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haha fotki sie sciagaja z aparatu :D . Kurcze nic nie doszlo :-? . nie klam my mamy w wyslanych to dawaj jeszzcze innego mejla
Ka-Vanga Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Dla Was juz tez poszly. Sprobuj na ten mail: schnauzer@ka-vanga.com .
orsini Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Kavanga to wyslij z innego mejla i na mejla krysi, a nie w tej wp.pl my tesh jusz wyslalim
Ka-Vanga Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Nio idzie cos. Na mail Krysi poszlo, ale moge jeszcze raz wyslac z innego.
orsini Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 no cos ciagnie sie:)) a ja spadam spac papapap dobranoc wszystkim:)))
Ka-Vanga Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Maila dostalam, BARDZO DZIEKUJE :))))))))))). I juz odpisalam na niego ;).
Romas Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 A ja chcialam powiedziec ,ze jeszcze zyje ale Bianka pozera mi caly wolny czas ,bestia :-)
madzior_ka Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 o Romas kochana jak dobrze ze jestes:) rozumiem ze jestes teraz zajeta Bianką ale prosze zerknij na mojego posta na stronie poprzedniej i potwierdź bądź zaprzecz ostatnią jego część dotyczącą oduczenia Denisa szczekania, warczenia i piszczeba na widok innego psa....
Recommended Posts