orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 a tak na serio to co Ty chcesz w wakacje za prace znalezc???? chyba przy zbiorze grzybow i jagod??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 orsini napisał(a):a tak na serio to co Ty chcesz w wakacje za prace znalezc???? chyba przy zbiorze grzybow i jagod??? :lol: :lol: :lol: :lol: nie szukam pracy na wakacje tylko od wrzesnia zcegos w jakims biurze najlepiej na pol etatu cos takiego jak mialam w zeszym roku 3 x w tygodniu dwa razy po 7 i raz 4 godziny :) i to jeszcze naprzeciwko dworca wiec nie musialam daleko biegac od pociagu :) a pieniadze jak na taka ilosc godzin byly niezle
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 ale w wakacje nikt nawet nie mysli o zatrudnianiu kogokolwiek :lol: :lol: :lol: :lol: no chyba , ze w agencji za rogiem :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 orsini napisał(a):ale w wakacje nikt nawet nie mysli o zatrudnianiu kogokolwiek :lol: :lol: :lol: :lol: no chyba , ze w agencji za rogiem :lol: :lol: :lol: :lol: a co ty tak te agencje wyszwalasz HE ?? szukasz nowych pracownikow czy jak ? :P :P :P
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 tak, otwieram filie w Polsce:))))))) :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 orsini napisał(a):tak, otwieram filie w Polsce:))))))) :lol: :lol: :lol: :lol: WIEDZIALAM ! zawsze cie podejrzewalam o cos takjiego hihi ale pamietaj: za bezsensowne posty posypia sie kary :)
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Elitesse napisał(a):[ale pamietaj: za bezsensowne posty posypia sie kary :) hahahaha my mamy normalnych modow, nie jak inni:))))))))))))))))))))))) ciekawe jak ten swir im oceni co ma sens a co sensu nie ma? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):[ale pamietaj: za bezsensowne posty posypia sie kary :) hahahaha my mamy normalnych modow, nie jak inni:))))))))))))))))))))))) ciekawe jak ten swir im oceni co ma sens a co sensu nie ma? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no wiesz temat o sznaucerach to tylko o tym mozna gadac...no ale w sumie kazda rozmowe da sie pod temat podciagnac - ja np szukam pracy coby moje SZNAUCERY mialy za co na WYSTAWY jezdzic ! :)
alexandra Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 ee tam są jeszcze inne fajne zawody wakacyjne. Ja pracowałam na wakacjach a nawet i potem w czasie studiów w ekskluzywnej restauracji, i nie mogłam narzekać na niskie pensje :P dzięki tej pracy urządziłam po części mieszkanko :wink:
dorotak Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Elitesse']a co sie dzieje z Romas ?? czyzby Bialka juz ja zjadla ? :P ROMAS zyjesz ?? Magda jeszcze wypoczywa w Bieszczadach, coby sił nabrać do konfrontacji z młodą średniaczką ;) Ale wraca już w weekend, więc jak tylko mała da jej odrobinę oddechu :evilbat: to wszystko opowie ;) Pozdrowienia dla pracujących :chainsaw: i wakacjujących :bigcool:
Natalia_W Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 WOW jestem po wrazeniem :o :o :o dogomania zmartwychwstaje :wink: 8) :D
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Natalia_W napisał(a):WOW jestem po wrazeniem :o :o :o dogomania zmartwychwstaje :wink: 8) :D nie wierz w cuda Kochaniutka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 hihi ale czasem fajnie zyc zludzeniami :) a jostra tez sie urlopuje ?
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 raczej sie do porodu juz szykuje, bo co jakis czas mi sie zapala jej gg
Natalia_W Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 no wlasnie czasami milo zyc zludzeniami..chociaz chwilka radosci :wink:
Agatka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Elitesse napisał(a): a rok w rok juz w polowie sierpnia przyjmowanie zgloszen jest zakonczone ale dzieki temu nie ma takiego zamieszania jak bylo np w Koszalinie i sekcje dostaja wydruki zgloszonych psow zeby wychwycic literowki itp zgloszenia sa oficjalnie przyjmowane do piatku Czyli jak wczoraj wysłałam e-mailem to powinni pryzjac tak, czy lepiej podesłac faxem???
Natalia_W Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 a mnie w tym roku we Wroclawiu nie bedzie bo mam urodzinki i sie cala rodzinka zjedzie :wink:
alexandra Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 My też odpuszczamy Wrocław, choć trochę szkoda bo to dla nas baaardzo szczęśliwe miasto :D
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 no ja tez bardzo lubie Wroclaw.....ehhh wspomnienia.... :lol: :lol: :lol: :lol:
SengaSengana Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 A Ty Krysia juz odebrałaś tego chinczyka czy jeszcze za młody, bo one to po przeglądzie juz chyba są? wstawiłabyś jakieś zdjęcia na "mam grzywacza" :wink:
Agatka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Natali dzieki za wpis do KG :) A my do Wrocka sie wybieramy ale zupełnie na czarno tym razem :)
orsini Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Senga....ukatrupie normalnie :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: ale fotki chyba musze mu porobic i wkleic-bardzo dobry pomysl :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Agatka napisał(a):Elitesse napisał(a): a rok w rok juz w polowie sierpnia przyjmowanie zgloszen jest zakonczone ale dzieki temu nie ma takiego zamieszania jak bylo np w Koszalinie i sekcje dostaja wydruki zgloszonych psow zeby wychwycic literowki itp zgloszenia sa oficjalnie przyjmowane do piatku Czyli jak wczoraj wysłałam e-mailem to powinni pryzjac tak, czy lepiej podesłac faxem??? najlepeij zadzwon i zapytaj sie czy zgloszenie doszlo bo zcasem skrzynka sie zapycha
Elitesse Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 orsini napisał(a):Senga....ukatrupie normalnie :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: ale fotki chyba musze mu porobic i wkleic-bardzo dobry pomysl :lol: :lol: :lol: czyzby sie ktos wygadal o orsiniowych planach ? :) ehh tez mi sie marzy taki lysiulek...ehhh
orsini Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 a ja wlasnie wrocilam ze spaceru z nad morza z KaVanga i spolka:)))nogi mi wchodza w d...:(((a zaraz na miasto, a potem spac i rano znowu wystawka...a ja bez psa , wiec luzik:)))
Recommended Posts