Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

szorka napisał(a):
Ka-Vanga p Jarosław Matyas na prośbę Piotra Króla .A szefom podobno się nie odmawia .Ale z ciebie spryciula :lol: :lol: :lol:

Hahaha to w takim razie juz wiadomo kim jest Szorka :wink: 8) .

Posted

szorka napisał(a):
CO się czepiły WASZECZKI ja jestem SZORKA .Cały rok macie na gdybanie ,obstawianie .Może w czarnych zwyciężca jeszcze się nie urodził a dogomanki dzielą futerko . U Sapieginy wygrywa ładny anatomicznie dobrze przygotowany i pokazany.Kociuby mogą jechać w tym czasie na Hawaje. Całuski :P :P :P :P

A cacuszka :wink: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Posted

malawaszka napisał(a):
a jeszcze mam pytanie - czy ktoś może wybiera się jutro do ZK w Wawce??? potrzebuję sprawdzić nr tatoo A341 to tatuaż tego średniaczka p&s który jest na Paluchu - myślę, że trzebaby dotrzeć do hodowcy i właścicieli jak najszybciej bo po kwarantannie chcą psa wykastrować - a to przeciez papierowy pies i moze ma w sobie jakies super geny ;-)

Waszeczko ja bede w czwartek w ZK wiec moge sprawdzic co i jak, ale mysle, ze spoko to mozna zalatwic telefonicznie dzisiaj.

Posted

szorka napisał(a):
CO się czepiły WASZECZKI ja jestem SZORKA .Cały rok macie na gdybanie ,obstawianie .Może w czarnych zwyciężca jeszcze się nie urodził a dogomanki dzielą futerko . U Sapieginy wygrywa ładny anatomicznie dobrze przygotowany i pokazany.Kociuby mogą jechać w tym czasie na Hawaje. Całuski :P :P :P :P

to trzymam cie za slowo bo po tegorocznych cacuszkasz az mi sie gips z wrazenia rozpuscil :) ale daleko ta klubowka odemnie oj daleko !!! mam tylko nadziejej ze to niejakie wakacje beda wtedy....

Posted

Mek napisał(a):
szorka napisał(a):

TZN ja pisałem apropos Nowego Targu bo tam tylko dwoje przedstawicieli rasy bedzie walczyc o tytuły

a ja mialam zglosic cale swoje stado coby podniesc frekfencje i nawet rozmawialam z panem ogranizatorem ale tak namieszal ze sie zniechecilam :(

Posted

Waszko!! :D
Wszystkiego Najlepszego!! Dużo zdrówka!! :drinking: :drinking: szczęścia :angel: :angel: sznaucerków rzecz jasna :wink: :Dog_run: oraz spełniania najskrytszych marzeń i czego sobie tylko zapragniesz!!! :laola:

Posted

Waszko!
:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
100 lat, dużo usmiechu, zamknięcia wszystkich schronisk z powodu braku porzucanych piechów i pociechy z Twoich sznucków
życzą Ci
Justyna i 12 sznaucerków :P
:drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

CO to za wibitny specjalista od sznaucerów sędziuje w Nowym Targu ,że swoją osobą przyciągnoł taką oszałamiającą ilość psów . :o :o

Posted

szorka napisał(a):
CO to za wibitny specjalista od sznaucerów sędziuje w Nowym Targu ,że swoją osobą przyciągnoł taką oszałamiającą ilość psów . :o :o

Petr Rehanek

Posted

Waszeczko STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A kto to jest szorka??

A co do nowego targu to w sumie bez wzgledu który przedstawiciel rasy wygra to ja sie cieszyc będe ;) ;D

Posted

A tak na marginesie to myśle, ze ludzie sie obawiali inwazji czechów... Ale moim zdnaiem to było dla czechów za daleko i nie pomyliłam sie :)

Posted

Agatka napisał(a):

A co do nowego targu to w sumie bez wzgledu który przedstawiciel rasy wygra to ja sie cieszyc będe ;) ;D

No Agatko w tak komfortowej sytuacji to chyba jeszcze nigdy nie byłaś :):):)

Posted

Agatka napisał(a):

A moze przyjedizesz nam pokibicowac?? ;)

Może przyjade ;) tylko ja wtedy będe w rozterce bo nie będe mógł sie zdecydowac której z Was kibicować.

Posted

Mek napisał(a):
Agatka napisał(a):

A moze przyjedizesz nam pokibicowac?? ;)

Może przyjade ;) tylko ja wtedy będe w rozterce bo nie będe mógł sie zdecydowac której z Was kibicować.

Mi nie musisz, bo mnie nie będzie :P
Możesz kibicować mojemu delegatowi :evilbat: :lol:
Napewno będzie potrzebował wsparcia :wink:

Posted

Agatka napisał(a):
Ja CI powiem bedziesz kibicowac SŁoniowi ;)

A wogóle to mozesz pomagac obydwu suniom swoim dobrym humorem :)

A to z tym Słoniem to jest wyjscie :D

A co do mojego humoru to bywa różnie, zależy jak leży ;)

Posted

jostra napisał(a):

Mi nie musisz, bo mnie nie będzie :P
Możesz kibicować mojemu delegatowi :evilbat: :lol:
Napewno będzie potrzebował wsparcia :wink:

Zeby szanse były równe to proponuje aby Lady wystawiał małżonek Agatki ;).

Jostra a jak malce?? Pewnie mają 3xS????

Posted

Agatka napisał(a):

E tam ja to jeszcze nie pamietam żeby CI MEK humorek kiedys nawalił ;)

Humor to ja mam zawsze .. tylko czasem pod zdechłym psem .

Ide na grzyby :) bo wszyscy chodzą i przynoszą po 120 prawdziwków a ja pewnie się podknę i zęby wibije a borowika nie znajde.

Posted

Mek napisał(a):

Jostra a jak malce?? Pewnie mają 3xS????

Malce rosną jak na drożdżach
Czy masz na myśli ssanie, spanie i sranie???
Jeszcze łazić lubią i wszędzie nochalki wsadzać
Jak otworzą oczęta to będzie przerąbane :evilbat: , bo już są strasznie ruchliwe :roll:

Posted

Agatka napisał(a):
A tak na marginesie to myśle, ze ludzie sie obawiali inwazji czechów... Ale moim zdnaiem to było dla czechów za daleko i nie pomyliłam sie :)

no moze i na dodatek tego samego dnia jest Raciborz wiec psy sie rozlozyly na dwie wystawy

Posted

Agatka napisał(a):
A kto to jest szorka??

no ja obstawiam na pania Zosie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jesli mam racje to BARDZO nam bedzie milo!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
co do sedziow na klub za 2 lata to ja tesh poprosze o kogos kompetentnego-nie musi byc to ladne:)))))ten Sloweniec chyba nie bardzo sie zna-przynajmniej na chartach-gubil sie w ocenie, ale piekny byl...ehhhhhhh
A nie mozna by tak pamieniac tego Wegra z pania Szczepkowska?:))))skad Wyscie go wytrzasneli???? :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...