jostra Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Dziękuję wszystkim za kciuki, napewno się przydadzą. Nic nie piszę, bo ja chcę, żeby Fifka już rodziła, a jej się wcale nie śpieszy. Chociaż w sumie to ja się jej wcale nie dziwię. :roll: ;) Wszystkie symptomy wskazują, że zacznie rodzić lada chwila, więc czekam i czekam. A w trakcie czekania skończyłam galerię psiaków www.elfidar.com/galeria.htm Zapraszam! :D
malawaszka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 aaaa myślałam, że już urodzone maluszki, więc nadal trzymamy :kciuki: :drinking: :drinking: :drinking:
Mek Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='jostra']Dziękuję wszystkim za kciuki, napewno się przydadzą. Nic nie piszę, bo ja chcę, żeby Fifka już rodziła, a jej się wcale nie śpieszy. Chociaż w sumie to ja się jej wcale nie dziwię. :roll: ;) Wszystkie symptomy wskazują, że zacznie rodzić lada chwila, więc czekam i czekam. A w trakcie czekania skończyłam galerię psiaków www.elfidar.com/galeria.htm Zapraszam! :D Fajnie , ale na Twojej stronie widze , ze krycie było20 czerwa to chyba za wczesnie jeszcze na porod bo suka nosi 2 miesiące.
jostra Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Mek napisał(a): Fajnie , ale na Twojej stronie widze , ze krycie było20 czerwa to chyba za wczesnie jeszcze na porod bo suka nosi 2 miesiące. Wcale nie za wcześnie, bo dziś jest w 59 dniu ciąży, to tak jakby mijają 2 miesiące, prawda? :wink:
Mek Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 jostra napisał(a):Mek napisał(a): Fajnie , ale na Twojej stronie widze , ze krycie było20 czerwa to chyba za wczesnie jeszcze na porod bo suka nosi 2 miesiące. Wcale nie za wcześnie, bo dziś jest w 59 dniu ciąży, to tak jakby mijają 2 miesiące, prawda? :wink: yhy no to w takim razie na poważnie trzymam kciuki.. tylko dawaj od czasu do czasu jakies wiesci .
jostra Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 I muszę się jeszcze pochwalić w imieniu Lambiśka, że druga suczka, którą krył też jest w ciąży :P Spisuje się chłopak. :roll:
Natalia_W Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 No to trzymam kciuki dalej :wink: A ja wczoraj bylam u Kasi B i widzialam 4 dniowe rodzenstwo Kenzia :D takie kluseczki slodziaskie...malenkie... ehhhh :wink: wzroku nie moglam oderwac... :D :D :D
Kika Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 A ja już alarm wczoraj podniosłam, bo jak napisałaś ,że będziecie rodzić, to zrozumiałam,że to już. :oops: :oops: :oops:
Elitesse Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Kika napisał(a):A ja już alarm wczoraj podniosłam, bo jak napisałaś ,że będziecie rodzić, to zrozumiałam,że to już. :oops: :oops: :oops: ja tez tak myslalam hihi oj Jostra siejesz panike !!
Elitesse Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 jostra napisał(a):I muszę się jeszcze pochwalić w imieniu Lambiśka, że druga suczka, którą krył też jest w ciąży :P Spisuje się chłopak. :roll: bravo Lambis !!! to teraz szykuje sie wysyp bialasow ! :P :P :P
jostra Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Mamy 6 pięknych słodkich malutkich białasków. Dzieciaczki mają wszystko na swoim miejscu ;), są bardzo żywe i bardzo równe. Cały czas siedzą w barze mlecznym :P Dzięki za kciuki, wszystko poszło bardzo sprawnie i bezproblemowo.
julcia_so Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Jostra! :D WIELGACHNE GRATULACJĘ!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :calus: za małe kluseczki i mamuśkę: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Kika Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 jostra napisał(a):Mamy 6 pięknych słodkich malutkich białasków. Dzieciaczki mają wszystko na swoim miejscu ;), są bardzo żywe i bardzo równe. Cały czas siedzą w barze mlecznym :P Dzięki za kciuki, wszystko poszło bardzo sprawnie i bezproblemowo. Ale fajna wiadomość, czyli ten alarm nie tak do końca bez potrzeby podnosiłyśmy :D :BIG: :BIG: Za zdrowie maluszków i ich mamy :drinking: :drinking: :drinking:
Elitesse Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 jostra napisał(a):Mamy 6 pięknych słodkich malutkich białasków. Dzieciaczki mają wszystko na swoim miejscu ;), są bardzo żywe i bardzo równe. Cały czas siedzą w barze mlecznym :P Dzięki za kciuki, wszystko poszło bardzo sprawnie i bezproblemowo. GRATULUJE !! za zdrowie maluszkow rodzicow i hodowczyni :drinking: :drinking: :drinking: oby chowaly sie zdrowo i znalazly swietne domki !! Jostra mowilam ze bedzie Ok i sobie poradzisz :)
Elitesse Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Jostra jak troszke ochloniesz to zrob koniecznie fotki maluszkom chomiczkowym bo za pare dni juz nie beda takie malutkie :P
Justa Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 :angel: :angel: :angel: To trzeba wypić zdruffko maluszków!!! :drinking: :drinking: :drinking: I chcemy fotaski fotaski fotaski jak tylko będziesz mogła im porobić :D
Romas Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Hura ,sa nowe bialaski na swiecie :-) !!!! Gartulacje dla dzielnej mamy i dla dzielnej Jostry :-)!!!
Olivka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Jostra gratulacje, zostałaś babcią 8) My też tak chcemy :P
jostra Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Dzięki wszystkim za gratulacje! Chyba też się napiję :drinking: :drinking: :drinking: ;) Elitesse napisał(a):Jostra jak troszke ochloniesz to zrob koniecznie fotki maluszkom chomiczkowym bo za pare dni juz nie beda takie malutkie :P Już trochę ochłonęłam, umyłam mamuśkę i wreszcie jem śniadanko Kilka fot już zrobiłam, ale pozycje małych "przy barze" często się nie zmieniają, więc na następne muszę pewnie chwilę poczekać. Jeszcze raz dzięki Wam wszystkim za kciuki i gratki :buzi:
dorotak Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 No to :drinking: za maluszki ;) I za mamusię :drinking: ... I za tatusia :drinking: ... No i za babcię też :drinking: :drinking: :drinking:
Romas Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Dorota, Dorota , poczekaj chodz do skonczenia pracy ,jak tak mozna na Stanowisku Pracy pic :-))) Ja sie tez przylacze do drinka ale nie teraz ,bo siadam za kierownice :-)
Recommended Posts