Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To pewnie sie spotkamy... :D :D :D Dzisiaj zrobilam Bafiemu wyprawki i troche wybralam podszerstka i postanowilam go odchudzic i troche powystawiac... mimo ze jest duzy to nie kazdemu bedzie to przeszkadzac...chyba :wink: i moze cos tam zdobedzie :wink:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Agatka napisał(a):
Elitese co tam u Was sie dzieje, ze juz zamykaja katalog ...
Wysłałam dzis zgłoszenia i mam nadzieje, ze pryzjma.
Jejku żaden oddział nie potrzebuje az 1,5 miesiaca na złozenie katalogu :O

a rok w rok juz w polowie sierpnia przyjmowanie zgloszen jest zakonczone ale dzieki temu nie ma takiego zamieszania jak bylo np w Koszalinie i sekcje dostaja wydruki zgloszonych psow zeby wychwycic literowki itp
zgloszenia sa oficjalnie przyjmowane do piatku

Posted

Natalia_W napisał(a):
Sluchajcie czy ktos wybiera sie na wystawke do Warszawy 10.09?? Ja mysle o tym zeby 10 jechac do Wawy a nastepnego dnia do Zielonej Gory :wink:

To w Wawce jest jakas wystawa?! :o GDZIE??? :o

Posted

Justa napisał(a):
To w Wawce jest jakas wystawa?! :o GDZIE??? :o

No jak to, od zawsze miala być wystawa molosów. A do tego na sobotę przeniesiono tą krajówkę, co to zwykle jest w lipcu, ale tym razem jej nie było, bo była międzynarodówka, której nie było w kwietniu... :wink:

Posted

orsini napisał(a):
no...ale wiesz florance, ze to czasem jedyny sposob, zeby sobie z kims inteligentnym pogadac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a żebyś wiedziała! :lol: :evilbat:

Posted

pewno że pracusie :P
A z tą pracą to tak jest, najpierw jej znaleźć nie można, a jak się znajdzie to i tak kanał bo z reguły warunki, pensja itp są do duszy :(

Posted

Elitesse napisał(a):
same pracusie tutaj widze :) a ja szukam pracy z miernym skutkiem jak na razie...

zapomnialas o tej agencji towarzyskiej co masz na rogu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zanies tam swoje CV :lol: :lol: :lol: :lol: jutro jest rozmowa kwalifikacyjna :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...