jostra Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Lekarze raczej odradzają, bo suka jest przecież zaszczepiona. A po takim "żarełku" może mieć biegunkę. Fifka zjadła 2, resztę mi się udało (w większym lub mniejszym stopniu ;) ) odzyskać.
Madziara Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Ma dużo cenych rzeczy i pewnie dlatego pancia tak o nie walczyła.... np. żeby sobie na twarz przyłożyć :P:P:P Jostra graaaatki!!!!!!!!!
jostra Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Madziara napisał(a):Ma dużo cenych rzeczy i pewnie dlatego pancia tak o nie walczyła.... np. żeby sobie na twarz przyłożyć :P:P:P Jostra graaaatki!!!!!!!!! Ja Ci zaraz przyłożę ... :evilbat: :lol: :lol: :lol: Dzięki :D
Elitesse Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 jostra napisał(a):Mek napisał(a):jostra napisał(a):Musiałam o nie walczyć, bo były przepyszne No wiesz :lol: :lol: :lol: Robi mi się niedobrze na samą myśl :-? Ale Fifka nie chciała ich oddawać, a ostatniego malucha nie chciała nawet wyciągnąć z błon, tylko rzuciła się na łożysko, żeby być pierwsza :o :roll: lozyska sa przeokropne ! ja sie staralam jak najszybciej zabrac nie patrzac przy tym bo to widok niezafajny :) tylko sie zastanawiam co sobie pomyslal pan ktory co rano grzebie w naszym smietniku jak znalazl woreczek z loozyskami i okrwawione szmatki...hmmm....
jostra Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Elitesse napisał(a): lozyska sa przeokropne ! ja sie staralam jak najszybciej zabrac nie patrzac przy tym bo to widok niezafajny :) tylko sie zastanawiam co sobie pomyslal pan ktory co rano grzebie w naszym smietniku jak znalazl woreczek z loozyskami i okrwawione szmatki...hmmm.... nie przypominaj mi, bo mam mdłości a do tego mlaskanie suczki :-? Jakie pyszne ... :wink: mniam mniam :evilbat:
Elitesse Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Jostra dopiero odszyfrowalam twoja galerie JESt SUPER !! a ja nie wpadlam na pomysl coby na zdjecia klikac hihi
Madziara Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 priorytetm proszę!! żeby nic nie uciekło, będę miała twarz jak pupcia niemowlęcia :P
Elitesse Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 jostra napisał(a):Elitesse napisał(a): lozyska sa przeokropne ! ja sie staralam jak najszybciej zabrac nie patrzac przy tym bo to widok niezafajny :) tylko sie zastanawiam co sobie pomyslal pan ktory co rano grzebie w naszym smietniku jak znalazl woreczek z loozyskami i okrwawione szmatki...hmmm.... nie przypominaj mi, bo mam mdłości a do tego mlaskanie suczki :-? Jakie pyszne ... :wink: mniam mniam :evilbat: ty nic nie mow bo jedno szczenie wyszlo razem z lozyskiem i Tess je chciala zjesc i musialam jej to z gardla wyciagac ciagnac za pepowine bleee :tard: :tard: :tard:
malawaszka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Elitesse napisał(a):jostra napisał(a):Elitesse napisał(a): lozyska sa przeokropne ! ja sie staralam jak najszybciej zabrac nie patrzac przy tym bo to widok niezafajny :) tylko sie zastanawiam co sobie pomyslal pan ktory co rano grzebie w naszym smietniku jak znalazl woreczek z loozyskami i okrwawione szmatki...hmmm.... nie przypominaj mi, bo mam mdłości a do tego mlaskanie suczki :-? Jakie pyszne ... :wink: mniam mniam :evilbat: ty nic nie mow bo jedno szczenie wyszlo razem z lozyskiem i Tess je chciala zjesc i musialam jej to z gardla wyciagac ciagnac za pepowine bleee :tard: :tard: :tard: :o :-? błeeee fuj
jostra Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Madziara napisał(a):priorytetm proszę!! żeby nic nie uciekło, będę miała twarz jak pupcia niemowlęcia :P Zaraz pogrzebię w śmietniku, chyba, że lisy już wygrzebały niespodziankę ;)
Elitesse Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Jostra a ty ze stali jestes ze nie spisz ? ja to po porodach bylam padnieta !
jostra Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Elitesse napisał(a):ty nic nie mow bo jedno szczenie wyszlo razem z lozyskiem i Tess je chciala zjesc i musialam jej to z gardla wyciagac ciagnac za pepowine bleee :tard: :tard: :tard: To ja tak miałam z szóstym szczeniaczkiem błeeeeeeeeeee :tard:
malawaszka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Elitesse napisał(a):Jostra a ty ze stali jestes ze nie spisz ? ja to po porodach bylam padnieta ! jeszcze jedzie na adrenalinie poporodowej :lol:
Elitesse Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 malawaszka napisał(a):Elitesse napisał(a):Jostra a ty ze stali jestes ze nie spisz ? ja to po porodach bylam padnieta ! jeszcze jedzie na adrenalinie poporodowej :lol: to ja na nastepny porod tez musze sobie taka skolowac :) bo ja cos sie dzialo to bylam zeska ale jak juz bylo po wszytkim to padlam tam gdzie stalam :) Tess rodzila 3 godziny to jeszcze bylo nic ale przy zadrze siedzialam 11 !!
Elitesse Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Madziara napisał(a):A co Wy takie obrzydliwe??? my ? obzydliwe ? niee...to tylko natura :)
jostra Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 malawaszka napisał(a):Jostra sama odbierałaś poród?? czy był wet? Prawie sama, tj. z TZ-tem :P Elitesse napisał(a):Jostra a ty ze stali jestes ze nie spisz ? ja to po porodach bylam padnieta ! Przecież to tylko niecałe 4 godzinki z rana :roll: :lol: No i przecież to ja nie rodziłam, Fifka jest zmęczona, biedactwo Elitesse napisał(a):Jostra dopiero odszyfrowalam twoja galerie JESt SUPER !! a ja nie wpadlam na pomysl coby na zdjecia klikac hihi Blondynka :P :evilbat: Przecież u góry strony napisałam, co by klikać na zdjęcia :D Fajnie, że CI się podoba, robiłam ją z tydzień :roll:
sh_maniak Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Ka vanga jak wyszły fotki z Sopotu, które robiłam małej czornej? :roll:
Madziara Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Elitesse napisał(a):Madziara napisał(a):A co Wy takie obrzydliwe??? my ? obzydliwe ? niee...to tylko natura :) Natura nie jest obrzydliwa - jest piękna, a Wy "obrzydliwe", bo się brzydzicie :P:P:P
Madziara Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Elitesse napisał(a):malawaszka napisał(a):Elitesse napisał(a):Jostra a ty ze stali jestes ze nie spisz ? ja to po porodach bylam padnieta ! jeszcze jedzie na adrenalinie poporodowej :lol: to ja na nastepny porod tez musze sobie taka skolowac :) bo ja cos sie dzialo to bylam zeska ale jak juz bylo po wszytkim to padlam tam gdzie stalam :) Tess rodzila 3 godziny to jeszcze bylo nic ale przy zadrze siedzialam 11 !! Zgłaszam się na ochotnika :P:P
jostra Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Madziara napisał(a):Elitesse napisał(a):Madziara napisał(a):A co Wy takie obrzydliwe??? my ? obzydliwe ? niee...to tylko natura :) Natura nie jest obrzydliwa - jest piękna, a Wy "obrzydliwe", bo się brzydzicie :P:P:P Fakt - takie tętniące fioletowe łożysko - samo piękno :roll: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Elitesse Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 ja zmykam spac bo za 23 godziny wyruszam do Bratyslawy :) a jutro jeszcze musze psy przygotowac i jakies zakupy zrobic :( a wy kobiety ze stali siedzcie dalej ! :P
malawaszka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='jostra'][quote name='Madziara'][quote name='Elitesse'][quote name='Madziara']A co Wy takie obrzydliwe??? my ? obzydliwe ? niee...to tylko natura :) Natura nie jest obrzydliwa - jest piękna, a Wy "obrzydliwe", bo się brzydzicie :P:P:P Fakt - takie tętniące fioletowe łożysko - samo piękno :roll: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :o 0X
Madziara Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Przesadzacie - jakby nie było łożyska, nie byłoby szczeniaków, a jakby zostało w suce.... więc pięknie, że wylazły :) nie ma co panikować :P:P:P:P
Recommended Posts