Mek Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Jostra gratulacje szesciokrotne. A jak płeć szczeniaków????
jostra Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Mek napisał(a):Jostra gratulacje szesciokrotne. A jak płeć szczeniaków???? Chyba same baby :oops: :lol: :lol: :lol: Jeszcze wet dziś sprawdzi, może jakiegoś rodzynka nie zauważyłam A w galerii pierwsze fotki kilkugodzinnych maleństw Niedługo będziecie mieć mnie dość :evilbat:
malawaszka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Jostraa suuuperrr!!!!!!!!!!!! :laola: niech maluszki zdrowo rosną :drinking: :drinking: :drinking: brakuje nam w pl ojjj brakuje ślicznych białasków :angel: więc nie sprzedawaj za granicę :wink: :drinking: :drinking: :drinking:
jostra Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 są zainteresowanie jest spore, choć dużo osób pytało o chłopaka, a tu same dziewczyny :roll:
Kika Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 jostra napisał(a):są zainteresowanie jest spore, choć dużo osób pytało o chłopaka, a tu same dziewczyny :roll: Zobaczysz ,że te same baby bardzo szybko chętnych znajdą.Sunie są ostatnio chętniej kupowane , z tego, co słyszę. Jak sie czujesz w roli ' babci" takiego stadka?Da sie pospać choć trochę?
malawaszka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 częst osię zdarzają takie żeńskie mioty???? Niufka Pysi - mojej sąsiadki urodziła niedawno 6 chłopaków :o to dopiero było zaskoczenie :o
jostra Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Jeszcze nie miałam szansy na spanie, bo maluchy rodziły się rano. Ale nie zapeszając, na razie są grzeczne, tylko strasznie ruchliwe. Nie spodziewałam się, że takie maluchy, będą takie żwawe. :o Ale z drugiej strony to dobrze. Widać, że są dobrze rozwinięte i zdrowiutkie. Mamusia też ładnie wygląda, gdyby nie widok "od tyłu" ;) mogłaby już iść na wystawę. :P I fajnie, ze małe są takie równiutkie, wetka nie mogła się nadziwić.
jostra Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 malawaszka napisał(a):częst osię zdarzają takie żeńskie mioty???? Niufka Pysi - mojej sąsiadki urodziła niedawno 6 chłopaków :o to dopiero było zaskoczenie :o U znajomej urodziło się 8 chłopaków i tylko jedna dziewczyna
Kika Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 jostra napisał(a):malawaszka napisał(a):częst osię zdarzają takie żeńskie mioty???? Niufka Pysi - mojej sąsiadki urodziła niedawno 6 chłopaków :o to dopiero było zaskoczenie :o U znajomej urodziło się 8 chłopaków i tylko jedna dziewczyna Moja poprzednia suczka miała miot 10 bab i jeden chłopak :roll:
Mek Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 jostra napisał(a): I fajnie, ze małe są takie równiutkie, wetka nie mogła się nadziwić. Ale masz frajde, ale co to znaczy równiutkie??? Mierzyłaś je jakoś czy co??
jostra Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 malawaszka napisał(a):no waży się przecież dokładnie :P No i nie mam żadnego chucherka ani w drugą stronę tj. żadnego wielkoluda ;) Trudno byłoby je zmierzyć teraz, zważyć też było ciężko, bo zwiewały z wagi.
Mek Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 No to juz rozumie, a ile takie malenstwo wazy po urodzeniu ??
jostra Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Mek napisał(a):No to juz rozumie, a ile takie malenstwo wazy po urodzeniu ?? u mnie średnia to 200 gramów
Elitesse Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 ja tez sie nie moglam nadziwic ze takie maluchy dopiero co urodzone potrafia tak szybko pelzac :) az nie moglam ich polapac hihi we Wroclawiu zawsze bylo zainteresowanie bialymi suczkami a chlopakow nikt nie chcial ale to roznie bywa - z doswiadcznia wiem ze ludzie zawsze chca to czego akurat nie ma :)
Mek Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 jostra napisał(a):Mek napisał(a):No to juz rozumie, a ile takie malenstwo wazy po urodzeniu ?? u mnie średnia to 200 gramów acha. Rozumie , ze to bardzo dobra waga skoro sie cieszysz i w sumie suka musiała nosic 1,2kg plus łożyska plus wody. ....przerąbane miała :D
jostra Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Pod koniec ciąży ważyła 7 kilo, a normalnie coś ok. 4 A o łożyskach nie chcę słyszeć, brrrrrrrr :-? Musiałam o nie walczyć, bo były przepyszne :wink: :o :evilbat:
malawaszka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 jostra napisał(a):Pod koniec ciąży ważyła 7 kilo, a normalnie coś ok. 4 :o :o :o to ona taka kruszynka???? moja Luna tyle waży co Ice w ciązy :o
jostra Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Berry to nawet do 8 dochodzi :o :roll: A Fifka jest drobniusieńka, jak ją przywiozłam, rodzina myślała, że to szczeniaczek :lol: :lol: :lol:
Mek Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 jostra napisał(a):Musiałam o nie walczyć, bo były przepyszne No wiesz :lol: :lol: :lol:
malawaszka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 jostra napisał(a):Berry to nawet do 8 dochodzi :o :roll: A Fifka jest drobniusieńka, jak ją przywiozłam, rodzina myślała, że to szczeniaczek :lol: :lol: :lol: hehehe Bolut to z 10 lekko :-?
jostra Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Mek napisał(a):jostra napisał(a):Musiałam o nie walczyć, bo były przepyszne No wiesz :lol: :lol: :lol: Robi mi się niedobrze na samą myśl :-? Ale Fifka nie chciała ich oddawać, a ostatniego malucha nie chciała nawet wyciągnąć z błon, tylko rzuciła się na łożysko, żeby być pierwsza :o :roll:
malawaszka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 jostra napisał(a):Mek napisał(a):jostra napisał(a):Musiałam o nie walczyć, bo były przepyszne No wiesz :lol: :lol: :lol: Robi mi się niedobrze na samą myśl :-? Ale Fifka nie chciała ich oddawać, a ostatniego malucha nie chciała nawet wyciągnąć z błon, tylko rzuciła się na łożysko, żeby być pierwsza :o :roll: haha no jak jej zabierałaś :lol: a to nie powinna suka zjadać? nie ma tam czegoś cennego?? :roll:
Recommended Posts