Kika Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Takie to małe i takie ładne! A kto to??????????????
Elitesse Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 czy ocenial was kiedys Petr Rehanek z Czech ???? czy on bardzo grzebie w zebach ???
Elitesse Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 na stronach slowackich jest juz plan sedziowania na Bratyslawe :) u mnie w sredniakach jest 20 w sobote i 17 w niedziele wiec zobaczymy co to bedzie :) wiem na pewno ze Zadra zostanie w domu ale moze Lanc i Tessi cos wywalcza....
Mek Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Olivko odpisuje tu by nie naciagac galerii Fansy jest super .
Elitesse Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Jostra a jak tam przyszla mamusia ?? kiedy termin masz ?
Mek Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='Elitesse']Jostra a jak tam przyszla mamusia ?? kiedy termin masz ? no ja tez sie juz w galerii pytam ,ale bez echa. moze jutro w pracy bedzie miec wiecej czasu.;)
Kika Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='Mek'][quote name='Elitesse']Jostra a jak tam przyszla mamusia ?? kiedy termin masz ? no ja tez sie juz w galerii pytam ,ale bez echa. moze jutro w pracy bedzie miec wiecej czasu.;) Na urlop miała jechać - może sie tam gdzieś do kompa dorwała na chwilę.
Romas Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Co tu taka cisza ,poumierali wszyscy z przepicia w ten dlugi weekend :-) Na rozbudzenie zdjecia Zuzi i Bianki w galerii .Powiedzcie ,ze mam ladnego szczeniaka z precelkiem :-)))
Justa Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Romas, masz pięknego szczeniaka z precelkiem 8) :angel:
Ka-Vanga Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Pasavera napisał(a):Witajcie kochani! Właśnie jestem w Sopocie i dorwałam kompa :lol: 8) Byłam na wystawce :angel: Widziałam Ka-Vangę i korę1993 :wink: :P Było supcio :D Niestety fotek prawie nie ma by szybko się zmyłam :roll: Wstawię jak perzyjadę do domku czyli za tydzień :P Pozdróffki :calus: Hahaha Pas to sie chyba nas wstydzila, bo nie chciala podejsc. Jak ja zobaczylam to mi sie wydawalo, ze to ona, ale sobie mysle, nieeee to chyba nie mozliwe przeciez Pas jest z Wrocka. A pozniej ja spotkalam z jej slodka Figusia niedaleko dworca jak szukalysmy z Rybka jakiegos zarelka, tzn ja szukalam a Rybka pilnowala rzeczy naszych :wink: .
Ka-Vanga Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Romas napisał(a):Co tu taka cisza ,poumierali wszyscy z przepicia w ten dlugi weekend :-) Na rozbudzenie zdjecia Zuzi i Bianki w galerii .Powiedzcie ,ze mam ladnego szczeniaka z precelkiem :-))) Bianka jest przeslodka :angel: :angel: :angel: , no to kiedy mam sie wprosic :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat: .
Justa Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Pasavera napisał(a):Witajcie kochani! Właśnie jestem w Sopocie i dorwałam kompa :lol: 8) Byłam na wystawce :angel: Widziałam Ka-Vangę i korę1993 :wink: :P Było supcio :D Niestety fotek prawie nie ma by szybko się zmyłam :roll: Wstawię jak perzyjadę do domku czyli za tydzień :P Pozdróffki :calus: Hahaha Pas to sie chyba nas wstydzila, bo nie chciala podejsc. Jak ja zobaczylam to mi sie wydawalo, ze to ona, ale sobie mysle, nieeee to chyba nie mozliwe przeciez Pas jest z Wrocka. A pozniej ja spotkalam z jej slodka Figusia niedaleko dworca jak szukalysmy z Rybka jakiegos zarelka, tzn ja szukalam a Rybka pilnowala rzeczy naszych :wink: . Hieh :angel: :angel: :angel: Jak nie na wystawie, to zawsze mozna się zgadac na dworcu :lol:
Elitesse Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 witajcie z (późnego) rana ! czy ktoś ma pomysł dlaczego moja strona przestała działać ? a rano jeszcze wszytsko było OK :(
Romas Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Dziekuje ,dziekuje za wszystkie zachwyty nad moja slodka Bianeczka :-) Ola ,pisze na pw ,tylko polece z psami na siusiu :-)
Elitesse Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 no mi juz tez dziala :) a wlasnie sie dowiedzialam ze Lancelot bedzie mial we wrzesniu kolejna zone i to Championke :) chlopak sie pewno ucieszy hihi
alexandra Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Elitesse napisał(a):czyzby Orsini miala dzisiaj wolne ?? Urlop ma :wink:
orsini Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 nie nie urlopik mam od jutra, dzis bylam na szkoleniu a teraz jestem w kafejce internetowej
orsini Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Elitesse czekam na smska :lol: :lol: :lol: bo zaraz spadam do domku:(((( kiedys Wam opisze Sopot ciut dluzej:)))) Generalnie bylo super!!!szkoda, ze nie poznalam Pass:(((((ani Kory....jak coniektorzy... ale za to poznalam kupe innych dogomaniakow i uzytkownikow listy... chyba zaczne jezdzic bez psa-jest weselej:)))))))))))))))))i zupelnie bezstresowo!!! GRATULUJE wszystkim sukcesow!!!!
julcia_so Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 a ja dzisiaj podstrzygłam Deniska, bo juz po wakacjach troszke zarusł i wsyztsko sobie pięknie dał tylko z głową były problemy i głowa wygląda nieza efektownie, ale odrośnie :lol: :lol: bo przez to że zaczął sie wyrywać zabardzo mu policzki wycięłam :oops: a uszy jak zwykle niedokładnie strzyzone bo sobie za nic nie da bo się boji chyba :evil:
Elitesse Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 orsini napisał(a):Elitesse czekam na smska :lol: :lol: :lol: bo zaraz spadam do domku:(((( kiedys Wam opisze Sopot ciut dluzej:)))) Generalnie bylo super!!!szkoda, ze nie poznalam Pass:(((((ani Kory....jak coniektorzy... ale za to poznalam kupe innych dogomaniakow i uzytkownikow listy... chyba zaczne jezdzic bez psa-jest weselej:)))))))))))))))))i zupelnie bezstresowo!!! GRATULUJE wszystkim sukcesow!!!! sms jak tylko bede miala potwierdzone dane :) a bez psa wcale nie jest zabawniej - juz kilka razy probowalam i jakos tak mi glupi jak cos sie na smyczy nie paleta pod nogami :P
szorka Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Kochani proszę o pomoc . W Poznaniu sznaucery mini p/s sędziujeFinka p. Kari Saliminen . Czy jej sędziowanie jest podobne do tego co zobaczyli wystawcy na wystawie krajowej pod Szczecinem gdzie sędziowała jej rqdaczka .Echem odbiło się po Polsce .Może kogoś sędziowała za granicą.Jeśli to jaki lubi typ, elegancki dobże przygotowane ,czy KOĆIUBY a możeCACUSZKA .Jest sens zgłaszć i wydawać kasę .
orsini Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 szorka a KTO Ty jestes, ze po naszemu gadasz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bo cacuszka to sa dopiero od 3 tygodni na topie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mamy Cie, mamy Cie, mamy Cie..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts