orsini Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 GRATULUJE Jostra malych dzieciatek!!!!!!! No i oczywiscie wszystkim dziewczynom sukcesow z Bratyslawy!!!!Fajnie bylo Was znowu spotkac!!!Elitesse, szkoda, ze nie wiedzialam, ze spaliscie obok nas:(((((no coz..... Serio miny mielismy niezle jak zobaczylismy Ize!!!bo na smierc zapomnielismy, ze Ola jedzie z Beska!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No to ja sie krociutko pochwale-przygody i przezycia Wam opisze next tajm, bo zaraz ide do miasta.... A wiec z Wiktorem skonczylam Mlodziezowy Championat Slowacji!!!!A na bisie juniorow (tam fajnie dziela na psy i na suki) Wiktor byl 3ci!!!!w bardzo doborowym towarzystwie, wiec jestem bardzo, bardzo dumna i szczesliwa!!!Ciekawe co teraz powiedza zlosliwe wiedzmy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahhaa, mam to w nosie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Juniorow bylo bardzo duzo-dookola wielkiego ringu i jeszcze kawalek, bo tyle tego bylo :lol: :lol: :lol: :lol: moim marzeniem bylo przejsc do finalu, a nie odpasc w pierwszej kolejce, zwlaszcza, ze u nas tesh na ringu przygotowawczym sedzia chodzil i ogladal psiaki, a na Wiktora tylko krociutenko sie spojrzal, wiec sobie pomyslalam, ze nie mam zadnych szans. Tym bardziej bylam zaskoczona jak mnie wybieral za kazdym razem do kolejnego finalu....ehhh ale emocje..... :lol: :lol: :lol: :lol: Co do Slowacji to najbardziej mi sie w niej podoba...jedzenie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dobre, duzo i TANIO!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ok, no to tyle na te chwilke bo lece za moment
orsini Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Aha, mam pretensje o pucharki na bisie!!!buuu malutkie!!!to ja za caciby w Polsce wieksze dostawalam!!! :lol: :lol: :lol: :lol: aaaa i zakochalam sie ...ehhhhhh....w panu sedzim ze Slowenii...ehhh jaki on cudny...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 a w niedziele oczywiscie tak jak Kavanga w niedziele nie zostawalismy na bisy-za daleko do domu
sh_maniak Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 orsini napisał(a): aaaa i zakochalam sie ...ehhhhhh....w panu sedzim ze Slowenii...ehhh jaki on cudny...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gdzie fotka dla mnie :evilbat:
maga18 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 sh_maniak napisał(a):orsini napisał(a): aaaa i zakochalam sie ...ehhhhhh....w panu sedzim ze Slowenii...ehhh jaki on cudny...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gdzie fotka dla mnie :evilbat: ohh Orsini zazdroszcze ze go widzialas :lol: :wink:
szorka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Dogomania ,Orsi może spełnić twoje mażenia ,jeśli to sędzia od sznaucerów i przy tym widzi co sędziuje ,to nie widzę przeszkód żeby zaprosić go na klubówkę :roll: :roll: :roll: Zawsze miło mieć na ringu dobrego sędziego ,a że przy tym przystojny to łatwiej ponieść gorycz porażki , jeśli wygrywa cacuszko .Tylko hasło i masz .Cieszysz się -HI,HI ,HI . Całuski.
Ka-Vanga Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Haha ja tez popatrzylam sobie na sedziego :evilbat: . Yyyyyyyyy, a ktory oddzial w przyszlym roku organizuje klub???? Ja tam bym zaprosila tego co nas sedziowal w Bratyslavie w niedziele, co prawda niezbyt piekny, raczej brzydki, ale jakie ma oko :wink: . Orsini dzieki za fotki, a daloby rade wyslac oryginaly do mnie na skrzynke.
Elitesse Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haha ja tez popatrzylam sobie na sedziego :evilbat: . Yyyyyyyyy, a ktory oddzial w przyszlym roku organizuje klub???? Ja tam bym zaprosila tego co nas sedziowal w Bratyslavie w niedziele, co prawda niezbyt piekny, raczej brzydki, ale jakie ma oko :wink: . . tez sie zastanawial gdzie w przyszlym roku zawita klubowka ??? ma ktos jakies przecieki ????
szorka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Na przyjemny widoki trzeba kapeńkę poczekać .Na przyszły rok zaproszeni są panowie z brzuszkiem .Nie wiedziałam ,że właścicielki sznaucerów chcą sędziów (panów) z kastingu .Nie znam zdania Orsi.
Ka-Vanga Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Eeeeeee tam zaraz z castingu, ja chce kogos kto dobrze sedziuje :evilbat: . Wszystko jedno czy przystojniak czy taki sobie :wink: . Szorka to napisz moze gdzie ten klub bedzie jak juz wiesz i jacy sedziowie cio :D .
szorka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Klubówka w najsympatyczniejszym miejscu ,przyjaznym sznaucerom .MIiniatury-p/s rosjanin Gienadij Sipiagin ,cz /srb. węgier Tibor Gallen ,czarne białe Tatiana Sipiagina ,średniaki Barbara Szczepkowska , olbrzymy słowak Jarosław Matyas .Obsada potwierdzona i zaakceptowana przez klub . Tylko spróbujcie marudzić . :roll: :roll:
Ka-Vanga Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Haha chyba juz wiem gdzie, czyzby w Nowym Dworze??????? :wink: . Hihi znowu Matyas, hehe on to chyba sie juz przyzwyczail, ze zawsze juz u nas na klubie jest :wink: . Aaaaaaaaaa w ogole to: STO LAT STO LAT NIECH ZYJE WASZECZKA NAM STO LAT STO LAT NIECH ZYJE WASZECZKA NAM JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ZYJE WASZECZKA NAM NIECH ZYJE NAM :grins: :laola: :new-bday: :BIG: :bday: :B-fly: :tort: :multi: :terazpol: :drinking: .
Natalia_W Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYSTAWCOW Z BRATYSLAWY!!!!!!!!!!!!! To gdzie bedzie ta Klubowka????
malawaszka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Dziękuję Olcia :calus: :D i jak już i tu się wydało to stawiam :drinking: :drinking: :drinking: :wink:
Romas Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Orsini! Wielkie ,Ogromne ,Gratulacje !!! Fantastycznie! Musisz byc na pewno bardzo zadowolona z tego sukcesu ,to jest cos ! Malawaszka ja rowniez Zycze Ci Sto Lat ,Sto Lat ,Wszystkiego Najlepszego
szorka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Ka-Vanga p Jarosław Matyas na prośbę Piotra Króla .A szefom podobno się nie odmawia .Ale z ciebie spryciula :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 to i ja sie dolacze :wink: WSZYSTKIEGO NAJ I SPEŁNIENIA MARZEN :D :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
malawaszka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Dziękuję :-) No noo i z tego wszystkiego zapomniałam pogratulować - BRAWO dla wszystkich - aaale mamy wspaniałe sznaucerki na forum :laola: a jeszcze mam pytanie - czy ktoś może wybiera się jutro do ZK w Wawce??? potrzebuję sprawdzić nr tatoo A341 to tatuaż tego średniaczka p&s który jest na Paluchu - myślę, że trzebaby dotrzeć do hodowcy i właścicieli jak najszybciej bo po kwarantannie chcą psa wykastrować - a to przeciez papierowy pies i moze ma w sobie jakies super geny ;-)
Mek Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Ka-Vanga']Haha chyba juz wiem gdzie, czyzby w Nowym Dworze??????? :wink: . Hihi znowu Matyas, hehe on to chyba sie juz przyzwyczail, ze zawsze juz u nas na klubie jest :wink: . Aaaaaaaaaa w ogole to: STO LAT STO LAT NIECH ZYJE WASZECZKA NAM STO LAT STO LAT NIECH ZYJE WASZECZKA NAM JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ZYJE WASZECZKA NAM NIECH ZYJE NAM :grins: :laola: :new-bday: :BIG: :bday: :B-fly: :tort: :multi: :terazpol: :drinking: . Imieniny? Urodziny? ............niech bedzie co chce STO LAT ŻYCZE>
Mek Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Właśnie lookałem katalog wystawowy w NOwym Targu i o zgrozo bardzo mało sznaucerków :(
alexandra Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Waszeczko wszystkiego naj naj naj!!!!! :D :D :D Mek w ogóle w Nowym Targu mało piesków coś mają :(
Mek Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Tak......... a ciekawe kto wygra rase w sznaucerach mini czarnych ????............Ja obstawiam na kogoś z DGMii ;)
szorka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 CO się czepiły WASZECZKI ja jestem SZORKA .Cały rok macie na gdybanie ,obstawianie .Może w czarnych zwyciężca jeszcze się nie urodził a dogomanki dzielą futerko . U Sapieginy wygrywa ładny anatomicznie dobrze przygotowany i pokazany.Kociuby mogą jechać w tym czasie na Hawaje. Całuski :P :P :P :P
Mek Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 szorka napisał(a):CO się czepiły WASZECZKI ja jestem SZORKA .Cały rok macie na gdybanie ,obstawianie .Może w czarnych zwyciężca jeszcze się nie urodził a dogomanki dzielą futerko . U Sapieginy wygrywa ładny anatomicznie dobrze przygotowany i pokazany.Kociuby mogą jechać w tym czasie na Hawaje. Całuski :P :P :P :P TZN ja pisałem apropos Nowego Targu bo tam tylko dwoje przedstawicieli rasy bedzie walczyc o tytuły
Recommended Posts