Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

na stronach slowackich jest juz plan sedziowania na Bratyslawe :) u mnie w sredniakach jest 20 w sobote i 17 w niedziele wiec zobaczymy co to bedzie :) wiem na pewno ze Zadra zostanie w domu ale moze Lanc i Tessi cos wywalcza....

Posted

[quote name='Elitesse']Jostra a jak tam przyszla mamusia ?? kiedy termin masz ?

no ja tez sie juz w galerii pytam ,ale bez echa. moze jutro w pracy bedzie miec wiecej czasu.;)

Posted

[quote name='Mek'][quote name='Elitesse']Jostra a jak tam przyszla mamusia ?? kiedy termin masz ?

no ja tez sie juz w galerii pytam ,ale bez echa. moze jutro w pracy bedzie miec wiecej czasu.;)

Na urlop miała jechać - może sie tam gdzieś do kompa dorwała na chwilę.

Posted

Co tu taka cisza ,poumierali wszyscy z przepicia w ten dlugi weekend :-)
Na rozbudzenie zdjecia Zuzi i Bianki w galerii .Powiedzcie ,ze mam ladnego szczeniaka z precelkiem :-)))

Posted

Pasavera napisał(a):
Witajcie kochani!
Właśnie jestem w Sopocie i dorwałam kompa :lol: 8)
Byłam na wystawce :angel:
Widziałam Ka-Vangę i korę1993 :wink: :P
Było supcio :D
Niestety fotek prawie nie ma by szybko się zmyłam :roll:
Wstawię jak perzyjadę do domku czyli za tydzień :P

Pozdróffki :calus:

Hahaha Pas to sie chyba nas wstydzila, bo nie chciala podejsc. Jak ja zobaczylam to mi sie wydawalo, ze to ona, ale sobie mysle, nieeee to chyba nie mozliwe przeciez Pas jest z Wrocka. A pozniej ja spotkalam z jej slodka Figusia niedaleko dworca jak szukalysmy z Rybka jakiegos zarelka, tzn ja szukalam a Rybka pilnowala rzeczy naszych :wink: .

Posted

Romas napisał(a):
Co tu taka cisza ,poumierali wszyscy z przepicia w ten dlugi weekend :-)
Na rozbudzenie zdjecia Zuzi i Bianki w galerii .Powiedzcie ,ze mam ladnego szczeniaka z precelkiem :-)))

Bianka jest przeslodka :angel: :angel: :angel: , no to kiedy mam sie wprosic :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Pasavera napisał(a):
Witajcie kochani!
Właśnie jestem w Sopocie i dorwałam kompa :lol: 8)
Byłam na wystawce :angel:
Widziałam Ka-Vangę i korę1993 :wink: :P
Było supcio :D
Niestety fotek prawie nie ma by szybko się zmyłam :roll:
Wstawię jak perzyjadę do domku czyli za tydzień :P

Pozdróffki :calus:

Hahaha Pas to sie chyba nas wstydzila, bo nie chciala podejsc. Jak ja zobaczylam to mi sie wydawalo, ze to ona, ale sobie mysle, nieeee to chyba nie mozliwe przeciez Pas jest z Wrocka. A pozniej ja spotkalam z jej slodka Figusia niedaleko dworca jak szukalysmy z Rybka jakiegos zarelka, tzn ja szukalam a Rybka pilnowala rzeczy naszych :wink: .

Hieh :angel: :angel: :angel:
Jak nie na wystawie, to zawsze mozna się zgadac na dworcu :lol:

Posted

Elitesse czekam na smska :lol: :lol: :lol: bo zaraz spadam do domku:((((

kiedys Wam opisze Sopot ciut dluzej:))))
Generalnie bylo super!!!szkoda, ze nie poznalam Pass:(((((ani Kory....jak coniektorzy...
ale za to poznalam kupe innych dogomaniakow i uzytkownikow listy...
chyba zaczne jezdzic bez psa-jest weselej:)))))))))))))))))i zupelnie bezstresowo!!!
GRATULUJE wszystkim sukcesow!!!!

Posted

a ja dzisiaj podstrzygłam Deniska, bo juz po wakacjach troszke zarusł i wsyztsko sobie pięknie dał tylko z głową były problemy i głowa wygląda nieza efektownie, ale odrośnie :lol: :lol: bo przez to że zaczął sie wyrywać zabardzo mu policzki wycięłam :oops: a uszy jak zwykle niedokładnie strzyzone bo sobie za nic nie da bo się boji chyba :evil:

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse czekam na smska :lol: :lol: :lol: bo zaraz spadam do domku:((((

kiedys Wam opisze Sopot ciut dluzej:))))
Generalnie bylo super!!!szkoda, ze nie poznalam Pass:(((((ani Kory....jak coniektorzy...
ale za to poznalam kupe innych dogomaniakow i uzytkownikow listy...
chyba zaczne jezdzic bez psa-jest weselej:)))))))))))))))))i zupelnie bezstresowo!!!
GRATULUJE wszystkim sukcesow!!!!

sms jak tylko bede miala potwierdzone dane :)

a bez psa wcale nie jest zabawniej - juz kilka razy probowalam i jakos tak mi glupi jak cos sie na smyczy nie paleta pod nogami :P

Posted

Kochani proszę o pomoc . W Poznaniu sznaucery mini p/s sędziujeFinka p. Kari Saliminen . Czy jej sędziowanie jest podobne do tego co zobaczyli wystawcy na wystawie krajowej pod Szczecinem gdzie sędziowała jej rqdaczka .Echem odbiło się po Polsce .Może kogoś sędziowała za granicą.Jeśli to jaki lubi typ, elegancki dobże przygotowane ,czy KOĆIUBY a możeCACUSZKA .Jest sens zgłaszć i wydawać kasę .

Posted

szorka a KTO Ty jestes, ze po naszemu gadasz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bo cacuszka to sa dopiero od 3 tygodni na topie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mamy Cie, mamy Cie, mamy Cie..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...