Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

GRATULUJE Jostra malych dzieciatek!!!!!!!
No i oczywiscie wszystkim dziewczynom sukcesow z Bratyslawy!!!!Fajnie bylo Was znowu spotkac!!!Elitesse, szkoda, ze nie wiedzialam, ze spaliscie obok nas:(((((no coz.....
Serio miny mielismy niezle jak zobaczylismy Ize!!!bo na smierc zapomnielismy, ze Ola jedzie z Beska!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No to ja sie krociutko pochwale-przygody i przezycia Wam opisze next tajm, bo zaraz ide do miasta....
A wiec z Wiktorem skonczylam Mlodziezowy Championat Slowacji!!!!A na bisie juniorow (tam fajnie dziela na psy i na suki) Wiktor byl 3ci!!!!w bardzo doborowym towarzystwie, wiec jestem bardzo, bardzo dumna i szczesliwa!!!Ciekawe co teraz powiedza zlosliwe wiedzmy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahhaa, mam to w nosie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Juniorow bylo bardzo duzo-dookola wielkiego ringu i jeszcze kawalek, bo tyle tego bylo :lol: :lol: :lol: :lol: moim marzeniem bylo przejsc do finalu, a nie odpasc w pierwszej kolejce, zwlaszcza, ze u nas tesh na ringu przygotowawczym sedzia chodzil i ogladal psiaki, a na Wiktora tylko krociutenko sie spojrzal, wiec sobie pomyslalam, ze nie mam zadnych szans. Tym bardziej bylam zaskoczona jak mnie wybieral za kazdym razem do kolejnego finalu....ehhh ale emocje..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Co do Slowacji to najbardziej mi sie w niej podoba...jedzenie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dobre, duzo i TANIO!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ok, no to tyle na te chwilke bo lece za moment

Posted

Aha, mam pretensje o pucharki na bisie!!!buuu malutkie!!!to ja za caciby w Polsce wieksze dostawalam!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
aaaa i zakochalam sie ...ehhhhhh....w panu sedzim ze Slowenii...ehhh jaki on cudny...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):

aaaa i zakochalam sie ...ehhhhhh....w panu sedzim ze Slowenii...ehhh jaki on cudny...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gdzie fotka dla mnie :evilbat:

Posted

sh_maniak napisał(a):
orsini napisał(a):

gdzie fotka dla mnie :evilbat:

ohh Orsini zazdroszcze ze go widzialas :lol: :wink:

Posted

Dogomania ,Orsi może spełnić twoje mażenia ,jeśli to sędzia od sznaucerów i przy tym widzi co sędziuje ,to nie widzę przeszkód żeby zaprosić go na klubówkę :roll: :roll: :roll: Zawsze miło mieć na ringu dobrego sędziego ,a że przy tym przystojny to łatwiej ponieść gorycz porażki , jeśli wygrywa cacuszko .Tylko hasło i masz .Cieszysz się -HI,HI ,HI . Całuski.

Posted

Haha ja tez popatrzylam sobie na sedziego :evilbat: .

Yyyyyyyyy, a ktory oddzial w przyszlym roku organizuje klub???? Ja tam bym zaprosila tego co nas sedziowal w Bratyslavie w niedziele, co prawda niezbyt piekny, raczej brzydki, ale jakie ma oko :wink: .

Orsini dzieki za fotki, a daloby rade wyslac oryginaly do mnie na skrzynke.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Haha ja tez popatrzylam sobie na sedziego :evilbat: .

Yyyyyyyyy, a ktory oddzial w przyszlym roku organizuje klub???? Ja tam bym zaprosila tego co nas sedziowal w Bratyslavie w niedziele, co prawda niezbyt piekny, raczej brzydki, ale jakie ma oko :wink: .
.

tez sie zastanawial gdzie w przyszlym roku zawita klubowka ??? ma ktos jakies przecieki ????

Posted

Na przyjemny widoki trzeba kapeńkę poczekać .Na przyszły rok zaproszeni są panowie z brzuszkiem .Nie wiedziałam ,że właścicielki sznaucerów chcą sędziów (panów) z kastingu .Nie znam zdania Orsi.

Posted

Eeeeeee tam zaraz z castingu, ja chce kogos kto dobrze sedziuje :evilbat: . Wszystko jedno czy przystojniak czy taki sobie :wink: .
Szorka to napisz moze gdzie ten klub bedzie jak juz wiesz i jacy sedziowie cio :D .

Posted

Klubówka w najsympatyczniejszym miejscu ,przyjaznym sznaucerom .MIiniatury-p/s rosjanin Gienadij Sipiagin ,cz /srb. węgier Tibor Gallen ,czarne białe Tatiana Sipiagina ,średniaki Barbara Szczepkowska , olbrzymy słowak Jarosław Matyas .Obsada potwierdzona i zaakceptowana przez klub . Tylko spróbujcie marudzić . :roll: :roll:

Posted

Haha chyba juz wiem gdzie, czyzby w Nowym Dworze??????? :wink: .

Hihi znowu Matyas, hehe on to chyba sie juz przyzwyczail, ze zawsze juz u nas na klubie jest :wink: .

Aaaaaaaaaa w ogole to: STO LAT STO LAT NIECH ZYJE WASZECZKA NAM STO LAT STO LAT NIECH ZYJE WASZECZKA NAM JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ZYJE WASZECZKA NAM NIECH ZYJE NAM :grins: :laola: :new-bday: :BIG: :bday: :B-fly: :tort: :multi: :terazpol: :drinking: .

Posted

Orsini! Wielkie ,Ogromne ,Gratulacje !!! Fantastycznie! Musisz byc na pewno bardzo zadowolona z tego sukcesu ,to jest cos !

Malawaszka ja rowniez Zycze Ci Sto Lat ,Sto Lat ,Wszystkiego Najlepszego

Posted

Dziękuję :-)

No noo i z tego wszystkiego zapomniałam pogratulować - BRAWO dla wszystkich - aaale mamy wspaniałe sznaucerki na forum :laola:

a jeszcze mam pytanie - czy ktoś może wybiera się jutro do ZK w Wawce??? potrzebuję sprawdzić nr tatoo A341 to tatuaż tego średniaczka p&s który jest na Paluchu - myślę, że trzebaby dotrzeć do hodowcy i właścicieli jak najszybciej bo po kwarantannie chcą psa wykastrować - a to przeciez papierowy pies i moze ma w sobie jakies super geny ;-)

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Haha chyba juz wiem gdzie, czyzby w Nowym Dworze??????? :wink: .

Hihi znowu Matyas, hehe on to chyba sie juz przyzwyczail, ze zawsze juz u nas na klubie jest :wink: .

Aaaaaaaaaa w ogole to: STO LAT STO LAT NIECH ZYJE WASZECZKA NAM STO LAT STO LAT NIECH ZYJE WASZECZKA NAM JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ZYJE WASZECZKA NAM NIECH ZYJE NAM :grins: :laola: :new-bday: :BIG: :bday: :B-fly: :tort: :multi: :terazpol: :drinking: .

Imieniny? Urodziny? ............niech bedzie co chce STO LAT ŻYCZE>

Posted

CO się czepiły WASZECZKI ja jestem SZORKA .Cały rok macie na gdybanie ,obstawianie .Może w czarnych zwyciężca jeszcze się nie urodził a dogomanki dzielą futerko . U Sapieginy wygrywa ładny anatomicznie dobrze przygotowany i pokazany.Kociuby mogą jechać w tym czasie na Hawaje. Całuski :P :P :P :P

Posted

szorka napisał(a):
CO się czepiły WASZECZKI ja jestem SZORKA .Cały rok macie na gdybanie ,obstawianie .Może w czarnych zwyciężca jeszcze się nie urodził a dogomanki dzielą futerko . U Sapieginy wygrywa ładny anatomicznie dobrze przygotowany i pokazany.Kociuby mogą jechać w tym czasie na Hawaje. Całuski :P :P :P :P

TZN ja pisałem apropos Nowego Targu bo tam tylko dwoje przedstawicieli rasy bedzie walczyc o tytuły

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...